۲۵ بهمن ۱۴۰۲
أَلَا إِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ أَلَا إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ.mp3
1.27M
✨ أَلَا إِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ أَلَا إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ﴿۵۵﴾ هُوَ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ﴿۵۶﴾ يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ﴿۵۷﴾
🍀 آگاه باشید! مسلماً آنچه در آسمانها و زمین است، فقط در سیطره مالکیّت و فرمانروایی خداست. بدانید که بی تردید وعده خدا حق است، ولی بیشترشان [این حقایق را] نمیدانند. ▫️او زنده میکند ومیمیراند و به سوی او بازگردانده میشوید.▫️ای مردم! یقیناً از سوی پروردگارتان برای شما پند و موعظهای آمده، و شفاست برای آنچه [ازبیماریهای اعتقادی و اخلاقی] در سینه هاست، و سراسر هدایت و رحمتی است برای مؤمنان.
📎 تلاوت ناب | سوره مبارکه یونس؛ آیات۵۵ الی ۵۷.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
مؤسسه معنویت تمدنساز
✨ تنازلننمودن از توحيد 📍 اگر اين توجّه به پروردگار و ياد و ذكر خدا تداوم پيدا كرد، قلب سالک زودت
✨ تفاوت تعظيم و پرستش
📍 فرق است ميان تعظيم و پرستش. اسلام تعظيم و تواضع را جايز مىداند و پرستش را منع مىكند.
🍃 فرق ميان پرستش و تعظيم اين است كه پرستش نوعى تقديس و تنزيه و تسبيح و تحميد است، و گفتيم تسبيح و تحميد و تنزيه از جميع نقايص و همچنين تكبير مختص خداست، زيرا كاملِ منزه از همۀ نقايص خداست و آن كه سپاس مطلق به اوست و اكبر و اعظم مطلق خداست. سجود و ركوع از لحاظ هيئت جسمانى عبادت نيست، از آن لحاظ عبادت است كه حالتى است كه اختصاص داده شده براى تسبيح و تكبير.
🍃 لهذا در سجود مىگوييم: «سُبْحانَ رَبِّىَ الأَعْلىٰ وَ بِحَمْدِه» و در ركوع مىگوييم: «سُبْحانَ رَبِّىَ الْعَظيمِ وَ بِحَمْدِه»، در موقع رفع رأس مىگوييم: «اَللّٰهُ اَكْبَر» و در حال قيام مىگوييم: «اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعالَمين» و يا «سُبْحانَ اللّٰهِ وَ الْحَمْدُ لِلّٰهِ وَ لا اِلٰهَ اِلَّا اللّٰهُ وَ اللّٰهُ اَكْبَر». تقديس منحصراً بايد براى خدا باشد و يا به خاطر امر خدا
📚 استاد شهيد مطهریرضواناللهتعالیعلیه؛ مجموعه آثار(حج)؛ ج۲۵، ص۱۰۸.
🏷 #تصویرنگاشتسخنبزرگان
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
۲ اسفند ۱۴۰۲
يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ.mp3
492.3K
✨ يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ﴿۲۷﴾
🍀 خدا مؤمنان را به سبب اعتقاد و ایمانشان در زندگی دنیا و آخرت ثابت قدم و پابرجا میدارد.
📎 تلاوت ناب | سوره مبارکه ابراهیم؛ آیه ۲۷.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
۲ اسفند ۱۴۰۲
🔴 ميوههاى زهرآگين تمدن غربى
💥 تمدن غربى بر پايهى ستيز با معنويت و طرد معنويت بنا شد؛ اين خطاى بزرگ كسانى بود كه تمدن و حركت علمى و صنعتى را در اروپا شروع كردند. به علم اهميت دادند - اين خوب بود - اما با معنويت به جنگ برخاستند؛ اين بد و انحراف بود. لذا اين تمدن مادى و دور از معنويت هرچه پيشرفت كند، انحرافش بيشتر مىشود؛ هم خود آنها و هم همهى بشريت را با ميوههاى زهرآگين خود تلخكام مىكند؛ همچنان كه تا امروز كرده است.
