🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
اللهم الْعَنْ اَوَّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد،
وَآخِرَ تابِع لَهُ عَلي ذلِكَ،اَللَّـهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتي جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ
وَشايَعَتْ وَبايَعَتْ وَتابَعَتْ عَلي قَتْلِهِ، اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللهِ، وَعَلَي الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنآئِكَ،
عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ ]اَبَداً[ ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ،
وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
اَلسَّلامُ عَلَي الْحُسَيْنِ،
وَعَلي عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ،
وَعَلي اَوْلادِ الْحُسَيْنِ،
وَعَلي اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است
🌍طلبه انقلابی و سنگرولایت
✅ قال الباقر علیه السلام : اِنَّ اَکْمَلَ المُؤْمِنینَ ایمانا اَحْسَنُهُمْ خُلُقا؛ ( الشافی ، ص 544 )
کامل ترین مؤمنین از نظر ایمان نیکوترین آنها از نظر اخلاق است.
✳️ این تصوّر که اگر عقاید و معارف الهی در قلب انسان مستحکم بود ، اعمال شرعی و وظایف معمولی زندگی را هم انجام داد ، ایمانش کامل است ، اگر چه به فضایل اخلاقی توجّه نکند و آنها را مهم نشمرد و در خودش نیز آنها را به وجود نیاورد ، از اخلاق بد اجتناب نکند،
❌ این یک تصوّر غلط و باطلی است، اخلاق یک رکنِ اصلیِ ایمان است که موجب کمال ایمان می شود. و اگر کسی آن را نداشته باشد ، ایمان او کامل نیست. مثلاً تواضع نکردن، سخاوت نداشتن ، ترحّم نکردن ، محبت نداشتن به دیگران و ... اینها حرام فقهی و شرعی نیست ، امّا نبودن آنها نقص ایمان است.
🔵👈 بنابراین ایمان یک مؤمن آن وقتی کامل است که این خصوصیات اخلاقی را هم داشته با شد. البته اخلاق در این روایات به معنای ، خُلقِ خوش در اصطلاح فارسی ( خوشرو و خوش اخلاق بودن با این و آن ) نیست . بلکه مراد ، فضائل نفسانی است که یکی از آنها هم البته همین خوش خُلق بودن و بد اخلاقی نکردن است. اینها پایه های اصلی دین محسوب می شوند.
شرح حدیث از حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالی) [10 /9/ 87]
✍ #ایمان
✍ #مؤمن
✍ #درس_اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🌍طلبه انقلابی و سنگرولایت
#امام_خامنه_ای
6 اردیبهشت 1399- اول ماه مبارک رمضان- دیدار تصویری با قرآنیان
✅ قرآن کتاب زندگی است ... در همین ظاهرِ قرآن هزاران دستور زندگی وجود دارد.
✅ مثلاً فرض بفرمایید فَمِنَ النّاسِ مَن یَقولُ رَبَّنا ءاتِنا فِی الدُّنیا وَ ما لَه فِی الأخِرَةِ مِن خَلاق(200 بقره) بعضی هستند که همه قواعد زندگی انسانی را، دوستیها را، دشمنیها را، رابطهها را، هدفها را، انگیزهها را در کار دنیا محصور می کنند ... .
✅امّا در مقابلش یک قاعدهسازی دیگری برای زندگی وجود دارد: وَ مِنهُم مَن یَقولُ رَبَّنا ءاتِنا فِی الدُّنیا حَسَنَةً وَ فِی الأخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النّار(201 بقره) این قاعدهسازی دوّم است. یعنی کسانی که در دنیا هم دنبال حسنه هستند نه دنبال هر چیزی ...؛ دنبال آخرت هم هستند ... آن وقت کسانی هستند که خدای متعال اینها را به مقاصد حقیقی زندگی می رساند ... .
✅یا مثلاً فرض کنید در آیه مربوط به عُقلای بنیاسرائیل که یک عدّهای از آنها به قارون توصیه می کردند، می گفتند: وَ ابتَغِ فیما ءاتاکَ اللهُ الدّارَ الأخِرَةَ وَلا تَنسَ نَصیبَکَ مِنَ الدُّنیا وَ اَحسِن کَما اَحسَنَ اللهُ اِلَیک(77 قصص) به قارون نمی گفتند که هر چه را داری یا نداری دور بریز؛ می گفتند آنچه را داری وسیله قرار بده. پول و ثروت دنیا وسیله است، وسیله رسیدن به مقامات عالیه بشری و انسانی است، وسیلهی رسیدن به مقامات معنوی است ... .
✅بعضی از آیات هست که مربوط به تنظیم مناسبات اجتماعی است؛ این دستورهای کاربردی مربوط است به مناسبات اجتماعی. فرض بفرمایید: وَ لایَغتَب بَعضُکُم بَعضًا(12 حجرات) غیبت نکنید؛ این [دستور] مناسبات اجتماعی را تنظیم می کند ... .
✅یا فرض بفرمایید که می فرماید: لا یَجرِمَنَّکُم شَنَئانُ قَومٍ عَلی اَلاّ تَعدِلُوا(8 مائده) اگر با کسی مخالفید، با کسی دشمنید، این موجب نشود که درباره او بیانصافی کنید ... . اگر چنانچه ما با کسانی که مخالف هستیم، به همین آیه عمل بکنیم، یعنی درباره آنها بیانصافی نکنیم و آنها هم درباره ما بیانصافی نکنند، ببینید چقدر وضع جامعه، وضع روا و خوبی خواهد شد.
✅یا مثلاً فرض کنید لا تَقفُ مالَیسَ لَکَ بِه عِلم(36 اسرا) ... به آن چیزی که یقین نداری اعتماد نکن. الان ژورنالیسم رایج دنیا درست عکس این عمل می کنند؛ یعنی آن چیزهایی را که شایعهپردازی می کنند، دروغپردازی می کنند، چیزهایی است که از آن اطّلاعی هم ندارند، علمی هم ندارند، بیخودی آنها را پخش می کنند. در داخل جامعهی خود ما هم متأسّفانه از این چیزها وجود دارد ... . اگر چنانچه ما همین یک دستور را عمل بکنیم، بخش مهمّی از مشکلات ما حل خواهد شد.
✅یا لا تَرکَنوا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا(113هود) به کسی که ستمگر است، به ظالم اعتماد نکنید، گرایش پیدا نکنید ... نتیجه اعتماد کردن به ظالم همین می شود که شما می بینید دولت های مسلمان، مجموعه های اسلامی به ظالم ترین و ستمگرترین عناصر عالَم اعتماد می کنند و نتیجهاش را دارند مشاهده می کنند و می بینند.
✅یا اَقسِطوا اِنَّ اللهَ یُحِبُّ المُقسِطین(9 حجرات) عدل به خرج بدهید؛ قسط و عدل و انصاف در همه امور زندگی را دستور دادهاند.
✅یا لا تَخونُوا اللهَ وَ الرَّسولَ وَ تَخونوا اَماناتِکُم(27 انفال) در امانت خیانت نکنید. امانت فقط پولی نیست که شما دست بنده دارید؛ مقامی هم که، مسئولیّتی هم که به وسیله شما به من داده شده امانت است ... . ببینید شما اگر همین یک دستور را ما عمل بکنیم، چه اتّفاقی خواهد افتاد. بنابراین آنچه قرآن برای ما دارد، عبارت است از این دستورات عملیِ کاربردی.
✅یا مثلاً فلا تَخافوهُم وَ خافونِ اِن کُنتُم مُؤمِنین(175 آل عمران) که دنباله آن آیه اِنَّما ذلِکُمُ الشَّیطانُ یُخَوِّفُ اَولِیاءَه است، که آمدند گفتند «علیه شما دارند توطئه می کنند، بترسید»، [مسلمانان را] می ترساندند. قرآن می فرماید که نخیر، از آنها نترسید، از من بترسید؛ ... امروز قدرتهای اسلامی، دولتهای اسلامی ملاحظه قدرت های ظالم دنیا را می کنند، از آنها می ترسند و قدرت خودشان را ندیده می گیرند؛ نتیجه این می شود که تو سرشان می خورد ... .
