25.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات امام خامنه ای #کلیپ_تصویری #ندای_تهذیب
موضوع: بزرگترین حماسه تاریخ
#عزاداری_محرم
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
شاگردان عاقبت به خیر در دانشگاه عاشورا
افرادی همچون ابوالحتوم بن حرث انصاری عجلانی، جوین بن مالک تمیمی، حارث بن امرء القیس کندی، حلاس بن عمرو ازدی راسبی، عبد الرحمن بن مسعود بن حجاج ....و سردار خوشنام و عاقبت به خیر کربلا جناب حربن یزید ریاحی.
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
19.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ: #سبک_زندگی_اسلامی از منظر قرآن
🎤توسط استاد: #حجت_الاسلام_ملکی
✅ شان نزول سوره مبارکه مسد
📑قسمت شانزدهم
🗓1399/06/04
#طرح_اقوم #ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
18.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روضه_محرم
#روضه_علما
#روضه_امام_حسین_علیه_السلام
شیخ حسین انصاریان / محرم 99 🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
فرزندان امام حسن علیه السلام در کربلا
در زمان امام حسین علیه السلام که یکی از تلخ ترین دوران امامت اهل بیت علیهم السلام بود، تنها گروه اندکی آن حضرت را یاری کردند. از میان یاران آن حضرت، فرزندان امام مجتبی علیه السلام نیز حضور داشتند که ذیلا به معرفی آن عزیزان می پردازیم:
فرزندان امام مجتبی علیه السلام که در کربلا حضور داشتند چهار نفر بودند: قاسم، ابوبکر، عبدالله، حسن بن حسن معروف به حسن مثنی.
1.. قاسم بن الحسن
مادر قاسم بن الحسن «رمله» نام داشت، وی نوجوانی بود که هنوز به حدّ بلوغ نرسیده بود، هنگامی که برای اجازه رفتن به میدان خدمت امام حسین علیه السلام رسید، امام او را در آغوش گرفت و هر دو آنچنان گریستند که از حال رفتند. [1]
2.. ابوبکر بن الحسن
او با قاسم از یک پدر و مادر بودند، مرحوم محدث قمی نوشته است: امام باقر علیه السلام فرمود: ابوبکرالحسن را مردی به نام «عقبة الغنوی» به شهادت رساند، و ابوالفرج شهادت او را قبل از شهادت قاسم نقل کرده است؛ امّا عبدی، جزری و شیخ مفید شهادت این نوجوان را بعد از شهادت حضرت قاسم نقل کرده اند. [2]
3.. حسن بن حسن
چهارمین فرزند امام مجتبی علیه السلام که در حادثه کربلا حضور داشت «حسن بن حسن» معروف به حسن مثنی است، وی در روز عاشورا به میدان رفت و جنگ نمایانی کرد و سر انجام روی زمین افتاد؛ هنگامی که سپاه دشمن برای جدا کردن سرها آمدند، دیدند او هنوز زنده است و رمقی در بدن دارد، زنی به نام «اسماء» که از خویشاوندان مادری او بود وساطت کرد و او را با خود به کوفه برد و مداوا نمود تا بهبود یافت و بعد به مدینه رفت. [3]
4.. عبدالله بن الحسن
عبدالله بن الحسن نیز فرزند دیگر امام مجتبی علیه السلام است که در کربلا به شهادت رسید، وی در روز عاشورا هنگامی که کوفیان امام علیه السلام را محاصره کرده بودند، خود را به امام رساند و زینب علیها السلام خواست مانع او شود؛ امّا او فریاد می زد: «به خدا قسم! از عمویم جدا نمی شوم» در این هنگام «بحربن کعب» (و برخی گفته اند: حرملة بن کاهل به امام علیه السلام حمله کرد، عبدالله به او فریاد زد: آیا می خواهی عمویم را بکشی؟
او شمشیرش را به طرف امام فرود آورد، که عبدالله دست خود را سپر کرد و دستش قطع شد. امام علیه السلام وی را در آغوش گرفت و فرمود: ای پسر برادرم! صبور باش تا به پدران خود ملحق شوی. در این هنگام حرمله تیری به او زد و او در حالی که در دامان عمو قرار داشت به شهادت رسید. [4]
پی نوشت ها:
[1] ابصارالعين، ص 36.
[2] نفسالمهموم، ص 325.
[3] حياة الحسين ج 3 ص 652.
[4] لهوف ص 15.
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
رسالت دینی نوجوان عاشورایی در بیانیه گام دوم.pdf
196K
آنچه در این مقاله خواهید خواند 👇🏿👇🏿👇🏿
رسالت دینی نوجوان عاشورایی در بیانیه گام دوم
1.. شاه کلید موفقیت در گام دوم انقلاب
2.. تقویت روحیه مبارزه گری با مظاهر فساد
3.. شناخت دقیق معبر و خاکریزهای دشمن
#ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات امام خامنه ای #کلیپ_تصویری #ندای_تهذیب
موضوع: ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن حسن علیه السلام در کربلا
#عزاداری_محرم
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 1
🔹موضوع: تحصیل حوزوی
تحصیل طلبه، عبارت است از گامبرداشتن به سمت شناخت عمیق دین. یعنی بهدست آوردن علوم و مهارتهایی که یا مستقیم عنوان «دینشناسی» دارد و یا مقدمة آن محسوب میشود.
عمدة توان و وقت طلبه باید صرف آموختن معارف دینی و به دستآوردن مقدمات آن گردد و هر فعالیت دیگری بهشرطی در زمرة فعالیتهای صنفی طلبگی قرار میگیرد که در همین راستا باشد. مثلاً تحصیل در رشتههای دانشگاهی مثل پزشکی و مهندسی مستقیم در راستای هدف طلبه قرار نمیگیرد. طلبهای که ضمن تحصیل علوم دینی به تحصیل در رشتههای علوم تجربی در دانشگاه میپردازد، نه طلبة خوبی خواهد بود و نه پزشک یا مهندس معتبری! واین افتخار بزرگی نیست. این چنین برنامهای نشان دهندة نوعی دوگانگی شخصیت و بهنتیجه نرسیدن در انتخاب شاهراه حرکت زندگی است.
آشنایی با دانشها، فنون و مهارتهای مختلف، گرچه مفید و در مواردی ضروری است، اما باید به خوبی روشن باشد که این فعالیتها تنها هنگامی «کارِ طلبگی» محسوب میشود که همجهت با اهداف حوزوی باشد. اگر این مسئله بهخوبی روشن باشد، در توزیع عادلانة توان و زمان، سهم اصلی به کار طلبگی، و تراشهها به امور پراکندة دیگر اختصاص مییابد.
طلبه نسبتی با دین خدا دارد. لباس امام عصر در بر و تاج پیامبر بهسر میگذارد. و باید «پیام خدا» را به جامعه ابلاغ کند نه «نظر خود» را. به این منظور لازم است آگاهی شایستهای از محتوای دین خدا کسب کند و با منابع دین، شیوة استفاده از آنها و قواعد فهم روشمند دین بهخوبی آشنا باشد تا در ارائة نظر دین امانتداری کند. این تواناییها در دورة تحصیل، کسب میشود و محور اصلی کار طلبه را تشکیل میدهد.
نگارنده: استاد عالم زاده نوری
#ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com