eitaa logo
مهدی تقدسی
367 دنبال‌کننده
256 عکس
55 ویدیو
134 فایل
کانال شخصی مهدی تقدسی ارتباط با مدیریت کانال: @Mahdi_Taghaddosi
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️✳️✳️❇️ 🔻 برنامه کلاس‌های حضوری و آنلاین درس سيگنال در موسسه نصير 👨‍🏫 ان‌شاءالله کلاس حضوری درس سیگنال به مدت 90 ساعت در روزهای جمعه ساعت 9 تا 14 برگزار می‌گردد. 🧑‍💻ان‌شاءالله کلاس آنلاین درس سیگنال به مدت 90 ساعت در روزهای پنجشنبه ساعت 9 الی 14 برگزار می‌گردد. ✅ ممکن است به منظور انتقال بهتر مطالب، کلاس‌های فوق حدود 100 تا 110 ساعت به طول انجامد. بنابراین زمان اتمام کلاس را با توجه به این تعداد ساعت محاسبه نمایید. ✅ بدیهی است که شرط تشکیل کلاس‌های فوق، به حد نصاب رسیدن آن‌ها می‌باشد. ⁉️ کلاس حضوری بهتر است یا مجازی؟ از نظر بنده در حالت کلی هیچ آموزشی به اندازه آموزش حضوری، برای یادگیری دانشجو بازدهی ندارد و تجربه سال گذشته و نظر دانشجویان کلاس حضوری پارسال نیز مؤید این موضوع می‌باشد. بنابراین علیرغم اینکه برای مدرس کلاس، برگزاری کلاس آنلاین به مراتب راحتتر و کم هزینه‌تر از کلاس حضوری است، توصیه اول بنده برای عزیزانی که در شهر تهران ساکن بوده و مشکل رفت و آمد ندارند، شرکت در کلاس حضوری است. اما برای افرادي که در تهران سکونت ندارند و رفت و آمد آنها به سختی امکان پذیر است، طبيعتا کلاس آنلاین پیشنهاد می‌گردد. برای عزیزانی هم که کلا امکان شرکت در کلاس را ندارند، هیچ‌گونه مانعی از این جهت برای قبولی در کنکور وجود ندارد و هر ساله بسیاری از قبولی‌های کنکور از هیچ کلاسی استفاده نکردند و با تلاش و پشتکار به نتیجه دلخواهشان رسیدند. ➖➖➖➖➖➖ ثبت نام تلفنی:👇 ☎️ 02188464780 ☎️ 02188466935 آیدی پشتیبانی در تلگرام:👇 @NasirAmoozesh @NasirBargh .
. 🌸 عید سعید فطر مبارک 🌸
. 🔺ضرایب واقعی دروس آزمون ارشد برق
مهدی تقدسی
. 🔺ضرایب واقعی دروس آزمون ارشد برق
. ✴ طبق جدول فوق، دروسی که با هم در یک مجموعه قرار گرفته اما دارای تعداد متفاوتی سؤال هستند (مانند الکترونیک و دیجیتال) دارای ارزش یکسانی نیستند. همچنین توجه داشته باشید که ضریب یک مجموعه دروس، بین دروس آن مجموعه پخش می‌گردد نه اینکه هر درس آن مجموعه دارای آن ضریب باشد. مثلا در گرایش مخابرات سیستم، مجموعه الکترونیک و دیجیتال دارای ضریب 2 است، اما این بدان معنی نیست که درس الکترونیک و دیجیتال به طور جداگانه دارای ضریب 2 می‌باشند. بلکه با توجه به تعداد سوالات این دروس، ضریب الکترونیک برابر 1.2 و ضریب دیجیتال برابر 0.8 است. یعنی مثلاً در گرایش مخابرات سیستم، درس مدار منطقی از نظر ضریب، کمتر از درس آمار (که دارای ضریب 1 می باشد) ارزش دارد. 