به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل جامعه المرتضی،دانش پژوهان و مبلغین رشته زبان چینی جامعه المرتضی با سلیمان بای جیسو دیدار کردند.
در این نشست علمی سلیمان بای جیسو مترجم چینی قرآن کریم گفت: من تا پیش از انقلاب اسلامی ایران چیزی از تعالیم ائمه اطهار(ع) نمیدانستم اما با زندگی در ایران به ذخایر و گنجهای فرهنگی دست یافتم و اکنون امیدورام ترجمه من آغازی برای نشر تعالیم اهل بیت(ع) در چین باشد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل جامعه المرتضی، «سلیمان بای جیسو»، مترجم چینی قرآن کریم در نشست علمی با دانش پژوهان جامعه المرتضی پیرامون زندگی نامه خود عنوان کرد: بیست سال پیش به تحصیل در دانشگاه علوم اسلامی رضوی پرداخته و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه تهران کسب کردم.
وی گفت: بیش از ۱۰ سال است که در رادیو چینی برونمرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان مترجم استخدام شده و به ترجمه اخبار و تولید برنامههای فرهنگی پرداختم. تقریبا تمام وقت من برای ترجمه متون اسلامی و معارف اهل بیت(ع) صرف میشود.
وی افزود:در سال ۲۰۰۲ با مؤسسه ترجمان وحی آشنا شدم و علاقهمند بودم تا قرآن را به زبان چینی ترجمه کنم، مسئولان این مؤسسه تفسیرهایی از جمله تفسیر نمونه و ترجمههای فارسی قرآن مجید مانند فولادوند و خرمشاهی را در اختیار من قرار دادند و در مدت ۱۰ سال تلاش گسترده و مطالعات فراوان توانستم قرآن مجید را به زبان چینی ترجمه کنم و خداوند را به خاطر این توفیق سپاسگزارم.
وی خاطر نشان کرد: در مدت این ۱۰ سال برخی از ترجمههای من در مجله ترجمان وحی وابسته به مؤسسه ترجمان وحی چاپ و انتشار یافت.
بای جی سو، گفت: در چندین سال اخیر،؛ مردم چین اعم از مسلمان و غیر مسلمان احساس کردند که باید ترجمه جدیدی از قرآن کریم در اختیار آنها قرار گیرد چرا که ترجمههای قدیمی فقط به زبان مسجد یعنی درسی که فقط در مسجد ارائه میشود و هر کسی که در این کلاسها شرکت کرده باشد میتواند از آن ترجمه بهره ببرد که برای عموم مردم قابل استفاده نیست.
گفتنی است: تاریخ ترجمه متون اسلامی در سرزمین چین به بیش از هزار سال میرسد، ولی تاریخ ترجمه قرآن کریم در چین کمتر از یکصد سال قدمت دارد. نختسین ترجمه قرآن توسط دانشمندی غیر مسلمان به نام «تیه جینگ» در سال ۱۹۲۷ م انجام شد. این ترجمه به طور مستقیم از زبان عربی شکل نگرفت بلکه از زبان ژاپنی و انگلیسی به چینی ترجمه شد و بعد از آن در حدود ۹۰ سال گذشته نزدیک به پانزده نوع ترجمه قرآن به زبان چینی انجام شد.مترجمان قرآن کریم در چین دو گروه بودهاند: گروه نخست؛ غیرمسلمانانی بودهاند که قرآن را از زبانهای ژاپنی و انگلیسی به چینی ترجمه کردهاند که در ترجمههای آنان استفاده از کلمات دینی، بودایی، کنفوسیوسی و غیره رایج است.
همچنین گروه دوم؛ افراد مسلمانی بودهاند که قرآن را از زبان عربی به زبان چینی ترجمه کردهاند این گروه از ترجمهها دارای دو اشکال است: یکی اینکه با استفاده از زبان دینی مسلمانان چین انجام شده است که این ترجمهها برای افراد مسلمان قابل فهم بوده ولی برای چینیهای غیر مسلمان قابل فهم و درک نبوده است دوم ؛ اینکه در این ترجمهها به دلیل عدم آشنایی به زبان فارسی، از معارف اهل بیت علیهمالسلام و منابع غنی شیعی استفاده نشده است.
