🔰 #به_رسم_آیه_ها | پیامبر اکرم (ص) ، دلهای مسلمین را به هم متصل کرد
🔻رهبر انقلاب: رسول خدا این دلها را به هم وصل کرد، از آنها یک مجموعهی مستحکم بهوجود آورد... ۶۵/۸/۱۰
📖 سوره صف، آیه ۴
📜 نسخه کامل خط ۳۰۸ را در آدرس khl.ink/khat308 مطالعه کنید
🔰 نگاهی به عوامل اقتدار نیروهای مسلح | قلعه مستحکم ملت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، فرمانده کل قوا، در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح (۱۴۰۰/۰۷/۱۱) به عوامل اقتدارآفرین برای نیروهای مسلح اشاره کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir | #اطلاع_نگاشت
🔵صبر جانکاه:
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
💝امام عليه السلام در اين فراز از خطبه، به حوادثى که بعد از رحلت پيامبر اسلام واقع شد، مخصوصاً، داستان خلافت، اشاره کوتاه و پرمعنايى مى کند و دليل قيام نکردن خود را براى گرفتن حق مسلّم خويش، يعنى خلافت رسول الله ـ که در واقع حق مسلمانان بود ـ بيان مى کند، مى فرمايد:
💎فَنَظَرْتُ فَإِذَا لَيْسَ لِي مُعِينٌ إِلاَّ أَهْلُ بَيْتِي وَ أَغْضَيْتُ عَلَى القَذى وَ شَرِبْتُ عَلَى الشَّجَا وَ صَبَرْتُ عَلَى أَخْذِ الْکَظَمِ وَ عَلى أَمَرَّ مِنْ طَعْمِ الْعَلْقَمِ
💠«من، نگاه کردم و ديدم (براى گرفتن حق خود و مسلمانان) يار و ياورى جز خاندانم ندارم; من قيام نکردم; چرا که به مرگِ آنان راضى نشدم و اين، در حالى بود که چشم بر خاشاک فرو بستم و با گلويى که استخوان در آن گير کرده بود (جرعه تلخ حوادث را) نوشيدم و بر نوشيدن اين جرعه ـ که تلخ تر از حَنَظْل بود ـ شکيابى کردم
📘#خطبه_26
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
💠 امام علی علیه السلام:
🍃 اين سخن را به زياد بن ابيه هنگامى كه او را جانشين عبدالله بن عباس در منطقه فارس كرد در ضمن يك سخن طولانى فرمود و او را از گرفتن خراج و ماليات قبل از زمان به دست آمدن محصول نهى فرمود:
🔹 عدالت را پيشه كن و از خشونت وسختگيرى وستمگرى بپرهيز زيرا سختگيرى سبب فرارمردم از منطقه مى شود وظلم و ستم، مردم را به شورش مسلحانه دعوت مى كند.
📚 نهج البلاغه حکمت 476
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
🔴تنها کسی که برای خداحافظی با امام رفت
🗓به مناسبت سالروز ایام هجرت امام خمینی از عراق به پاریس
♦️شیخ محمدرضا نعمانی شاگرد شهید صدر مینویسد: صبح روزی که امام راحل آیتاللهالعظمی خمینی تصمیم گرفت عراق را به مقصد کویت ترک کند، شهید صدر بهرغم نظارت شدید رئیس جنایتکار سازمان امنیت بر خانۀ امام، تصمیم گرفت به خانۀ ایشان برود و با او خداحافظی کند. شهید صدر صبح به خانه امام رفت، اما متأسفانه ایشان کمی قبل از آن حرکت کرده بود. بااینحال شهید صدر مدتی در خانۀ امام ماند تا تأیید خود را از ایشان نشان دهد و با افرادی که بعد از رفتن امام در خانه بودند همدردی کند.
