7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هدیه تولید کننده نوجوان به رهبر انقلاب در حاشیه بازدید چهار ساعته از نمایشگاه توانمندیهای تولید داخل
▪️نوبت دوم بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه تولیدات داخلی عصر امروز ادامه یافت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ | انتخابات؛ میدانِ نقدِ جهاد تبیین
✏️ رهبر انقلاب: #انتخابات در پیش داریم؛ یک عدّهای نمیخواهند این انتخابات آنچنان که شایستهی این ملّت است انجام بگیرد؛ تلاش میکنند.
✏️ اینکه شما میبینید دربارهی اینکه آیا در انتخابات شرکت بکنیم یا نکنیم، «نه، چه فایده دارد؟» این یک چیز ساده نیست؛ این همان سیاست راهبردی آمریکا است. این همان سیاست راهبردی دشمنان انقلاب است.
✏️ امروز احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در «جهاد تبیین» است.
📥 سایت | آپارات
💻 Farsi.Khamenei.ir
📷 تصویری از رهبر انقلاب در حاشیه بازدید امروز از نمایشگاه تولید داخلی
📥 نسخه با کیفیت
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره | رهبر انقلاب: کاری کنید مخصوص ایران 🇮🇷 باشد
⚙ تاکید شنیدنی صبح امروز رهبر انقلاب به یک گروه از فعالان حوزه حفاری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔺شکنجه شلاق زدن با کابل طوری بود که بعد از شکنجه های نوبت دوم و سومش، افراد دیگر پای راه رفتن نداشتند و حتی برای برگشت به سلول می نشستند و خودشان را روی زمین می کشیدند. به پله ها هم که می رسیدند، نگهبان ها بلندشان می کردند و می بردند، یا خود زندانی ها هر جور شده می رفتند. حتی ممکن بود مامورها هلشان بدهند که از بالای پله ها پایین می افتادند.
🔹آن وقت پاها چرک می کرد. در ادامه شکنجه ها متهم را از آپولو پایین می آوردند و زخم دست ها و پاهایش را می بستند. به او می گفتند: «کلاغ پر برو!» اگر می رفتیم که هیچ، وگرنه با کابل به پشتمان می زدند. آدم چطور می تواند با پایی که 150 تا کابل خورده کلاغ پر برود؟! به زبان ساده است،ولی دوتا کلاغ پر که می رفتیم، ضعف می کردیم. بعد می گفتند: «بلند شو پدرسوخته مادر فلان خواهر فلان پدر فلان!» مشتی حرف های رکیک می گفتند و بعد باز با کابل می زدند. کابل همیشه دستشان بود.
📚از کتاب «پرده دوم»، خاطرات شفاهی محمدرضا توتونچی، نشر راه یار، ص136
❇️ گذری بر دوران پهلوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡🎥چگونه کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ توسط مردم انقلابی فتح شد؟
❇️ گذری بر دوران پهلوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
📡🔴به خمینی بگو بیاد نجاتت بده!
🔹قبل از رفتن به کمیته مشترک شنیده بودم که چنین جای مخوفی در تهران هست. حتی در مشهد بچه هایی بودند که داوطلبانه توی خانه ها همدیگر را شکنجه می کردند که ببینند چقدر توان مقاومت دارند. از طرفی هرکدام از بچه ها که از زندان می آمدند، آنچه را که دیده بودند می گفتند. جزئیاتش دهان به دهان می پیچید و ما هم از این طریق مطلع می شدیم. با همه ی این پیش آگاهی ها، واقعا کمیته مشترک جای بسیار وحشتناکی بود. بزرگترین و بدترین شکنجه ها توی همین کمیته انجام می شد. دائم صدای شکنجه ی بچه ها را می شنیدیم. وقتی دست دژخیمانی مثل آرش و رسولی و امثال آنها می افتی، شکنجه وحشتناک تر هم می شود. یادم نمی رود یک شب شخصی را از شب تا صبح شکنجه کردند. بعد حدود ساعت هشت صبح صدای رسولی را شنیدم که می گفت: «تو که از خمینی دم می زنی، برو به خمینی بگو بیاد نجاتت بده!» آن شخص دیگر جان نداشت که حتی بنشیند. از صداها معلوم بود افتاده است، ولی باز داشتند به او لگد می زدند. دیگر همه شکنجه ها را رویش انجام داده بودند و لگد زدن کمترینش بود
📚پرده دوم، خاطرات شفاهی محمدرضا شکرت توتونچی، نشر راه یار، ص137-138
❇️ گذری بر دوران پهلوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡🎥چرایی اعدام #هویدا ، نخست وزیر ۱۳سالهی شاه
🎙 به روایت بهمن نادریپور (معروف به تهرانی)، بازجو و شکنجهگر ساواک
❇️ گذری بر دوران پهلوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
📡🔴هزار توی بند و سلولها
🔹دور تا دور ساختمان كميته مشترک ضدخرابکاری ساواک را كه از داخل استوانهاي شكل بود، اتاقهاي بازجويي احاطه نموده تا اين امكان براي بازجو بوجود آيد كه متهم بدون هيچ مشكلی در اولين ساعات دستگيري، در اختيار وی قرار گيرد.
🔹وجود چهار بند انفرادی با هشتاد و شش سلول «۲/۵ × ۱/۵ متري» و دو بند عمومی با 18 سلول که بزرگترین آن «سي متر مربع» بوده، در مجموع حداكثر گنجايش 250 نفر را داشت در اين ايام[سال های ۵۱ به بعد] دو يا سه برابر ظرفيت خود را شاهد بود. دستگيریها به حدی زياد بود كه در سلولهای انفرادی چهار تا پنج نفر جا داده میشدند. زيرانداز سلول با چند لايه از چرك و خون پوشيده شده بود كه زيلو يا گليم بودن آن تشخيص داده نميشد. عدم وجود تهويه، نبود نور كافی، ديوارهاي دوده گرفته و سياه، زيلوهای آلوده و... فضاي غير قابل تحملي را به وجود آورده بود. و تنها كساني ميتوانند آن شرايط را درك كنند كه در اين مكان بسر برده باشند.
📚برگرفته از متن کتاب شکنجهگران میگویند، انتشارات موزه عبرت ایران، ص۵۷
❇️ گذری بر دوران پهلوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha