#رزقی_نو
✍چگونه پای رزقهای جدید را به زندگی خودمان باز کنیم❓
📜 موضوع سخنرانی حجتالاسلام #ابوالفضل_نبوی
#ماه_مبارک_رمضان
سال مهار تورم ، رشد تولید
⏰ ۲۰ دقیقه قبل از اذان مغرب
#مسجدحضرتابوالفضلعشهرکرازی کرج
⏰ ساعت ۲۰:۰۰
#مسجدحضرتابوالفضلعشهرک لشکرآباد ساوجبلاغ
⏰ فوراً بعد از نماز عصر
#مسجدامامصادقعحسینآبادراهآهن کرج
🤝 از همراهی شما بسیار خرسندیم
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@nabavi_chanel
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
✍ افلاطون و ستایش جاهل
روزی مردی به خدمت فیلسوف بزرگ، افلاطون آمد و نشست و از هر نوع سخن میگفت.
در میان سخن گفت:
امروز فلان مرد از تو بسیار خوب میگفت که افلاطون عجب بزرگوار مردی است و هرگز کسی چون او نبوده است.
افلاطون چون این سخن بشنید، سر فرود برد و سخت دلتنگ شد.
آن مرد گفت:
ای حکیم! از من تو را چه رنج آمد که چنین دلتنگ شدی؟
افلاطون پاسخ داد:
ای خواجه❗️مرا از تو رنجی نرسید.
ولی مصیبت بالاتر از این چه باشد که جاهلی مرا ستایش کند و کار من او را پسندیده آید❓ ندانم کدام کار جاهلانه کردهام که او خوشش آمده و مرا به خاطر آن ستوده است.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@nabavi_chanel
💢 "سون تزو" در کتاب "هنر جنگ" میگوید:
"يكصد پيروزي در يكصد جنگ، اوج كارداني يك فرمانده نيست! منتهاي هنرمندي يك فرمانده، واداشتن دشمن به اطاعت بدون جنگ است."
(یعنی کاری که رسانه با بعضی از جوانان ما کرده است متاسفانه 😔😔 )
#سواد_رسانه
🤝 از همراهی شما بسیار خرسندیم
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@nabavi_chanel
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸روزها روزه میگیره، شبها نماز میخونه
ولی جاش تو جهنمه!
🔹 استاد رفیعی
.
#موفقیتِ ما حاصل یک جنگِ
جنگِ میانِ #بهانه و #اراده
سرنوشتِ خودته
انتخاب کن ✨
با کدوم یکی هستی‼️
پیروزِ این جنگ رو تو مشخص میکنی
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
🤝 از همراهی شما بسیار خرسندیم
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@nabavi_chanel
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
⭕️ کاهش بدهی خارجی ایران به ۶.۵ میلیارد دلار
🔹بدهی خارجی ایران در دیماه سال ۱۴۰۱ به کمتر از۶.۵ میلیارد دلار کاهش یافت که در مقایسه با پایان اسفندماه سال ۱۴۰۰، معادل ۲۵.۱% کاهش را نشان میدهد.
🔸از این میزان بدهی، ۲۷.۳% (معادل ۱.۸میلیارد دلار) به بدهیهای کوتاه مدت و ۷۲.۷% (معادل ۴.۷ میلیارد دلار) به بدهیهای بلندمدت اختصاص دارد.
یک بار به عشقِ تو، سحر پا نشدیم ❗️
ازترسِشكم، همه سحرخيز شدیم ...
.
روزگـاریخـواهدآمـد
کـهمردمبهگنـاهافتخـار
وازپاکـدامنیتعجـبمیکـنند .
امـامعـلیع || نهجالبلـاغه،خطبـهٔ۱۰۸
✍ یعنی چه روزگاری را فرمودند⁉️ 🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀همۀ تخم مرغ های روزی را در سبد سعی و تلاش نگذار
🔻در مباحث اقتصادی یک قاعدۀ را ذکر می کنند و آن این هست:«شما تمام تخم مرغ های خودت را در یک سبد قرار نده» حالا منظور چیست؟ یعنی یک جا سرمایه گذاری نکن. دلیل منطقی آن چیست؟ همیشه چند جا سرمایه گذاری کن که اگر یک بخش از سرمایه ات ضرر کرد، همۀ سرمایۀ خودت را از دست ندهی.
🔻حالا در رزق و روزی هم همین قاعده جریان دارد. اگر ما رزق و روزی را شبیه یک سبد فرض کنیم؛ ما نباید همۀ دغدغۀ خودمان را برای افزایش رزق و روزی و سرمایه گذاری خودمان را برای افزایش رزق و روزی بگذاریم روی تلاش، تلاش تنها یک بخش کوچکی از ماجرای رزق و روزی ما هست. واقعاً یک بخش کوچک هست؛ اگر شما فکر کنی سبد افزایش رزق و روزی فقط با تلاش شماست، شما آن وقت تمام تلاشت را می گذاری روی اینکه با تلاش خودت، این بخش کوچک موثر در رزق و روزی خودت را افزایش بدهی بعد کم می آوری.
🔻در حالی که بخش زیادی از سبد رزق و روزی، جای دیگر هست. رفتارهای دیگر شماست که این سبد رزق و روزی را پر می کند. بله یک رفتار، تلاش اقتصادی شماست اما این تنها بخش کوچکی از ماجرای رزق و روزی ماست.
🔻رفتارهای شما، اثر مستقیم در رزق و روزی شما دارد، خدا به ملائکۀ اش می فرماید یک بخشی از یک رزق را به بنده ام بدهید، بعد منتظر باشید اگر شکرگزار بود، بقیه این رزق را به او بدهید، اما اگر شاکر نبود؛ یعنی کافر بود، خدایا چه کنیم؟ همان رزقی را که به او دادیم از او بگیرید. فرمود:« النِّعمَةُ مَوصولَةٌ بِالشُّكرِ، وَالشُّكرُ مَوصولٌ بِالمَزيدِ، و هُما مَقرونانِ في قَرنٍ، فَلَن يَنقَطِعَ المَزيدُ مِنَ اللّهِ سُبحانَهُ حَتّى يَنقَطِعَ الشُّكرُ مِنَ الشّاكِر؛ رزق شما وصل به شکر، شکر وصل به افزایش رزق و روزی شما؛ اینها شبیه یک طناب به هم پیچیده هست. تا وقتی شکر قطع نشده، رزق شما افزایش پیدا می کند.»
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
#رزقی_نو
✍ گزیدهای از محتوای منبر دهه اول ماه مبارک رمضان، ارائه شده توسط حاج شیخ ابوالفضل نبوی
🌀مهم تر از اقتصاد
🔻مهم تر از اقتصاد، آثار روانی اقتصاد است. چقدر جو روانی، بر اقتصاد حاکم هست؟ بسیاری از خریدها، بالا و پایین شدن های قیمت ها، در اثر جو روانی هست. چطور این جو روانی را می خواهید مدیریت کنید؟
🔻اصلا لامصب ها! هنری دارند با عملیات روانی، اقتصاد یک جامعه را بهم بزنند. مثل آب خوردن با یک شایعه، با یک جنگ روانی، پول ها را از اینجا به آنجایی که دلشان می خواهد جا به جا می کنند.
🔻شاید بعضی ها بگویند آقا! مشکلات اقتصادی را سیاست های غلط دولت درست می کند، ما در جواب می گوییم باشد قبول اما اگر ما بهترین سیاست اقتصادی جهان را در ایران اجرا کنیم مسئله جو روانی حل می شود؟
🔻جو روانی اقتصاد را فقط با رازقیت خدا می توان حل کرد وگرنه خدا را در رزق و روزی خودش حذف کرده، خودش می نشیند جای خدا برای اینکه تمام مشکلات اقتصادی اش را حل کند بعد چقدر آسیب روحی و روانی می خورد؟ انسان موجودی است پناه جو، با اینکار پشت و پناه خودت را از دست دادی. افسرده می شوی. یا حسادت می کنی یا حسرت می خوری به رزق های دیگرانی که تو نتوانستی با تلاش خودت به دست بیاوری.
