11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فلسطین و نقش مادران
🔸یه روز یه همچین دورهمی توی #قدس خواهیم داشت.
انشاءالله
🔸این ویدیو، برشهایی از رویداد #مادروکودک فلسطین و نقش من در زورخانه پهلوان سعید کاشان است.
#فلسطین
@zoorkhane_ir 💪
فلسطین و نقش من
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره شماره یک : #گفتوشنودهای_میدانی
👈یکی از اقدامات مرسوم ایام انتخابات در بین برخی از تشکلهای مردمی و بعضاً افراد اثرگذار، گفتگوی چهرهبهچهره در میادین و معابر شهری است.
این شیوه میتواند در صورت رعایت اصول گفتوشنود میدانی، اصطلاحاً *تنور انتخابات را گرم* و موجب شکلگیری گفتگو و تبادل نظر در جامعه شود.
در ادامه به انواع #ایده و #ملاحظات این گفت و شنودها خواهیم پرداخت... .
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
📌 #الزامات و ملاحظات جمعی در #گفتوشنودهای_میدانی (گفت و گوهای جمعی):
▫️اگر بنا دارید این کار را در چند نوبت انجام دهید مکانهایی را از قبل مشخص نموده و بر اساس توان و امکان گروه در همان روز تصمیم بگیرید که در کدام محل حضور پیدا کنید.
▪️جمعی که بنا هست در منطقه هدف اقدام به گفتوشنود میدانی کنند نباید بهصورت جمعی و با جلبتوجه در آن منطقه حاضر شوند چرا که این موضوع باعث سوء گیری شده و موجب میشود مخاطب دیرتر اعتماد کند و با شما وارد بحث شود.
▫️ترجیحاً بحث را با سقف مدتزمان مثلاً 2 ساعته بهصورت جمعی بدون تریبون و میکرفون انجام دهید (در صورت لزوم و بر اساس شرایط محیطی استفاده از تریبون، میکرفون و استند میتواند در جلبتوجه و تجمع افراد کمک کند.)
▪️فردی که خوشصحبت و دارای قدرت بیان بهتری است بهعنوان محور بحثها و دبیر گفتوگوها انتخاب کنید که به افراد، مثلاً زمان بدهد و یا برای جلوگیری از تنش بحثها را مدیریت کند و روحیه و روابطعمومی قوی داشته باشد.
▫️حتماً در حاشیه برگزاری تجمعات و گردهماییها، فضای مناسبتری برای بحثکردنها و گفتوگوهای چندنفره با افرادی است که به هر دلیل در بحث مشارکت فعال ندارند. ازاینرو ضرورت دارد تعدادی از افراد مشغول به این کار باشند. البته نباید این گعدههای یکی دونفره موجب بینظمی در تجمع و گردهمایی اصلی گردد.
▪️بعد از پایان هر برنامه بهتر است افرادی که اقدام به گفتگو با عموم مردم میکنند در ساعاتی مشخص همه باهم نیز دررابطهبا بازخوردها و الزامات لازم هماندیشی نمایند.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
📌 #الزامات و ملاحظات جمعی در #گفتوشنودهای_میدانی (گفت و گوهای فردی):
▫️همدلی و درک مخاطب؛ گوشدادن به درد و دلها و ناراحتیهای مخاطب
▪️گفتن مطالب بهصورت غیرمستقیم؛ استفاده از مثالهای گوناگون
▫️جلباعتماد مخاطب؛ مخاطب تا به کسی اعتماد نکند، حرف او را قبول نخواهد کرد
▪️عدم ابراز ناراحتی و عصبانیت در گفتگو؛ پاسخ تندیهای مخاطب با آرامش و مهربانی علیرغم بیان حقایق و استقامت
▫️عدم ناامیدی از گفتگو؛ در بیشتر مواقع افراد اظهار تسلیم و پذیرش نخواهد کرد
▪️عدم موضعگیری سریع؛ در ابتدای گفتگو نباید موضع متکلم برای مخاطب آشکار شود؛ چراکه مخاطب تا انتهای گفتگو با عینک بدبینی نگاه خواهد کرد.
▫️عدم استفاده از الفاظ و واژه تخصصی و انقلابی؛ به مثال از واژههای اقتصاد مقاومتی، شجره طیبه، امامین انقلاب و... نباید در گفتگوها استفاده کرد.
▪️پذیرش اشکالهای صحیحی که وارد میشود؛ حفظ حریت و پذیرش اشکالات صحیح میتواند گفتگو را مفیدتر کند.
▫️اگر بنا دارید ویژگیها و اقدامات مؤثر قبلی کاندیدای موردنظر خود را مطرح کنید، توجه داشته باشید حتماً از یک روایت مردمی و واقعی تأثیر آن اقدام بر زندگی افراد استفاده نمایید.
