#عرفان_کاذب
عده ای به این باورند موسیقی دارای جنبه ملکوتی و ماورای طبیعی می باشد و میتواند انسان را به عرفان الهی برساند!
#کانالی_متفاوت
@n_erfanha
#خدایی_به_نام_سوبِک
« #کروکودیلوپولیس» نام شهری در مصر بود که ساکنان آن همگی اعضای #فرقه_ای بودند که به یک خدایگان #تمساح شکل موسوم به «سوبِک» اعتقاد داشتند. آنها در شهر خود از یک تمساح اصطلاحاً #مقدس موسوم به «سوچوس» نگهداری می کردند. اغلب، از سراسر شهر و نواحی اطراف آن، مردم دسته دسته برای زیارت جناب سوچوس #مشرف می شدند و #مُستَفیض می گشتند!
طبق شواهد تاریخی، تمساح مذکور به طلا و جواهر مزین بود و همواره تعدادی #کاهن اطراف او به چشم می خورد. مردم اغلب به عنوان هدیه، برای سوچوس غذا می آوردند. در این مواقع، کاهنان دهان تمساح را به زور باز می کردند و غذاها را درون آن می چپاندند. جالب است که گاهاً به سوچوس بی نوا #شراب هم داده می شد. باز همانند قبل، یکی از کاهنان دهان تمساح را باز می کرد و کاهن دیگر نوشیدنی را درون حلق خزنده مقدس می ریخت.
پس از مرگ سوچوس، تشییع جنازه ای در شأن یک #قهرمان برای او ترتیب داده می شد. پیکر تمساح ابتدا با پارچه های نفیس پوشانده شده و سپس عملیات #مومیایی انجام می پذیرفت؛ دست آخر نیز، جسد مومیایی شده در یک دخمه زیرزمینی نهاده می شد. نیاز به توضیح نیست که پس از انجام کلیه مراسم، یک تمساح دیگر به عنوان #وارث_سوچوس برگزیده می شد و تشریفات فوق الذکر دوباره از نو تکرار می گشت
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#مهره_مار
برخی از مردم معتقدند. مهره مار باعث در امان ماندن از #بلاها می شود. در حالی که مهره مار و تاثیر آن در رهایی از بلاها و #خرافاتی از این قبیل، در هیچ منبع دینی معتبر ذکر نشده و انجام این عمل به این معناست که من خدا و فاعلیت او را کنار گذاشته و تمام اعتقاداتم را به یک مهره گره زدهام که این خود نوعی از #شرک است.
#پرسش: اعتقاد به مهره مار چه حکمی دارد و آیا پول دادن برای آن جایز است؟
#پاسخ: جایز نبوده و رجوع به آن حرام است و پرداخت پول در برابر این کارها جایز نیست.
استفتاء از دفتر آیت الله العظمی مکارم
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#نگاهی_به_آئین_ذن
آیا میدانستید آئین ذن با هرگونه تعقل، خردورزی و ذهن گرابی مخالف است؟!
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#عرفان_ناب
امام سجاد(ع)، به اهل و عیال خود سفارش می کردند: «هیچ سائلی از #مقابل خانه من نمی گذرد مگر اینکه #اطعامش کنیم» گاهی به ایشان اعتراض می کردند:
«ولی هر سائلی که #واقعا محتاج نیست!»
امام سجاد(ع)پاسخ می دادند:
«بیم آن دارم که بعضی از آنها مستحق باشند و ما نیز با رد کردن مستحق، به بلایی که بر حضرت #یعقوب نازل شد مبتلا شویم. حضرت یوسف، آن خواب معروف را همان شبی دید، که یعقوب، سائل مستحقی را #اطعام نکرد. آن شب یعقوب و خانواده اش #سیر خوابیدند ولی سائل، گرسنه بود. به همین دلیل خداوند فرمود:
«ای یعقوب ! چرا به بنده ام رحم نکردی؟! به عزتم #سوگند تو را به مصیبت پسرانت #مبتلا خواهم کرد.»
