"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"
ای داد بیداد ای داد بیداد ای داد بیداددددد
ای خدا نکن اینکارارو...
هدایت شده از کلوپ رزا(۲) پاتوق راکرای دهه 70
https://eitaa.com/noveriacastle/11590
از اولشم میدونستم سیریوس یا عموی. خوبیه یا شوهر خوبی
هدایت شده از (*محدود شدیم🎀)☆𝑴𝒂𝒓𝒂𝒖𝒅𝒆𝒓𝒔 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚☆
پروفسور سوروس اسنیپ(9 ژانویه 1998مه 1998)یک جادوگر دورگه انگلیسی بود که به عنوان استاد معجون ها(1996-1981)سرگروه خانه اسلیترین(1996-1981) خدمت کرد.استاد هنرهای تاریک (1996-1997)و مدیر (1997-1998) مدرسه جادوگری و جادوگری هاگوارتز،و همچنین عضوی از محفل ققنوس و یک مرگ خوار بود.زندگی دوگانه او نقش بسیار مهمی در هر دو جنگ جادوگرانه علیه ولدمورت داشت.
سوروس تنها فرزند ماگل توبیاس اسنیپ و جادوگر آیلین اسنیپ (شاهزاده همنام)در یک خانه ماگل در اسپینرز اند که در نزدیکی خانه خانواده ایوانز در یک منطقه بسیار فقیرتر بود،بزرگ شد. در سن نه سالگی با لیلی و پتونیا ایوانز آشنا شد.
سوروس در سال تحصیلی 1971-1972با لیلی در هاگوارتز شروع کرد،جایی که او در خانه اسلیترین طبقه بندی شد.اما متأسفانه لیلی در خانه گریفیندور طبقه بندی شد. سوروس به دشمنی فوری جیمز پاتر و سیریوس بلک تبدیل شد و بارها توسط آنها مورد آزار و اذیت قرار گرفت.این باعث شد که او با پسر جیمز،هری،زمانی که پروفسور درس معجون ها شد تند شود.اسنیپ در جوانی به هنرهای تاریک علاقه مند شد و این به تمایل او برای انتقام گرفتن از قلدرهایش دامن زد.
اسنیپ با اسلیترینی های مختلف ماگل به گروه مرگ خواران پیوست
او پیشگویی سیبل تریلاونی که درباره خانواده لانگ باتم یا پاتر ها در ژانویه ۱۹۸۰ بود را به ولدمورت اطلاع داد اما همچنان از ولدمورت درخواست کرد که به لیلی اسیب نرساند ولدمورت قبول کرد اما به قول خود عمل نکرد. همین باعث شد که سوروس به محفل ققنوس بپیوندد و جاسوس مرگخوار ها شود.
Type:INTJ
برای Noveria_castle عزیز 🌚✨
تو به من وایب دایانا از آنشرلی رو میدی✨
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"
https://eitaa.com/noveriacastle/11590 از اولشم میدونستم سیریوس یا عموی. خوبیه یا شوهر خوبی
هعییی😔😂
سیریوس در هر حالت خوبه بخدا..
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"
پروفسور سوروس اسنیپ(9 ژانویه 1998مه 1998)یک جادوگر دورگه انگلیسی بود که به عنوان استاد معجون ها(1996
واااااو.
خیلی ممنونم زیبا(((:
خیلی جالب بود واقعا متشکرم✨👀😀
هدایت شده از مسـتأجر پلاک۳؛🌿🇵🇸🇮🇷
وای به امام رضا یه سلام مخصوص از طرف من بدیا😭😭😭😭😭
هدایت شده از کلوپ رزا(۲) پاتوق راکرای دهه 70
https://eitaa.com/noveriacastle/11596
عه زیارت قبول✨
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"
وای به امام رضا یه سلام مخصوص از طرف من بدیا😭😭😭😭😭
حتما حتما انشاالله((:✨😀
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"
https://eitaa.com/noveriacastle/11596 عه زیارت قبول✨
ممنوونم بانو رزا✨👀
هدایت شده از ˒ سِلنادرجنگلِقورباغهها؟ 🇵🇸 ˓️
واکنش ِمن وقتی بهم میگن کتابخونخوندن نشونهی ِاُمل بودن و قدیمیبودن و عقبافتادگیه :