🔸برای اولویت‌بندی دروس در هر گرایش، می‌توانید به جدول فوق و توضیحات آبی رنگ زیر آن مراجعه نموده و با در نظر گرفتن شرایط و امکاناتی که دارید، بهترین انتخاب را داشته باشید. از آنجایی که انتخاب دروس برای هر شخص - بسته به شرایط، توانایی و ویژگی های آن شخص - می‌تواند متفاوت باشد، ان‌شاءالله به زودی و با توجه به جدول فوق، نحوه انتخاب دروس را به صورت انعطاف‌پذیر (منطبق با شرایط هر شخص) شرح خواهم داد. ✅ لازم به توضیح است که جدول فوق کاملا حساب شده و دقیق بوده و افرادی که مفهوم ضرایب دروس کنکور را بدانند به راحتی می‌توانند به صحت جدول فوق پی ببرند. بنابراین به عزیزان نیز توصیه می‌گردد به طور دقیق آن را مطالعه کرده و به توضیحات ذیل آن نیز توجه داشته باشند. ضمناً این ضرایب بر اساس کنکور سال گذشته محاسبه شده‌اند که احتمالا در کنکور آینده نیز تغییرى نخواهد کرد. ❗️توجه داشته باشید که ارزش و امتیاز و مقدار درصد هر تست به تنهایی اهمیت خاصی ندارد و معیار درستی برای ارزش‌دهی به دروس نیست. همچنین تعداد سؤالات هر درس نیز به تنهایی ارزش درس را مشخص نمی‌کند. معیار صحیح ارزش‌گذارى برای هر درس، همین ضرایبی است که در جدول مذکور ارائه شده و البته ارزش دروس نیز صرفاً یکی از معیارها برای انتخاب آنها است؛ یعنی مثلاً ممکن است ضریب و ارزش درسی در کنکور بیش از درس دیگر باشد، اما به دلیل حجم زیاد یا سختی آن جزو انتخاب‌های شما نباشد. معیارهای عمومی دیگر برای انتخاب دروس، در زیر جدول بیان شده است.
. 🔺نمودار رابطه درصد یک درس با میزان مطالعه اگرچه این نمودار، صرفاً نظر شخصی بنده بوده و یک نمودار کاملاً تقریبی، تجربی و موردی است و عددهای روی نمودار نیز نسبی و تقریبی هستند، اما به نظرم دید خوبی برای انتخاب دروس بسته به فرصت مطالعه‌ای که در اختیار دارید، به شما می‌دهد.
مهدی تقدسی
. 🔺نمودار رابطه درصد یک درس با میزان مطالعه اگرچه این نمودار، صرفاً نظر شخصی بنده بوده و یک نمودار
🔷 طبق نمودار فوق، حتی برای کسب درصدهای پایین (مثلا ۲۰ درصد)، باید تا یک میزان قابل قبولی، درس مربوطه را مطالعه کرده باشیم، در غیر این صورت احتمالا نتیجه‌ای جز درصد صفر و یا حتی منفی عاید ما نخواهد شد (یکی از دلایل این موضوع، ترکیبی بودن بسیاری از سؤالات می‌باشد). پس این تصور که با یک مطالعه اندک، می توان مثلاً به یک یا دو تست ساده هر درس پاسخ داد، لزوماً تصور درستی نیست. همچنین این نمودار نشان می‌دهد که برای کسب درصدهای خیلی بالا، باید مطالعه خود را به صورت تصاعدی افزایش دهیم. مثلاً اگر بخواهیم درصد خود را در یک درس، از ۶۰ به ۹۰ برسانیم، باید میزان مطالعه خود را نه یک و نیم برابر، بلکه باید حداقل دو برابر نماییم. بنابراین بهینه‌ترین زمان اختصاص داده شده برای یک درس، زمانی است که در ناحیه تقریباً خطی نمودار فوق قرار داشته باشد. یا به عبارت دیگر، هدفگذاری برای کسب درصد حدود ۳۰ تا ۶۰ برای یک درس، بهینه ترین حالت را ایجاد خواهد کرد. یا به بیانی دیگر، اختصاص زمان کم یا زمان خیلی زیاد برای مطالعه یک درس، چندان بهینه نمی‌باشد. پس سعی کنید برای دروسی که انتخاب می کنید، تلاش خود را در جهت کسب درصد بین ۳۰ تا ۶۰ صرف نمایید. البته این موضوع یک بحث کلی است و در موارد خاص می تواند نادیده گرفته شود. مثلاً شخصی که در یک درس دارای پایه، استعداد و علاقه زیادی می‌باشد، ممکن است ترجیح بدهد که روی آن درس برای درصد بالای ۸۰ سرمایه‌گذاری کند و این موضوع قابل قبول است.
