*🟢 برخی از توصیههای اخلاقی عرفانی آیتالله سید عبدالله فاطمینیا رحمةاللهعلیه*
❇️ عمده چیزی که برزخ را تاریک میکند، حرف پشت سر مردم است، غیبت، تهمت... یکی از چیزهایی که برزخ را روشن میکند، گرهگشایی از کار مردم است. برزخ را گناهان، تاریک میکنند، و از آن طرف اعمال خیر، باعث روشنایی عالم قبر و برزخ میشوند.
🟢 خواهش میکنم حاضر جواب نباشید. من به جوانها میگویم دیر نمیشود، بعداً جواب بدهید. کمی تأمل کنید. حاضر جوابی بعضی وقتها آدم را محروم میکند. همینطوری زود چیزی را نپرانید، تمرین کنید و یک ذره دیرتر جواب بدهید.
🟢 مشاجرهها و نزاعها، نور باطن را خاموش میکند! بسیاری از بیحالیها و عدم نشاطها به جهت مشاجرات است! کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد. روزی چندتا پرخاش باشد، برکات میرود و دیگر چیزی نمیماند! حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن، چون کدورت آور است.
🟢 نعمتی که انسان را از خدا غافل کند، نقمت و عقاب است. از جمله، گریهی استدراجی است. حالِ گریه به او میدهند، که فکر کند آدم خوبی است! بعضی افراد هستند که در مجالس و هیئت گریه میکنند اما کارهایی از اینها سر میزند که سنگ را به گریه میاندازد! مسکین گمان میکند خیلی حال خوبی دارد!
🟢 در جامعهی ما تقوای لسانی خیلی کم است؛ بعضی از متدیّنین، اهل مسجد، اهل هیئت، تقوای لسانی را از دست دادهاند! گویا غیبت واجب است و تهمت و افتراء مستحب! خدا میداند خیلی خطرناک است، توفیق سلب میشود، قلب تیره میشود، نشاط در عبادات موجود نیست.
🟢 بگذارید جملهای کامل شود بعد ایراد بگیرید. نمیدانم چرا اینطوری هستیم! در خواهر و برادری هم حاضر نیستیم حرف یکدیگر را تا آخر گوش کنیم. میگوییم وایسا، شکر تو کلامت! خب شکر به چه درد میخورد؟ یا اگر از جملهای خوشش نیاید میپرد وسط حرف! بابا جان صبر کن تا حرف اون آدم تمام شود.
🟢 خشم ما را بیچاره کرده است، نمیگذارد به جایی برسیم! هی دور خود میچرخیم، چرا که بداخلاقیم! امام صادق علیهالسلام فرمود: «آدم بد اخلاق، معارف را پیدا نمیکند.»
آقای طباطبایی اگر بداخلاق بود، المیزان نمیتوانست بنویسد. بد اخلاقی با معارف جور در نمیآید.
🟢 ماها ولخرج نورانیت و نور هستیم؛ کاری میکنیم، نورانیتی حاصل میشود؛ راحت کاری میکنیم که میرود و جایش را به ظلمت میدهد. شب بلند میشویم چندتا استغفار میگوییم و مشمول آیه «ویستغفرون بالاسحار» میشویم اما صبح میگوییم «حالا غیبت فلانی نباشد ها…» هیچی تمام شد و رفت
🟢 تعجب میکنم از بعضیها! آقا یا خانم مؤمن ۲۰ بار عمره رفته، بار ۲۱ میگویند بیا پول عمره را بده برای جهیزیه دختر یتیم؛ میگوید نمیتوانم؛ دوستانم میروند، من نروم؟! حالا بگو شما این همه رفتی، اخلاق را رعایت میکنی؟ مگر دین مسخره است؟! هر سال عمره میروی؛ یک عیب را از خودت دور نکردی؟
🟢 فرد در حالی که تصور دارد خبری است وارد روز قیامت میشود اما ناگهان تعجب میکند؛پس نمازها و عمرهها چه شد؟میگویند دل شکستی! ریا کردی! زهر زبان ریختی! جوان عزیز اگر میخواهی به جایی برسی از خانهتان شروع کن! اگر دل خواهرت را شکستی، دل مادروپدر را شکستی، برو درستش کن. از خانه شروع کنید.