ترجمه حاضر قرآن کریم توسط سلیمان بای جیسو دارای چند ویژگی برجسته است: تسلط و آشنایی کامل مترجم به زبان عربی که بر همین اساس این ترجمه به طور مستقیم از زبان عربی به زبان چینی ترجمه شده است.آشنایی و تسلط کامل مترجم به زبان فارسی و معارف غنی شیعی، زیرا ترجمه چندین کتاب ارزشمند شیعی فارسی و عربی را به زبان چینی داشته، که همه چاپ شدهاند. استفاده از زبان چینی معاصر مدرن؛ با توجه به اینکه زبان چینی در طول شصت سال گذشته دچار تغییر شده است لذا توسط اندیشمندان و مترجمان قبلی احساس شد قرآن کریم مجددا با استفاده از زبان چینی معاصر ترجمه و چاپ شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل جامعه المرتضی علیه السلام، آزمون ورودی سال ۱۳۹۸ دوره های تربیت مبلغ بین الملل جامعه المرتضی علیه السلام برگزار شد.
در این آزمون طلاب سطح دو حوزه علمیه قم در رشته های تربیت مبلغ به زبان های انگلیسی،پرتغالی، اسپانیایی،چینی و روسی در آزمون ورودی جامعه المرتضی علیه السلام شرکت کردند.
این آزمون در روز پنج شنبه، پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در دو شهر قم و مشهد مقدس برگزار شد و با پذیرفته شدگان پس از کسب امتیاز لازم در امتحان کتبی، برای امتحان شفاهی تماس حاصل می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مؤسسه بین المللی المرتضی علیه السلام، معاون آموزش این مرکز از اعلام نتایج آزمون کتبی جامعه المرتضی (ع) در سال ۱۳۹۸ خبر داد.
حجت الاسلام رمضانی,معاون آموزش مؤسسه بین المللی المرتضی علیه السلام گفت:داوطلبین شرکت در دوره های تربیت مبلغ و آموزش زبان این مرکز ,می توانند از طریق سامانه ثبت نام سایت رسمی مؤسسه از نتایج آزمون کتبی مطلع شوند.
معاون آموزش مرکز افزود: از پذیرفته شدگان در بازه زمانی پنجم لغایت پانزدهم تیرماه سال ۱۳۹۸ برای آزمون شفاهی دعوت به عمل می آید.
پذیرش موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام در سال 1399
برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت رسمی موسسه بین المللی المرتضی به آدرس www.murtaza.ir مراجعه بفرمائید.
پذیرش موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام در سال 1399
برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت رسمی موسسه بین المللی المرتضی به آدرس www.murtaza.ir مراجعه بفرمائید.
پذیرش موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام در سال 1399
برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت رسمی موسسه بین المللی المرتضی به آدرس www.murtaza.ir مراجعه بفرمائید.
درخشش موسسه بین المللی المرتضی در دومین دوره جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری
موسسه بین المللی المرتضی(ع) در دومین دوره جایزه تعالی صنعت گردشگری موفق به کسب گواهی اشتهار به تعالی سه الماس شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه بین المللی المرتضی، مدیر موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اختتامیه دومین دوره جایزه تعالی صنعت گردشگری کشور که توسط پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ایران در دانشگاه علم و فرهنگ تهران و با مشارکت جهاد دانشگاهی برگزار شد، گواهی اشتهار به تعالی سه الماس به مجموعه موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام اختصاص یافت.
حجت الاسلام والمسلمین داودی افزود: جایزه ملی تعالی گردشگری در سطح کشور با بهره گیری از مدل تعالی صنعت گردشگری بعنوان ابزاری برای سنجش میزان بلوغ تعالی و استقرار نظام های مدیریتی در سازمانها، بنگاه ها و نهادهای فعال در صنعت گردشگری، هرساله برگزار می شود. تعالی سازمانی مدلی ملی و بینالمللی است که اصول، ارزشها، معیارها، زیرمعیارها و شاخصهای ارزیابی استاندارد خود را دارد.