متنی با مضمون زیر (البته به صورت کامل‌شده) برای بنده ارسال شده به نقل از افلاطون! شما با توجه به نتایج دو جمله اول، واژه صحیح (بافرهنگ یا بی‌فرهنگ) را در جمله سوم قرار دهید. جامعه‌ای که ﺩﺭ ﺁﻥ پزشک ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺑﺎشد، ﻣﺮﺩﻡ ﺁﻥ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﻧﺪ. ﺟﺎﻣﻌﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ نظامی ﺍﺯ ﻫﻤﻪ بیشتر محترم ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺮﺩﻡ ﺁﻥ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻭﺣﺸﯽﺍﻧﺪ. جامعه‌ای ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ بیشتر محترم ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺮﺩم آن جامعه (بافرهنگ/بی‌فرهنگ) هستند.
مهدی تقدسی
متنی با مضمون زیر (البته به صورت کامل‌شده) برای بنده ارسال شده به نقل از افلاطون! شما با توجه به نتا
. در متن اصلی، واژه "بافرهنگ" آمده است، اما عزیزانی که این واژه رو انتخاب کردند دوباره به رابطه منطقی هر گزاره توجه کنند و دقت کنند که ذهن‌شان شرطی نشود ... اگر با توجه به نتایج دو جمله اول بخواهیم جمله سوم رو تکمیل کنیم، با فرض اینکه کار معلم، بالا بردن فرهنگ یک جامعه‌ست، در واقع باید واژه "بی‌فرهنگ" رو نتیجه بگیریم! البته طبیعتاً چنین گزاره‌ای صحیح نیست و بنابراین روی صحت دو جمله اول نیز حساب نکنید! ✍ یکی از معضلات جوامع مختلف از جمله جامعه ما اینه که بعضاً به جای فکر و منطق، شعر و ضرب المثل، وزن بیشتری در تشکیل اعتقادات مردم دارد، و به راحتی با بمباران تبلیغاتی ذهن مردم شرطی می‌شود! با "عبادت به جز خدمت خلق نیست ..." مردم رو از دعا و مناجات دور می‌کنند، با "ما درون را بنگریم و حال را، نی برون را بنگریم و قال را" مردم رو از نماز دور می‌کنند، با "چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است" مردم رو از ایثار و انفاق دور می‌کنند، با "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" قضاوت بی‌پایه و تهمت زدن را رواج می‌دهند، با "عیسی به دین خود موسی به دین خود" آمر به معروف رو تخطئه می‌کنند، با "زن زندگی آزادی" حیا رو از زنان و غیرت رو از مردان می‌گیرند، و ... 🔸 تنها راه رهایی از شرطی شدن ذهن، عقلانیت و تفکر دائمی و بازبینی مداوم پیش‌فرض‌هاست. 💠 ... افلا تتفکرون؟! [سوره انعام - آیه ۵۰]
مهدی تقدسی
🔷 طبق نمودار فوق، حتی برای کسب درصدهای پایین (مثلا ۲۰ درصد)، باید تا یک میزان قابل قبولی، درس مربوطه
. ✴ میزان تاثیر معدل در کنکور ارشد قبل از ارائه روش صحیح برای انتخاب دروس کنکور ارشد برق، نیاز است که تأثیر تقریبی معدل را در کنکور بدانیم. طبق محاسبه انجام شده از روی فرمول مرسوم محاسبه نمره به صورت تقریبی، احتمالاً تاثیر "هر نمره" معدل مؤثر، حدوداً برابر 15 درصد در مجموع درصدهای داوطلب (با احتساب ضرایب) می‌باشد که البته این مقدار ممکن است هر سال بسته به وجود یا عدم وجود تراز و میانگین درصد نفر اول کنکور کمی تغییر کند، اما احتمالاً این تغییر قابل اغماض باشد. برای روشن شدن مطلب، فرض کنید دو نفر دارای معدل‌های مؤثر به ترتیب برابر 14 و 18 باشند. اگر نفر اول بخواهد چهار نمره کمبود خود در معدل را نسبت به نفر دوم جبران کند، باید مجموع درصدهای او به میزان حدوداً 60 درصد (4×15) از نفر دوم بیشتر باشد. به عبارت دیگر کافی است که مثلا 3 تست در درس مدار بیشتر بزند. زیرا درس مدار 15 تست دارد و بنابراین ارزش 3 تست در این درس برابر 20 درصد است که با احتساب ضریب 3 آن، مجموع درصدها به میزان 60 درصد بیشتر خواهد شد. ✅  ملاحظه می‌کنید که جبران معدل در کنکور ارشد، کار چندان سختی نیست ... 💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام جعفر صادق علیه السلام: هر کس دوستى و دشمنی‌اش براى دین نباشد، دین ندارد. [الکافی، ج۲، ص۱۲۷] ▪️تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
🌸 ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر مبارک 🌸
❇️✳️✳️❇️ سلام بر شما تبریک میگم به عزيزانی که نتیجه دلخواهشون رو گرفتند. امسال هم مانند سال‌های گذشته، از اسامی رتبه‌های برتر و يا تصوير پیام‌های تشکر و ... برای تبلیغ کلاس در کانال استفاده نخواهم کرد و این کارها را وظیفه و در شأن یک معلم نمي‌دونم. بنابراين عذرخواهی می‌کنم از دانشجویان عزیزی که نتایج درخشانی گرفتند و بنده اسمی از آن‌ها نمی‌آورم؛ بدانید که قطعاً تلاش شما برای بنده بسیار ارزشمند بوده است و خوشحال خواهم شد اگر نتیجه‌تون رو برای بنده ارسال نمایید. اما عزیزانی که نتوانستند به هدفشون برسند، اگر فکر می‌کنند که موفقیت و پیشرفتشون در زندگی در راستای ادامه تحصیل قراره اتفاق بیفته (که البته لزوماً اینطور نیست)، باز هم جای تلاش وجود داره. خیلی از همین افرادی که امسال رتبه‌های خیلی خوب کسب کردند، سال‌های گذشته نتایج مورد نظرشون رو نگرفته بودند اما دوباره با همت و پشتکار، تلاش خودشون رو ادامه دادند. بنده چند سالی است که در بحث مشاوره برای انتخاب رشته فعال نبوده و اطلاعاتم به‌روز نیست و متأسفانه فرصت کافی هم برای این کار ندارم. بنابراین عزیزانی که قصد انتخاب رشته دارید در صورت تمايل می‌توانید در گروه با هم به تبادل نظر پرداخته و اطلاعات و تجربه‌های خود را به اشتراک بگذارید. برای همه شما آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
مهدی تقدسی
❇️✳️✳️❇️ سلام بر شما تبریک میگم به عزيزانی که نتیجه دلخواهشون رو گرفتند. امسال هم مانند سال‌های گذ
. 🔰 از نظر بنده، یک نکته کلیدی برای هدف‌گذاری در مسائل مختلف در زندگی "دنیوی" اینه که با توجه به علاقه و توانایی خود هدفی رو (هر چند کوچک) انتخاب کنید که بتوانید خوب و کامل به اون هدف برسید و بهترین یا جزو بهترین‌ها در اون زمینه باشيد و این ارجحیت داره به انتخاب یک هدف بزرگ و نرسیدن به اون هدف به طور کامل! مثلاً وضعیت و تاثیرگذاری یک معلم ممتاز درس ریاضی در مدرسه، از یک استاد معمولی رشته ریاضی در دانشگاه بهتره شاید. مشابه‌سازی اين موضوع در انتخاب رشته میتونه این باشه که جزو سه نفر اول بودن یک دانشگاه درجه دو بهتر است از جزو سه نفر آخر بودن یک دانشگاه درجه يک! مخاطب من بیشتر افراد با رتبه‌های برتر هستند (و البته دلگرمی برای رتبه‌های متوسط) ... بسیاری از دانشگاهها از نظر امکانات و اساتید تفاوت چندانی (به جز جو درس خوندن و رقابت بین دانشجوها)، با هم ندارند. گرایش و دانشگاهی رو انتخاب کنید که با توجه به شرایط، علاقه و توانایی خودتون، باعث زده‌شدنتون از درس نشه. خیلی از اهداف، با یک دانشگاه معمولی هم حاصل میشه؛ چه بسا بهتر و کامل‌تر!
