✳️کسب روزی حلال، همان اطاعت از خداوند است
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی :
🔹 در مورد نکوهش افرادی که برداشت نا صحیح از آیۀ ﴿ومَن يَتَّقِ اللهَ يَجعَل لَهُ مَخرَجاً ٭ ويَرزُقهُ مِن حَيثُ لا يَحتَسِبُ )داشتند، مرقوم داشته اند:
🔷 امام صادق (سلام الله علیه) ميفرمايد: چون این آيهٴ فرود آمد، گروهي از اصحاب رسول خدا(صلوات الله علیه) با برداشتي نادرست از آيه، از كار دست كشيده، به عبادت و دعا پرداختند. چون اين خبر به پيامبر(صلوات الله علیه) رسيد آن حضرت فرمود: من دشمن دارم كسي را كه دهانش را به دعا بگشايد و بگويد: روزيم ده؛ ولي كار و کسب را رها كند.
🔷محمد بن منكدر ميگويد: روزي يكي از بزرگان قريش (امام محمد بن علي بن الحسين سلام الله علیه) را ديدم كه در پي كسب مال دنيا بود. به او گفتم: اگر هم اكنون اجل تو فرا رسد چه ميكني؟ گفت: من در حال اطاعت خدا هستم، زيرا به اين وسيله نياز خود و خانوادهام را تأمين ميکنم و از تو و مردم بينياز ميشوم.
📚مفاتیح الحیاه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
💠 @shefavahajat
*┅═✧❁﷽❁✧═┅*
🔆روایت کمتر شنیده شده از#یادگار_امام درباره ی #ورود_تاریخی حضرت امام به کشور
وقتی شاه از ایران رفت، خود امام به این فکر افتادند که به ایران بیایند و از طرفی، آمریکا و ایرانی های مقیم آمریکا اصرار داشتند که آقا به ایران نیایند!
در جمع به این نتیجه رسیدیم که این عده ای که در ایران فشار می آورند که امام نیاید دارای روحیاتی هستند که می خواهند قصه را به بختیار تمام کنند!
امام تصمیم گرفتند که بیایند، یک هفته قبل از آمدن امام به ایران، ایشان اعلام کردند که به ایران می آیم، به دنبال این خبر، بختیار فرودگاه را بست و گفت تا دو روز بسته است!
امام گفتند من روز سوم می روم! دوباره فرودگاه را بست! دوباره امام گفتند به محض اینکه باز شد می رویم! نکته ی مهم این است که در این بازی هیچ وقت امام بازنده نمی شد، چون فرودگاه نمی توانست برای همیشه بسته بماند و هر موقع که باز می شد همان روز، روز ورود امام به ایران بود...
بالاخره هم همینطور شد، ما بلیط تهیه کردیم، در حدود ۵۰ نفر ایرانی بودیم و ۱۵۰ خبرنگار خارجی با ما بودند که آمدیم ایران، در ایران قرار شد که من اول از هواپیما پیاده شوم و وضع سالن را ببینم که چه جوری است، آمدم پایین و دیدم و بعد برگشتم داخل هواپیما و به همراه امام پیاده شدیم.
یکی از نکات بسیار حائز اهمیت، این آرامش درون هواپیما بود، هیچگونه تشویشی وجود نداشت، امام حتی همان شب قبل از پرواز، نماز شب و نماز صبح خود را نیز به جا آوردند و استراحت مختصری هم کردند تا اینکه سوار هواپیما شدیم و به ایران رسیدیم.
همه معتقد بودند به اینکه امام نباید به بهشت زهرا(س) بروند، چونکه راه بهشت زهرا(س) خیلی شلوغ است ما میگفتیم اگر برویم به میان مردم عادی چه میشود؟ ولی امام گفتند: خیر! من باید به بهشت زهرا(س) بروم.
