فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در عصر حاضر افراد به سبب فاصله گرفتن از خدا، دچار خلاء معنوی شدهاند و مدعیان دروغین با سوء استفاده از این خلاء درونی، خود را مأمنی برای تخلیه و پاسخ به این احساس حقیقی جلوه دادهاند.
از ویژگیهای مدعیان کاذب، میتوان به خودپرستی و منیت، شریعتستیزی، تبلیغ کثرتگرایی، دعوت به اباحهگری و بیبندباری و مسوولیتگریزی اشاره کرد.
عرفانی که امروز از این عارفان دروغین در جهان غرب منتشر میشود، از همین نوع بوده و پیروان آن گوشه نشینی و انزوا را بر همه چیز ترجیح میدهند. [فرقههای نوظهور، ص186]
در عرفان اسلامی آنچه از همه مسائل مهمتر بوده و یک عارف باید نسبت به آن اهتمام جدی داشته باشد، رعایت تقوا و پرهیز از محرمات الهی است. در حقیقت معیار رتبهبندی انسانها در نزد خداوند متعال، داشتن تقواست، به عبارتی یک عارف حقیقی به هر مقداری که انجام واجبات و ترک محرمات الهی را رعایت کند، به خداوند متعال نزدیکتر خواهد بود.
#دروغین #خلاء #درونی #کثرت_گرایی #مدعیان #عارف #خود_پرستی #شریعت_ستیزی #اباحه_گری #بی_بندباری #انزوا #تقوا #اسلام #غرب
@n_erfanha
عرفان های نوظهور
واجب شد!!!!!
چرا احمد اسماعیل بایستی مردم را به #مسلح شدن ترغیب و #واجب کند؟؟؟
عجب امامی بجای اینکه بیاد #مناظره #علمی انجام بده پیروانش را به مسلح شدن امر میکنه!!!
@n_erfanha
#yamani
#ahmadalhasan
#یمانی_ظهور_کرد
#احمد_الحسن_کذاب
32.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژگی معنویتهای کاذب از زبان استاد ارجمند خسرو پناه
عرفانهای نوپدید همان معنویت من درآوردی هستند که تمامی آنها با عقل و عقلانیت ضدیت شدید دارند.
این معنویتها با دین و دین مداری نیز سر ناسازگاری دارند. از دیگر انحرافاتی که در معنویتهای نوپدید و کاذب وجود دارد، وجود انحرافات اخلاقی در بین سرکردگان و پیروان آنهاست.
شما فرض کنید، اگر انسانی عقل را رها کند، تقید و اعتقاد به نماز و آموزههای دینی نیز نداشته باشد، از طرفی گرفتار فساد اخلاقی هم باشد، چگونه میتوان از این انسان انتظار رسیدن به کمال و قرب الهی را داشت؟؟؟
#عرفان #معنویت #دین #عقلانیت #اخلاقی #انحرافات #نوظهور #نماز #روزه #ناسازگاری #فساد #خسروپناه
@n_erfanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از مواردی که با صریح قرآن کریم و روایات معتبر حضرات معصومین (علیهم السلام )مغایرت دارد، مسئله هم نوع یا حداقل هم ردیف و گاهی بالاتر دانستن ابلیس از ملائکه مقربین در چرخه خلقت، در آثار محمدعلی طاهری سرکرده فرقه حلقه است، طاهری با استفاده از جملاتی مانند: (مَلکِ جاری کننده قانون تضاد)، (ابلیس به عنوان کارگزاری که بر اساس طرحی از پیش تعیین شده مأموریت خود را انجام داده است در گروه «ملائک» جای می گیرد)، (هر یک از ملائک در مقطعی از مسیر حرکت آدم به سوی نقطه پایانی این چرخه، به سجده در می آیند... در میان این کارگزاران، تنها ابلیس است که مأموریت او تا پایان این چرخه ادامه دارد) ، به دنبال بیگناه نشان دادن شیطان است.