♦️شهید صدر برای من تعریف کرد که یکی از سؤالات بازجویی در بازداشت ماه رجب این بوده که از دیدار آن روز چه هدفی داشته است؟ و مدیر کل امنیت به او گفته بود: این کار از نظر حکومت مصداق برنامهریزی و هماهنگی با خمینی است، وگرنه چرا سایر مراجع و علما برای خداحافظی یا دیدار وی اقدام نکردهاند؟!
♦️ شهید صدر میگفت: «من برای شهادت برنامهریزی کرده بودم و به ذهنم هم خطور نمیکرد که زنده به نجف اشرف برگردم، برای همین به او گفتم: «هرطور میخواهید این کار را تفسیر کنید. من برای این رفتم که آشکارا و نه مخفیانه با ایشان خداحافظی کنم.» رئیس سازمان امنیت که انتظار نداشت من چنین جوابی بدهم از دست من عصبانی شد. چون خیال میکرد من بابت آن کار عذرخواهی میکنم».
♦️ در حقیقت ارزش اینگونه موضعگیریها را فقط کسی میداند که در آن جو خفقانِ حاکم بر عراق زندگی کرده و با روشهای رژیم برای سرکوب مخالفانش آشنا باشد.
📚شرح صدر، ص١٧۵
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
🌹به مناسبت هفته نیروی انتظامی
♦️امام خامنه ای :اگر فرض کنیم پنج یا ده دستگاه دیگر هم به وظایفشان عمل نکنند اما نیروی انتظامی یک نیروی درستکار، قوی، قاطع و دارای شرایط لازم باشد، نظام جمهوری اسلامی را در چشم مردم آبرومند خواهد کرد.
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: نیروی انتظامی باید نشان دهد، مقتدر است (۹۵/۰۲/۱۹)
❤️«پلیس مقتدر امین مردم»
🔸هفته ناجا گرامی باد.
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
💠 حدیث روز 💠
💎 چند خصلت زیبا از رسول خدا (ص)
🔻امام حسن مجتبی علیهالسلام:
کانَ رَسولُ اللّه صلی الله علیه و آله فَخْما مُفَخَّما ... یَتَکَلَّمُ بِجَوامِعِ الکَلِمِ فَصْلاً لا فُضولَ فیهِ و لا تَقصیرَ. دمثا، لَیْسَ بِالجافی و لا بِالْمَهینِ تَعظُمُ عِنْدَهُ النِّعْمَةُ و اِنْ دَقَّت لا یَذُمُّ مِنها شَیئا غَیْرَ اَنَّهُ کانَ لا یَذُمُّ ذَواقا و لا یَمدَحُهُ و لا تُغضِبُهُ الدُّنْیا و ما کانَ لَها، فَاِذا تُعوطیَ الحَقّ لَم یَعْرِفهُ اَحَدٌ، و لَم یَقُمْ لِغَضَبِهِ شَی ءٌ حَتّی یَنتَصِرَ لَه
❇️ رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله (در نظرها)
◻️با شکوه و بزرگوار بودند...
◻️سخنانی کوتاه، جامع و بیچونوچرا میگفتند؛ بدون کم و زیاد
◻️نرمخو و مهربان بودند
◻️در حق کسی ظلم نمیکردند
◻️کسی را خوار نمیشمردند
◻️نعمت را اگرچه کم بود، بزرگ میدانستند و چیزی از آن را نکوهش نمیکردند
◻️از مزه غذا نه بد میگفتند و نه تعریف میکردند
◻️دنیا و آنچه به آن مرتبط است ایشان را خشمگین نمیساخت
◻️هرگاه حقی ضایع میشد، احدی را ملاحظه نمیکردند و چیزی باعث رفع خشمشان نمیشد، تا آن که حق را حاکم سازند.
📚 عیون اخبارالرضا، جلد ۲، صفحه ۲۸۳
🔻مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه مطرح کرد:
⭕️ هیچ نامهای بین امام و کارتر رد و بدل نشده
◻️ دو دلیل ناتوانی فرانسه در ترور امام
◻️ برای رسیدن پیام انقلاب به تمام دنیا، خداوند پاریس را به عنوان سکوی بلند انتخاب کرد؛ در پاریس خبرنگاران مطبوعات و شبکه های بین المللی نزد امام می آمدند و مواضع و اندیشه های ایشان را به دنیا مخابره می نمودند.