🟢 اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد. خانمها،آقایان! بشنوید! به حضرت زهرا سلاماللهعلیها قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید، خودتان را معطل نکنید. هی اوقات تلخی راه میاندازد، عصبانی میشود، بعد هم میخواهد بشود زبدةالعارفین؛ یکبار این قسم را خوردم که تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
🟢 خدا گناه «آبرو بردن» را سخت میبخشد. امام باقر علیهالسلام فرمودند: «کسی که آبروی مردم را نریزد، خداوند از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.» اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند! فکرنکنید همه از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو میبردند! اسلام خواهان حفظ آبروی افراد است.
🟢 خبرهای بد را هیچ وقت در خانه نگویید؛ تا به خانه میرسد، میگوید تصادفی را دیدم! نمیخواهد بگویید. اصلا خبرهای منفی را در منزل نگویید. شما را به خدا قسم میدهم اینها را رعایت کنید؛ ضربههایی به خانواده زده میشود که جبران نمیشود. چیزهای پریشان کننده نگویید. به همسر و بچهها آرامش دهید.
🟢 مردم فکر می کنند اولیاء خدا روزی هزار رکعت نماز می خوانده اند که این طوری شدند. خیر؛ آنها فقط در اثر داشتن صفات عالیه به این جا رسیدند.
🟢 صفات عالیه انسان را ده فرسخ ده فرسخ جلو می اندازد. یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند، یک دل شاد کردن تو را خیلی زودتر می رساند، یک مادر خوشحال کردن زودتر می رساند. از اینجا باید شروع کنیم. اینجا را درست کن بعد هزار رکعت نماز خودش می آید، خودت مشتاق می شوی.
🟢 عمدتاً باید با باطن خود به خدا برسید!
اگر هزار "قل هو الله" هم خواندی خودت میدانی، من فضولی نمی کنم! اما امامان ما فرمودند با باطن خود زودتر به خدا می رسید. هنوز باطن را اصلاح نکرده نماز هزار قل هو الله میخواند، چه فایدهای دارد؟
🟢 خسته شدم بس که گفتم این دین، دین کیفیت است نه کمیت! مقصودم این نیست که مستحبات را انجام ندهیم، نمازهای طولانی نخوانیم، آن بهجای خودش، اما باید با باطن به خدا رسید. بعد از همه اینها باید بدانید که رسیدن به خدا نماز هزار "قل هو الله" نمیخواهد! هنوز باطن را اصلاح نکرده مرتب دعای کمیل میرود؛ هنوز بلد نیست در منزل با خانواده رفتار کند هرسال به عمره میرود! چه فایده؟ دین، مسخره که نیست!
*❇️ شادی روح پاک آن عالم ربانی؛ رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات*
https://eitaa.com/nabaaa
🔴رد پای جاسوس اسراییلی - آمریکایی در روزنامه جمهوری اسلامی
چرا باید فردی که توسط جاسوس آمریکایی #دیوید_لیلین به #مراد_طاهباز معرفی میشود و در پروژههای خیانت بار مشارکت داشته است، اجازه قلم فرسایی در روزنامه جمهوری اسلامی دارد؟
درباره کاوه مدنی بیشتر خواهم نوشت...
علیاکبر غلامی
🔥 @Moohem
https://eitaa.com/nabaaa
📷 ژنرال چهار ستاره آمریکایی اسیر روس ها ♦️با به پایان رسیدن ذخیره غذایی و همچنین افزایش تعداد زخمیها و تلفات نازیهای چ شده در مجتمع فولاد آزوف در شهر ماریئوپل حالا تعدادی از آنها خود را تسلیم ارتش روسیه کردند که در میان افراد تصمیم شده چهرههای شاخص و کله گنده هم دیده میشوند...
از جمله کسانی که تسلیم روسها شدند این ژنرال چهار ستاره آمریکایی، آدمیرال اریک اولسون است که به دلیل حضور چند هفتهای در محاصره پوست و استخوان شده است.