(باید یادآور شوم که طرح رفتن به بهشت زهرا را خود امام در پاریس مطرح کردند)
با وجود اصرار مستقبلین، ما برای منصرف کردن امام عازم بهشت زهرا(س) شدیم، چون امام خودشان چنین تصمیمی داشتند به علت زیاد بودن تعداد ماشینهای همراه در بین راه فقط چند بار مردم متوجه اتومبیلی که امام در آن قرار داشت شدند که ریختند و خیلی خطرناک شد، داخل ماشین فقط من و راننده همراه امام بودیم، در جلوی بهشت زهرا(س) شلوغ شد و مردم ریختند.
با ماشین به سوی بهشت زهرا(س) می رفتیم و وضع طوری شد که ماشین حرکت عادی نداشت تا اینکه اصلا موتور ماشین سوخت و از آن پس فشار جمعیت بود که اتومبیل را به هر جهت می برد. حتی یک بار نزدیک بود ماشین توی جوی آب بیفتد!
همین حین هلیکوپتر آمد و امام و من سوار هلیکوپتر شدیم و از آنجا در نزدیکی قطعه ی۱۷ پیاده شدیم.
امام فاصله ی هلیکوپتر تا روی کرسی خطابه را راحت طی کردند، امام صحبت خودشان را ایراد کردند که همه می دانید و بعد با آمبولانس از در بهشت زهرا(س) خارج شدند و ماشین به دست راست پیچید، پس از طی مسافت در جاده به طرف قم باز به سمت راست پیچید و به داخل بیابان رفت و با سرعت زیادی جلو رفت، هلیکوپتر ما هم روی آمبولانس حرکت می کرد.
سریع خود را به آنجا رساندیم و امام را که از آمبولانس پیاده شده بود، سوار کردیم و تا جمعیت برسد از روی زمین بلند شدیم.
مسأله ای که در این حال برای ما مطرح شد این بود که حالا کجا برویم؟ آیا به فرودگاه برویم؟ تصمیم بر این شد و رفتیم فرودگاه، ولی دیدیم هنوز جمعیت در فرودگاه و میدان آزادی موج می زند.
بنا شد برویم جلوی بیمارستان امام خمینی(ره)، توی هلیکوپتر از امام پرسیدم حالتان چطور است؟ گفتند هیچ خوب نیست در نتیجه ی فشار جمعیت امام حالشان بد شده بود، وقتی که هلیکوپتر در محوطه ی بیمارستان فرو آمد، کارکنان بیمارستان به خیال اینکه بیماری آورده اند به طرف هلیکوپتر دویدندو در این بین با امام رو به رو شدند که چنان حالی شده بودند که نمی دانستند چه بکنند.
یکی از دکترهای بیمارستان ماشین خودش را که یک پژو بود آورد و ما داخل آن نشستیم و رفتیم، یک ماشین جیپ هم که از خود دکترها و کارکنان بیمارستان بود به عنوان محافظ آمدند،
از ماشین دکتر پیاده شدیم و با ماشین آقای ناطق نوری به منزل دختر آقای پسندیده رفتیم، شب هم از آنجا به مدرسه ی رفاه رفتیم که ساعت ۱۰ شب بود، امام خیلی خسته شده بودند، این، قضیه ی ورود امام از پاریس به تهران بود.
در اینجا لازم است یک بار دیگر یاد آوری کنم که تصمیم آمدن به تهران را فقط خود امام گرفتند و این در حالی بود که تقریبا همه مخالفت می کردند، امام گفتند «نه» ما باید برویم ایران و این چیزی بود که حتی از تهران هم به ما فشار آورده می شد، یعنی همه می ترسیدند که قصه چه می شود ولی امام خودشان آمدند...🇮🇷
منبع : فصلنامه پانزده خرداد، شماره ۲، صفحه۳۱۶
@n20011💞
اگر به اندازه کافی مایعات مصرف نکنید، چشم ها نیز به میزان کافی اشک تولید نمیکنند !👁
اگر چشم های تان میسوزد، مصرف آب را بیشتر کنید چون احتمال اینکه بدن تان دچار بی آبی شده باشد، زیاد است.
