🔴با جان باختن 101 تن از هموطنان مبتلا به #کووید19 در شبانه روز گذشته، مجموع فوتی های این بیماری در کشور به 55 هزار و 438 نفر رسید.
♦️از دیروز تا ظهر امروز شنبه 13 دی، 6 هزار و 421 مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که 639 تن از آنها در مراکز درمانی بستری شدند.
♦️در حال حاضر 4 هزار و 981 نفر از مبتلایان در شرایط حاد این بیماری قرار دارند.
🇮🇷طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍
🔹 #یادداشت_تبلیغی
✍️از بیانات علامه مصباح یزدی
🔹منشور محبّت و معرفت
✅رابطه محبّت و معرفت
♻️یاد خدا و اولیاى او و کلمات بزرگان، نورى است که با هر ابزارى بیان شود، ارزش والاى خودش را خواهد داشت. ما نیز اگر بتوانیم ناقلى براى سخنان بزرگان و ابزارى براى انتقال این انوار پاک به دلهاى پاک شما باشیم و از این طریق بتوانیم مایه توجّه بیشتر شما به وجود مقدّس مولایمان صاحب الزمان علیه السلام و وظایفى که در پیشگاه مقدّس او داریم، شویم، افتخارى است که به برکت شما نصیب ما مىشود. در جمع عاشقان، سخن گفتن از عشق و معشوق، جایى ندارد. به ذهنم آمد نکتهاى را مطرح کنم که در بسیارى از مواقع، مورد غفلت بیشتر محبّان آن حضرت است و شاید توجّه دادن به آن، قلب مقدّس مولایمان را شاد کند.
👈آدمى، داراى دو ویژگى مهمّ است یکى شناخت و معرفت ، و دیگرى عشق و محبّت. او در نهاد خویش، دو گوهر گران بها دارد و همواره به دنبال مشترى لایقى مىگردد تا این دو گوهر را به پایش بریزد، و آن گاه که معشوق خویش را یافت، به ابراز رفتارهاى عاشقانه مىپردازد و در شادى محبوبش شاد، و در غمش، غمگین مىشود.
👈عاشق، در انجام این رفتارهاى عاشقانه، هر چه بیشتر دقّت داشته باشد، عشقش قوىتر مىشود. انسان، هرچه بیشتر به رفیق محبوبش اظهار محبّت کند و رفتارهاى دوستانه بیشتری انجام بدهد، محبّتش عمیقتر و پایدارتر خواهد شد. از سوى دیگر، چنان چه شخصى، رفیق خویش را به فراموشى سپارد، کم کم محبّت او نیز از دلش مىرود.
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/2928
🇮🇷طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍
#اعلام_برنامه
🏴مراسم وداع مردم شریف #مشهد مقدس با پیکر مطهر حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره)
▫️یکشنبه ۹۹/۱۰/۱۴ ساعت ۹ صبح در حرم مطهر رضوی
▫️با رعایت پروتکلهای بهداشتی
🔺️برنامه تشییع در قم متعاقبا اعلام خواهد شد.
🏴🇮🇷طلبه انقلابی و سنگرولایت 🌍
Page337.mp3
337.2K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه 337
🗓1399/10/13
🌹 @nedaye_tahzib
☘️tahzib-howzeh.ir
🔰 لوح | عیان شد در پی حیدر شبیه مالک اشتر؛ عدو بیهوده می کوشد که پایان آید این دفتر
🔻فرقی نمیکند شهدای مدافع حرم در بیابانهای سوریه یا عراق یا هر جای دیگر شهید شده باشند، هر جا شهید شدند، کأنّه پای ضریح امام حسین یا پای ضریح امیرالمؤمنین یا پای ضریح حضرت زینب شهید شدند.
رهبر انقلاب اسلامی
دیدار خانواده شهدای مدافع حرم
💻 @Khamenei_ir