امام رضا عليه السلام: كسى كه گناه [خود] را آشكار كند به حال خود وانهاده شود و كسى كه گناه را پوشيده بدارد، آمرزيده گردد. [بحار الأنوار: 73/356/67 ] 🌸 ولادت امام رضا علیه السلام مبارک باد 🌸
امام خمینی: ولایت فقیه برای مسلمین یک هدیه‌ای است که خدای تبارک و تعالی داده است. ◼️ تسلیت به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی رحمة الله علیه
. 💠 "خداوندا! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنه‌ای عزیز ــ که جانم فدای جان او باد ــ قرار دادی." 🔹فرازی از وصیت‌نامه سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ ۚ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تُظْلَمُونَ 🔹هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها [= دشمنان‌]، آماده سازید، و (همچنین) اسبهای ورزیده (برای میدان نبرد)؛ تا به وسیله آن، دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید! و (همچنین) گروه دیگری غیر از اینها را، که شما نمی‌شناسید و خدا آنها را می‌شناسد! و هر چه در راه خدا (و تقویت بنیه دفاعی اسلام) انفاق کنید، بطور کامل به شما بازگردانده می‌شود، و به شما ستم نخواهد شد. سوره انفال آیه 60
11.nazeat26-41.mp3
4.17M
💠 وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَٰلِكَ دَحَاهَا و زمین را پس از آن گسترانید ... 🔹تلاوت زیبای سوره نازعات با صدای استاد مصطفی اسماعیل در مقام‌های رست و چهارگاه
4_5936275226961642705.mp3
13.73M
🔘 این نوحه که از زبان امام محمد باقر علیه السلام نقل به مضمون شده، بر اساس دو روایت زیر سروده شده است: 💠 امام صادق علیه‌السلام فرمود: قَالَ لِي أَبِي يَا جَعْفَرُ أَوْقِفْ لِي مِنْ مَالِي كَذَا وَ كَذَا لِنَوَادِبَ تَنْدُبُنِي عَشْرَ سِنِينَ بِمِنًى أَيَّامَ مِنًى؛ پدرم فرمود از مال من مقدار معینی را برای گریه کنان قرار بده تا ده سال در ایام حج در منا برای من گریه کنند. (الكافي، ج5، ص117) 💠 امام باقر علیه السلام فرمود: لَقَدْ قُتِلَ بِالسَّيْفِ وَ السِّنَانِ، وَ بِالْحِجَارَةِ وَ بِالْخَشَبِ وَ بِالْعَصَا؛ امام حسین علیه السلام با شمشیر و نیزه و با سنگ و با چوب و با عصا کشته شد. (الأصول الستة عشر، چاپ دار الحديث، ص339) پ.ن: طبق چیزی که در تاریخ نقل شده، امام محمد باقر علیه السلام در واقعه کربلا حضور داشته و حدودا 4 ساله بودند. ◾️تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام محمد باقر علیه السلام
🍃 دعا برای دیگران 🍃 امام محمد باقر علیه السلام: سریعترین دعا برای اجابت، دعا برای برادر دینی است که هم دعا پشت سر او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت ملک موکل به این دعا آمین گوید و به دعا‌کننده گوید برای تو دو برابرش باد. (کافی، جلد 2، صفحه 507) التماس دعا
مهدی تقدسی
. ✴ میزان تاثیر معدل در کنکور ارشد قبل از ارائه روش صحیح برای انتخاب دروس کنکور ارشد برق، نیاز است