هرچند روسها تصویری از اسرا به صورت کامل منتشر نکردهاند اما حقیقت آن است که حالا مقامات کرملین آنقدر ژنرال و مستشار اروپایی و آمریکایی در اختیار دارند که بتوانند از آنها برای چانهزنی سیاسی با کشورهای غربی بهره بگیرند. افرادی مانند این ژنرال آمریکایی که به اسارت روسها در آمدهاند کم نیستند و باید دید آیا روزی آمار واقعی آنها منتشر خواهد شد؟
@syriankhabar
https://eitaa.com/nabaaa
🌍 #بین_الملل
🔹 تبیین جنگ اوکراین در گفتوگوی کیهان با استاد دانشگاه «مک مستر»
بعید است روسیه شکست بخورد حتی اگر با خسارات سنگین مواجه شود
🔸 تحولات و درگیری نظامی تمام عیاری که این روزها در اوکراین جریان دارد، تنها به اختلافات جاری مسکو و کیف محدود نمیشود و دلایل و زمینههای «چرایی» جنگ اوکراین را میبایست در ورای تنش لفظی روس و اوکراین جست وجو کرد. نتیجه جنگ فعلی در شرق اروپا برای بسیاری از ناظران بینالمللی تعیینکننده نوع نظام هنجاری روابط بینالملل در سالهای پس از آن است از این رو سرنوشت این جنگ، برای کشورهای زیادی مهم و تعیینکننده است.
سرویس خارجی روزنامه کیهان با توجه به اهمیت تحولات جاری در اوکراین مجموعه گفت وگوهایی را با کارشناسان و اساتید دانشگاهی در کشورهای غربی دنبال کرده و از آنها نظرات شان را درباره ریشه تنش در اوکراین و پیشبینیشان از آینده این جنگ را جویا شده است. سؤالات درباره پیش زمینه تنش و درگیری در اوکراین برای حدود 30 نفر از اساتید دانشگاهی در کانادا و آمریکا ارسال شد که از این میان فقط 4 نفر از کارشناسان حاضر به پاسخگویی کامل شدند و از میان این چهار کارشناس نیز، دو نفر به پاسخهای کوتاه و سربسته بسنده کرده و یک نفر نیز پیشبینی و تحلیل تحولات در اوکراین را دشوار عنوان کرد. در این بین فقط یکی از کارشناسان حاضر شد تا به صورت مفصل به برخی پرسشها پیرامون پیش زمینه جنگ در اوکراین و آینده این جنگ پاسخ دهد. این محافظهکاری و نگرانی از گفتوگو درباره جنگ اوکراین برای ما هم عجیب بود و هم بیسابقه. شاید به دلیل فضای سنگین ضد روسی که بر غرب حاکم شده، شاید هم تحت تاثیر تبعات سنگین اقتصادیِ دامن زدن رهبران غرب به این جنگ، کارشناسان یا جرات نکردند یا نخواستند در این باره صحبت کنند.
«لنارد جی کوهن»، از بنیانگذاران دانشکده مطالعات بینالمللی دانشگاه سایمون فریزر کانادا، «کوین ام.اف. پلات» کارشناس مطالعات روسیه و اروپای شرقی در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا، «والتر دی. کانر»، استاد بازنشسته دانشگاه بوستون و مدیر پیشین مرکز مطالعات شوروی و شرق اروپا در وزارت امور خارجه آمریکا، «کری جی کوزل»، استاد مطالعات سیاست معاصر چین و روسیه در دانشگاه نوتردام ایالت ایندیانای آمریکا، «برایان تیلور»، استاد مطالعات روسیه و رئیسگروه علوم سیاسی دانشگاه سیراکیوس نیویورک که مطالعات گستردهای را درباره سیاست مقایسهای روسیه در دوران ولادیمیر پوتین دنبال کرده و همچنین «لیونل اینگرام»، استاد بازنشسته دانشگاه نیوهمپشایر و کارشناس سیستم سیاسی و امنیت روسیه و اروپا و «دی آر (راد) کیویت»، استاد علوم سیاسی از موسسه تکنولوژی کالیفرنیا از جمله این کارشناسان و اساتید دانشگاه در حوزه مطالعات روسیه و اروپا بودند که ما برای گفتوگو به سراغشان رفتیم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241575
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید
▫️دشمن هزینهی دفاع از حق را بالا میبرد
▪️تنها راه دفاع از حق، سیرهی فاطمی است
سلسله جلسات #خانواده_فاطمی
🔺قسمت اول
لینک کمکی
➕منتظر قسمتهای بعد باشید
@Pakbaz_ir
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی فرزندآوری فقط برای ایران بد است!
🔹رسانههای غربی مردمِ کشورهای خود را به فرزندآوری تشویق میکنند اما رسانههای فارسیزبانِ غربی تشویق فرزندآوری در ایران را ناقض حقوق زنان میدانند.
🆘 @Roshangari_ir
https://eitaa.com/nabaaa
🇮🇷
🔅مقام معظم رهبری(مدظله العالی):تاریخ شما را با مواضعتان قضاوت خواهد کرد نه نماز و روزه که خوانده اید.
https://eitaa.com/nabaaa
📎🔹 نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
دغدغه مجلس برای مایحتاج مردم مورد تمسخر اصلاحطلبان
🔸 روزنامه شرق در سرمقاله خود نوشت: «کشورهای همسایه که ۴۰ سال قبل در مقایسه با ایران به روستاهایی عقبمانده شبیه بودند، اکنون به کشورهایی با استانداردهای قابلقبول جهان برای زندگی تبدیل شدهاند و ما هنوزاندرخم ساماندهی مرغ و تخممرغ و ماکارونی هستیم.»
سرویس سیاسی-
جماعت موسوم به اصلاحطلب هنوز تفاوتهای بنیادینی که در کشورمان با کشورهای همسایه وجود دارد را درک نمیکنند. مسائلی از قبیل پیشرفتهای کشورمان در علوم مختلف که یک نمونه از آن ارسال ماهوارهای تماما ایرانی به مدار 500کیلومتری از زمین بود که سال گذشته رخ داد. ماهوارهای که با ماهواره بر ایرانی به مدار رسید و باعث حیرت جهانیان شد. البته مشکلات اقتصادی وجود دارد که بسیاری از آنها ماحصل مدیریت همین طیف موسوم به اصلاحطلب است.
یادمان نرفته که دولت مورد حمایت اصلاحطلبان چگونه ذخایر ارز و طلای کشور را به دست رانتخواران داد. اکنون هم که دولت سیزدهم عزم خویش را جمع کرده تا یک بیماری مزمن اقتصادی را از پیکره اقتصاد کشور دور کند این طیف اصلاحطلب به جای همراهی با دولت برای انجام این ماموریت دشوار به اتخاذ مواضعی شبیه آنچه در سطرهای فوق آمده روی آوردهاند.
در ادامه سرمقاله شرق میخوانیم: «رئیسمجلس از تریبونی که قرار بود محل جلوس نخبگان قانونگذار و مردان سیاست باشد، از ماکارونی صحبت میکند. رئیسجمهور و وزرای او بیشترین زمان را برای تصمیمگیری درباره حذف ارز چهارهزارو۲۰۰ تومانی و تبعات ناشی از آن تخصیص میدهند و دادستان کل کشور و مسئولان قوه قضائیه که باید محل دادخواهی و تأمین آرامش فکری و روانی مردم باشند، وقت خود را به تعزیرات حکومتی و برای برخورد با تبعات جراحی بزرگ ضروری ولی نابهنگام اقتصادی و اخلالگران بازار ماکارونی و مرغ و تخممرغ اختصاص میدهند. در این بازار آشفته آنچه مغفول مانده و هیچیک از رجال سیاست و دولتمردان درباره آن حتی نمیتوانند فکر کنند، آینده کشور و واژه کلیدی «توسعه» است.»
از همه عجیبتر آن است که در متن فوق دغدغه مجلس و ریاست آن برای تامین مایحتاج ضروری مردم مورد تمسخر این طیف قرار گرفته است. اگر به خاطر داشته باشید در مجلس قبل با اکثریت اصلاحطلبان و حامیان دولت تدبیر و امید، فراکسیون اصلاحطلبان هیچگاه چنین دغدغههایی نداشت و از همین رو داشتن دغدغه برای مایحتاج مردم برای این جماعت مضحک است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241760
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
https://eitaa.com/nabaaa
اسرائیل حمله به تاسیسات هستهای ایران را تمرین میکند!
🔹کانال ۱۳ اسرائیل اعلام کرد در مرحله آخر رزمایش نظامی "ارابه های آتش" ارتش صهیونیستی، که بزرگترین رزمایش تاریخ جعلی این رژیم است، حمله همه جانبه هوایی به تاسیسات اتمی ایران شبیه سازی خواهد شد.
اینقدر تمرین کنید تا از این تمربنها بمیرید.
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بسیار عالیه😍😍😍 حتتتتتتتتما تا آخر ببینید ✅📣📣📣📣📣📣📣 الحمدلله دارند از بغض و حرص عصبانیت میترکند... 😂 و ان شاالله از این عصبانیت بمیرند 😂 نشر حداکثری لطفا👌 #سلام_فرمانده #امام_زمان #هویت_ایران
https://eitaa.com/nabaaa
◀️از «آقامون جنتلمنه» نوشتید، از «سلام فرمانده» هم بنویسید!
🔰چرا پژوهش و رسانه ایران به آسیبها بیشتر توجه دارد تا دستاوردها؟
⭕️«بدنو ببین، جون بابا، خودتو بلرزون بابا» میخواندند و تأسف میخوردند و سر تکان میدادند که کودک و نوجوان ایرانی تباه شده و جمهوری اسلامی دچار شکاف نسلی عمیقی شده که دیگر پر کردنی نیست. ارزشها و هنجارهای انقلاب اسلامی را بر باد رفته میدیدند و به اندک تلاشهای مخلصانه بسیجیانی که مخلصانه و بیمزد و منت در حال تربیت نسل و برپایی حلقه صالحین و برگزاری اردوی جهادی بودند، پوزخند میزدند که چه نشستهاید که سیل همهتان را غرق خواهد کرد. اما امروز که یک سرود کاملاً ابتدایی و تقریباً بیهزینه روی لب دهها هزار کودک و نوجوان ایرانی نشسته، سکوت کردهاند و لب نمیجنبانند که نکند مالهکش و همدست و حکومتی خوانده شوند.
⭕️«سلام فرمانده» شهر به شهر میچرخد. نمیتوان انکارش کرد. نمیتوان حکومتی دانستش. چیزی دارد که خریدنی نیست. نمیتوان اتوبوس و مینیبوس گرفت و این همه دختر و پسر نوجوان را جمع کرد و در میدانهای اصلی شهر، لبخوانی کردش. نمیتوان همه رسانههای فراگیر را به خط کرد و این چنین هماهنگ به خانهها فرستادش. «سلام فرمانده» در متن جامعه پیچیده، با همه مشکلات و دشواریها و رنجها و زخمهایی که این جامعه دارد و زیر بار آنها کمر خم کرده. اما هر چه بیشتر خوانده می شود، کمتر در موردش نوشته میشود.
⭕️گویی کلیشههایی وجود دارد که روشنفکر و دانشگاهی و اهل کتاب و دانشگاه ایران نمیخواهد از آنها جدا شود. موضوع این نیست که این سرود از نظر عدهای «چیپ» است یا خیر، موضوع این است که بخشهایی از جامعه نخبگانی ما جرأت مقاومت در برابر فکر و نگاه غربی را از دست دادهاند، وگرنه «چیپ» هم تحلیل میشود، اگر از آن سوی آبها آمده باشد!
⭕️ویدئوهایی که از همخوانی «سلام فرمانده» در شهرهای مختلف منتشر میشود، نشان میدهد این سرود از نظر ایجاد موج اجتماعی و ساخت همدلی موفق بوده است. ارزیابی میزان این موفقیت باید مبتنی بر معیارهایی کاملاً مستند و معتبر باشد. اما هر پژوهشی از یک حدس عالمانه آغاز میشود و حدس عالمانه این است که «سلام فرمانده» فراگیری بالایی ایجاد کرده آن هم در جامعهای که لایهها و اقشارش روز به روز از یکدیگر فاصله میگیرند. این فراگیری هم در سطح و هم در عمق رخ داده، هم از حیث شمار موجی که ایجاد شده و هم از نظر تنوعی که ساخته. نمیتوان گفت فقط چادریها، فقط بسیجیها، فقط مذهبیها «سلام فرمانده» را لبخوانی میکنند و حاضرند برایش تجمع کنند و شعرش را حفظ کنند. این حدس عالمانه یا فرض محتمل را لااقل بررسی کنید!
