•|ازجانبِقَلبِمَـטּبہِاَربـابسَلامـ...!♥️
✦دَستمآبآزبُلَنداستبہِگِدایےسرصُبح
✦بَستہِامرشتہیدِلرآبِھنَخشآلحُسیـטּ
#صلےاللهعلیڪیااباعبداللہ...
•'♥️'•
#حسینجانم
محکم گره بزن دلِ ما را به زلفِ خویش
- ای دستگیر در گُنه افتادهها حسین !
صلےاللهعلیڪیااباعبداللہ...
«🌵🚛»
-
-
عِشقیَـ؏ـنۍیِکخُمِینۍسادِگۍ
عِشقیَـ؏ـنۍباعَلۍدِلدادِگۍ
عِشقیَـ؏ـنۍلـافَتۍاِلـاعَلۍ
عِشقیَـ؏ـنۍرَهبَرَمسِیِدعَلۍ
-
-
«🌵🚛»↫ #رهبرانہ‴
💔دلم گرفتہ از این روزگار یا مهدے
از این زمانہے بے اعتبار یا مهدے
💔دوبارہ ڪردہ هوایت،مدد اباصالح
دلے ڪہ بے تو ندارد قرار یا مهدے
قرار دل بے قرار من✨
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش میشد امسال سال ظهورت باشه...😍
💎اللهم عجل الولیک الفرج 💎
#اللهمعجللولیکالفرج
•••
#بیـــو🖤✨
گر قلبِ جهان پُر شود از عشقِ مجازے
اینسینھ بےڪینه فقط جاےِحسین است💕✋🏻
#عـــمـــهزینب💙🌱
🔰 چند ویژگی سبک زندگی مهدوی و اسلامی:
1⃣ مهمترین ویژگی سبک زندگی منتظرانه، شکلگیری رفتارهایی با محوریت گرایش به حضرت مهدی(ارواحنافداه)، پذیرش ولایت وی و انتظار ظهور اوست.
2⃣ سبک زندگی منتظرانه کلیتی انتزاع شده از مجموعه رفتارهای خاص معطوف به انتظـار حضرت مهدی(ارواحنافداه) است نه تک تک رفتارها.
3⃣ سبک زندگی منتظرانه ناظر به جلوههای ظـاهری و رفتاری است و باورهای مهدوی تنها به عنوان مبانی این سبک از زندگی مطرح میشود نه خود سبک.
4⃣ سبک زندگی منتظـرانه هویت و نماد شیعه راستین بر مبنای اسلام اصیل و اصل امامت است.
5⃣ سبک زندگی منتظرانه تمام ابعاد فردی، اجتماعی، مادی و معنوی را به خاطر قیام سراسری امام قائم، در مقیاسی جهانی در بر میگیرد.
6⃣ سبک زندگی منتظرانه به همه حوزههای رفتاری اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا میکند.
7⃣ رویکرد جهادی که تلاش همه جانبه برای زمینهسازی(ایجاد مقتضیات و دفع موانع فردی و اجتماعی) ظهور است روح حاکم بر سبک زندگی منتظرانه است.
8⃣ سبک زندگی زمینهساز، باید بتواند باعث مرزبندی و شفافیت بین ایمان، کفر و نفاق باشد؛ از این رو اگرهویت و نشانههای زندگی که بین مؤمن و منافق و کافر یکسان باشد زمینهساز نخواهد بود.
9⃣ سبک زندگی زمینهساز، باید در شرایط سخت، قدرت تمییز بین حق و باطل
را داشته باشد.
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#دهه_فجر
#روز_جمعه
🔴 انقلاب اسلامی در روایات (۱)
🔵 امام سجاد علیه السلام فرمودند:
🌕 مردى از اهل قم (خواهد آمد) که مردم را به حق دعوت مى کند گروهى با او اجتماع مى کنند که در صلابت و استحکام ایمان مانند پاره هاى آهن مى باشند تند بادها و طوفان ها آنان را نمى لغزاند و از جنگ خسته نمى شوند و از (دشمنان) نمى ترسند و تنها بر خدا توکل مى کنند و عاقبت (فرجام نیکویى) از آن پرهیزکاران است.
