#نمونه_پایان_نامه
#نمونه_چکیده
✏️تحلیل محتوای دعای عرفه
کارشناسی ارشد1392
پدیدآور: زهرا حبیب پور استاد راهنما: اصغر هادوی
دانشگاه شاهد، دانشکده ادبیات و علوم انسانی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف شناسایی محورهای دعای عرفه امام حسین-علیه السلام- و سنجش میزان هریک از محورها به کمک روش تحلیل محتوا صورت گرفته است ویافته های پژوهش نشان می دهد که محتوای دعای عرفه شامل محورهای : خداشناسی 55 درصد، انسان شناسی36 درصد، راهنما شناسی 6 درصد، هستی شناسی 1 درصد و معادشناسی 01/0درصد می باشد. هریک از محورها نیز به مولفه هایی تقسیم شدند که در این میان مولفه های خداشناسی شامل: صفات خدا 55 درصد، افعال خدا 42 درصد، احکام خدا و اسماءخدا هریک 07 /0درصد و شعائر الهی1 درصد شناسایی شد. مولفههای انسان شناسی شامل: نیازهای انسان49درصد، ویژگیهای انسان 39 درصد، شناخت ابعاد ظاهری جسم انسان 6/11درصد و شناخت ابعاد معنوی جسم انسان 04/0درصد، مولفه های راهنماشناسی شامل: پیامبر شناسی 53 درصد، امام شناسی29 درصد و قرآن شناسی18درصد؛ مولفه های هستیشناسی، شامل: ویژگیهای جهان 6/16درصد، ویژگی مخلوقات 6/16درصد، فرشتگان 6/16 درصد، پدیده شناسی 50 درصد شناسایی گردید.لذا می توان نتیجه گرفت که بیشترین محور به خداشناسی، انسان شناسی و راهنماشناسی اختصاص پیدا کرده است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
دعای عرفه - متن مقاله.pdf
1.02M
امام حسین (ع) و قرآن اقتباسات قرآنی از دعای عرفه
نویسنده: یاسر جهانی پور
منبع: بینات سال شانزدهم زمستان ۱۳۸۸ شماره ۴ (پیاپی ۶۴)
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
http://ensani.ir/fa/tag/11971/%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C+%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87
مجموعه مقالات با موضوع دعای عرفه 👆
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
🔴بررسی تطبیقی دعای عرفة امام حسین(ع) و امام سجاد(ع)
📝نویسنده: حیدر محلاتی
👈منبع: آیت بوستان سال اول بهار ۱۳۹۵ شماره
#چکیده_مقاله
دعای پر فیض روز عرفه که از امام حسین(ع)نقل شده است، یکی از ژرف ترین دعاهای مأثور از ائمة اهل بیت(ع) است. این دعا در حد خود گنجینه ای گران بها از معارف والای الهی به شمار می رود. همانند این دعا، دعای روز عرفة امام سجاد(ع) است که در صحیفة سجادیه نقل شده است. آن چه در این مقاله در پی آنیم، بازشناسی شیوه های نیایش در این دو دعا از نگاه فنی و ادبی است. روش این مقاله از نوع تحلیلی - تطبیقی است و از مهمترین نتایج این بررسی می-توان به همسانی ساختاری و محتوایی این دو دعا اشاره کرد که بیشتر در راستای اصلاح رفتار فردی و اجتماعی انسان متمرکز است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
🔴بررسی و تحلیل آموزه های تربیتی دعای عرفه (با تأکید بر مبانی، اصول و روش های تربیتی)
✏️نویسنده: علی حاجی خانی مرضیه رحمانی فیروزجایی لیلا مرادی
📝منبع: پژوهشنامه معارف حسینی (آیت بوستان سابق) سال دوم زمستان ۱۳۹۶ شماره ۸
#چکیده_مقاله