✳❇❇✳ ✴ روش انتخاب دروس کنکور ارشد برق در این متن قصد داریم روش صحیح انتخاب دروس را شرح دهیم: فرض کنید هدف ما کسب مثلاً رتبه ۲۰ در گرایش مخابرات سیستم باشد. ابتدا کارنامه‌ای از کنکور سال گذشته که در این گرایش، رتبه‌ای نزدیک ۲۰ کسب کرده باشد، در نظر می‌گیریم. به عنوان مثال درصدهای زیر را در نظر بگیرید: 🔸 رتبه حدود ۲۰: مجموعه ریاضیات: ۲۰ مدار: ۳۵ مجموعه الکترونیک و دیجیتال: ۴۰ سیگنال: ۶۰ معدل مؤثر: ۱۶ با محاسبه مجموع درصدهای کارنامه فوق با توجه به ضرایب گرایش مخابرات سیستم به عدد ۴۸۵ می‌رسیم. برای لحاظ کردن اثر معدل، با توجه به توضیحات قبلی (میزان تأثیر معدل در کنکور ارشد)، عدد معدل را در 15 ضرب کرده و به مجموع درصدهای فوق اضافه می‌کنیم که به عدد ۷۲۵ می رسیم. حال "بسته به شرایط، توانایی و علاقه" خودمان و رتبه مد نظرمان، دروس را به نحوی انتخاب می‌کنیم که مجموع درصدها با توجه به "ضرایب واقعی" دروس (اینجا) برابر عدد فوق گردد. مثلاً در گرایش مخابرات سیستم، ضرایب واقعی طبق جدول ارائه شده به صورت زیر می‌باشد: زبان: 2 ریاضی مهندسی: 1 معادلات: 1 آمار: 1 مدار: 3 الکترونیک: 1.2 دیجیتال: 0.8 ماشین: 0.66 بررسی: 0.33 کنترل: 1 سیگنال: 4 مغناطیس: 2 معمولاً کافی است که مجموع ضرایب دروس انتخابی برابر ۹ تا ۱۳ گردد. حال به عنوان مثال فرض کنید داوطلبی با معدل ۱۵ قصد دارد رتبه‌ای در حدود ۲۰ (یعنی مجموع درصد ۷۲۵) کسب کند. ابتدا باید اثر معدل را از این عدد کم کنیم. اثر معدل ۱۵ برابر ۲۲۵ (۱۵×۱۵) می‌گردد. پس کافی است مجموع درصدهای این داوطلب برابر ۵۰۰ شود. مثلاً می توان دروس را به صورت زیر انتخاب نمود: معادلات، آمار، مدار، الکترونیک، سیگنال. مجموع ضرایب دروس فوق برابر 10.2 می باشد. حال سعی می کنیم درصدهای این دروس را طوری در نظر بگیریم که مجموع آنها با احتساب ضرایب واقعی برابر ۵۰۰ گردد. به عنوان مثال حدوداً درصدهای زیر قابل قبول می‌باشند: معادلات: ۶۰، آمار: ۴۰، مدار: ۳۰، الکترونیک: ۳۰، سیگنال: ۷۰ توجه کنید که منظور از درصد ۳۰ الکترونیک صرفاً مربوط به خود درس الکترونیک است نه مجموعه الکترونیک و دیجیتال. یعنی کافی است به ۳۰ درصد سؤالات درس الکترونیک یا به عبارت دیگر به حدود ۳ تست از ۹ تست الکترونیک پاسخ داده شود. مجموع درصدهای فوق با ضرایب مخابرات سیستم برابر ۵۰۶ می‌باشد. پس این درصدها برای کسب رتبه حدود ۳۰ کفایت می‌کند. حال اگر درس الکترونیک را از دروس فوق حذف نماییم مجموع ضرایب برابر ۹ خواهد شد. در این صورت مثلاً می‌توان حدوداً درصدهای زیر را کسب نمود: معادلات: ۶۰، آمار: ۶۰، مدار ۳۳، سیگنال: ۷۰ مجموع درصدهای فوق با ضرایب مخابرات سیستم برابر ۴۹۹ می‌باشد. یا مثلاً می‌توان انتخاب دیگری با اضافه کردن درس ریاضی مهندسی به صورت زیر داشت: ریاضی مهندسی: ۴۰، آمار: ۴۰، معادلات: ۶۰، مدار ۴۰، سیگنال: ۶۰ مجموع