💥 پديدهى استعمار - كه دهها كشور و ميليونها انسان را سالهاى متمادى غرق در سختترين و شديدترين محنتها كرد - يكى از چيزهايى است كه در نتيجهى تفكيک علم از معنويت، سياست از معنويت و دولت از اخلاق در اروپا اتفاق افتاد. دو جنگ جهانى اول و دوم هم از همان ميوههاى تلخ بود. كمونيزم و حكومتهاى اختناق ماركسيستى هم جزو نتيجهها و ميوههاى تلخ جدايى حركت علمى و صنعتى از معنويت بود. ويران شدن كانون خانواده، سيلاب فساد جنسى و طغيان سرمايهدارىِ افراطى، همه نتايج همان تفكيك است. (۱۳۸۳/۰۳/۱۴)
✨ حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
۳ اسفند ۱۴۰۲
مؤسسه معنویت تمدنساز
🔵 طهارت 🍃 بر اثر توبه، مراقبه، تضرع و انس فرد با عبادات بهتدریج رگههایی از طهارت در وجود او آشکار
💠 فتح باب بهواسطۀ محبت به مادر
🌱 بایزید بسطامی یکی از بزرگان عرفان است که بهواسطۀ خدمت و محبت به مادر فتح باب برای ایشان رخ داده است. درحالیکه پیشازاین با انواع مجاهدتها راه بر ایشان گشوده نشده بود. عطار ماجرای ایشان را در تذکرة الاولیاء آورده است.
✨ نقل است که گفت: آن کار که بازپسین کارها دانستم، پیش از همه بود و آن رضا [ی] مادر بود. گفت: آنچه در جمله مجاهدات و ریاضات و غربت میجستم، در آن یافتم. شبی مادر از من آب خواست. در کوزه و در سبوی آب نبود. به جوی رفتم و آب آوردم. مادر در خواب شده بود. [شبی سرد بود. کوزه بر دست میداشتم. چون از خواب درآمد، آگاه شد و مرا دعا کرد که دید] هم چنان کوزه در دست من فسرده شده بود. گفت: چرا از دست ننهادی؟ گفتم: ترسیدم که تو بیدار شوی و من حاضر نباشم. وقتی دگر گفت: آن یکنیمه در فراز کن! تا وقت سحر میپیمودم تا نیمه راست فراز کنم یا نیمه چپ. تا خلاف فرمان مادر نکرده باشم. وقت سحر آنچه میجستم، از در درآمد. (عطار نیشابوری؛ تذكرة الأولياء؛ ج۱؛ ص۱۳۸).
📗 #کتاب_سبک_زندگی_توحیدی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚪️ وَ بَيِّضْ بِهِ وُجُوهَنا...
🌱 و روی ما را به دیدار او سپید کن
✨وب سایت تخصصی رواق معرفت
🌐 www.revaghemarefat.ir
🆔 @revaghemarefat_ir
۶ اسفند ۱۴۰۲
مؤسسه معنویت تمدنساز
🔵 مهمترين و اساسىترين كار انسان 🌱 مهمترين و اساسىترين كارى كه ما در امتداد زمانى خود داريم اين
🟡 تفاوت انسانها در مواقف حشر
🌱 براساس تفاوت انسانها در کم و کیف انقطاع از غیر حق، توقف انسانها در مواقف حشر تا بهشت و لقای حق متفاوت خواهد بود. برخی باید فشارهای بیشتری را تحمل کنند تا در نهایت تطهیر شوند و در وجودشان چیزی غیر از حق باقی نماند و بعضی با سختیهای کمتری مواجه خواهند گشت.
🍂 برخی گناهشان، اوصاف زشتشان، افکار غلطشان عقاید ناصحیحشان، کردار بدشان و اخلاق ناپسندشان کمتر است و بعضی بیشتر، عدهای دلبستگیها و وابستگیها و تعلقات بیشتری به غیر حق دارند و گروهی کمتر.
🌱 از این رو، بسته به تفاوت مراتب انسان، مواقف متفاوت خواهد بود. دستهای برای پاک شدن و قابل گشتن برای ورود به بهشت و لقای حضرت حق باید در مواقف بیشتر بمانند و در آنجا انواع عذابها، رنجها، مشقتها، ناراحتیها و زجرها را تحمل کنند و عده ای برای انقطاع از غیر خدا در مواقف کمتر معطل گشته و با مرارتها و مشقتهای کمتری مواجه خواهند بود تا با سیر در این منازل و مراتب و تحمل آثار و لوازمات آن، در وجودشان جز طلب خدا چیزی باقی نماند.
🏷 #کتابنگاشتتربیتی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
۷ اسفند ۱۴۰۲