طاهری میگوید: «ابلیس به عنوان کارگزاری که بر اساس طرحی از پیش تعیین شده مأموریت خود را انجام داده است در گروه «ملائک» جای می گیرد»[ موجودات غیر اُرگانیک/ص 13]
در حالی که در قرآن کریم آمده است، ابلیس از اجنه بوده و در تعریف ملائکه قرار نمیگیرد.
«وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ»[کهف/50]
مشاهده جملات این چنینی در سخنان طاهری، پرده از وحی گریزی وبیاطلاعی محض فرقه حلقه از منابع دینی برمیدارد. به طوری که طاهری آیه صریح قرآن کریم در مورد ماهیّت وجودی ابلیس را کنار گذاشته و به قیاس مطرود و مستنبط روی آورده است.
#طاهری #شیطان #ابلیس #ملائکه #محمدعلی_طاهری #سجده #تضاد #قرآن #روایات #خلقت #ملائک #وحی #غیرارگانیک #حلقه #کیهانی #فرادرمانی
@n_erfanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طور سینا مکانی است که خدا در آنجا با موسی سخن گفت: بنابر آیه ۱۲ سوره طه خداوند در آنجا، به حضرت موسی(ع) دستور داد که کفشهایش را در بیاورد چرا که «إِنَّک بِالْوادِ الْمُقَدَّسِ طُوی؛ تو در سرزمین مقدّس طُوی هستی». منبع:[۱۱] برخی محققان از این آیه، مقدس بودن طور سیناء را استفاده کردهاند.[۱۲] همچنین خداوند در سوره طور به این کوه قسم خورده است.[۱۳]
از پیامبر اسلام، در پاسخ به سؤالی درباره علت مقدس بودن طور سیناء نقل شده است که:
«زیرا در آن وادی، ارواح تقدیس میشوند و فرشتگان را در آنجا به صف کشیدهاند و خداوند در آنجا با موسی(ع) تکلّم فرموده است».[۱۴] سوره طه، آیه۱۲.
قرشی، قاموس قرآن، ۱۳۷۱ش، ج۵، ص۲۵۶.
سوره طور، آیه۱.
شیخ صدوق، علل الشرائع، ۱۳۸۵ش، ج۱، ص۴۷۲.
عرفان های نوظهور
وقتی خدا و ابلیس در فرقه حلقه تبانی میکنند!
از جمله مباحثی که در عرفان حلقه به صورتی پررنگ تبلیغ میشود، نگرشی جدید به «شیطان» است. این نگرش از آنجا که به عنوان یک بینش اسلامی در کتابهای عرفان حلقه ارائه میشود، نیازمند بررسی و نقد است. در کنار آن، تبیین بینش قرآنی و روایی ضرورت دارد تا مخاطبان عرفان حلقه این نگرش را به حساب متون اسلامی نگذارند
محمدعلی طاهری میگوید: «ابلیس به عنوان کارگزاری که بر اساس طرحی از پیش تعیین شده مأموریت خود را انجام داده است... .»[ موجودات غیر اُرگانیک/ص 13]
این مطلب علاوه بر بی اساس بودن و دروغ بستن آشکار بر خداوند، با عدالت رحمانی خداوند هم سازگار نیست، مگر میشود خداوند متعال ابلیس را در اوج فرمانبرداری، به آتش دوزخ وعده داده باشد؟؟؟
در حالی که ابلیس، با رعایت تمامی جوانب کار، علت تمرّد و عدم سجده بر آدم را برتری خود بر آدم ذکر می کند، نه نوعی مأموریت از جانب خدا یا إشعار به توحّد به ذات اقدس الاه. و بعد از آن است که خداوند ابلیس را گناهکار معرفی میکند.
«قال أنا خیرً منه خلقتنی مِن نارٍ و خلقتَهُ من طینٍ»[اعراف/12]؛ «إنّ الشیطانَ کان للرّحمنِ عِصِیّا»[مریم/44]
#طاهری #حلقه #ابلیس #شیطان #قرآنی #عرفان #کارگزار #تبانی #نقد #گناه #ماموریت #دروغ #فرادرمانی #روایات #محمدعلی_طاهری