🔻از طرف دیگر به شدت به دارایی هایت وابسته می شوی. وقتی تو وابستگی شدید به دارایی هایت پیدا کردی، برای هر از دست دادن دارایی ها و روزی هایت غصه می خوری، به خودت آسیب می زنی. بی چاره می شوی. حالا خدا به تو یک ماشین داده حالا این را از تو بگیرد، دیگر قاطی می کنی هم با خدا هم خودت قاطی می کنی. اما اگر مدیریت مستقیم خدا را در مدیریت روزی بپذیری خیالت راحت می شود. راحت زندگی می کنی. هر چی از دست دادی می دانی که خدا برایت بهترش و بیشترش را کنار گذاشته است.
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
#رزقی_نو
✍ گزیدهای از محتوای منبر دهه اول ماه مبارک رمضان، ارائه شده توسط حاج شیخ ابوالفضل نبوی
🌀بوی شرک مذهبی ها به مشام می رسد
🔻خداوند متعال می فرماید:«اکثر مومنین مشرک هستند؛ مَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلاَّ وَ هُمْ مُشْرِكُونَ» شاید در اولین مواجه با این آیه، خیلی از مومنین انکار کنند و به آنها بر بخورد، بگویند من که مشرک نیستم، اما خدا که راست می گوید و خدا هم در قرآنش فرمود: «وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ قيلاً؛ چه کسی راستگو تر از خدا هست؟» پس من باید بررسی کنم آیا من جز مومنینی هستم که مشرک هستم یا خیر؟
🔻حالا سوال این جاست که شرک مومنین از چه جنسی هست؟ حتما این مومن نماز می خواند. روزه می گیرد پس چه شرکی دارد؟ علی القاعده این شرک قدری پنهان هست. یعنی با تفکر و تعقل آدم مومن متوجه این جنس از شرک در وجود خودش می شود.
🔻به نظر می رسد خیلی از مومنین و مسجدی ها در مسئله رزق و روزی مشرک هستند. یعنی برای خدا شریک قائلند در رزق و روزی فکر می کنند رزق و روزی آنها دست این و آن است. با زبان بی زبانی می گوید: «نمی توانم در رزق و روزی روی خدا حساب باز کنم، نمی توانم رزق و روزی را به خدا بسپرد.»
🔻به خدا می گوییم خدا بی زحمت آن کنار بایست من خودم حلش می کنم. نمی توانم رزق و روزی را به خدا بسپرم. خودم می خواهم حل کنم، بعد که خراب کردم، تازه دست به دامن خدا می شوم. خودت یا دیگری را جای من گذاشتی، خب تو را به خودت یا دیگری واگذار می کنم. برو حالا خودت حل کن. برو ببینم دیگری می تواند رزق و روزی ات را حل کند؟ خدا هم می دانید که اصلا شریک بردار نیست. اینجاست که بوی شرک ما مذهبی ها به مشام می رسد.
🔻خانم مذهبی فکر می کند رازق او، آقای او است. به جای خدا، آقای خودش را رازق می داند. بعد بچۀ خودش را هم مشرک تربیت می کند. نگران هست که خدا نتواند روزی را بدهد، البته احترام خدا را رعایت می کند در خلوت خودش، می گوید خدایا! شما درست هست که روزی دهنده هستی اما بگذار من خودم به تنهایی مشکل رزق و روزیم را حل کنم.
🔻رزق و روزی جای هست که نشان می دهد آدم ها با خدا زندگی می کنند، یا بی خدا. گاهی ما سر موضوع رزق و روزی خدا را می گذاریم کنار و خودمان جای خدا می نشنیم و می خواهیم مشکل رزق و روزی خودمان را خودمان حل کنیم بعد کلی دچار تنش می شویم. حقیقت زهد یعنی واگذاری کارها به رازق و روزی دهنده.
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
#رزقی_نو
✍ گزیدهای از محتوای منبر دهه اول ماه مبارک رمضان، ارائه شده توسط حاج شیخ ابوالفضل نبوی