✅ اولین گفتگو سختترین گفتگوست اگر اولی را شروع کنید، ترستان میریزد و بعدیها راحت خواهند شد.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
#گفتوشنودهای_میدانی
#انتخابات
1️⃣ایده اول:
صحبتهای یکدقیقهای؛ بین دونماز جماعت در مسجد، اتوبوس، اماکن پر رفتوآمد و... جای مناسبی است برای اینکه بهصورت غافلگیرانه از جا بلند شوید و یک صحبت 60 ثانیه ای داشته باشید.
(عکس ساخته شده توسط هوش مصنوعی)
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره دو: #نامهای_برای_تو
👈یکی از مؤلفههای مهم تبلیغات و نهادینهسازی پیام، تکرار آن در بسترهای مختلف بوده است. عموماً تبلیغات ها و پیامهای انتخاباتی در قالبهای مختلف مجازی و حقیقی به دست مخاطب میرسد؛ اما نباید از قالبهای مکتوب غافل. باید توجه نمود در عصر ریلزهای پانزدهثانیهای و متنهای کوتاه توییتری، متنهای بلند اقبالی برای خواندهشدن ندارند؛ لذا باید از متنهای کوتاه، تأثیرگذار و خلاق استفاده نمود.
✅فعالان و گروههای مردمی میتوانند از قالبهای مختلف مکتوب و خلاق برای رساندن پیامهای خود استفاده نمایند. فعالان مردمی بهصورت فردی میتوانند در قالبهای مختلف همچون نوشتن نامه با دستخط خود یا نوشتن نامههای احساسی به افراد نزدیک خود از آنها جهت شرکت در انتخابات دعوت نمایند. گروههای مردمی در محلات و مناطق مختلف میتوانند با تدوین و توزیع نامه درب منازل هممحلیهای خود از آنها دعوت کنند تا ضمن شرکت در انتخابات زنجیره دعوت مکتوب را ادامه دهند.
✅فعالان و گروههای مردمی متناسب با ویژگیهای بومی مناطق خود میتوانند از قالبهای مختلف و خلاق دیگری استفاده نمایند و این شیوه دعوت به انتخابات کاملاً مبتنی بر شرایط مکانی و زمانی افراد متغیر است.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره دو: #نامهای_برای_تو
▫️ طراحی و انتشار شبنامه؛ در برخی موارد شاید نیاز باشد نویسنده و فرستنده نامه مشخص نباشد تا نامه بتواند مخاطب را تحتتأثیر قرار دهد. بدین منظور میتوان از تدوین شبنامه برای دعوت افرادی که برای شرکت در انتخابات ابراز مخالفت یا تردید میکنند استفاده کرد.
▪️ ارسال نامه مجازی؛ امکان ارسال نامه فیزیکی برای برخی از افراد میسر نیست، لذا پیشنهاد میشود برای این افراد نامه مجازی ارسال نمایید. برای نامههای مجازی میتواند از کارتپستالهای آنلاین نیز استفاده کنید.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره دو: #نامهای_برای_تو
▪️ نامههای دیواری؛ گروههای مردمی میتوانند نامههای عمومی را بهصورت گسترده با مخاطب عام در مسیرهای رفتوآمد و در معرض دید افراد قرار دهند. اگر این نامهها در مکانها انتظار همچون مطب پزشکان، مترو، صفوف نانوایی و... نصب شود تأثیرگذاری بیشتری نیز خواهد داشت.
▪️نامه زیر برفپاککن؛ قراردادن نامه با خطاب قراردادن افراد و استفاده از طرحهای مختلف جذاب همچون قبوض جریمه راهنماییورانندگی یا طرحهایی که شکستگی شیشه را القا میکند، میتواند در جلب نظر افراد به مطالعه نامه کمک نماید.
▪️کودک نامهرسان؛ رساندن نامه به افراد مردد یا مخالف توسط کودکان آنها، تأثیر بسزایی بر افزایش احتمال مطالعه نامه خواهد داشت.
▪️ مخاطبهای گروهی؛ فعالان و گروههای مردمی میتوانند نامهای برای یک گروه و قشر خاص استفاده کنند، مثلاً افرادی که مرتب به مسجد میروند را با عنوان هم مسجدی عزیز مخاطب قرار دهند.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir
🚨 ویژه
📚 دوره آموزشی مخاطبشناسی در موضوع انتخابات
▫️برای هر کار تبلیغی و رسانهای، شناخت مخاطب اولین اولویته.
