فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهدویت تا نابودی اسرائیل
از سال ۱۰۹۵. م. (۴۸۸ ﻫ.. ق) با تهاجم اروپائیان علیه مسلمانان جنگهای صلیبی آغاز شد که تا حدود نزدی
🍃 #القدس_لنا
عثمان در ۷۲۷ ﻫ.. ق مطابق با ۱۳۲۶. م. در گذشت و جانشینان او به حکومت رسیدند تا نوبت به سلطان محمد فاتح رسید. سلطان محمد فاتح در سال ۱۴۵۳. م. مطابق با ۸۷۵ ﻫ.. ق. شهر قسطنطنیه را که مهمترین مرکز اقتدار صلیبیون و پایتخت روم شرقی بود فتح کرد و صلیبیون را تا
پشت دروازههای اروپا تعقیب نمود و فتوحات خویش را در اروپا، آسیا و آ. فریقا ادامه داد. فتح قسطنطنیه نقطه عطفی در تاریخ اروپا بود و همانطور که با جنگهای صلیبی دانش و تمدن مسلمین به اروپا راه یافت، این حادثه نیز نقطه پایانی بر قرون وسطی بود و منشأ تحولات عظیم رنسانس و پس از آن گردید و قسطنطنیه به مدت پانصد سال تبدیل به پایتخت امپراطوری عثمانی ترک شد. پس از آن پیشرفتهای مهمی در صنعت و ادب و معماری؛ کشورداری و عمران و آبادانی در سرزمین عثمانی انجام شد و دول اروپائــی نیـز در هراس دائم از آن به سر میبردند.
پس از انقلاب صنعتی، چهره اروپا روز به روز به سرعت دگرگون میشد و اروپائیان در رشتههای مختلف علوم و فنون بر مسلمین پیشی گرفتند. در این زمان به خواب طولانی فرو رفته بود، ولی اروپا با پیدایش صنایع و تولید انبوه و اشباع بازار داخلی خود نیاز به بازار خارجی برای صدور مازاد تولید و نیز تهیه مواد خام پیدا کرده بود و دوران استعماری و دستاندازی به سرزمینهای دیگر را آغاز نموده بود.
۱ـ ۱) خصوصیات ژئوپلتیکی قدس
در بررسی جغرافیای سیاسی هر منطقه به توصیف شکلگیری آن منطقه در طول تاریخ و اشکال مختلف حاکمیت و اهمیت آن میپردازیم که شمهای از آن در مبحث قبلی (تاریخچه قدس) بیان گردید، اما در بررسی ژئوپلتیکی هر مکان به علل و چرائی شکلگیری ابعاد گوناگون این امر و ارائه نظریههایی درباره آینده این منطقه با توجه به دادههای کنونی میپردازیم به عبارت دیگر ژئوپلتیک هر منطقه حاصل مجموعه پیچیده نیروهای متعدد و متخاصم موجود در صحنه میباشند که در کشمکش با یکدیگر قرار گرفتهاند. از مهمترین خصوصیات ژئوپلتیکی قدس وجود و تعاطی ادیان الهی یهود، مسیحیت و اسلام و طبعاً فرهنگهای گوناگون میباشد که این امر میتواند محوریت ژئوپلتیکی خاص خویش را پیدا نماید.
اگر تحولات و مناقشات خاورمیانه را در طول تاریخ بررسی نمائیم، به این مسئله پی خواهیم برد که یکی از علل مهم تحولات این منطقه ریشه در سرزمین فلسطین و اهمیت ژئوپلتیکی بیتالمقدس دارد.
🌷ادامه دارد.....