◻️ برای رسیدن پیام انقلاب به تمام دنیا، خداوند پاریس را به عنوان سکوی بلند انتخاب کرد؛ در پاریس خبرنگاران مطبوعات و شبکه های بین المللی نزد امام می آمدند و مواضع و اندیشه های ایشان را به دنیا مخابره می نمودند.
◻️ در ۱۸ فروردین ۴۳ در اثر فشارهای مردم، شاه تصمیم به آزاد کردن امام گرفت؛ مردم قم تصمیم می گیرند مسیر تهران تا قم را فرش پهن کنند اما امام منع می کنند و می فرمایند من یک طلبه هستم و به سادگی وارد قم خواهم شد.
◻️ در آن زمان ما طلبههای هوادار انقلاب نزد هرکدام از علما که رفتیم شادمان بلند شدیم اما آیت الله شریعتمداری با وجود اینکه مخالفتی با اصل انقلاب نکرد ولی آن حمایتی که مورد انتظار ما طلبه ها بود را هم بر زبان جاری نکرد و ما با دلخوری از بیت ایشان بیرون آمدیم.
◻️ برخی رسانه های معاند مدعی نامه نگاری بین امام خمینی و کارتر شده اند که این به هیچ وجه صحت ندارد و واقعیت ماجرا پیام کارتر از طریق رئیس جمهور فرانسه به حضرت امام بوده است که امام نیز در پاسخ با صراحت مشت محکمی هم بر دهان کارتر و هم دولت فرانسه زدند.
از آنجا که امام یک سیاستمدار صریح اللهجه مذهبی بودند به هیچ عنوان به مشرب ایشان نمی خورد که با رئیس جمهوری آمریکای جنایتکار نامه نگاری کنند.
◻️ فرانسوی ها به دو دلیل حضرت امام خمینی را نتوانستند ترور و یا زندانی نمایند؛ یکی اینکه آنها مدعی آزادی بیان و دموکراسی در سطح جهان هستند و دیگر اینکه محبوبیت امام در ایران را می دیدند و احتمال می دادند ایشان رهبر آینده ایران باشد؛ فرانسه با چشمان خودش شاهد سرنگونی تدریجی نظام شاه بود و مصلحت آینده خود را در این دید که با رهبر آینده ایران و ملت ایران در نیفتد تا شاید بتواند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی منافعی را بدست آورد که این نقشه آن هم نقش بر آب شد.
مشروح گفتوگو را در خبرگزاری حوزه بخوانید:
https://hawzahnews.com/xbmPg
💠 حدیث روز 💠
💎 شش حقی که حیوان بر صاحب خود دارد
🔻پيامبر صلیاللهعلیهوآله:
لِلدّابَّةِ عَلى صاحِبِها سِتُّ خِصالٍ : يَعلِفُها إذا نَزَلَ و يَعرِضُ عَلَيهَا الماءَ إذا مَرَّ بِهِ و لايَضرِبُها الاّ عَلى حَقٍّ وَلا يُحَمِّلُها مالا تُطيقُ و لايُكَلِّفُها مِنَ السَّيرِ إلاّ طاقَتَها و لايَقِفُ عَلَيها فُواقا
🔳 حيوان شش حق بر صاحب خود دارد:
◻️ هرگاه از آن پياده شد علفش دهد؛
◻️هرگاه از آبى گذشت، او را از آن بنوشاند؛
◻️بى دليل او را نزند؛
◻️بيشتر از قدرتش بر او بار نكند؛
◻️بيشتر از توانش آن را راه نبرد و
◻️ در فاصله ميان دو دوشيدن در يك نوبت بر او سوار نشود.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۸،