پس از اعلام کاندیداتوری این موسسه در سال گذشته به ثبتنام در این جایزه اقدام کرده و توانمندیها و اقدامات فرهنگی، ساختاری و مدیریتی موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام را در قالب یک اظهارنامه به دبیرخانه ارسال کردیم.
وی ادامه داد: تلاش کردیم تمام اقداماتی که هم در گذشته و هم در چند سال اخیر در موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام انجام شده بود را همراه با اسناد و مدارک مربوطه در این گزارش بگنجانیم. در ادامه، ارزیابان جایزه تعالی صنعت گردشگری با حضور در این موسسه با ارزیابی میدانی، بررسی مستندات و سوال از کارکنان نسبت به راستیآزمایی گزارش ارائهشده اقدام کرده و بر اساس معیارهای مدل تعالی، به موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام امتیاز و رتبه اختصاص دادند.
مدیر موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام گفت: قرار بود ارزیابی و داوری این جایزه اسفندماه سال گذشته انجام شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به سال جاری موکول شد. در نهایت اختتامیه جایزه تعالی صنعت گردشگری ایران روز سهشنبه ۱۴ مردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ تهران و با پیام وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سخنرانی دکتر تیموری معاون گردشگری ایشان برگزار و موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام در اولین حضور خود موفق به کسب رتبه برتر و دریافت گواهی اشتهار به تعالی سه الماس شد که این موفقیت نتیجه تلاشهای مسئولان و کارکنان موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام، کارشناسان و دلسوزان این موسسه از گذشته تا حال بوده است و از مسئولان و همکاران بنیاد آلاء که در رشد و تعالی این موسسه زمینه ساز بوده اند تشکر نمود.
به گفته داودی جایزه تعالی دارای سه سطح است؛ سطح نخست گواهی تعهد به تعالی است که خود سه مرحله دارد. سطح دوم اشتهار به تعالی و سطح سوم نیز تندیس تعالی نام دارد.
وی با بیان اینکه مدل تعالی سازمانی به عنوان یکی از ابزارهای موثر و قدرتمند برای ارتقا و توسعه مجموعه های فعال در حوزه گردشگری شناخته میشود تصریح کرد: کسب گواهی اشتهار به تعالی سه الماس از دو جهت قابل بررسی است؛ نخست اینکه با شرکت در این ارزیابی میتوانیم خود را نسبت به معیارهای ملی و بینالمللی بسنجیم و متوجه شویم توان، بضاعت و قابلیتهای مدیریتی موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام در چه سطحی قرار دارد و در جهت ارتقای آن تلاش نماییم؛ به خصوص اینکه ارزیابان این جایزه از خارج از مجموعه انتخاب میشوند. همچنین میتوانیم وضعیت خود را با دیگر نهادها و سازمان های فعال در حوزه گردشگری که در این جایزه شرکت کردهاند مقایسه کنیم.
لازم به ذکر است که در این دوره موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام همتراز با شرکت حمل و نقل ریلی رجا موفق به دریافت رتبه اشتهار به سه الماس شدند و بعد از آن دیگر شرکت کنندگان از جمله باغ موزه دفاع مقدس، مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد، هولدینگ گردشگری مارکوپولو، مجموعه تخت فولاد، دفتر امور بین الملل آستان مقدس حرم حضرت معصومه ع و دیگر شرکنندگان در رتبه های بعدی قرار دارند.