تربیت و روش های تربیتی یکی از راه های تکامل انسان و تجلی کمالات خدایی در اوست. از آنجا که باید به آموزه های تربیتی از مسیر صحیح دست یافت تا بتوان به درستی و خلوص آن اعتماد پیدا کرد، برای شناخت مبانی، اصول و روشهای مثبت تربیتی ضروری است به قرآن و سنت مراجعه شود. یکی از منابع مهم سرشار از مضامین تربیتی ادعیه معصومان(ع) است و یکی از این دعاها، دعای عرفه است. امام حسین (ع) در دعای عرفه، آموز ه های تربیتی را به خوبی در قالب دعا بیان فرموده اند که می توان با تحلیل دقیق و درست به آنها دست یافت. این جستار درصدد بوده تا با روش توصیفی- تحلیلی و بهره گیری از منابع مختلف لغوی و تفسیری، مهم ترین آموزه های تربیتی دعای عرفه را استخراج و تبیین نماید و به این نتیجه دست یافته است که امام حسین (ع) در دعای عرفه به آموزه های تربیتی خاصی شامل مبانی (خداگرایی وکمال جویی)، اصول (اصل تداوم و تریج) و روش های تربیتی (یادآوری نعمتها، احسان در برابر اسائه و الگوگیری از داستان های قرآن) اشاره فرموده است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
🔴 بررسی و تحلیل آموزه های عرفانی دعای عرفه امام حسین(ع)
✏️نویسنده: علی حاجی خانی سید محمدباقر عبادی مرضیه رحمانی فیروزجایی لیلا مرادی
📝منبع: پژوهشنامه معارف حسینی سال سوم پاییز ۱۳۹۷ شماره ۱۱ 97-134
#چکیده_مقاله
عرفان و آموزه های عرفانی، یکی از راه های تکامل انسان و معرفت خداوند و رسیدن به ساحت ملکوتی اوست. از آن جا که کسب آموزه های عرفانی باید از راه صحیح به دست آید تا بتوان به درستی و خلوص آن اعتماد پیدا کرد، برای شناخت وسایل و مراحل این سیر و سلوک عرفانی ضروری است به کتاب و سنت و صاحبان معرفت الهی یعنی معصومان: مراجعه شود. امام حسین(ع) در دعای عرفه، مراحل سیر و سلوک إلی الله را به خوبی در قالب دعا بیان فرموده است که می توان با تحلیل آن، به آموزه هایی هدایت بخش دست یافت. این جستار درصدد است با روش توصیفی _ تحلیلی و بهره گیری از منابع مختلف لغوی و تفسیری و شروح مربوط به ادعیه، مهم ترین آموزه های عرفانی دعای عرفه را استخراج و تبیین نماید و به این نتیجه دست یافته است که در دعای عرفه، به آموزه های عرفانی عملی خاصی مانند توبه، فقر، رضا، ایمان، یقین، توکل، اخلاص و معرفت و توحید می توان دست یافت که هر یک باید در مرحله ای خاص طی شود تا به مرحله بعدی برسد؛ یعنی میان این آموزه ها ترتیب، تقدم و تأخر وجود دارد.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#نمونه_پایان_نامه
#نمونه_چکیده
✏️بررسی مبانی قرآنی و روایی دعای روز جمعه و عید قربان امام سجاد?
کارشناسی ارشد1392
پدیدآور: زهره دولتی استاد راهنما: سیدهفاطمه هاشمی استاد مشاور: احمدرضا غائی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) - دانشکده ادبیات و علوم انسانی
#چکیده
عید قربان و روز جمعه، از اعیاد مبارک و بزرگ مسلمانان و دو روز ممتاز و سرشار از عنایات و بهرهگیری از الطاف الهی میباشد که به واسطه ذبح نفس امّاره و حبّ رسول خدا? و اهل بیت عصمت و طهارت? و متابعت از سیره و سنت این بزرگواران از برکات و فضایل این دو روز م÷یتوان بهره برد. مطابق مضمون دعای مذکور، اطاعت از قرآن کریم و به کار بستن دستورات هدایتبخش آن، در سایه توجه به حمد الهی، ذکر اسمای حسنا، طلب خیر و عافیت و توفیق در طاعات، امید به عفو و صله و کسب رزق معنوی حاصل میگردد؛ و این همه جز در سایه توجه به مقام و جایگاه والای معصومین و شئونات ایشان نظیر معرفت ذوات مقدسه معصومین?، معرفت و تبعیت از شاخصههای خلفاء الله، امناء الله و اصفیاء اللهی در خصوص ایشان، معرفت در جهت اثبات و احقاق حق ایشان (با محوریت تولّی و تبرّی)، به کمال حصول نمیرسد.واژگان کلیدی: عیدالاضحی، یوم الجمعه، برکت، عفو و صله الهی، حقانیت معصومین
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#نمونه_پایان_نامه
#نمونه_چکیده
✏️مفهوم قربانی از میتراییسم تا اسلام
کارشناسی ارشد1390
موضوع: عرفان