📚 بحار الانوار، ج ۵۷ ص ۲۱۶
منتظران ظهور🍃🌹🍃🌹
↙️بپیوندید↙️
╭━━❀🕊❀🌼❀🍃❀━━╮
@mwyfga
╰━━❀🍃❀🌼❀🕊❀━━╯
قال على (علیه السلام):
«یَسیرُ الْمَعْرِفَةِ یُوجِبُ الزُّهْدَ فِى الدُّنْیا»; «مقدار کمى از معرفت و عرفان، سبب زهد در دنیا مى گردد»(1).
شرح و تفسیر
منظور از «معرفت» در روایت فوق، که باعث عدم وابستگى به دنیا مى شود و سبب مى گردد که انسان اسیر دنیا نگردد، چیست؟
براى پاسخ این سؤال باید به سه نکته توجّه کرد:
1ـ منظور از معرفت در این روایت معرفة الله است; یعنى اگر انسان مختصر شناختى نسبت به خداوند و صفات جلال و جمال او داشته باشد در دنیا زاهد مى شود، و هرگز اسیر دنیا نمى گردد. کسى که داراى معرفة الله است، مى داند که خدا دریاى کمال است و تمام جهان هستى با همه بزرگیش کمتر از شبنم در مقابل بزرگ ترین اقیانوس هاست! بدون شک چنین انسانى اسیر دنیا نمى شود. کسى که به تعبیر حضرت على (علیه السلام)«فقط آفریدگار هستى در نظر او بزرگ است و هر آنچه غیر اوست در نظرش کوچک و صغیر است; «عَظُمَ الْخالِقُ فى اَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مادُونَهُ فى اَعْیُنِهِمْ»(2) وابسته به دنیا نمى گردد. بر اساس همین جهان بینى است که آن حضرت دنیا را از آب بینى حیوانى بى ارزش تر مى شمارد!(3).
2ـ منظور معرفت و شناخت خود دنیا است; یعنى اگر آدمى دنیاى ناپایدار و بىوفا را بشناسد، دنیایى که ممکن است انسان را یک شبه از اوج ثروت و قدرت به نهایت فقر و نکبت تنزّل دهد، دنیایى که در یک لحظه امکان دارد سلامتى انسان را بگیرد، دنیایى که بر اثر یک حادثه ممکن است تمام دوستان و بستگان و نزدیکان انسان را به کام مرگ فرو ببرد، آیا به چنین دنیایى مى توان دل بست؟! پس وابستگان و اسیران دنیا، دنیا را نشناخته اند; زیرا اگر نسبت به ماهیّت دنیا معرفت و شناخت پیدا کنند، هر چند معرفت اندکى باشد، اسیر آن نمى گردند.
3ـ شناخت مقام و ارزش انسان باعث مى گردد که وابسته به دنیا نگردد. اگر انسان قدر خود را بداند و قیمت و ارزش خود را بشناسد، خود را به یک مقام ناپایدار یا اندکى از مال نمى فروشد. این متاع پرقیمتى که مى تواند برتر از فرشتگان باشد را نباید ارزان فروخت، آن را به کمتر از بهشت و رضوان الهى نباید فروخت. امّا کسى که نمى داند انسان خلیفة الله است و تمام فرشتگان در برابرش سجده کرده اند، خود را ارزان مى فروشد. همان طور که شخص ناآشنا به گوهرهاى گران قیمت امکان دارد آن را به ثمن بخس بفروشد!
هیچ مانعى ندارد که هر سه تفسیر در معنى روایت جمع باشد; یعنى معرفت خداوند و دنیا و خود انسان باعث مى شود که آدمى به دنیا وابسته نگردد و خود را اسیر آن نکند.
ا------------
1. غرر الحکم، شماره 10984، (جلد 6، صفحه 456).
2. نهج البلاغه، خطبه 193.
3. نهج البلاغه، خطبه 3.