✅و همچنین اَقِمِ الصَّلْوةَ لِذِکری(14 طه) ... این یکی از دستورات کاربردی است. نماز برای ذکر است، برای یاد است؛ نماز را برای ذکر خدا محفوظ بدارید. امروز ما اگر چنانچه این را در مورد خودمان عمل بکنیم که این را همه ما می توانیم عمل بکنیم؛ نماز را باتوجّه بخوانیم و در نماز دلمان را به جای دیگری نسپریم و نماز را برای ذکر خدای متعال بخوانیم، این یقیناً تأثیرات فراوانی در اعتلای روحی ما خواهد داشت.
✅همچنین یـاَیُّهَا الَّذینَ ءامَنوا توبوا اِلَی اللهِ تَوبَةً نَصوحًا(8 تحریم) ... .
✅این دستورات قرآنی، همه این هزاران دستور کاربردی قرآنی، عملیّاتی است.
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ پاسخ به چند پرسش
🔹چرا جمهوری اسلامی تصمیم گرفت یک قدرت موشکی بزرگ باشد؟
🔹چه چیزی سایهی جنگ را از سر ملت و کشور ما دور کرده؟
🔹پاسخ به این سوالات و چند نکته مهم دیگر درباره توانمندی موشکی
🌍طلبه انقلابی و سنگرولایت
💙🍃🦋
🍃🍁
🦋
❤️ عوامل تقویت کننده قلب ❤️
1⃣سیب : امام صادق علیه السلام فرمودند اگر مردم می دانستند در سیب چیست ، بیمارانشان را جز به ان درمان نمی کردند. بدانید که سیب به ویژه سودمند ترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.
2⃣سرکه: امام علی علیه السلام فرمودند سرکه نیکو خورشتی است ؛ صفراوسودا را می شکند ، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.
3⃣انار :امام صادق علیه السلام:هر کس ناشتا انار بخورد،ان انار قلبش را چهل روز روشن می کند. انار هم ناخالصی های قلب صنوبری را برطرف می کند وهم نورانیت برای قلب معنوی به همراه دارد.
4⃣ به : پیامبراکرم صل الله علیه واله در خطاب به جعفر ابن ابیطالب فرمود (به) بخور که قلب را قوت می دهد و ترسو را شجاعت می بخشد.
5⃣گلابی : امام صادق علیه السلام فرمودند گلابی بخورید که به اذن خداوند متعال دل را جلا می دهد و دردهای درون را تسکین می بخشد.
6⃣عسل: رسول خداصل الله علیه و آله فرمودند عسل چه خوب نوشیدنی ای است! قلب را مراقبت می کند و سردی سینه را را از میان می برد.
7⃣تلبینه: امام صادق علیه السلام فرمودند تلبینه ، دل اندوهگین را جلا می بخشد ، چنانکه انگشتان ، عرق را از پیشانی می زدایند. تلبینه نوعی اش است که از گندم و جو سبوس دار و شیر و عسل تهیه می شود.
─━━⊱✨⊰๑🕊๑⊱✨⊰━━─
🌍طلبه انقلابی و سنگرولایت
─━━⊱✨⊰๑🕊๑⊱✨⊰━━─
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر نوکر نباشیم ، آمریکا رابطهاش را با ما قطع میکند
🔺امام خمینی(ره): دولت امریکا یک شرافت انسانی مع الاسف الآن ندارد که ما بخواهیم به واسطه آن شرافت انسانیاش با آن رابطه داشته باشیم
📥دریافت سایر کیفیت ها👇
http://emam.com/posts/view/22071/
✅ @EMAM_COM