آموزش و ایده💞
#کیک_خیس_شکلاتی
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم )
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین )
کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد .
همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه .
حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با #روغن_جدا_کننده (۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم .
این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده .
فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه .
بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم .
کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘
صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز #فر_دست_ساز می تونین درست کنین .
🌟
#نان_اهری
مواد لازم:
ماست خامه ای بالای 5% 160گرم
روغن مایع 160 گرم
پودر قند 280 گرم
ارد 600گرم
تخم مرغ درشت 2عدد
زنجبیل 2قاشق سوپ خوری سر پر
هل یک قاشق چایی خوری پر
یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر 2قاشق سرکه
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
تخم مرغها رابا پودر قند و وانیل انقدر میزنیم تا کشدار شود
سرکه و بکنیگ رو به ماست اضافه میکنیم و با قاشق قاطی میکنیمو به مواد اضافه میکنیم بعد روغن مایع را اضافه و با هم زن در حد مخلوط شدن میزنیم بعد زنجبیل و هل را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم کمی حالت چسبندگی دارد غلیظتر از مایع کیک هست
رویش را سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد از یک ساعت روی سطح آرد پاشی شده حدود یک سانت باز میکنیم با قالب سایز 3 قالب میزیم نباید رویش آرد داشته باشد رویش را رومال میکنیم و با چنگال خط میاندازیم و داخل فر بیست دقیقه 200درجه (بستگی به حرارت فر دارد).
مواد رومال:
یک عدد زرده+یک قاشق چایی خوری عسل و کمی نمک
دوستان من برای باز کردن خمیر اولش با وردنه باز کردم ولی چون خمیر کمی چسبنده بود وبه وردنه میچسبید فقط زیر خمیر کلی آرد ریختم وخمیر رو با دست آردیم باز کردم یعنی با کف دست خمیدو باز گردم وکاتر زدم.
کاترم گرد بود وقطرش ۸سانتی بودبا این مقدار خمیر ۲۰عدد نون بهم داد.
حتما یک ساعت تا یکساعتو نیم در یخچال استراحت بدید تا چسبندگی خمیر از بین بره تا ۵۰گرم هم میتونید بهش آرد اضافه کنید نه بیشتر چون بافت نونتون سفت میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاب گوشیتو خوشگل کن😜
📱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خیاطی با لامپ🤯
💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند برای شلوار😎
👖