eitaa logo
#قرارگاه منتظران شهادت(۳)
81 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
972 ویدیو
104 فایل
﷽ مکان پایگاه : نجف آباد _ خیابان سعدی ( رضایی ) کوچه شهید رحیمی #پایگاه_مقاومت_بسیج_منتظران_شهادت #حوزه_مقاومت_بسیج3_امام_حسین_ع #ناحیه_مقاومت_بسیج_نجف_آباد 🌹🇮🇷☆☆☆☆🇮🇷🌹 @MZTshahadat3 🌹🇮🇷♡♡♡♡🇮🇷🌹 eitaa.com/MZTshahadat3 🌹🇮🇷☆☆☆☆🇮🇷🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
AUD-20220407-WA0012.mp3
4.07M
🔻جز یازدهم کریم 🔸به روش تندخوانی (تحدیر) 🔹با صدای استاد ⌚️ ۳۳دقیقه
💠 دعای روز یازدهم ماه 🔹 اللّهُمَّ حَبِّبْ إِلَی فِیهِ الْإِحْسَانَ وَ کرِّهْ إِلَی فِیهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْیانَ وَ حَرِّمْ عَلَی فِیهِ السَّخَطَ وَ النِّیرَانَ بِعَوْنِک یا غِیاثَ الْمُسْتَغِیثِینَ. 🔸 خدایا در این ماه نیکی را پسندیده من گردانده و نادرستی‌ها و نافرمانی‌ها را مورد کراهت من قرار ده و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان، به یاری‌ات ای فریادرس دادخواهان.
روز یازدهم.Mp3
8.77M
💠 شرح دعای روز یازدهم ماه 🔸 مرحوم استاد مجتهدی تهرانی
حکمت شماره ۱۷۶.mp3
2.76M
💎 شماره ۱۷۶ ⏰زمان: ۲:۵۲ دقیقه
🔻 در مواردی که مستحب است انسان از مبطلات، خودداری نماید، آیا می‌تواند آشکارا روزه‌خواری کند؟ ▫️مقام معظّم رهبری: تظاهر به روزه‌خواری جایز نیست و در مواردی موجب حد یا تعذیر است. ▫️مرحوم آیةالله صافی: به طور کلی تظاهر به روزه‌خواری ولو برای معذورین جایز نیست و با تشخيص مجتهد جامع الشرائط تعذیر می‌شود. ▫️آیةالله مکارم: افطار عمدی روزه و تظاهر به روزه‌خواری حرام است و اگر معتقد باشد گناهی نکرده (و در حقیقت منکر روزه باشد، انکاری که به انکار خدا یا پیامبر اسلام ﷺ بازگردد) حکمش قتل است، و چنانچه معتقد به روزه باشد، و اعتراف به گناهش نماید، حاکم شرع او را تعزیر می‌نماید. و کسانی که معـذور از روزه گرفتن هستند مانند مسافر یا مریض نباید تظاهر به روزه‌خواری کنند و حتی برای آن‌ها مکروه است در روز ماه رمضان در خوردن و آشامیدن، خود را کاملا سیر کنند، همچنین جماع برای آن‌ها مکروه است.
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری: «فقط بگو خدایا آمدم» 🔸 آیةالله جوادی آملی
دعای پس از هر نماز واجب در ماه مبارک رمضان 🤲 التماس دعا 🤲
📖 دعای اللّهم أدخل علی أهل‌القبور السّرور🕌 🤲از حضرت رسول(ص) نقل شده که هرکس این دعا را در ماه رمضان، پس از هر نماز واجب بخواند، حق‌تعالی گناهان او را تا روز قیامت بیامرزد.