⭕️جامعه دانشگاهی، اهالی پژوهش و فعالان رسانهای ایران، جرأت احتمالدهی، تأملورزی و اندیشهسازی را از دست دادهاند. گمان میبرند دیر یا زود در هاضمه فکری جهان حل خواهیم شد و اساساً قائل به نگاه تمدنی و تمایز فرهنگی نیستند. انقلاب اسلامی ایران، همان انقلابی که آن همه وصف و تعبیر و شگفتانه از دوست و دشمن، سیاستمدار و امنیتی، اقتصاددان و جامعهشناس در موردش رفته است، بیش و پیش از آنکه تجمع و تظاهراتی باشد، صورتبندی مسأله چرایی عقبماندگی ایران بود.
⭕️انقلاب در قلبها ریشه زد. ذهنها را پرسشگر کرد. «نه شرقی و نه غربی» قبل از آنکه به یک برنامه کلان در سیاست خارجی تبدیل شود، یک باور ملّی و هنجار دینی است. اگر نخبه جامعه ایران، باور به امکان استقلال نظری در برابر جهان فریبنده غرب و شرق را از دست بدهد، تمدنسازی چگونه ممکن میشود؟ اگر نخبه جامعه ایران، مرتباً روی آسیبها و اشکالات متمرکز شود و فرصتها و داراییها را نبیند، آیندهسازی چگونه میسر میشود؟
⭕️«سلام فرمانده» مهر باطلی است بر گزاره پرتکرار ناامیدی و دینستیزی مردم و به ویژه غربگرایی مطلق کودکان و نوجوانان ایرانی.
هر اندازه با محتوا و مضمون این سرود مشکل داشته باشیم و دلیل اثربخشی و فراگیری آن را درک نکنیم یا نسبت به بتسازی عوامل و طراحان و مجریان این سرود هشدار بدهیم و از موجسواری رسانههای پرادعا اما کماثر حکومتی روی این کار مردمی خشمگین شویم؛
نمیتوانیم انکار کنیم «سلام فرمانده» به اصطلاح رسانهایها «گرفته» یا فراگیر شده و نشان داده که «امکان» مقاومت فرهنگی در برابر ساختههای مبتذل امثال ساسی مانکن که به شکل طراحی شدهای، نسل جدید را هدف گرفته، وجود دارد.
⭕️دومین ویژگی یعنی طرح «امکان» مقاومت از نخستین ویژگی یعنی «فراگیری» مهمتر است؛ حتی اگر هیچ دانشگاهی، پژوهشگر یا اهل رسانهای بدان نپردازد. کاش یک دهم آسیبشناسها، دستاوردشناس داشتیم.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ پیام رهبر انقلاب اسلامی به فعالان حوزه جمعیت با تأکید بر جوانشدن نیروی انسانی کشور:
تلاش برای افزایش نسل و حمایت از خانواده از ضروریترین فرائض و سیاستی حیاتی است
📍 رهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروریترین فرائض دانستند.
متن پیام که امروز در نشست ستاد ملی جمعیت توسط دکتر فروتن دبیر ستاد قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی تلخ از سقط جنین در ایران
آمار بالای سقط جنین عمدی و سقط جنین خود به خودی عمدی در ایران
رئیس کمیته جمعیت مجمع تشخیص مصلحت نظام گزارش می دهد.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#اینفوگرافی |نرخ رشد جمعیت در ایران طی سی سال گذشته
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ رئیسجمهور: رسانهها ضرورت افزایش فرزندآوری و جوان سازی جمعیت را برای مردم تبیین کنند
🔸رئیسی در نخستین نشست ستاد ملی جمعیت:
🔹قانون جمعیت باید به طور کامل و جامع اجرا شود.
🔹تمامی دستگاهها و نهادها موظف هستند قرارگاههای مربوط به جمعیت را در مجموعههای خود تشکیل دهند.
🔹دبیرخانه ستاد ملی جمعیت موارد مرتبط با مسکن را پیگیری کند.
🔹مسکن از عوامل اصلی تشویقکننده خانوادهها برای فرزندآوری است.
🔹آییننامههای مربوط به پرداخت تسهیلات برای بانکها آماده و هر چه سریعتر اجرایی شود.
🔹رسانهها ابعاد مختلف ضرورت افزایش فرزندآوری و جوان سازی جمعیت را برای مردم تبیین کنند.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعیت جوان یکی از پر فایدهترین ثروتهای یک کشور است.