@n20011😭
ShabMiladHazratZahra1396[04].mp3
7.79M
💠 چه شاده قلبِ پیغمبر، رسیده سوره کوثر (سرود)
🎙بانوای : #حاجمیثممطیعی
🌸 ویژه ولادت حضرت #زهرا (س)
❤️
🕊🕊@n20011
#تفسیر نور (محسن قرائتی)💧
بَدِيعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ إِذا قَضى أَمْراً فَإِنَّما يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
پديد آورنده آسمانها وزمين اوست وهنگامى كه فرمان (وجود) چيزى را صادر كند، فقط مىگويد: باش! پس (فوراً) موجود مىشود.(بقره آیه ۱۱۷)
«1». توبه، 30.
«2». توبه، 30.
«3». نحل، 57.
جلد 1 - صفحه 189
نکته ها
او نه تنها مالك همهى موجودات است، بلكه خالق آنها نيز هست، آن هم بطور بديع و بدون نقشه قبلى. پس او چه نيازى به فرزند دارد؟!
هرگاه وجود چيزى را اراده كند، به او مىگويد: باش! وفوراً خلق مىشود.
به تعبير امام رضا عليه السلام: «فارادة الله الفعل لا غير ذلك يقول له كن فيكون بلا لفظ و لا نطق و لا همة و لا تفكر» خداوند در كار خويش حتّى نيازمند گفتن كلمه «كُن» نيست، ارادهى او همان و آفريدن همان. «1»
در اين چند آيه، با قدرت الهى آشنا شديم:
- «لِلَّهِ الْمَشْرِقُ وَ الْمَغْرِبُ» مشرق و مغرب براى اوست.
- «لَهُ ما فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ» آسمانها وزمين براى اوست.
- «كُلٌّ لَهُ قانِتُونَ» همه براى او متواضع وفرمان بردار هستند.
- «بَدِيعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ» پديد آورنده ابتكارى آسمانها وزمين اوست.
- «كُنْ فَيَكُونُ» به فرمان او هر چيز موجود مىشود.
همانگونه كه خداوند در يك آن مىآفريند، در مقام قهّاريّت نيز مىتواند در يك آن همه چيز را از بين ببرد. چنانكه در آيه 19 سوره ابراهيم مىفرمايد: «إِنْ يَشَأْ يُذْهِبْكُمْ وَ يَأْتِ بِخَلْقٍ جَدِيدٍ»
ايمان به چنين قدرتى، كه وجود و عدم همه چيز بدست اوست، به انسان توانايى فوقالعاده مىدهد و او را از يأس و نااميدى باز مىدارد.
پیام ها
1- آفرينش خداوند، همواره بديع وابتكارى است. «بَدِيعُ»
2- خداوند مىتواند در يك لحظه همه هستى را بيافريند؛ «كُنْ فَيَكُونُ» هرچند حكمتش اقتضا مىكند كه سلسله علل در كار باشد وبه تدريج خلق شوند.
«1». كافى، ج 1، ص 109.
تفسير نور(10جلدى)، ج1، ص: 190
@n20011💧
📜 #متن
#ویژه سالروز ولادت #حضرت_فاطمه_زهرا سلاماللهعلیها
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
🚦ماجرای سیب بهشتی و حوراء الانسیه
📍با عرض تبریک سالروز ولادت خجسته سرور بانوان دوعالم، وجود مقدس حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلاماللهعلیها به ساحت مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و نائب آن حضرت، رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی و همه شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت، به مناسب ولادت حضرت زهرا علیهاالسلام ماجرای خوردن سیب بهشتی توسط پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و تبدیل آن به نطفهای که از آن حضرت زهرا سلام الله علیها پدید آمده اند را توضیح مختصری میدهم.
📍در منابع اهل تسنن از عایشه نقل شده است که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود هنگامی که به معراج رفتم داخل بهشت در برابر درختی از درختان بهشتی رسیدم که بهتر از آن را هرگز ندیده بودم و میوهای بهتر از آن نبود، میوهای را از آن درخت چیدم و خوردم و آن میوه به صورت نطفهای در صلب من قرار گرفت و فاطمه علیهاالسلام از آن پدید آمد.
📍در منابع دیگری مانند تاریخ بغداد خطیب بغدادی، به سند خود از عایشه روایت می کند که به پیغمبر عرض کرده است که چرا هر وقت فاطمه علیهاالسلام نزد شما میآید او را چنان میبوسی و زبان در دهانش میگذاری که گویا عسل میخوری. پیغمبر فرمود ای عایشه هنگامی که مرا به معراج بردند، جبرائیل مرا وارد بهشت کرد و سیبی به من داد و من از آن خوردم و همان سیب به صورت نطفهای در صلب من قرار گرفت و چون به زمین آمدم و به خدیجه نزدیک شدم فاطمه از همان نطفه پدید آمد. به همین لحاظ است که او حوراء انسیه است و هرگاه اشتیاق به بهشت پیدا میکنم فاطمه را می بوسم.
📍اما در منابع شیعه این مطلب به این صورت آمده است که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است هنگامی که به معراج رفتم، جبرائیل دست مرا گرفت و داخل بهشت کرد، رطبی از آن به من داد که آن را تناول نمودم و همان رطب تبدیل به نطفهای در صلب من شد و چون نزد خدیجه آمدم، او فاطمه علیهاالسلام را باردار شد. از این جهت فاطمه حوراء انسیه است و هرگاه اشتیاق به بوی بهشت پیدا میکنم فاطمه را میبویم. این نقل از شیخ صدوق در کتاب های امالی و عیون اخبار الرضا آمده است.
📍اما در حدیثی از امام صادق علیهالسلام که در کتاب تفسیر علی بن ابراهیم قمی است، دارد که پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم فاطمه علیهاالسلام را بسیار میبوسید. عایشه از این کار ناراحت شد و بر پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم اشکال وارد کرد. پیغمبر فرمود ای عایشه! زمانی که من به معراج رفتم جبرائیل مرا در بهشت نزد درختی طوبی برد و از میوه آن به من داد و من آن میوه را تناول نمودم و به صورت نطفهای در پشتم قرار گرفت و چون به زمین بازگشتم و نزد خدیجه رفتم او فاطمه را باردار شد.
🔸من هر زمان فاطمه را میبوسم بوی درخت طوبی را از او استشمام میکنم .
📲
🌷با تقدیم سلام و احترام
✍️به مناسبت ایام الله دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با مشارکت معاونت امور فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی مسابقه بزرگ کتابخوانی "صعود ۴۰ ساله" را برگزار می کند.
👌گفتنی است زمان برگزاری این مسابقه از ۱۳ الی ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹ می باشد و همچنین شرکت برای عموم آزاد می باشد.
🌟۵ نفر اول هرکدام ۵۰۰ هزار تومان
🌟۱۰ نفر دوم هرکدام ۴۰۰ هزار تومان
🌟۱۵ نفر سوم هرکدام ۳۰۰ هزار تومان
🌟۵۷ نفر چهارم هرکدام ۲۰۰ هزار تومان
💢لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه روی لینک زیر کلیک کنید:
👇👇👇
balagh.ir/content/14037
📥دانلود مستقیم فایل کتاب
balagh.ir/sites/default/files/media/file/swd_chhl_slh.pdf
مرکز آموزش های کاربردی
http://eitaa.com/joinchat/315686930C4d8d228136
#گوشه ای از کرامات حضرت فاطمه سلام الله علیها💞
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: در روز قیامت جبرئیل به فاطمه خطاب می کند: ای فاطمه! هرچه دوست داری از خدای خویش بخواه. فاطمه میگوید: "خدایا شیعیان من و فرزندانم را نجات بده". در این زمان خداوند به فاطمه میفرماید: "اینک در میان اهل محشر برو؛ هر کس که به تو پناهنده شود همراه تو وارد بهشت خواهد شد". در این هنگام همه مردم آرزو می کنند ای کاش فاطمی بودند.(بحارالانوار، ج8 ، ص53 ،روایت 62)
@n20011💞