شرکت ها و سازمان های ایرانی فعال در صنعت گردشگری در بخش های مختلف اعم از: نهادهای دولتی مرتبط با صنعت گردشگری، واحدهای اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی، رستورانها و خدمات غذایی، شرکتهای حملونقل گردشگری، واحدهای تفریح و سرگرمی، برگزارکنندگان رویدادها و همایشهای گردشگری و سایر فعالان حوزه صنعت گردشگری می توانند متقاضی جایزه ملّی تعالی صنعت گردشگری باشند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه المرتضی علیه السلام،آزمون ورودی جهت جذب دانش پژوه در سال ۱۴۰۰-۹۹ در صبح روز جمعه مورخ ۱۳۹۹/۵/۲۴ بصورت مجازی برگزار گردید .
برگزاری این آزمون به صورت مجازی که اولین تجربه موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام بود و به صورت همزمان در سه استان و از طریق شبکه اینترنت و با حضور داوطلبین انجام پذیرفت و داوطلبین به ۱۰۰ سوال در زمینههای فقه، اصول، استعداد تحصیلی و اطلاعات عمومی و زبان انگلیسی پاسخ گفتند.
این آزمون به منظور جذب دانش پژوه در قالب دوره های مقدماتی تربیت مبلغ برای زبانهای انگلیسی، اسپانیولی، پرتغالی، روسی و چینی برگزار گردید و نتیجه نهایی پذیرفته شده پذیرفته شدگان پس از برگزاری آزمون شفاهی و مصاحبه اعلام خواهد گردید.
حجت الاسلام مشکی: واقعیت مساله این است که موسسه المرتضی علیه السلام به عنوان یک موسسه پیشرو در عرصه آموزش های بین المللی و تبلیغ بین الملل از حدود ده سال پیش کار خود را آغاز کرد و در طی این دوره تلاش های بسیار خوبی برای تربیت نیروی انسانی و مبلغ و هم در عرصه تبلیغ تلاش ها و فعالیت های خوبی توسط دوستانی که در موسسه داشتند و مدیریت می کردند، صورت گرفته است که من در همین جا از همه تلاش ها به نوبه خودم تشکر می کنم. به خصوص از تلاش های برادر عزیزمان حجت الاسلام و المسلمین زادهوش که امیدواریم خداوند به همه جزای خیر دهد.
🔸حجت الاسلام مشکی:
موسسه المرتضی یک کار جدیدی را در عرصه بین الملل آغاز کرد و تربیت و اعزام مبلغ در عرصه بین الملل در گذشته به صورت موردی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب در ایران و برخی از کشورها از جمله عراق اتفاق می افتاد اما اینکه یک موسسه به صورت سیستماتیک و نظام مند برای تربیت مبلغ در عرصه بین الملل وارد صحنه شود این را ما تا دهه اخیر سراغ نداریم .
🔸حجت الاسلام مشکی:
در طول این یازده ماهی که من در خدمت دوستان بودم فعالیت های بسیار خوبی در موسسه ساماندهی شده است و لازم است این نکته را عرض کنم که در گذشته رویکرد موسسه المرتضی در دو بخش یگیری می شد که بخش اول آموزش و بخش دوم نیز موضوع اعزام مبلغ برای فعالیت های تبلیغی در خارج از کشور بود که با بررسی هایی که انجام شد این دو نقش به نوعی باز تعریف شد که موسسه تلاش عمده خود را بر تربیت مبلغ متمرکز کند چرا که این موضوع یک مساله پیچیده ای است و به الزامات و پشتیبانی های گسترده ای نیازمند است .
🔸حجت الاسلام مشکی:
رویکرد جدید المرتضی تربیت مبلغ است و این مساله اجزا و ارکانی دارد و دوستانی که قصد فعالیت در عرصه بین الملل هستند حتما نیازمند آشنایی با فرهنگ های کشورهای مختلف هستند، همچنین آموزش های مهارتی به اندازه آموزش زبانی لازم و ضروری است که مجموعه این عوامل می تواند یک فرد را به یک مبلغ و یک مدیر فرهنگی برای کی منطقه تبدیل کند و ما در رویکرد جدید در المرتضی به دنبال همین هدف هستیم.
رئیس موسسه بین المللی المرتضی در تبیین اهداف موسسه المرتضی علیه السلام گفت: ساماندهی تبلیغ در نقاط هدف و افزایش تاثیر گذاری در عرصه بین الملل در ترویج مکتب اهل بیت،پیاده سازی دانش مبلغین در یک عرصه عملیاتی از جمله اهدافی هستند که یا یاری و همکاری شما قابل دستیابی است.
🔸حجت الاسلام مشکی:
تشکیل گروه های زبانی و منطقه ای برای 5 زبانی که در مجموعه المرتضی در حال فعالیت هستند از کارهای انجام شده در یازده ماه گذشته است که برخی از این گروه ها در این چند ماهه فعالیت های بسیار خوبی را در فضای مجازی و در فضای تدوین سندهای تبلیغی انجام داده اند.
🔸موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام با تجربه دهساله در برگزاری دوره های آموزشی زبانی در راستای ترویج مکتب اهل بیت علیهم صلوات الله ، برای ترم بهمن (آموزش مجازی) در زبانهای روسی، اسپانیولی و پرتقالی ثبت نام می کند.
🔸مزایا
۱- آموزش به صورت رایگان
۲- امکان حضور طلاب برتر در دوره های تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
۳- استفاده از برنامه های جانبی برای پرورش مهارت طلاب
۴- دانش پژوهان موفق پس اتمام دوره های تخصصی در برنامه های تبلیغی مجازی، توریسم به کارگیری خواهند شد.
۵- دانش پژوه پس از اتمام دوره دوساله مقدماتی به شرط نظم و تلاش، میتواند در سطح زبان عمومی و به طور محدود در حوزه های دینی تکلم نماید و در صورت ادامه تحصیل در دوره پیشرفته و اتمام موفقیت آمیز ،ضمن کسب تسلط نسبی به زبان و فرهنگ می تواند در عرصه های مختلف تبلیغ تخصصصی داشته باشد.
🔸موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام با همکاری مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه و مراکز مدیریت تهران،آذربایجان شرقی و قزوین اقدام به برگزاری دوره های مجازی آموزش زبان روسی، اسپانیولی و پرتغالی نموده است.
🔸مزایا:
-آموزش رایگان و برنامه های جانبی متناسب طلاب جهت تقویت مهارت زبانی
-امکان ادامه تحصیل نفرات برتر در دوره های تخصصی تربیت مبلغ خارج از کشور
🔸شرایط:
۱-اتمام پایه ششم.
۲-قبولی در آزمون و مصاحبه ورودی.
🔸مواد آزمون برای طلاب پایه ششم:
هوش واطلاعات عمومی،زبان انگلیسی در سطح متوسطه اول،لمعه و اصول فقه مظفر،کتاب قرآن و تبلیغ استاد قرائتی تا صفحه ۱۴۵شیوه های تبلیغ) قسمتهای ادیان یهود و مسیحیت کتاب ادیان استاد حسین توفیقی،احکام مبتلی به خارج نشینها بر طبق فتاوای مقام معظم رهبری(بابهای طهارت، اطعمه و اشربه ومعاملات)
🔸آزمون برای طلاب پایه های نهم به بعد:
قرآن و تبلیغ حجت الاسلام محسن قرائتی (از ابتدا تا صفحه ۱۴۵ نسخه پی دی اف موجود در سایت تا شیوه های تبلیغ )
کتاب اصول (جلد اول کفایه) وفقه (مکاسب محرمه)
احکام (مسائل مبتلی به خارج از کشور بر اساس فتاوی مقام معظم رهبری در بابهای طهارت و نجاست واطعمه و اشربه ،معاملات )
ادیان (آشنایی با ادیان بزرگ حسین توفیقی قسمت یهود ومسیحیت)
زبان انگلیسی در سطح متوسطه اول و هوش
هوش و اطلاعات عمومی
🔸ثبت نام و اطلاعات بیشتر با مراجعه به درگاه:Murtaza.ir
آزمون روز جمعه سوم بهمن ماه ۹۹ به صورت مجازی بوده و مهلت ثبت نام تا آخر دی ماه است.