پدیدآور: پروین صفوی استاد راهنما: پرویز عباسی داکانی استاد مشاور: بهزاد سالکی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) - دانشکده ادبیات و علوم انسانی
چکیده
مفهوم قربانی در میان تمامی ادیان، نه تنها تحت نامِ یک آیین و مَنسَک، بلکه بعنوان واسطه ای جهت دست یافتن به خواسته های انسانی، تقرّب به معبود و تعالی بشری، همواره در قلبِ هر دین، نقش خود را به خوبی نشان داده است. قربانیهای انسانی، حیوانی، گیاهی و پیشکشی های متعدد، به یک خدا یا خدایان و یا ارواح نیاکان، تقدیم میگردیده اند. در این پژوهش، ابتدا به طرح کلیّاتی در باب قربانی پرداخته شده، و نیز از اسطوره آفرینش -که همواره با یک قربانی بزرگ آغاز میگردد- سخن به میان آمده است. سپس قربانی در میان مردمان ابتدایی، با گرایشاتی چون "توتمیسم" - که رابطه نزدیکی با یک قربانی داشته اند- بررسی گردیده و در ادامه ، جایگاه مهمّ قربانی در میان اقوام سامی، سِلتها، توتُنها، قربانی نمادینِ گاو در آیین میترا، برچیدن رسم قربانیِ خونین توسط زرتشتِ پیامبر، نقش مهمّ عملِ قربانی و قربانی باطنی در آیین هندو، چین و قربانی انسان در محراب آسمان، آیین شینتو و قربانی قلب در میان آزتکها، مایاها و اینکاها، در فصول بعد مورد بررسی قرار گرفت ه اند.ادیان توحیدی، بدور از رسم قربانی انسان، سه فصل بعد را به خود اختصاص داده اند.در آموزه های موسی(ع) خبری از قربانی کردن انسان نیست؛ اما در میان پیروان آیین یهود چنین انحرافاتی بچشم میخورد.آیین قربانی در مسیحیت، همان قربانی نمادین خون و گوشت عیسی مسیح(ع)، در مراسم عشای ربّانی است ؛ و قربانی خود عیسی(ع) است.و اسلام، این آیینِ تمام، رسمِ قربانی را در روز عید قربان، به یادگار ذبحِ عظیم ابراهیم(ع)، از پیروانش میطلبد. در پایان، اشاره ای داریم به قربانیهای خونین امروزی در میان فرقه های شیطانی.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
10376074_419.gif
95.5K
خوشا آنان که با حق آشنایند
مطیع محض فرمان خدایند
چو ابراهیم اسماعیل خود را
فدای امر الله مینمایند
عید سعید «قربان»، جشن «تقرب» عاشقان حق مبارک
https://eitaa.com/myganj
#معرفی_سایت
کتابخانه مجازی الفبا پایگاهی غیر انتفاعی، غیر دولتی وعام المنفعه است که در سال 1393 فعالیت خود را درفضای مجازی آغاز کرده است.
https://alefbalib.com/
💠 هدف اصلی این پایگاه ، تبیین و ترویج فرهنگ اسلامی براساس مکتب اهل بیت علیهم السلام می باشد؛ در گام اول ، این پایگاه، کلام، عقاید و اندیشه دینی را در دستور کار خود قرارداده و بنا دارد با استفاده از کتاب ، مقاله ، مجله و پایان نامه های علمی و تخصصی، منابع معتبر را گزینش و به صورت مجازی تولید و باز نشر نماید.
💠 کتابخانه مجازی الفبا در انتشار مطالب ، علاوه بر کیفیت محتوا ، دسته بندی مناسب، امکان جستجوی پیشرفته را به شکل مطلوب برای مخاطبان فراهم می سازد.
💠 دسترسی سریع ،آسان و آزاد مخاطبان به مطالب فراهم آمده، از اهداف اصلی این پایگاه است.
💠 زبان اصلی پایگاه در مرحله اول، زبان فارسی و زبان متون و مطالب پایگاه، فارسی و عربی می باشد.
💠 رعایت حقوق و منافع تمامی ذی نفعان به صورت متناسب، و در محدوده قوانین و مقررات جاری کشور، خط مشی اساسی این پایگاه است.
💠 استفاده از کتابخانه مجازی الفبا برای کلیه استفاده کنندگان رایگان، و نقل آن با ذکر منبع، مجاز می باشد.
💠 مخاطبان پایگاه، نخبگان حوزه و دانشگاه و عموم علاقه مندان حوزه فکر و اندیشه دینی است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید