💢 العبد محمدتقی بهجت:
🔹آنهایی که شهید شدند، آنهایی که شهید دادهاند، در راه خدا رفتهاند و در راه خدا بودهاند، و خدا میداند چه تاجی به سر اینها ـ بالفعل ـ گذاشته شده، ولو بعضیها نمیبینند مگر بعد از اینکه از این نشأت بروند.
☘️ بعضیها هم که اهل کمالند، شاید در همینجا ببینند که «فلان» بر سرش تاج است، «فلان» بر سرش تاج نیست!!
✨مقصود، شهادتِ نزدیکان انسان، خودش یک کرامتی از خداست.🍃
📚رحمت واسعه، مجموعه فرمایشات حضرت آیتاللّٰه بهجت پیرامون حضرت سیدالشهداء علیهالسلام و اصحاب و یاران آن حضرت، ویراست جدید(نسخه ٣)، ص٩١
#ثواب کربلای نرفته !
آیه الله شهید حاج آقا مصطفی اصفهانی از اولیاء الله و از علمای درجه یک شهر اصفهان بود.
یک بار قصد زیارت کربلا می کند و آماده می شود که با عیال به زیارت برود.
در مرز مسؤل گمرک متعرض می شود که می خواهم همسرتان را با عکس و گذرنامه تطبیق کنم.
ایشان می فرماید: یک زن باید این کار را انجام دهد ولی مسؤل گمرک می گوید:
نه، من خودم می خواهم مطابقت کنم.
ایشان می فرماید: ما معذوریم از انجام این کار.
حاج آقا بهشتی سه روز آنجا می ماند. تمام زوار کنترل شده و به زیارت امام حسین علیه السلام می روند ولی آن مرحوم موفق نمی شود.
بالاخره عازم کرمانشاه می شوند و به منزل شهید آیه الله حاج آقا عطاء الله اشرفی اصفهانی اقامت نموده و سپس به اصفهان برمی گردند.
وقتی به اصفهان مراجعت می کنند مردم از ایشان می پرسند: چرا به زیارت مشرف نشدید؟
آقای بهشتی می گویند: امام حسین علیه السلام ما را نطلبید.
این قضیه می گذرد.
زائران همگی از سفر برمی گردند و به خدمت آقای بهشتی می رسند و می گویند: آقا! ما آمدیم یک معامله بکنیم و آن اینکه تمام ثواب زیارات خود را بدهیم به شما و در عوض شما ثواب کربلای نرفته را به ما بدهید!
حالا اینکه امام حسین علیه السلام چه صحنه ای را برای آن زائران بوجود آورده که حاضر شده اند اینگونه بگویند خدا می داند.
برگرفته از وبلاگ مشاهیر«به من نگاه کن»
💠#تفسیر اثنی عشری (حسینی شاه عبدالعظیمی)💫
فَلَمَّا آتاهُمْ مِنْ فَضْلِهِ بَخِلُوا بِهِ وَ تَوَلَّوْا وَ هُمْ مُعْرِضُونَ (توبه آیه76)
فَلَمَّا آتاهُمْ مِنْ فَضْلِهِ: پس چون حق تعالى عطا فرمود ايشان را مال بسيار از فضل و كرم نامتناهى خود. بَخِلُوا بِهِ: بخل ورزيدند به آن و حق مفروضه خدا را ندادند. وَ تَوَلَّوْا: و پشت كردند و رو بگردانيدند از عهد و پيمان و طاعت الهى. وَ هُمْ مُعْرِضُونَ: و حال آنكه ايشان اعراض كنندگانند از امر و فرمان سبحانى، يعنى عادت ايشان است اعراض از انقياد و طاعت خداى متعال.
حضرت امير المؤمنين عليه السّلام در نهج البلاغه فرمايد. البخل جامع لمساوى العيوب و هو زمام يقاد به الى كلّ سوء. يعنى: بخل جامع است افعال بد و عيوب را، و بخل لجامى است كه مىكشاند صاحبش را به هر بدى و فعل ناپسندى، كه از جمله آن سرپيچى از اوامر الهى و اعراض از تكاليف سبحانى است، پس مؤمن بايد منزه از بخل و مزين به وجود و بخشش و احسان باشد.
@n20011💧🌷
پنج هدیه خدا به کسانی که به مردم خدمت میکنند.mp3
8M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• پنج هدیه خدا به کسانی که به مردم خدمت میکنند
👤 حجةالإسلام #رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 #زمزم_احکام
❓ وضو و غسل کسی که دائما سوند به همراه دارد، چه حکمی دارد؟
✔️ حجتالاسلام جواهری نماینده #آیت_الله_شبیری_زنجانی پاسخ میدهند.
#احکام_شرعی
#زمزم_احکام
ـ✨🍀✨🍀✨
ـ🍀✨🍀✨
ـ✨🍀✨﷽
ـ🍀✨
ـ✨ #نماز_قضای_پدر
❓قضاى نماز پدر رو فقط بايد پسر بزرگ بخونه يا ديگران هم میتونن انجام بدن؟
📚 همه مراجع: دیگران هم میتونن انجام بدن. هرکسی میتونه قضای نمازهای کسی رو که فوت شده، بهجا بیاره؛ چه پسر بزرگ، چه بقیه بچهها و یا حتی غریبهها.
⭕️ چند تا نکته بامزه:
1️⃣ قضای نمازها بر پسر بزرگ واجبه؛ ولی اگه دیگران انجام بدن یا خود پسر کسی رو برای این کار اجیر کنه، این وظیفه از گردنش برداشته میشه.
2️⃣ منظور از پسر بزرگتر پسریه که بعد از فوت پدر، پسر بزرگ خانواده بوده. اگه پسری قبل از فوت پدر به رحمت خدا رفته باشه، اون حساب نیست.
3️⃣ اگه پدر وصيت كرده باشه كه با اموال خودش براى قضاى نمازهاش کسی رو اجیر کنن، واجبه این کار انجام بشه و بعد از انجام نمازها توسط اون شخص، قضاى نمازها از گردن پسر بزرگ برداشته مىشه.🙃
4️⃣ هرکسی فقط حق داره یکسوم اموالش رو وصیت کنه که خرج کار خاصی مثل نماز یا چیز دیگهای بشه. اگه این مقدار پول برای قضای نمازهاش کافی نبود، بقیهش گردن پسر بزرگتر میمونه.
🔺توضيحالمسائل مراجع، م1394 و 1390؛ نورى، توضيحالمسائل، م1393 و 1390؛ وحيد، توضيحالمسائل، م1402 و 1398؛ دفتر: خامنهاى؛ پرسمان احکام.
⬅️ احکام به زبان خیلی ساده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ « بداء حاصل شد» یعنی چه؟
🔺️ توضیحات حجتالاسلام رضا محمدی
#پرسش_دینی
#پرسمان_دینی
امام خمینی ره :
پسرم ! تا نعمت جوانی را از دست ندادی فکر اصلاح خود باش که در پیری همه چیز را از دست می دهی، یکی از مکاید شیطان که شاید بزرگترین آن باشد، که پدرت بدان گرفتار بوده و هست - مگر رحمت حق تعالی دستگیر او باشد - استدراج است.
در عهد نوجوانی شیطان باطن، که بزرگترین دشمنان اوست، او را از فکر اصلاح خود باز می دارد، و امید می دهد که وقت زیاد است، اکنون فصل برخورداری از جوانی است، و هر آن و هر ساعت و هر روز که بر انسان می گذرد، درجه درجه او را با وعده های پوچ از این فکر باز می دارد تا ایام جوانی را از او بگیرد، و آنگاه که جوانی رو به اتمام است، او را به امید اصلاح در پیری سرخوش می کند و در ایام پیری نیز این وسوسه شیطانی از او دست نکشد، و وعده توبه در آخر عمر می دهد
✍🏻برنامه سلوک در نامه های سالکان
انتشارات دارالفکر
#نهی از منکر
در حضور سید محمد باقر درچه ای تمام افراد نهايت احتياط را داشتند که برخلاف مباني اسلام يا به زيان جامعه مسلمانان سخني نگويند.
بخصوص اهل وعظ و خطابه جرأت نداشتند در حضور او حديث ضعيف و يا مطلبي بي ريشه نقل کنند؛ زيرا در اين صورت قطعاً با فرياد و پرخاش علامه روبرو مي شدند.
حکايات پرخاشها و اعتراضهاي او در وسط سخنراني سخنرانان و وعظ واعظان، مشهور و هنوز نقل مجالس است و يا بر خوردهاي بي پروا نسبت به خلافکاري بعضي از مسئولان مملکتي معروف و مشهور است.
برگرفته از سایت صالحین