eitaa logo
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"🇮🇷
245 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
529 ویدیو
9 فایل
غیرفعال. اینجاست هر آنچه از ذهن بر آید..! این‌جانب ، آدریِنا هستم. جهت گفت‌وگو: https://daigo.ir/secret/324154056 https://eitaayar.ir/anonymous/Fg6B.W17hBk پاسخ؟ @lostincastle @Adriena39 : بنده
مشاهده در ایتا
دانلود
شبتون سرشار از رنگ(:
https://eitaa.com/Chocolate2005/21695 واقعیتش بنظرم کلا یه جاهایی نقش بازی کردنشون تصنعی میشد...نمیدونم چطور بگم...نه فقط این سکانس..بعضی جاها کلا انگار اون روحی که باید توی بازیگری اون نقش وجود می‌داشت رو نداشتن. مخصوصا بازیگر نقش یوسف. بهرحال هرکس نظرش با دیگری متفاوته، چه بگم.
کلا با تمام علاقه‌ای که نسبت به این سریال دارم اما ضعف‌های زیادی داشت بنظرم. انتخاب بازیگرا خوب بود اما جلوه‌ی بازی کردنشون بنظرم ضعیف بود و خیلی قسمت‌ها رو تصنعی بازی کرده بودن خیلی بازیگرا. هر بازیگری رو که شما بخواید کارش رو تحلیل کنید باید ببینید توی نقطه اوج نقشش چه حرکتایی میزنه و چطور بازی میکنه، اینکه بتونه حسِ اون لحظه‌ی شخصیت رو با تمام وجودش نشون بده و با شخصیتی که نقششو بازی میکنه انس بگیره خیلی مهمه، که مخاطب به معنای واقعی کلمه تحت تاثیر قرار بگیره. اما خب، من خودم بشخصه واقعا با نقش یوسف با بازی مصطفی زمانی تحت تاثیر قرار نگرفتم، نتونستم واقعیت رو توی نقشش حس کنم. مثلا نقش یعقوب نبی، بنظرم خیلی با حس‌تر بود تا یوسف، یا حتی لاوی، اونجا که فهمیدن عزیز مصر همون یوسفه واکنشای لاوی وااقعا تاثیرگذار بود بنظرم، بطور کل مثلا برادرای یوسف بنظرم خوب تونستن کارو در بیارن. گرچه، گفتم، باید از نقطه اوج شخصیت فهمید بازیگر چند مرده حلاجه. خیلی از نقشای فرعی نقطه اوج ندارن و نمیشه اونقدرا تحلیلشون کرد... ولی مثلا بنیامین خیلی جا داشت که بهتر بازی کنه با اینحال فکر میکنم باز هم از یوسف بهتر بود. چون کلا یوسف خیلییی جاها تصنعی بازی کرد علی‌رغم اینکه نقش اول رو داشت و توقع میرفت که حس بیشتری به کارش بده و قشنگ احساسات شخصیت رو به تصویر بکشه، نمیگم همیشه بد بود، نه، اتفاقا خیلی جاها هم حرکتای خوبی زد، اما بطور کل که بخوام بگم واقعا خیلی خیلی جا داشت که حس و حال شخصیتش رو بهتر نشون بده و با مخاطب ارتباط بگیره.
البته اینم بگم که یه جاهای دیگه هم ضعف وجود داشت مثلا تو بعضی سکانسا دیگه شور یه چیزی رو در میووردن و بعضی چیزا الکی بزرگ میشد.
یوسف پیامبر سریالی بود که تاریخی شد و قطعا تا مدتها بعد هم دوباره پخش خواهد شد و توی کشورهای زیادی هم پخش شده و کلا مخاطب زیاد داشته. واقعا هم سریال خیلی خفنی بود و من جدا خوشحالم که یه همچین سریالی رو ساختن و اینقدر تونسته به جاهای مختلف منتشر بشه و به‌قولی تاریخی بشه. بنظرم از نظر صحنه‌سازی و معماری‌های شهرهای توی فیلم و درکل این سبک چیزا، یا لباسا و فضاسازی شخصیت‌ها و اماکن واقعا قوی کار کردن به نسبت تاریخ ساخت سریال. اما خب یه جاهایی رو که میتونستن بیشتر تقویت کنن نکردن. و خب فکر میکنم بعنوان یه سریالی که قراره اینطوری تاثیر بذاره روی اذهان و تا این حد مورد انتشار قراره بگیره یخورده جا داشت که بهتر باشه.
هدایت شده از Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
https://eitaa.com/28442044/22797 خب من موافق نیستم واقعا، به نظرم مصطفی زمانی عالی بازی کرد و من یکی که خیلی با نقشش ارتباط گرفتم. این که شور و حال یعقوب بیشتر بود، چون کلا صبرش از یوسف کمتر بود؛ کاراکتراشون مثل هم نبود که بخوان مثل هم بازی کنن، یوسف کلا صبور تر و آروم تر و خوددار تر بود. و خیلی فکر کردم که مثلا دیگه کی میتونست نقش یوسفو بازی کنه، تهش باز دیدم هیچکی نمیتونست اندازه مصطفی زمانی براش مناسب باشه. تو این که یه سری از نقشای فرعی میتونستن بهتر بازی کنن و بازیگرای بهتری میشد گذاشت براشون منم موافقم، ولی یوسفو نه. چیزی که شما بهش میگی بازی بد یا تصنعی، به نظر بنده کاراکتر بود. کاراکتر روحیه آروم و صبوری داشت، کاراکتر overreacter نبود مدلش، و پیغمبر بود و طبیعتا کنترل شده تر رفتار میکرد. این حسیه که من به کاراکتر یوسف پیامبر با بازی مصطفی زمانی دارم و به نظرم بازیگر دیگه ای نمیتونست جایگزینش شه.
هدایت شده از Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
https://eitaa.com/28442044/22799 همیشه خیلی چیزا جا دارن بهتر باشن و سریال یوسف پیامبرم یکی از ایناس و از نظر ساختی مثلا مختارنامه خیلی بی نقص بود مثلا، ولی باید بودجه و شرایط و زمان رو درنظر گرفت و قضاوت کرد. یوسف پیامبر با نقصا و کاستیا و بدیا و خوبیش، تونست توی دل مردم جا باز کنه و همه عاشقش باشن؛ نواقصش از تاثیرگذاریش کم نکرد و تبدیل به بخشی از خاطرات و زندگی مردم شد به نظرم این مهمه و این قشنگترش میکنه، روح جناب سلحشور قرین رحمت الهی باشه انشاءالله، یه صلوات برای شادی روح ایشون و شهدا و باقی اموات و بفرستیم.
"𝘔𝘪𝘯𝘥'𝘴 𝘙𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯"🇮🇷
من بعد از اینکه هزار بار به خودم میگم آدرینا چی رو الکی کشش میدی هرکسی دیدش متفاوته و همه از یه زاویه به یه چیز نگاه نمیکنن نیازی نیست حتما ملتو قانع کنی با نظر خودت: