هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
💥 ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِنَ اللَّهِ وَ حَبْلٍ مِنَ النَّاسِ وَ بَاءُوا بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ وَ ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الْمَسْكَنَةُ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَانُوا يَكْفُرُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَ يَقْتُلُونَ الْأَنْبِيَاءَ بِغَيْرِ حَقٍّ ذَٰلِكَ بِمَا عَصَوْا وَ كَانُوا يَعْتَدُونَ 💥
(آلعمران : ۱١٢)
🎊 رسانههای فلسطینی، شادی امشب کودکان فلسطینی را اینگونه به تصویر کشیدند
﴿وَلَقَدْ زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَجَعَلْنَاهَا رُجُومًا لِّلشَّيَاطِينِ﴾
📳 @israel666
*در پیروزیها باید تسبیح خدا و استغفار کرد*
مقام معظم رهبری ( ادام الله ظله العالی):
به نظر من این دوگانهها[در مواجهه با حوادث] سؤالات [مهم] است؛ ما از خودمان باید سؤال کنیم که در این دوگانهها چه جوری باید عمل کنیم. البتّه پاسخ دادنِ زبانی به اینها آسان است امّا پاسخ دادن عملی و ملتزم شدن، به این آسانی نیست. به نظر من پاسخ اینها در منابع اسلامی ما روشن است. [مثلاً] در مواجههی با پیروزیها قرآن به ما درس میدهد: اِذا جاءَ نَصرُ اللهِ وَ الفَتحُ، وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجًا، فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّکَ وَ استَغفِرهُ اِنَّه کانَ تَوّابًا؛(۱) نمیگوید خوشحالی کن، مثلاً برو وسط میدان شعار بده؛ فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّک؛ [میگوید] برو تسبیح کن؛ این مربوط به تو نیست، مربوط به خدا است؛ استغفار کن. در خلال این حرکت ممکن است یک غفلتی از تو سر زده باشد، از خدای متعال طلب مغفرت کن؛ در برخورد با حوادث مثبت این جوری باید برخورد کرد: دچار غرور نشدن، و از خدا دانستن که «وَ ما رَمَیتَ اِذ رَمَیتَ وَلکِنَّ اللهَ رَمىٰ».(۲) این اغترار به نفْس و اغترار [نسبت] به خدا که انسان غرّه بشود، [درست نیست]؛ «فَحَقُّ لَکَ اَن لا یَغتَرَّ بِکَ الصِّدّیقون»؛(۳) در دعای صحیفهی سجّادیّه [آمده] که صدّیقون هم نبایستی اغترار پیدا کنند به تو که بگویند «ما که دیگر با خدا وضعمان روشن است و ...»؛ نخیر، خدای متعال با صدّیقون هم رودربایستی ندارد؛ [اگر] یک وقت خطائی بکنند، ضربه را خواهند خورد. کاری که انجام میگیرد، کار خوبی را که انجام گرفته، از خودمان ندانیم، از خدا بدانیم. واقع قضیّه هم همین است.۱۳۹۷/۱۲/۲۳
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
🌟تا اجل نرسه نمیمیری و روزیِ شخص دیگری به تو نمیرسه🌟
🔶 امیرالمؤمنین علیه السلام:
أَمّا بَعدُ فَإِنَّکَ لَستَ بِسَابِقٍ أَجَلَكَ وَ لَا مَرزُوقٍ مَا لَيسَ لَكَ وَ اعلَم بِأَنّ الدّهرَ يَومَانِ يَومٌ لَكَ وَ يَومٌ عَلَيكَ وَ أَنّ الدّنيَا دَارُ دُوَلٍ فَمَا كَانَ مِنهَا لَكَ أَتَاكَ عَلَي ضَعفِكَ وَ مَا كَانَ مِنهَا عَلَيكَ لَم تَدفَعهُ بِقُوّتِكَ
تو بر مرگ خود پيشى نمى گيرى، و آنچه برای تو نیست روزى تو نمیشود (اختيار مرگت دست تو نيست، و آنچه نبايد به تو برسد نمى توان به دست آورى) و بدان روزگار دو روز است: روزى به سود و روزى به زيان تو است، و دنيا سراى گردش خوشيهائى است كه دست به دست مى گردد (هر كس نوبتى دارد) پس آنچه از دنيا به سود تو است به تو مى رسد هر چند ناتوان باشى ( وديگران جلو آن را بگيرند) و آنچه از آن به زيان تو است (هر چند تونا باشى) بزور و توانائيت نمى توانى از آن جلوگيرى (چنانكه در قرآن كريم س ۱۰ ى ۱۰۷ مى فرمايد: و ان يمسسك الله بضر فلاكاشف له الا هو، و ان يردك بخير فلاراد لفضله يصيب به من يشاء من عباده و هو الغفور الرحيم يعنى و اگر خدا زيانى رساند جز او كسى آن را جلو نمى گيرد، و اگر براى تو خير و نيكوئى خواهد فضل و بخشش او را كسى مانع نمى تواند شد، مى رساند آن را به هر يك از بندگانش كه بخواهد و او آمرزنده مهربان است).
🔷نامه 72 نهج البلاغه به ترجمه و شرح فیض الاسلام
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
🌟ماجرای طبابت امام رضا علیه السلام در منطقه "رباط"سعد" خراسان🌟
قافله ای از خراسان به جانب کرمان بیرون آمد. دزدان راه را بر ایشان بستند و مردی از ایشان را که فکر میکردند اموال زیادی دارد، گرفتند و مدتی نزد خود نگه داشتند و او را شکنجه میکردند برای اینکه آن مرد خود را بواسطه دادن پول از دست اینان خلاص کند.
از جمله او را در جایی پر از برف گذاشتند و [دست و پایش را] بستند و دهنش را از برف پر کردند.
همسر یکی از دزدان، دلش به حال او سوخت و او را آزاد کرد و آن مرد فرار کرد. اما دهان و زبانش فاسد شد به طوری که قدرت بر سخن گفتن نداشت.
آمد به خراسان و شنید که امام رضا علیه السلام در نیشابور است.
در خواب دید گویا کسی به او میگوید: پسر رسول خدا صلی اللّه علیه و آله و سلم وارد خراسان شده؛ درباره مریضی ات از امام سوال کن، چه بسا به تو دوایی سود بخش تعلیم کند.
آن مرد گوید: در خواب دیدم که گویا نزد آن حضرت رفتم و از آنچه بر سر من آمده بود شکایت کردم و مریضی خود گفتم.
حضرت به من فرمود: زیره و سعتر (آویشن) و نمک را با هم بکوب و دوبار یا سه بار در دهان بگیر که عافیت مییابی.
پس آن مرد از خواب بیدار شد و فکر نکرد در آن خوابی که دیده بود و اعتنا به خوابش نکرد تا اینکه به دروازه نیشابور رسید.
به او گفتند: امام رضا علیه السلام از نیشابور کوچ کرده و در منطقه "رباط سعد" است.
در خاطرش افتاد که نزد آن حضرت رود و حکایت خود را به آن جناب بگوید شاید حضرت به او دوایی تعلیم کند که نفع بخشد.
به رباط سعد آمد و بر آن حضرت داخل شد گفت: ای پسر رسول خدا صلی اللّه علیه و آله و سلم! قصه من چنین و چنان است و دهان و زبانم تباه شده و حرف نمی توانم بزنم مگر به سختی. مرا دوایی تعلیم فرما که از آن سود ببرم.
امام رضا علیه السلام فرمود: آیا تو را تعلیم نکردم؟ برو و آنچه در خواب به تو گفتم، همان را انجام بده.
آن مرد گفت: یابن رسول اللّه! اگر صلاح میدانید یک بار دیگر بگویید.
فرمود: کمی زیره و سعتر (آویشن) و نمک و را با هم بکوب و دو یا سه بار در دهان بگیر که به زودی عافیت مییابی.
آن مرد گفت: آنچه را حضرت فرموده بود، انجام دادم و عافیت یافتم.
ثعالبی گفت: از صفوانی شنیدم که میگفت من آن مرد را دیدم و این حکایت را از او شنیدم.
منبع:
بحارالانوار ج 49 ص 124
منتهی الآمال ج 2 ص 332
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
هدایت شده از محمدمهدی قاسمی
🔺پنهان کاری تخریب بقیع توسط پدر هویدای بهایی
▪️حبیب الله هویدا ژنرال کنسول ایران در شام، (پدر امیر عباس هویدا نخست وزیر پهلوی)با ارسال نامهای به وزارت امور خارجه نوشت:
سقوط مدینه(و تخریب قبور) توسط وهابیها، شایعهای بود که دولت فرانسه با خبرگزاری «هاواس» وابسته به خودش راه انداخته بود، وی نوشت که حکومت فرانسه جراید بیروت را مجبور به چاپ این خبر کرد، اول اینکه خواستند اثرات اطلاعیه دولت ایران را در این منطقه، با تلقین این موضوع که با سقوط مدینه کار از کار گذشته است، خنثی کنند، چراکه این اطلاعیه موجب هیجان مردم شام شده بود و دیگر اینکه دولت فرانسه میخواست توان وهابیها را به رخ بکشد و از این طریق آنان را ممنون خود کند چراکه اینک تعدادی از وهابیها را برای نگهبانی از راه شام تا بغداد اجیر کرده است و سوم اینکه دولت فرانسه نسبت به شریف حسین کینه دارد و او و پسرانش را عامل شورش دروزیها میداند؛ طایفهای که هم اینک در حال جنگ با سربازان فرانسوی هستند
📚(روزشمار تاریخ معاصر ایران، ج5، ص317).
✍🏻م.م.ق
🌱کانال آثار محمدمهدی قاسمی
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
هدایت شده از چرا امام زمان نمی اید
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روشنگری استاد رحیم پور ازغدی از حذف نام پدر از مدارک هویتی
⚠️در جریان باشید که برنامه دشمن خارجی و نفوذ داخلی به این صورت چیده شده و از کشف حجاب شروع میشه👇
▪️کشف حجاب
▪️برداشتن نام پدر از شناسنامه
▪️قانونی کردن ازدواج سفید(زنا)
▪️به رسمیت شناختن حرامزادگی
▪️زنای محصنه دیگر جرم تلقی نشود
▪️اجرای قانون همجنس بازی
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶٠
۲ اردیبهشت ۱۴٠۳/ سال چهارم
شجره نامه یا کد ملی؟
یکی از اساسی ترین مسائل زندگی انسان، روشی است که خود را با آن معرفی می کند و متقابلا دیگران را شناسایی. از گرانقدر ترین آیات قرآن که دلالت های روشنی بر اهمیت این موضوع دارد، آیه ۱۳ سوره حجرات است. خداوند متعال تصریح دارد که اساسا شما را گروه گروه و قبیله قبیله قرار دادیم تا همدیگر را بشناسید. بی اغراق صدها اثر بر این بار می شود که در محیط زندگی، انسان ها همدیگر را بشناسند یا در فضای #بدعت_گمنامی زیست کنند.
مثلا در حال حاضر بسیاری از افراد برای ازدواجشان با مشکلات جدی مواجهند، چرا که اساسا کسی دیگری را نمی شناسد! یا کثیری از جرائمی که در جامعه رخ می دهد، به دلیل از بین رفتن #خودکنترلی و مفهوم تمدنی #آبروست. امری که برآمده از شناخت و آشنایی گسترده است و بی معنا در محیط های کلان مدرن. در واقع ساختارهای ضد انسان غربی، ما را به سمت تنهایی، فردیت و ارتباطات واقعی حداقلی سوق داده است. در سالهای اخیرا هم تبدیل به چند عدد و رقم شده ایم (#کدملی) و تنها #نام_پدر برایمان باقی مانده، البته اگر هدف پنجم سند ۲٠۳٠ توسعه پایدار (#برابری_جنسیتی) اجازه دهد.
مهم این است که بدانیم سرنوشت محتوم #مدیریت_های_کلان_متمرکز همین است. مدیریتی که هرچه بیشتر انسانها را تنها، وابسته و ضعیف بار می آورد، تا توان کنترل بیشتری بر آنها داشته باشد. بدیهی است که نمود این ساختار طاغوتی کنترل گر در معرفی افراد، چیزی فراتر از کد ملی نخواهد بود. امری که پایه های ابتدایی اش را در زمانه منحوس پهلوی اول بنا نهادند( تاریخ مؤسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۵۷).
اما در عالم اسلام که به دنبال تجمع حداکثری، افزایش روابط و شناخت طرفینی گسترده است، برای معرفی افراد و هویت بخشی به آنها راه دیگری پیشنهاد می شود. در دنیای زیبای اسلام، #شجره_نامه نویسی معرف انسان هاست که علاوه بر این که سند #حلال_زادگی و طهارت نسل اندر نسل فرد است، القای هویت جمعی، پشتوانگی و دلگرمی هم دارد. حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: خویشاوندان انسان، بزرگ ترین گروهى هستند که از او حمایت مى کنند و اضطراب و ناراحتى او را مى زدایند و در هنگام مصیبت ها نسبت به او پر عاطفه ترین مردم مى باشند(خطبه ۲۳ نهج البلاغه). علاوه بر این ها، شجره نامه به مثابه نقشه ای خانوادگی برای راهبرد تمدنی #صله_رحم نیز محسوب می شود.
ریشه این نوع از #ثبت_احوال هم به قرآن کریم باز می گردد. مثلا خداوند متعال برای معرفی مهم ترین خاندان مؤثر در درگیری های حق و باطل تاريخ( خاندان نبوت و امامت و خاندان بنی امیه) از مفهوم #شجره استفاده می کند: «شجرة طيبة و شجرة مباركة» و در مقابل «شجرة خبيثة و شجرة ملعونة».( آیات ۲۴ ابراهیم/ ۳۵ نور/ ۲۶ ابراهیم/۶٠ إسراء).
مبتنی بر همین مفهوم قرآنی، نبی مکرم اسلام نیز در معرفی خودشان می فرمایند: يَا عَلِيُّ: خَلَقَ اَللَّهُ اَلنَّاسَ مِنْ أَشْجَارٍ شَتَّى وَ خَلَقَنِي وَ أَنْتَ مِنْ #شَجَرَةٍ_وَاحِدَةٍ
(الأمالي للطوسی ج ۱ ص ۶۱۰).
@besalamen_amenin