جهت ثبت نام و شرکت در مسابقه کتاب خوانی انسان 250 ساله کلیک نمایید
https://farhangi.mums.ac.ir/pages/online/Default.aspx
( مهلت ثبت نام تا 10 مرداد ماه)
روابطعمومی اورژانس استان اصفهان برگزار میکند.
#فراخوان *خاطرات پرسنل اورژانس پیشبیمارستانی سراسر کشور*
کلیه همکاران دیسپچ و عملیاتی اورژانس ۱۱۵ در سراسر کشور برای شرکت در این فراخوان میتوانند خاطرات خود را در قالب فال متنی یا صوتی بهمراه مشخصات (نام و نام خانوادگی و محل خدمت خود) در پیامرسان های "ایتا و بله "به شماره ۰۹۱۳۲۰۳۷۸۸۵ ارسال نمایند.
مهلت ارسال: حداکثر تا ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۳
موضوعات پیشنهادی:
احیای موفق
کمک به مادرباردار
کرونا
امداد زمستانی
اورژانس هوایی
اربعین
و ...
همراه با اهدای جوایز به نفرات برگزیده
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر ارائه خدمات به بیماران مبتلا به سکته قلبی(کد ٢۴٧) در سه بیمارستان زیر پوشش شامل شریعتی ، امام رضا(ع) و قائم (عج) ارائه می شود.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه به منظور درمان سریع و جلوگیری از بروز عوارض جبران ناپذیر سکته های حاد قلبی، کد ٢۴٧ در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست خاطر نشان کرد: بر اساس این برنامه که در بیمارستان های امام رضا(ع)، شریعتی و قائم(عج) اجرا می شود، بیماران به صورت شبانه روزی و در تمام ایام هفته، خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت می کنند تا بتوان ضمن نجات بیمار، از بروز عوارض و مشکلات جسمانی نیز جلوگیری کرد.
ادامه خبر...
webda.mums.ac.ir
دکتر موسی الرضا حاج زاده، متولد ١٣٣٢ در یکی از روستاهای جاجرم، استاد پیشکسوت گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله شخصیت های علمی برجسته و پیشگام در عرصه های آموزشی، پژوهشی و اجرایی این مجموعه دانشگاهی است که در طول سالهای خدمت، مسئولیت های متعددی را هم در بحث تعلیم دانشجویان، هم در حوزه پژوهش و هم در زمینه های مدیریتی و اجرایی عهده دار بوده و از جمله این مسئولیت ها می توان به پذیرش پست های ریاست دانشکده پرستاری و مامایی، ریاست دانشکده پیراپزشکی، ریاست پژوهشکده بوعلی و حدود ۶ سال مدیریت گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی اشاره کرد. دکتر حاج زاده حدود ۵ سال قبل طی دعوتنامه ای از سوی یکی از مراکز علمی کانادا دعوت به همکاری شد، اما عشق و علاقهی وافر به این آب و خاک سبب شد تا این استاد پیشکسوت همچنان در سنگر خدمت به هموطنان خود باقی بماند. در ادامه گفتگوی وبدا با این استاد پیشکسوت را می خوانید:
*وبدا: ضمن سپاس از حضور شما در این گفتگو، در ابتدا شرح مختصری از سوابق تحصیلی و کاری خود عنوان بفرمایید؟
ادامه خبر...
webda.mums.ac.ir
رئیس پژوهشکده علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نمایندگان این مجموعه حضوری پررنگ در رویدادهای مختلف در طی سالهای اخیر داشتهاند و مؤفق به کسب ٩ افتخار بزرگ در سطوح ملی و بینالمللی شدهاند.
دکتر سیدحمید آقاییبختیاری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: پژوهشکده علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف پیشبرد تحقیقات و آموزش علمی معتبر، اخلاقی و حرفهای و در نتیجه ارتقاء مراقبتهای بهداشتی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: حاکمیت و مدیریت در مؤسسه علوم پایه پزشکی تفکیک شده است و شورای سیاستگذاری، ادارات و معاونتها مسئول خط مشی کلی و هدایت مرکز و شبکه هستند.