👉 @mtnsr2
داستان غمبار نابودی یک تمدن؛ چگونه "اندلس" با بی حجابی سقوط کرد
👉 @mtnsr2
مهدویت تا نابودی اسرائیل
چکیده: در سال711.م/92. ق یک دسته از مسلمانان به رهبری طارق بن زیاد که نام وی در کلمه جبل الطارق ابد
⭕️فتح اندلس
در سال 92 ه . ق موسی بن نصیر، کارگزار ولید بن عبدالملک ـ خلیفه اموی ـ در «افریقیه»، سپاهی به فرماندهی طارق بن زیاد ـ حاکم طنجه ـ را مأمور فتح اندلس کرد. اندلس در این هنگام دچار اختلافات داخلی بود. سپاه طارق با کمک «خولیان»، حاکم شورشی «سبته»، که مسلمانان را به فتح اندلس فراخوانده بود، از تنگه ای بین قاره آفریقا و اروپا که بعدا به نام «جبل الطارق» مشهور شد، گذشت و شهرهای «استجه»، «مالقه»، «غرناطه»، «قرطبه»، «البیره» و «طلیطله» را تصرف کرد. سپس سپاه طارق توانست بر سواحل جنوبی «خلیج بیسکی» سلطه یابد و در مدت یک سال تمام اسپانیا را از شمال تا جنوب فتح کند.
در سال 93 ه . ق موسی بن نصیر به فرماندهی سپاهی عظیم از جبل الطارق گذشت و به سوی شمال شبه جزیره «ایبری» پیشروی کرد و شهرهای «شذونه»، «قرمونه» و «اشبیلیه» را فتح کرد. سپس به «طلیطله» رفت و در آنجا با طارق بن زیاد که به استقبال او آمده بود دیدار کرد و همراه او به سوی فتح شهرهای «شمال شرقی» اندلس روانه شد. دو سپاه توانستند شهرهای «سرقسطه» و «برشلونه» را فتح کنند. سپس سپاه طارق روانه «شمال غرب» اندلس شد تا شهرهای این منطقه را فتح نماید. سپاه موسی بن نصیر نیز به سوی «جبال پیرنه» روانه شد تا «ویزیگوت»ها را سرکوب کند.
دولت اسلامی در اندلس
در سال 95 ه . ق ولید به عبدالملک به موسی بن نصیر و طارق بن زیاد دستور داد به دمشق برگردند. موسی بن نصیر، فرزند خود عبدالعزیز را جانشین خود ساخت و همراه طارق به دمشق بازگشت.
ظاهرا خلیفه اموی، ـ ولید بن عبدالملک ـ از موفقیتهای فراوان موسی بن نصیر و طارق بن زیاد در فتوحات و محبوبیت رو به افزون آنان نزد سپاهیان به هراس افتاده و برای حفظ خلافت خویش، آنان را به دمشق فرا خوانده بود.
در سال 98 ه . ق عبدالعزیز ـ حاکم اندلس ـ در مسجد پایتخت (اشبیلیه) به قتل رسید. احتمال می رود خلیفه اموی، سلیمان بن عبدالملک، همانند پدر از ترس به خطر افتادن خلافت خود، دستور قتل عبدالعزیز را صادر کرده باشد.
پس از قتل عبدالعزیز، بزرگان «اشبیلیه»، ایوب بن حبیب لخمی را حاکم اندلس قرار دادند. او شش ماه بر این مسند بود. در این دوره، اندلس بخشی از ولایت «افریقیه» و جزء قلمرو دمشق. پس از او، حر بن عبدالرحمن ثقفی حاکم اندلس شد.
در سال 99 حر بن عبدالرحمن ثقفی پایتخت اندلس را از «اشبیلیه» به «قرطبه» منتقل کرد. در سال 100 عمر بن عبدالعزیز اموی، سمح بن مالک خولانی را حاکم اندلس ساخت. سمح، شورشیان را سرکوب کرد و شهرهای شمالی اندلس، از جمله «قرفشونه»، «سپتیمانیا» و «ناربن» را فتح کرد. دامنه فتوحات وی تا جنوب فرانسه گسترش یافت. وی در سال 102 در جنگ با مسیحیان کشته شد.
در سالهای 102 ـ 116 ه . ق به ترتیب این افراد حاکم اندلس بودند:
1. عنبسة بن سحیم (102 ـ 107)؛
2. یحیی بن مسلمه کلبی (107 ـ 110)؛
3. عثمان بن ابی سعید خثعمی (110 ـ 111)؛
4. حذیفة بن احوص قیسی (111)؛
5. هیثم بن عفیر کنانی (111 ـ 112)؛
6. محمد بن عبدالله اشجعی (112)؛
7. عبدالرحمن بن عبدالله غافقی (112 ـ 114)؛
8. عبدالملک بن قطن فهری (114 ـ 116).
🌷ادامه دارد......
👉 @mtnsr2
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
⭕️ #سلام_علی_ابراهیم۲
🔶قسمت چهل ونهم
🔶 #عبد_صالح_خدا
اردیبهشت سال ۱۳۸۸بود . بعد از دوسال تحقیق وآماده کردن متن ، چند روز قبل از ایام فاطمیه ،کتاب سلام بر #ابراهیم را برای مجوز فرستادیم.
خیلی دوست داشتیم که در مراسم شهدای اطلاعات عملیات در روز شهادت مادر سادات ،کتاب آقا #ابراهیم رو نمایی شود .
اما همه افراد مسئول ، ما را نا امید کردند . گفتند فرایند صدور مجوز یک ماه طول می کشد . روز بعد نا باورانه به ما خبر دادند که مجوز چاپ کتاب آماده است😳 . ظاهراً مسئول مربوطه ، وقتی به مطالعه متن پرداخت ، نتوانسته بود آن را به روز بعد موکول کند وتا آخر رفته بود !😊
حالا مراحل چاپ مانده که آن هم زمان بر بود . ما شش روز تا مراسم فرصت داشتیم .
مرحوم حاج آقا علیان ، مدیر نشر پیام آزادی را دیدم وبرای چاپ صحبت کردم . ایشان تصویر #ابراهیم را که دید او را شناخت ،گفت:در دوکوهه او را دیده بودم و.....بعد گفت :هر کاری بتوانم انجام می دهم .
گفتم من هیچ پولی برای چاپ کتاب ندارم . گفت اشکالی ندارد ، اما بعید است ظرف یک هفته پنج هزار جلد کتاب آماده شود😕.
چون الان نزدیک نمایشگاه کتاب است وتمام چاپخانه ها مشغول کارند و...
بعد ها به هر کسی می گفتم باور نمی کرد . من و دوستانم در شب شهادت حضرت زهرا علیه السلام مشغول تخلیه کتابها بودیم
کتاب سلام بر #ابراهیم در شب شهادت حضرت زهرا علیه السلاماز چاپ خارج وروز شهادت در مراسم شهدای اطلاعات توزیع شد.☺️ واز آن روز بود که حضور مجدد آقا #ابراهیم در حیات مادی ومعنوی ما آغاز شد . از این بنده خالص خدا ،کرامات مختلفی رادر جای جای این کشور مشاهده کردیم. مطالبی که خبر از حضور و زنده بودن شهید می داد.
بسیاری از دوستان توصیه می کردند که این مطالب را به کتاب اضافه کن، اما گفتم این چیزها چیز عجیبی نیست . زندگی و شهادت #ابراهیم هادی تمامش حضور و کرامت است ،چون او بنده واقعی خدا بوده و زنده بودن شهدا را ،قرآن خبر داده.
از طرفی اگر می خواستیم تمام مطالبی که از کرامات شهید ،برای ما ارسال می شد را منتشر کنیم ، حجم آن از کتاب اول سلام بر #ابراهیم بیشتر می شد .
اما برخی از این مطالب بسیار تاثیر گذار بود که حتی رسانه ای شد . در ادامه این مجموعه به چند نمونه از آنها اشاره کرده ایم .
به طور مثال یکی از جوانان دانشجو سه سال قبل تماس گرفت واینگونه گفت:
دانشجویی امروزی وبیگانه با معنویات بودم . از آنها که تا پایشان به دانشگاه باز می شود ،یکباره با تمام گذشته ومعنویات خدا حافظی میکنند😏.