بسم الله الرحمن الرحیم
⚫️ ارتحال عالم عامل استاد برجسته اخلاق، فقیه اندیشمند و فیلسوف گرانمایه حوزه علمیه قم حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره) را خدمت حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری، مراجع تقلید حوزه های علمیه، جامعه علمی کشور و علاقمندان و خاندان آن مرحوم تسلیت عرض می نمائیم.
⚫️همگام به حوزه های علمیه، کلیه دروس موسسه بین المللی المرتضی در روز شنبه تعطیل می باشد.
🔸موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام
گروه آموزشی فرهنگ و ارتباطات اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و مشارکت شعبه مشهد موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام برگزار
می کند:
🌐 وبینار بین المللی به زبان انگلیسی :
💠 گفتگوی بین ادیان : رویکردی نوین
🗣 سخنران: دکتر مک الوین از فنلاند
دبیر نشست: دکتر ابراهیم داودی استادیار دانشگاه باقر العلوم (ع)
📆 زمان: چهارشنبه ۱۷ دیماه ۹۹
ساعت ۱۸ بوقت ایران
🔗 لینک ورود:
https://b2n.ir/dteculture
Eitaa: @dteculture
🔸برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام به آدرس murtaza.ir مراجعه بفرمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
🔸مراسم بزرگداشت ایام شهادت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها از سوی موسسه بین المللی المرتضی برگزار می گردد.
🔸سخنران : خطیب توانا حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ حسین گنجی
🔸با نوای ذاکر اهل بیت حاج عباس حیدر زاده
🔸زمان : چهارشنبه و پنجشنبه اول و دوم بهمن ماه ساعت ۷ بعد از ظهر.
🔸مکان :بلوار محمد امین ص کوچه شماره ۸ جامعه المرتضی ع
🔸مراسم با رعایت اصول بهداشتی برگزار خواهد شد.
🔸السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
🔸مراسم بزرگداشت ایام شهادت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها از سوی موسسه بین المللی المرتضی برگزار می گردد.
🔸سخنران : خطیب توانا حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ حسین گنجی
🔸با نوای ذاکر اهل بیت حاج عباس حیدر زاده
🔸زمان : چهارشنبه و پنجشنبه اول و دوم بهمن ماه ساعت ۷ بعد از ظهر.
🔸مکان :بلوار محمد امین ص کوچه شماره ۸ جامعه المرتضی ع
🔸مراسم با رعایت اصول بهداشتی برگزار خواهد شد.
🔸بررسی زمینههای همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب قم و موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام
🔸در این جلسه با حضور مدیر کل روابط بینالملل دانشگاه ادیان و مذاهب قم حجت الاسلام و المسلمین ایمانی در موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام برگزار شد، زمینههای اجرایی شدن تفاهم نامهی دانشگاه و موسسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
🔸در این نشست که با حضور حجت الاسلام و المسلمین مشکی رئیس محترم موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام و حجج اسلام و المسلمین داودی و رمضانی در محل موسسه المرتضی علیه السلام برگزار گردید، ابتدا آقایان ایمانی، شاه رفعتی و قلی تبار مدیر کل و مدیران روابط بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص زمینههای همکاری دانشگاه و موسسه پرداختند.
🔸سپس آقای مشکی در مورد توانمندیهای موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام و چگونگی اجرایی نمودن تفاهم نامهی فی مابین مطالبی بیان نمود. اجرای دورههای آموزشی مشترک برای دانش پژوهان سایر کشورها، نشستهای مشترک با اساتید و فرهیختگان سایر ملل، همکاری جهت شناساندن توانمندیهای علمی جمهوری اسلامی ایران و تسهیل جذب دانشپژوه از مواردی بود که در این نشست مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
🔸همچنین در این نشست بر ادامه رایزنیها به منظور حصول نتایج نهایی و اجرایی شدن تفاهم نامه، تاکید گردید.