رئیس پژوهشکده علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هیئت مشورتی و بینالمللی مشاوره راهبردی غیرالزامآور را هم به شورای سیاست گذاری و هم به کارکنان ارائه میدهد، خاطرنشان کرد:
ادامه خبر...
webda.mums.ac.ir
مدیر گروه فیزیوتراپی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر در تمامی حوزه های فیزیوتراپی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان به بیماران خدمات ارایه می شود.
دکتر حسین نگهبان سیوکی، در گفتگو با وب دا ضمن تبریک روز فیزیوتراپی گفت: رشته فیزیوتراپی، مجموعه ای از اقدامات درمانی و توانبخشی شامل تمرین درمانی، درمان های دستی و استفاده از وسایل الکتروتراپی است که مورد نیاز برای بهبود عملکرد، کاهش درد و بهبود راه رفتن بیماران مبتلا به مشکلات ارتوپدی، مشکلات نورولوژی و مشکلات قلبی تنفسی است. رشته فیزیوتراپی در واقع می تواند، طیف وسیعی از بیماران ٣ گروه ارتوپدی، نورولوژی و قلبی تنفسی را پوشش بدهد و به همین علت بخش بزرگی از کارهای آموزشی، تحقیقاتی و بالینی ها با گروه ارتوپدی و مرکز جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین گروه تخصصی و گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
ادامه خبر...
webda.mums.ac.ir
عضو گروه میکروب شناسی و ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به موفقیت این گروه در طراحی یک کیت تشخیصی مننژیت باکتریال گفت: کیت مولکولی طراحی شده هم به جهت هزینه و هم سرعتِ تشخیص، می تواند جایگزین خوبی برای روش های اسمیر و کشت به ویژه در موارد منفی کاذب باشد.
دکتر هادی فارسیانی در گفتگو با وبدا، پیرامون ضرورت طراحی، تولید و بکارگیری کیت تشخیصی مولکولی جدید گفت: تست های روتین تشخیص مننژیت باکتریال نظیر تهیه اسمیر و کشت نمونه CSF مشکلاتی را به همراه داشتند؛ از جمله اینکه به دلیل تاخیر در ارسال نمونه، تجویز آنتی بیوتیک و تعداد کم باکتری ها اغلب نتیجه کشت نمونههای CSF و اسمیر مستقیم منفی کاذب شده و این موضوع موجب کاهش حساسیت تشخیص مننژیت باکتریال شده است.
ادامه خبر...
webda.mums.ac.ir
🔰 مرکز نوآوری و ایده پروری سلامت با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار میکند:
🔺نخستین رویداد ایده پروری مساله محور رفاه، نشاط و سلامت سالمندی
🔍 این بار از پدربزرگها و مادربزرگها بپرسیم ...
📍چالشهای سالمندان در جامعه و محیط خانواده
📍نیازها و دغدغههای سالمندان در نظام سلامت
📍راهکارهای افزایش نشاط و رفاه در سالمندان
🔖 برترین مسائل در این رویداد مسائلی هستند که اصلیترین و مهمترین دغدغه های سالمندان از زبان و دیدگاه آنها باشد
🗓مهلت ارسال مسائل: ۱۵ مردادماه ۱۴۰۳
✅ ویژه دانشجویان و دانش آموزان سراسر کشور
🔥 ۵ جایزه ۱ میلیون تومانی برای ۵ مساله برتر 🔥
📞 شماره تماس: ۰۵۱۳۸۸۳۴۸۰۶ داخلیهای ۵۵۲، ۵۵۵ و ۵۵۷
📩 ایمیل: innovation@mums.ac.ir
🌱 ثبت نام
روابط عمومی دانشکده پزشکی
✅ دومین رویداد ملی شبکه رسانه استادان دانشگاه “ راد 2 ”
🔹این رویداد در حاشیه سومین دوره آموزشی فرهنگی “ همراه با حکیمان ” و با حضور اساتید فعال رسانه ای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و به همت نهاد مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، در سالن کنفرانس شهید سلیمانی مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.
🔸در این رویداد اساتید صاحب نظر حوزه و دانشگاه همچون حجة الاسلام دکتر رضائیان و ... به ارائه نظریات و معرفی سبک های جدید و به روز رسانه ای دنیا در رویکرد اطلاع رسانی به جامعه هدف خود، پرداختند.
(روابط عمومی مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد )
#مرداد۱۴۰۳
#سالن_کنفرانس_شهید_سلیمانی
#رویداد_ملی_شبکه_رسانه_استادان
#راد2