مدتی زندگی من اینگونه طی شد . تا اینکه برخی دوستانم گفتند :می خواهیم به اردوی راهیان نور برویم . تو هم بیا خوش میگذرد .
من هم به قصد تفریح با آنها همراه شدم....
🌷 ادامه دارد.....
👉 @mtnsr2
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
مهدویت تا نابودی اسرائیل
🍃 جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (1) 1️⃣ علیرغم اینکه هریک از دو گروه #اشکنازی و #سفاردی به طور ک
🍃 جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی
ب- نماز یهودیان شرقی (سفاردین) و یهودیان غربی (اشکناز)
1️⃣ شکل نماز سفاردینها با اشکنازها متفاوت است. به همین دلیل هر یک از این دو گروه نماز خواندن در معبد دیگری را باطل میداند و از آن دوری میجویند.
2️⃣ برخی از این اختلافات ناچیز و بیارزش است اما همین اختلافات ناچیز سبب بروز مشکلات و درگیریهای عمده در بین این دو گروه میشود.
3️⃣ معماری معابد سفاردین ها در برخی از ویژگیها با معابد اشکناز تفاوت دارد و این اثر خود را در چگونگی به جا آوردن نماز، بر جای میگذارد.
4️⃣ سفاردینها تورات را قبل از شروع به خواندن، بالا نگه میدارند؛ بر عکس اشکنازها که بعد از خواندن تورات، آنرا بالا میبرند. همچنان که خط مورد استفاده در نوشتن تورات متفاوت است.
5️⃣ روزنامه هاآرتص در تحقیقی که پیرامون اختلافات فقهی بین سفاردین و اشکناز انجام داده چنین مینویسد:
🔸 هریک از گروههای #اشکنازی و #سفاردی دارای اشکال خاصی از نماز خواندن هستند که بصورت کامل با گروه دیگر تفاوت دارد و این باعث میشود که یهودی شرقی در معابد یهودیان غربی نماز نخواند.
🔸 این در حالی است که آیین #یهودیت، دین واحدی بوده است و مردم #یهودی نیز واحد بودهاند!
🔸 حتی #تورات نیز در ایجاد وحدت بین #یهودیان متشرع و دیندار از دو طائفه و جمع کردنشان در معبدی واحد و بر یک شکل یکسان از نماز، موفق نبوده است.
🔸 تلاشهای فراوانی برای یکسانسازی اشکال متفاوت نمازها صورت گرفت اما تمامی این تلاشها با مقاومت خاخامهای سفاردی و اشکنازی به شکست انجامید.
🔸 از بارزترین این تلاشها میتوان به اقدام خاخام اعظم – #شلومو_جورن – که در ارتش اسرائیل خدمت میکرد، اشاره کرد. وی شکل یکسانی از نماز را برای افراد ارتش اسرائیل – چه اشکناز و چه سفاردین – معین کرد.
🔸 پس از گذشت مدت زمانی خاخام اعظم اشکنازها در سال 1971 انتخاب گردید، پس از وی نیز خاخام اعظم سفاردینها، #عوفادیا_یوسف به این سمت منصوب شد.
🔸 بلافاصله بین این دو خاخام درگیری شدیدی پیرامون شکل یکسانی از نماز که در بین نظامیان اسرائیلی رایج شده بود، در گرفت.
🔸 خاخام یوسف گفت که شکل یکسان نماز که جورن آنرا واجب کرده است چیزی نیست جز شکل اشکنازی نماز که تنها تغییرات اندک و ناچیزی که فاقد ارزش است، در آن صورت گرفته است.
🔸 خاخام یوسف از سربازانی که به یهودیان شرقی وابسته بودند خواست تا نمازهایشان را بر اساس اشکال قبلی که در گروه هایشان رایج بوده، بخوانند.
🔸 خاخام یوسف در از بین بردن شکل یکسان نماز که داخل ارتش اسرائیل رایج شده بود موفق شد و به جای آن خودش شکل جدیدی از نماز را ارائه کرد که هوادارانش آن را داخل پادگان های نظامی رواج دادند!
👉 @mtnsr2