6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#همه_می_آییم
✨کلیپ زیبا و تاثیر گذار
🇮🇷وعده ما فردا ۲۸ خردادماه پای صندوق های رای
🗳شهدا منتظر حضورمان هستند
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دستور سید ابراهیم رئیسی در سفر به مازندران:
🔴 ساحل اختصاصی نداریم، عقب نشینی کنید.
#انتخابات_1400
ما به امرِ ولی و رهبرمان، می آییم
پایِ تکلیف خدا ، پیرو جوان ، می آییم
گر بِبُرَّند زما شاخ و بَرو برگ ، عدو
با همان حالتِ افتان و خزان ، می آییم
کشورم گشته گلِ لاله زخون شهدا
به دماء شهدا از دل و جان ، می آییم
گرچه خشکیده در این دولت بی مایه امید
دست در دست چنان آبِ روان ، می آییم
گر نیاییم شود خانه نشیمنگهِ گُرگ
بی هراس از همه چون شیر ژیان ، می آییم
سالها هست امان نامه ز ابلیس رسد
ربُّ الارباب ، به ما داده امان ، می آییم
هرکه مرتاب شد از برزخ حیرانیِ خویش
خونِ پاکِ شهدا داده نشان ، می آییم
راه سردارِ سلیمانیِ ما چیست جز این
پای در عهد سلیمانِ زمان ، می آییم
شعر : سید حسین افتخاری
🔰 باید کشور از این مغزهای پوسیده که عاشق آمریکا هستند، تصفیه شود.
🎙 حضرت امام خمینی قدس سره
#انتخابات
#تربیت_معنوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ توصیه حضرت آیت الله حاج شیخ محمد ناصری
🔺 حضور حداکثری
#انتخابات۱۴۰۰
⭕️ چرا نباید رأی سفید و باطل درون صندوق رأی انداخت؟
🔻پنج نکته با آنها که قصد رای سفید دارند
در هر انتخابات شاهد این هستیم که برخی از مردم رأی سفید به صندوق می اندازند و یا در برگه رأی اسم کسانی را می نویسند که جزو کاندیداهای انتخابات نیستند و یا کلمات و عبارت های نامربوط در برگه می نویسند. اما چرا نباید آراء سفید و باطله در صندوق انداخت؟
✍️ چند نکته در این باره قابل بیان است:
1️⃣ اگر شرکت در انتخابات را یک تکلیف شرعی و ملی بدانیم، آراء سفید یا باطله، هرچند از زوایه حضور در یک صحنه تأثیرگذاری اجتماعی، در بالارفتن درصد مشارکت نقش دارد و از این منظر ارزشمند است، اما در واقع ناقص انجام دادن یک تکلیف محسوب می شود. انتخابات یعنی فرصت اعلام نظر و تصمیم گیری برای اداره امور کشور در چهارسال و از یک منظر در هشت سال آینده. رأی سفید و باطل یعنی واگذارکردن حق اعمال نظر خود به دیگران و به نوعی کنار کشیدن از صحنه.
2️⃣ ممکن است برخی از مردم بگویند که با دیدن مناظره ها و برنامه های کاندیداها، در مورد هیچ یک از نامزدها به جمع بندی نهایی نرسیده اند و به همین دلیل تمایل ندارند در برگه رأی اسم کسی را بنویسند. هرچند که نظر آنها در مورد نامزدها محترم است اما این عده باید توجه کنند که در هر صورت اکثریت شرکت کنندگان، یکی از همین گزینه های موجود را به عنوان رئیس جمهور آینده کشور انتخاب می کنند و مملکت بدون رئیس جمهور باقی نمی ماند.اگر کسی اندکی تأمل کند، در می یابد که قطعاً همه نامزدهای ریاست جمهوری، در یک سطح نیستند و رویکردها و تفکرات آنها با هم فرق دارد. همین تفکرات چه بسا منجر به پیشرفت یا عقب ماندگی کشور شود. از طرفی در صحنه های اجتماعی و سیاسی، از آنجایی که نمی توانیم در یک خلأ زندگی کنیم، بنابراین همواره در معرض انتخاب هستیم و انسان عاقل و بالغ همواره در میان گزینه ها، بهترین گزینه موجود را انتخاب می کند نه اینکه همه گزینه ها را کنار بگذارد.
3️⃣ به خلاف آنچه که برخی از مردم گمان می کنند. رأی سفید و باطل، خود نوعی رأی دادن است. در حقیقت، این نوع رأی، یعنی یاری نکردن گزینه اصلح .
4️⃣ گاهی اوقات آراء سفید و باطله در نتیجه انتخابات تأثیر می گذارد. مثلاً در انتخابات ریاست جمهوری سال 92، بنابر آمار منتشر شده، کمتر از 300 هزار رأی موجب شد تا انتخابات به دور دوم کشیده نشود.این در حالی است که در همان انتخابات، آراء باطله بیش از یک میلیون رأی بود. به عبارت دیگر، اگر مثلاً یک سوم از همین آراء باطله، به نام هر یک از نامزدهای دیگر بود، انتخابات به دور دوم می رفت و چه بسا در 8 سال گذشته شاهد حضور فرد دیگری در قامت ریاست جمهوری می بودیم و مردم نیز این همه مشکلات را تحمل نمی کردند.
5️⃣ هدف این نوشتار تحمیل یک فرد خاص برای رأی دادن نیست، بلکه هدف بیان این مطلب است که همه شرکت کنندگان در انتخابات، با هر نوع تفکر و گرایشی که دارند، حتماً نام یکی از کاندیداها را در برگه رأی بنویسند و نسبت به آینده کشور و نقش خود در اداره جامعه حساس باشند.
🚩 همه باهم برای #انتقام_سخت و شادی روح شهید سردار سلیمانی روز جمعه پای صندوق رای خواهیم بود✊
سرش را داد و خود را فدای وطن و رهبرش کرد تا امروز ما با امنیت کنار خانوادمان باشیم، پس نخواهیم گذاشت خون شهیدمان پایمال شود
ما هر کدام یک سلیمانی برای رهبرمان هستیم
#سردار_دلها #من_رای_میدهم
#انتخابات_1400 #انتقام_سخت #مشارکت_حداکثری