#داستان کوتاه ولی تأمل برانگیز:
💥روزی دست پسر بچهای در گلدان کوچکی گیر کرد و هر کاری کرد، نتوانست دستش را از گلدان خارج کند. به ناچار پدرش را به کمک طلبید. اما پدرش هم هر چه تلاش کرد نتوانستند دست پسر را از گلدان خارج کنند. گلدان گرانقیمت بود، اما پدر تصمیم گرفته بود که آن را بشکند.
قبل از این کار به عنوان آخرین تلاش به پسرش گفت: «دستت را باز کن، انگشتهایت را به هم بچسبان و آنها را مثل دست من جمع کن. آن وقت فکر میکنم دستت بیرون میآید.»
پسر گفت: «میدانم اما نمیتوانم این کار را بکنم.»پدر که از این جواب پسرش شگفتزده شده بود پرسید: «چرا نمیتوانی؟»
پسر گفت: «اگر این کار را بکنم سکهای که در مشتم است، بیرون میافتد.»
✅ شاید شما هم به کار این پسر بخندید، اما واقعیت این است که اگر دقت کنیم میبینیم که همه ی ما در زندگی به بعضی چیزهای کمارزش چنان میچسبیم که هدفی که برای آن خلق شده ایم و زندگی ابدی که پس از رفتن از این دنیا داریم را فراموش میکنیم
و بعد در جهان آخرت تا ابد حسرت خواهیم خورد به خاطر کم کاری ها و غفلت از این حقیقت عظیم یعنی موقتی بودن دنیا و ابدی بودن جهان آخرت
کانال حال خوش 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/206700555C6ffd205a92
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسیر کاروان امام حسین علیه السلام از مکه تا کربلا
منازلی که این کاروان طی کرده ، به ترتیب ، عبارت اند از :
۱. مکه ، ۲. تنعیم ، ۳. صفاح ، ۴. بستان ابن عامر، ۵. ذات عِرق ، ۶. غمره ، ۷. مسلح ، ۸. افیعیه ، ۹. معدن بنی سلیم ،
۱۰. عمق ، ۱۱. سلیلیه ، ۱۲. ربذه ، ۱۳. مغیثة الماوان ، ۱۴. نقره ، ۱۵. حاجر ، ۱۶. سمیراء ، ۱۷. توز ، ۱۸. فید ، ۱۹. اجفر ، ۲۰. خزیمیه ، ۲۱. زرود ، ۲۲. ثعلبیه ، ۲۳. بطان ، ۲۴. شقوق ، ۲۵. زباله ، ۲۶. قاع ، ۲۷. عقبه ، ۲۸. واقصه ، ۲۹. شراف ، ۳۰. ذو حسم ، ۳۱. بیضه ، ۳۲. عذیب الهِجانات ، ۳۳. رهیمه ، ۳۴. قصر بنی مقاتل ، ۳۵. طف ، و ۳۶ . کربلا .
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
132.pdf
112.2K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_سی_و_دو
✅ اوصاف و اسامی روز قیامت
✏️2. روز پشیمانی
🗓1399/06/03
🌷 @nedaye_tahzib
26.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عزاداری_محرم
حاج محمود کریمی
#ما_ملت_امام_حسینیم
مداحی بسیار زیبا و انقلابی محمود کریمی در خیابانهای تهران
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
راز عاقبت به خیر شدن جناب حرّ
1.. سپری به نام «ادب»
جناب حرّ هر چند خطاهای بزرگی داشت - به عنوان مثال قصد داشت که حضرت سید الشهدا علیه السلام را به دشمن تحویل دهد یا اینکه راه را بر حضرت بست- اما این خطاها را جبران کرد. ایشان در عین این که با امام مخالفت می کرد ولی ادب را هم رعایت می کرد. بخصوص در احترام نسبت به حضرت زهرا سلام الله علیها ادب خود را به شکل برجستهای نشان داد. آن چنان که وقتی حضرت خطاب به او فرمودند: «سَکَلَتکَ اَمُّک؛ مادرت به عزایت بنشیند» جناب حرّ گفت: «اگر در میان عرب کسی جز شما مادرم را یاد می کرد من نیز مادر او را یاد می کردم اما عظمت مادر شما حضرت زهرا سلام الله علیها مانع از این کار است.» به عبارت دیگر نقطه برجسته ی ادب حّر در برابر امام، مسئله ادب او نسبت به حضرت زهرا سلام الله علیها است.
امروز در جامعه ما این مسئله بسیار مورد نیاز است و ما بسیار به این سپر بزرگ (ادب) نیاز داریم. برای منتظران امام عصر علیه السلام نیز این مسئله درس بزرگی است که حتی با دشمن خود «ادب» را مراعات کنند.
2.. تفکر و تعقل
روایت داریم که یک ساعت تفکر از عبادت 70 سال بهتر است. از شیخ مرتضی انصاری سوال کردند که چگونه چنین چیزی ممکن است؟ آیا می شود کسی یک ساعت تفکر کند و این تفکر او از عبادت 70 ساله یک عابد برتر باشد؟ شیخ انصاری فرمودند: «بله، فکری مانند فکر جناب حرّ در روز عاشورا؛ او یک ساعت تفکر و تأمّل کرد و بهشت و جهنم را تشخیص داد؛ اما عمر سعد سالها عبادت کرد و در پایان نتوانست راه درست را تشخیص دهد» بنابراین برتری یک لحظه تفکر از 70 سال عبادت را می توان از جناب حر آموخت.
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com