منبع؛ علل الشرایع ، ج ۱ ، ص۶۱
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
ادعای طاهری سرکرده #عرفان_حلقه
#طاهری سرکرده #عرفان_حلقه مدعی است: تشعشع منفی #لعن و #نفرین، سرانجام دامن نفرین کننده را میگیرد.
#پاسخ؛ آنچه از #روایات اهلبیت(علیهم السلام) رسیده این است که، لعن بر چهار قسم است: لعنت حرام، مكروه، جايز و مستحب و به فرمودهی #امام باقر (سلاماللهعلیه) لعن مؤمن #حرام است.
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های #نوظهور
@n_erfanha
چهار اقدام یهود علیه اسلام در حوزه دین و عرفان به روایت تصویر
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#تفکیکیسم، سدی مقابل رشد شیعه
تفکیکیان معارف را با استفاده از #ظواهر متون دینی (قرآن و روایات) اخذ میکنند و دیگر وراء ظواهر را نه دسترسی دارند و نه کند و کاو مینمایند و نه توان کند و کاوش را دارند و نه ادراکش مینمایند و این هم بخاطر این است که مقدماتش را فراهم ننمودهاند.
منبع: توهم تعقل، ص20
این خود عاملی است بر عقب افتادگی مکتب شیعه ولی در مقابل علمای غیر تفکیکی مانند #علامه_طباطبایی و غیره وجود داشته و دارند که در اعماق کلام خدا قواصی کرده و تشنگان حقیقت را با معارف بسیار سیراب کردهاند.
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
شفادهی ادعای بزرگ #معنویت_نوپدید
یکی از مشترکات بسیاری از جنبش های نوپدید معنوی را باید ادعای آنها در #شفادهی -فیزیکی و روحی-دانست. تا جایی که برخی اساسا بر محور این ادعا شکل گرفته و خود را به عنوان جریان های #درمانگر معرفی می کنند.
جریان هایی چون پرانیک هیلینگ، عرفان حلقه، اکنکار، ساهاجایوگا و سردمداران روان شناسی مثبت (کاترین پاندر،لوییز هی،وین دایر و...)از آن جمله اند. نکته قابل تامل در این جریان های مدعی #شفادهی تمرکز بر منیت و قدرت درون و #انرژی_کیهانی به جای قدرت خداوند و اخذ شفا از طرقی چون #مدیتیشن و تکرار اصوات بی معنا(مانترا)است که عملا جانشینی برای عبادات و ذکر و توسل به درگاه حق می باشد.
از طرفی،با عنایت به ذات شکاف زی فرق، هرچه دردها و خلاهای مادی و معنوی در جامعه بیشتر و عیان تر گردد، خطر بروز و ظهور جریان های مزبور نیز فزون تر می گردد.
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#عرفان_در_مسیحیت
برخی از آئین ها برای خود منش و روش سلوک خاص دارند که مسیحیت نیز مستثنی از آن نیست.
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#علی_یعقوبی مدعی دروغین
علی یعقوبی همانند سایر #مدعیان_دروغین، بی سوادی خود را از الطاف الهی دانسته و خود را مقید به رعایت قواعد علمی نمیداند! وی می گوید: بنده را می بینید که بعضی وقت ها کلمات را #اشتباه می گویم، از همین جا نتیجه بگیرید که بنده #امّی هستم. می بینید علوم تفسیری بلد نیستم، می بینید #علوم_حدیثی بلد نیستم، می بینید #صرف و #نحو را درست و حسابی بلد نیستم؛ از اینجا نتیجه بگیرید که بنده به محبت الهی پشیزی از این سوادهای امروزی را ندارم. از این #سوادهایی که ساخته این و آن است. این ها را خود آقایان در خلال این سال ها ساخته اند!
#منبع؛ چهل شب با کاروان حسینی، ص۲۱۲
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
همسر شهید #سیدمحمد_اینانلو
من خانه مادرم بودم که محمد زنگ زده بود منزل همسایه مادرم ،البته نمی دانست من هم آنجا هستم.
وقتی همسایه مان مادرم را صدا زد و من را دید گفت: چه خوب اینجایی شوهرت زنگ زده با مادرم دویدیم. وقتی گوشی را گرفتم محمد با خوشحالی و تعجب گفت: تویی؟! چه خوب شد هستی و باهات حرف زدم.