درصدهای فوق نیز با ضرایب مخابرات سیستم برابر ۵۰۰ می‌باشد. اگرچه مثال‌های فوق برای یک گرایش و رتبه خاص مطرح شد، اما به همه گرایش‌ها و همه رتبه‌ها قابل تعمیم است و فقط کافی است که یک کارنامه نزدیک به رتبه مورد نظر خود در گرایش مربوطه پیدا کرده و مراحل فوق را با توجه به ضرایب واقعی دروس در آن گرایش، تکرار نمایید. دوباره تاکید می‌گردد که سعی کنید طبق روشی که توضیح داده شد، با توجه به "شرایط، توانایی و علاقه خودتان" دروس مربوطه را انتخاب نمایید و اجازه ندهید برخی مؤسسات کنکوری، به جای شما این کار را انجام دهند! در پایان اکیداً توصیه می‌شود به تذکرات متن بعدی نیز توجه نمایید.
مهدی تقدسی
✳❇❇✳ ✴ روش انتخاب دروس کنکور ارشد برق در این متن قصد داریم روش صحیح انتخاب دروس را شرح دهیم: فرض
. 🔹تذکر ۱: هر سال ممکن است بسته به آسان‌تر یا دشوارتر شدن کنکور، درصد داوطلبین کنکور کمی بالاتر یا پایین‌تر رود که این موضوع خودبخود برای همه یکسان است و ما چاره‌ای جز ملاک گرفتن سؤالات سال‌های گذشته نداریم. در واقع بهترین تصمیم و انتخاب در موارد غیر قابل پیش‌بینی، تصمیم و انتخابی ناشی از اطلاعات گذشته است. بنابراین ملاک سختی یا آسانی سؤالات هر درس را کنکورهای سال‌های گذشته در نظر بگیرید. البته سال گذشته به دلیل حوادثی که رخ داد شاید در کم شدن متوسط درصد داوطلبین مؤثر بود؛ بنابراین برای اطمینان، درصدهای هدف و مورد انتظار خود را کمی بالاتر از درصدهای سال گذشته در نظر بگیرید. 🔹تذکر ۲: معدل اِعمالی در کنکور، معدل مؤثر است که ظاهراً با توجه به معدل واقعی داوطلب و دانشگاه محل تحصیل وی، تعیین می‌گردد که حداکثر شاید حدود ۱ تا ۲ نمره بیشتر از معدل واقعی باشد. برای درگیر نشدن این موضوع در محاسبات و همچنین رعایت حاشیه اطمینان، می‌توانید معدل مؤثر خود را برابر همان معدل واقعی خود در نظر بگیرید. 🔹تذکر ۳: سعی کنید تعداد دروسی که انتخاب می کنید نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشند. اگر تعداد دروس زیاد باشند، علاوه بر اینکه ممکن است در نزدیکی کنکور، نتوانید خوب جمع‌بندی نمایید، در سر جلسه کنکور نیز احتمال دارد وقت کافی برای پاسخگویی به سؤالات دروس مورد نظرتان نداشته باشید. همچنین اگر تعداد دروس خیلی کم باشند، طبیعتاً باید درصد هر درس را تا حد زیادی بالا ببرید که با توجه به توضیحات قبلی (رابطه درصد یک درس با میزان مطالعه)، افزایش درصد یک درس به بالای ۸۰، احتمالأ کار ساده و بهینه‌ای نیست و زمان بسیار زیادی می‌طلبد. 🔹تذکر ۴: وجود یا عدم وجود تراز در کنکور ارشد برای بنده مسجّل نشده است. به هر حال در صورت وجود تراز، مثلاً اگر دانشجویی درس سختی مثل مغناطیس (یا مثلا درس زبان) را که احتمالاً اکثر دانشجویان نمی‌زنند (یا پایین می‌‌زنند) را بالا بزند اثر مضاعفی در نمره داوطلب خواهد داشت. اما این موضوع نباید ذهن شما را منحرف نماید. زیرا خودبخود در حالت کلی برای آن درس باید وقت و انرژی بیشتری نسبت به دروس با ضرایب مشابه صرف کنید و در نتيجه اثر مضاعف آن، کمرنگ شده یا به کلی از بین خواهد رفت و یا حتی نتیجه معکوس خواهد داد؛ مگر اینکه دانشجویی به طور خاص در آن درس قوی باشد که در این صورت نیز با توجه به توضیحات ذیل جدول ضرایب واقعی دروس، خودبخود آن درس جزو انتخاب‌های او خواهد بود. بنابراین همان طور که در جدول ضرایب و توضیحات ذیل آن بیان شد، معیار انتخاب دروس و اولویت‌بندی آن در حالت کلي، ضریب واقعی درس، حجم درس، میزان علاقه و قدرت گیرایی شما در آن درس، درجه سختی سؤالات کنکور در آن درس در سال‌های گذشته و هر آن چیزی است که فکر می‌کنید در پاسخگویی شخص شما (به طور خاص) به تست‌های آن درس تأثیر دارد. البته یکی دو معیار فرعی دیگر (مانند زمان مورد نیاز برای پاسخگویی به سؤالات یک درس در جلسه کنکور) نیز وجود دارد که به نظر بنده با بررسی تعداد تست‌های هر درس و ضریب آن، این موضوع تأثیر چندانی در انتخاب دروس ندارند و شاید فقط در مورد درس مدار یک نکته منفی ایجاد می‌کند که بنا به دلایلی به نظر بنده در انتخاب دروس خیلی قابل توجه نیست. 🔹تذکر ۵: توجه داشته باشید جدول ضرایبی که ارائه شد، دقیقاً همان جدول ضرایبی است که در سال‌های اخیر در دفترچه سازمان سنجش منتشر شده با این تفاوت که ضرایب درس‌هایی که در یک مجموعه قرار گرفتند را با توجه به نسبت سؤالات هر درس، به صورت جداگانه بیان کردم تا داوطلبین عزیز به اشتباه تصور نکنند که ضریب هر مجموعه دروس برای تک‌تک دروس آن مجموعه برقرار است! اما با توجه به مطالب گفته شده از طرف مسئولین مربوطه، احتمالاً در تعداد سؤالات دروس در کنکور امسال تغییر ایجاد شود و به تبع آن احتمال تغییر ضرایب مخصوصاً در دروس مجموعه‌ای (مثل ریاضیات و الکترونیک) هم وجود دارد. بنابراین توصیه می‌شود فعلأ بر اساس همین دروس و همین ضرایب برنامه‌ریزی کرده و در صورت تغییر، اصلاحات احتمالی مورد نیاز را انجام دهید. ⁉️ در مطالب بیان شده، سعی کردم بهترین معیار "کاربردی" و "قابل استفاده" را برای انتخاب دروس کنکور ارشد، با زبان ساده و دلایل منطقی برای شما عزیزان بیان کنم تا خودتان بتوانید با توجه به شرایط خاص خود و فارغ از نظرات کلی ديگران، دروس خود را انتخاب نماييد. چنانچه ابهام یا سؤالی داشتید می‌توانید در قسمت نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ داده شود. فقط قبل از بیان هرگونه ابهام، ابتدا جدول، توضیحات ذیل جدول و پست‌های مربوطه را "با دقت" مطالعه نمایید.
امام هادى عليه السلام: توانگری، كمىِ آرزو و رضايت به چيزى است كه تو را بسنده است. [ بحارالانوار، ج 75، ص 109] 🌸 ولادت با سعادت امام هادی علیه السلام مبارک باد 🌸
🔰 عید سعید غدیر؛ بزرگترین عید اسلامی 💠 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَم. 🌸 عید سعید غدیر مبارک باد 🌸