صحبتهای شنیدنی رهبری دربارۀ پیری جمعیت
@Masafe_akhar
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢 پروژه امنیتی لو رفته؛
انباشت مشکلات و ناراضی تراشی
🔹هر وقت از یاد بردید که ریشه برخی ناکارآمدی ها و مشکلات اقتصادی کجاست، حتما این اظهارات مدیر کانال آمدنیوز در پاریس را با دقت مرور کنید:
♦️«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
♦️میشود اینجوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت. با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
@IMANI_mohammad
https://eitaa.com/nabaaa
🇮🇹🇫🇷🔞جهاد نکاحِ داعش یا ماداماتوی ایتالیا و فرانسه
🔻غرب همواره با مطرح کردن جنایات داعش خصوصا مسأله جهاد نکاح و به کنیزی بردن زنان به تحقیر اسلام پرداخته است.
🔻کانال جنایات غرب قصد دارد پرده از جنایت ایتالیا و فرانسه تحت عنوان «ماداماتو» یا #نکاح_استعماری بردارد.
🔻"جیووانا ترنتو" نویسنده ایتالیایی مینویسد:
در طول اشغال شاخ آفریقا توسط ایتالیا، برای سربازان ایتالیایی نسبتاً معمول بود که دختران سیاهپوست محلی را به عنوان #برده_جنسی بکار بگیرند، عملی که به نام " ماداماتو " (از کلمه " ماداما " یا معشوقه) شناخته می شود، که مقامات ایتالیایی آن را قانونی می دانستند و آن را "نکاح استعماری" میخواندند و حتی توسط دولت ایتالیا تشویق میشد، همانطور که در #فرانسه در دوره استعماری آن اتفاق افتاد.
🔻کارت پستال های فراوانی وجود داشت که زیبایی های زنان سیاه برهنه را به تصویر میکشیدند. تبلیغات دولت ایتالیا به ویژه سعی داشت شاخ آفریقا را سرزمینی پر از امکانات و همچنین پر از زنان زیبا و در دسترس به تصویر بکشد.
🔻همچنین در اریتره و اتیوپی، زن ابتدا اغلب توسط مرد ایتالیایی به عنوان #بَرده خانه دار به کار گرفته می شد و سپس برده جنسی می شد.
"ماداماتو و نکاح استعماری در اتیوپی" | جووانا ترنتو -
https://www.academia.edu/8584111/Madamato_and_Colonial_Concubinage_in_Ethiopia_A_Comparative_Perspective
😔متاسفانه عکس ها آنچنان شرم آور بود که از انتشار آن معذوریم. کافیست سرچ کنید madamato
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
https://eitaa.com/nabaaa
مالک راگفتند:چگونه است که توهیچوقت،حتی درمه آلودترین ایام هم راه راگم نمیکنی مالک پاسخ داد:درغبارفتنه هاچشم به انگشت اشاره علی دارم.
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🎬 جایگاه منتظران ظهور امام زمان عج.....
🌷جهت تعجیل در #فرج ان شاءلله و سلامتی مولایمان #امام_زمان عج صلواتی عنایت بفرمایید.....
▪️و لطفا فاتحه ای جهت شادی روح این عالم بزرگ قرائت بفرمایید.
#ظهور
#فاطمی_نیا
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود کوتاه عهد میبندم
🕊
🌾سلام_امام_زمانم🌾
🕊سَرشد به شوق وصل #تو فصل جوانیَم
🕊هرگز نمی شود که از این در #برانیَم
🕊 #یابن_الحسن برای تـو بیدارمیشوم
🕊#صبحت بخیر ای همه ی زندگانیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
سلاااااااااااااااام
https://eitaa.com/nabaaa
☎️ زنگ عبرت:
🔴ولیّفقیه علت تبدیل فضای مجازی به «قتلگاه» را چه میداند؟
♦️برخی بر این باورند که علت «قتلگاه» شدن فضای مجازی آن است که همهی افراد مؤمن و حزباللّهی و انقلابی در آن حضور فعال ندارند و اگر چنانچه همهی این دوستان با حجم وسیع و تمام توان و مجاهدانه و شبانهروز در این عرصه به فعالیت علیه دشمنیهای دشمن بپردازند، میتوان این تهدید را به فرصت تبدیل کرد یا دستکم از وضعیت «قتلگاه» خارج نمود.