رفتی دکتر؟ گفتم: آره.
هنوز از بچه دار شدنمان مطمئن نبودیم.
گفت: مبارکت باشه! گفتم: چرا مبارک من؟ گفت: چون من نمی بینمش، خودت باید بزرگش کنی.
گفتم: این جای دلداری دادنته؟ عوض این که یک خانم باردار رو دلداری بدی این طوری می زنی توی ذوقم؟
گفت: ناراحت نشو این واقعیته.
منم گفتم: هر چی خدا بخواد.
گفت: خدا همینو می خواد. تو هم بی قراری نکن.
این تلفن آخرین صحبت ما با هم بود و فردایش در طلاییه شهید شد.
یازدهم که به شهادت رسید هفدهم تشییع شد.
دوستان ایشان به سلمان گفته اند: که اول دست شهید اینانلو مجروح شد و موقع برگشت دوباره حمله شد و تیر خورد به پهلویش...
#کانالی_متفاوت
@n_erfanha
#عرفان_ناب
اَللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي اَلاِمامِ التَّقيِّ النَّقيِّ وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ و َمَن تَحت الثَّري اَلصِدّيقِ الشَّهيدِ صَلاةً كَثيرَةً تآمَّةً زاكِيَةً مُتَواصِلَةً مِتَواتِرَةً مُتَرادِفَة كَاَفضَلِ ما صَلَّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اوليائِكَ.
#امام_رضا_علیه_السلام_فرمود: هر كس اندوه و مشكلى را از مؤمنى برطرف نمايد ، خداوند در روز قيامتاندوه را از قلبش برطرف سازد. منبع؛ اصول كافى ، ج 3 ، ص 268
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
آیا #احمد_الحسن همان #یمانی در روایات است؟
احمد همبوشی یا «احمد بصری» که خود را «یمانی» در #روایات_ظهور دانسته، بر این باور است که یکی از حجتهای الهی است! در حالی که
#اولاً: نام یمانی که در روایات مشخص شده، مردد است بین «حسن، حسین، صالح»[بحارالأنوار، ج52، ص366] و چنانچه فرد خروج کننده از یمن را همان یمانی مشهور بدانیم، بازهم نام «احمد» را در بین روایات مشاهده نمیکنیم.
#ثانیاً: بر اساس روایات، محل خروج یمانی از «یمن» است و هیچ قیام کننده و یاری رسانی از «بصره» نخواهد بود. منبع؛بروج، 1397/04/30
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha
#امام_رضا(ع)می فرمایند: از بهترين نوع #صدقه یارى كردن تو نسبت به #ناتوان است. منبع؛ تحف العقول ص۴۴۶
#کانالی_متفاوت
@n_erfanha
#مدعیان_دروغین
#بشارت_در_خواب
احمد بصری یا همان #یمانی_کذاب مدعی شده است که اگر بشارتی در خواب برای کسی صورت بگیرد به این صورت که از آنها خواسته شود به جمع احمد بصری بپیوندند، #معجزهی وی بوده و باید افراد این دعوت را قبول کنند و الا کافر و از دین خدا خارج خواهند شد. و برای این ادعای خود آیه 7 سورهی قصص را شاهد میآورد. و مدعی است: «مقصود از وحی در « أَوْحَيْنا إِلى أُمِّ مُوسى» همان #خواب است» منبع؛ برگرفته از: مع العبد الصالح، ابوالحسن، ج2، ص41
درحالی که به فرمودهی #امیرالمؤمنین(علیهالسلام) منظور از «اوحینا» به مادر حضرت #موسی همان #الهام است: «و اما وحی الهام این سخن خداوند بلند مرتبه است: و پروردگار تو به زنبورعسل وحی کرد که از برخی کوهها و از برخی درختان و از آنچه داربست میکنند، خانههایی برای خود درست کن و مانند وحی الهام، سخن خداوند به مادر موسی است: و به مادر موسی وحی کردیم که او را شیر ده و چون بیمناک شدی او را در نیل بیانداز.» منبع؛ بحارالأنوار، ج61، ص230
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
@n_erfanha