اگه ندونیم با کی داریم صحبت میکنیم و نیازهاش چیه، نمیتونیم حرفمون رو درست بهش برسونیم.
برای دعوت دیگران به مشارکت هم باید مخاطب رو شناخت و متناسب با اون اقدام کرد.
آقای داوودی تو این ویدیوها، به خوبی انواع مخاطب و روشهای تعامل با اونها رو توضیح دادن.
خیلی مفیده، وقت زیادی هم نمیگیره.
حتما ببینید.
به قول شهید حسن باقری، صد در صد شناسایی؛ صد در صد موفقیت
قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم | قسمت چهارم | قسمت پنجم
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره یک #گفتوشنودهای_میدانی
🔹ایستگاه گفتگو؛ یکی از قالبهای مؤثر گفتگوی چهرهبهچهره، راهاندازی ایستگاه گفتگوست که در این ایستگاه علاوه بر فضاسازی تأثیرگذار در خود ایستگاه و محیط پیرامون آن میتوان توجه رهگذران را به ایستگاه جلب نمود.
🔸مباحثه به بهانه آمارگیری؛ بهعنوان شخصی که در حال نظرسنجی برای یک ارگان فرهنگی است (مثلاً بسیج یا مؤسسه و...) و نظرات در موبایلش ثبت میکند، از افراد بپرسید آیا در انتخابات شرکت میکند؟ چرا؟ به چه کسانی ای میدهد؟ چرا؟ با همین روش، خودبهخود بحث و گفتگو شروع میشود و طرف مقابل فراموش میکند شما برای چه کاری سراغ او رفتهاید.
🔹تریبون آزاد؛ این عملیات تبلیغی ظرفیت تبیینی و روانی بسیار بالایی دارد. در اجرای این طرح گروههای مردمی میتوانند از مکانهای شلوغی که معمولاً افراد در آن دقایقی مستقر هستند مثل پارکها استفاده نمایند. لازم به ذکر است موضوعات انتخابی جهت بحث نه باید خیلی ساده باشد و نه بهقدری پیچیده که قابلفهم نباشد.
🔸تخته واژگان: در این طرح فعالان و گروههای مردمی، تعدادی جملات کوتاه معنادار و تأثیرگذار همچون «من اگر لازم باشد چندین بار به استان سفر میکنم تا مشکل را حل کنم» را بر روی تختهای یا دیواری نصب میکنند و از افراد میخواهند تا با انتخاب یکی از آنها به صحبت دررابطه با موضوع انتخابی بپردازند.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir
📌ایدههای کنشگری در #انتخابات
🔰طرح شماره سه #راهاندازی_ستاد_سیار
📚 ایدهها :
۱.شابلون نویسی خودرویی ؛ خودروهایی که در شهر تردد میکنند میتوانند بسترهای مناسبی جهت انتقال پیامهای شما باشند لذا میتوان با تشکیل گروههای سهنفره و تهیه مواد لازم همچون شابلون، رنگ، ابر و... اقدام به برپایی ایستگاه شابلون نویسی نمود. ضرورت دارد تصاویر شابلونها حاوی پیامهای کوتاه و معنادار از قبل باید طراحی شود.
۲.نقاشی روی صورت کودکان ؛ افراد و گروهها میتوانند با استفاده از وسایل نقلیه خود در محلات اقدام به ترسیم نقاشیهای انتخاباتی همچون پرچم سهرنگ کشورمان بر صورت کودکان نمایند. باید توجه کرد که در این طرح ضمن رعایت بهداشت عمومی و استفاده از رنگهای مجاز، باید با فضاسازیهای مختلف همچون پخش صوت یا المانهای تصویری، توجه عموم را جلب کرد.
۳.توزیع تراکت ؛ افرادی که امکانات کافی جهت انجام طرحهای دیگر را ندارند میتوانند با استفاده از وسیله نقلیه شخصی خود در مکانهای پر رفتوآمد اقدام به توزیع تراکت نموده و یا پوسترهای تبلیغاتی خود را در محلهای مشخص شده توسط شهرداری الصاق نمایند.
۴.کاروانهای موتوری ، خودرویی و دوچرخهای؛ گروههای مردمی میتوانند مجموعهای از افراد علاقهمند که دارای یکی از وسایل نقلیه شخصی هستند را ساماندهی کرده و کاروانهای تبلیغاتی راهاندازی کنند. باید توجه کرد که بهمنظور اعلام فراخوان عمومی میبایست زمان و مکان دقیق حرکت اعلام شود و تصاویر و ویدئو هایی که از کاروان به دست میآید در شبکههای اجتماعی منتشر شود.
📕نقش من (بانک ایدههای کنشگری)
🆔 @myrole_ir