طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن.pdf
16.45M
⭕️ متن کامل کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»
سلسله جلسات ماه مبارک رمضان، با ارائهای از آیتالله سیدعلی خامنهای
سال ۱۳۵۳، مسجد امام حسن مجتبی مشهد
📎 @MTV_Links
🔴✅🔴 نامهی تحلیلی و اعتراضی «مدرسه انقلاب اسلامی» و جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه قم، خطاب به مسئول امور ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری درباره خطر دولتزدگی حوزه علمیه و سوء استفادههای جریانهای قدرت و ثروت از این نهاد به اسم کمک افطاری یا هر چیز دیگر
💢 متن کامل نامه بدین شرح است:
مسئول محترم امور ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محمّدیان (زید عزّه)
با اهدای سلام و قبولی طاعات و عبادات
🔻خبر واریزی دو میلیون تومانی رئیس جمهور به حساب طلاب، قلب بسیاری از آنان و مؤمنین را به درد آورد. این رفتار به قدری ذلّتبخش و اسارتبخش بود که بسیاری را در حیرت فرو برد و واکنشهای متعددی را از سوی طلاب برانگیخت. مسئله، رسانهای شدن یا نشدن این کمک مالی نیست که شفافیّت مناسبات مالی حوزه و طلاب از آرزوهای پیروان شهید مطهری است. مسئله حتی کمک مالی در سال انتخابات هم نیست گرچه بر زشتی این رفتار میافزاید.
🔻مسئله اصلی، خطر دولتزدگی حوزه علمیه و فاصله گرفتن از نقد کارگزاران به نفع مردم است که متأسفانه در این سالها به نام انقلابی شدن حوزه شاهد رشد این ماجرا هستیم. حوزه علمیه از بدو تأسیس، در تبعیت از سنّت اهل بیت علیهم السلام در کنار درد و رنج و شادی مردم، جلوی زیادهخواهیهای حاکمان ایستاد و در این راه شهدای زیادی تقدیم کرد. انقلاب اسلامی به رغم اینکه حرکت جدید در راه و هویت ملّت بزرگ ایران بود اما تمام شده نبود تا حوزه خود را از نقد و اعتراض و نُصح و اصلاح معاف دارد. اتفاقا پس از تحقق انقلاب اسلامی و استقرار نظام اسلامی، اگر ما در تحقق دولت و حاکمیّت اسلامی ناکام ماندیم به این خاطر بود که در مناسبات دولت و ملّت نتوانستیم نقش تاریخی خود را ایفا کنیم. به اسم انقلابی بودن تا حدّ زیادی دولت را مساوی نظام و انقلاب قلمداد کردیم و در کنار دولت به درس و بحث مشغول شدیم و البته گهگاهی هم نقد کردیم به جای اینکه اصل ایده دولت اسلامی را با تکیه بر امر اجتماعی و قدرت مدنی به پیش کشیم.
🔻بدون شک استقلال حوزه های علمیه به معنی ردّ حمایتهای نظام اسلامی نیست اما به معنی پذیرش تبعیض در وضعیتی که همه مردم در رنج مضاف به سر میبرند نیست. در شرایطی که به خاطر وضعیت بد اقتصادی و آشفتگی در مدیریت کرونا روح و روان مردم زخمی شده است شنیدن قبول هدیه از سوی دولتی که نزد مردم بسیار منفور است علاوه بر تقویت انگاره دولتزدگی حوزه علمیه، چه تصوری را در اذهان ایجاد می کند؟! دستکم این پول اگر صدقه هم می بود بایسته بود به سبب عقد بودنش جایی برای قبول طلاب گذاشته میشد نه اینکه با زیر پا گذاشتن کرامت روحانیون و سفیه پنداشتشان، مرکز خدمات حوزه قیّممآبانه قبول را انشاءکند.
🔻واقعیت آن است که در این تورم افسار گسیخته و پولپاشیهای دولت دو میلیون تومان رقمی به حساب نمی آید اما در عوض مخدوش شدن عزت و کرامت حوزه و زهد روحانیت و پاسداشت حقوق مردم، مقدار اندک آن هم زیاد است. آقای رئیس جمهور که برخی خدماتِ ایام کرونا را از طلاب و روحانیون دریغ کرده است به یکباره در آستانه انتخابات و در حین مذاکرات مخفی از مردم چرا چنین بذل و بخششی را به روحانیون می کند؟! متأسفانه مظالم دولت ایشان بر فقرا و محرومین جامعه بسیار بوده است. سیاست ارزی دولت او در سال۹۷ در ظرف ۹ماه، ۷۴۷هزار نفر را بیکار و ۶۲۰ هزار نفر را زیر پوشش کمیته امداد برد! تصمیمهای بورسی او با خلق رانتهای عجیب و غریب، سرمایههای مردم را سوزاند و بسیاری را در تنگناهای روحی روانی قرار داد و سیاستهای غلط شخص ایشان در ایام عید موجب تعطیلی بیش از دوهفته و ضرر مشاغل و فقیرتر شدن ضعفا شد.
🔻درست است که بسیاری از روحانیون و اساتید حوزه علمیه به رغم اینکه خود از بسیاری از امتیازات دولتی بیبهره هستند این پول را صرف نیازمندان میکنند تا اینکه مباد خود را شریک سوء مدیریتهای این دولت و ظلمهای رفته در حق مردم مظلوم ایران قرار دهند با این وصف شایسته است حضرتعالی پیگیری لازم را جهت عدم تکرار این رفتارها انجام دهید.
🔻در این موقعیت بهتر است این پول خرج رد مظالم ایشان شود نه موجب ظلم جدیدی که باعث فاصله گرفتن مردم از روحانیت و بدبینی آنها شود. بدنه طلاب و روحانیون از اول در کنار مردم ایستاده بود و تا آخر هم خواهد ایستاد و قدرتپرستی و ثروتاندوزی افرادی که به جای روحانی بودن تنها نام روحانیت را به یدک میکشند خللی در این عزم ایجاد نخواهد کرد.
🔻توفیقات روزافزون حضرتعالی را از خدای منّان خواستاریم.
با تشکر
«مدرسه انقلاب اسلامی» و جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه قم
💥 به کانال مدرسه انقلاب بپیوندید:
🌐 @madreseh57ac
مقالهای که به تازگی در نیچر چاپ شده و بیان میکند منابع آب زیرزمینی در برخی نقاط کشور بین ۲۰ تا ۲۶۰۰ درصد کاهش داشته است. همچنین، ادعا شده حدود ۷۷ درصد از مساحت کشور با اضافه برداشت آب زیرزمینی مواجه است که باعث میشود آبخوانها در سالهای مرطوب نیز توانایی بازیابی کامل را نداشته باشند.
📎 @MTV_Links
گزارش_مرکز_پژوهشهای_مجلس_درباره_چالشهای_ناشی_از_گسترش_مناطق_آزاد.pdf
2.08M
⭕️ گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره چالشهای ناشی از گسترش مناطق آزاد
📎 @MTV_Links