🔺اما آیا ولیّفقیه نیز بر این عقیده است؟
و آیا ولیّفقیه نیز همانند برخی از ما، علت تبدیل فضای مجازی به «قتلگاه» را کافی نبودن حضور فعال حزبالّهیها در این فضا میداند یا ریشهی مشکل را در «مدیریت دشمن» بر فضای مجازی عنوان کردهاند؟
♦️«فضای مجازی حقیقتاً قتلگاه جوانان و نوجوانان ما شده است. الآن یک منطقه عظیمی از این فضا در اختیار دشمن است و هر کار می خواهد می کند و انواع ضربه ها را به ما می زند». ۱۹ آبان ۹۵
♦️خطاب به هیئت دولت به عنوان مدیران فضای مجازی کشور:
«آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود، بحث این است. فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند مدیریّت میکنند این فضا را. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکارش هستیم و مبتلابهِ ما است- هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند». ۲ شهریور ۹۹
♦️«سلطهی دشمن را از این ابزارها بایستی سلب کرد. نمیتوانید شما برای اینکه مثلاً فرض بفرمایید رادیو و تلویزیون داشته باشید، رادیو تلویزیونتان را بدهید در اختیار دشمن، اینترنت هم همینجور است، فضای مجازی هم همینجور است، دستگاههای اطّلاعاتی و ابزارهای اطّلاعاتی هم همینجور است، اینها را نمیشود در اختیار دشمن قرار داد؛ امروز در اختیار دشمن است؛ وسیله و ابزار نفوذ فرهنگی است؛ ابزار سلطهی فرهنگی دشمن است». ۱۴ خرداد ۹۵
♦️«آرایش دشمن آرایش جنگی است ... همانطور که عرض کردم از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد». ۱۱ اردیبهشت ۹۸
♦️خطاب به نمایندگان مجلس به عنوان قانونگذاران خُرد فضای مجازی کشور:
«مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد. توجّه کنید دچار حاشیهها نشوید، دچار مسائل فرعی و بیاولویّت نشوید». ۲۲ تیر ۹۹
♦️«فعلاً دشمن از ابزار رسانه استفاده میکند برای اثرگذاری بر افکار عمومی. توجّه کنید! ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است. ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی؛ سلاح شیمیایی را وقتی میزنند، سلاح شیمیایی تانک و تجهیزات را از بین نمیبرد؛ تجهیزات میماند و انسانها از بین میروند و از قدرتِ استفادهی از ابزار میافتند؛ سلاح شیمیایی در جنگ نظامی اینجوری است؛ ابزارِ رسانه هم اینجور است. امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده میشود، این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر دادهایم، تأکید کردهایم، حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد». ۱۲ مهر ۹۷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
https://eitaa.com/nabaaa
داشتم یک سریال کرهای میدیدم. در یک قسمت نشان میدهد که تیم کهنهکار رقیب که در برابر یک تیم جوان، احساس شکست میکند، سراغ رسانههایی میرود، که با ساختن اتهام و شایعهسازی رسانهای آنها را زمین بزنند.
دیالوگ این صحنه برایم جالب بود. مرد رسانهای میگوید: بلاخره زندگی ما هم با اتهام زدن به دیگران و رجزخونی میگذره.
این صحنه را که دیدم یاد آن آقایی افتادم که اخیرا فیلمش در نت پخش شده که قیمت خوراکیها را در آمریکا و ایران مقایسه میکند. و از این طریق کلی دنبالکننده جمع کرده است.
حالا غیر از اینکه در حال خیانت است که دل و فکر مردم کشورش را خالی میکند، اما اگر افراد آگاهی داشته باشند میدانند که این مقایسه پر از اشکال است؛ اینکه فقط بیایی قیمت خورد و خوراک را مطرح کنی، ولی حرفی از هزینههای سنگین اجارهخانهها، یا پول آب و برق و گاز آن، یا هزینههای تاکسی، یا مالیات ماهانه و سالانه، یا رقم عجیب بیمه و درمان آمریکا نزنی، چقدر غلط است.
حتی رقم حقوقی که میگوید هم برای کارمند معمولی، ما در #هلند و #فرانسه ندیدیم.
یا اصلا مقایسه تومان و دلار منطقی نیست. چون مردم در ایران به تومان خرج میکنند.
🔹@IslamlifeStyles
https://eitaa.com/nabaaa