7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاق مهم
نظامیان سابق آمریکا به یادبود و احترام هارون بوشنل لباس نظامی خود را میسوزانند
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاندیدی که بی قانونی را فریاد میزند آیا صلاحیت برای دیگر مناصب را دارد؟
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: هیچ کس حق ندارد بگوید تیراندازی در مراسم عزا و عروسی رسم است بلکه این یک نوع جرم است؛ این فرهنگ نیست بلکه این اقدامی غیرقانونی است و باید نفرات مجرم تحت تعقیب قرار گیرند.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
🔴ابوحمزه،سخنگوی جهاد اسلامی: روز اول ماه رمضان روز بسیج جهانی در همه عرصه ها خواهد بود. ما ماه رمضان را ماه وحشت و اضطراب اسرائیلیها خواهیم کرد.
🔹ابوحمزه:من از مردم خود در کرانه باختری میخواهم که بیرون بیایند ، به بازرسی های نظامی حمله کنند و اقدامات علیه نیروهای اشغالگر و مهاجران را تشدید کنند.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
آیتالله امامی کاشانی درگذشت
🔹آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران ساعتی پیش در منزل به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
🔹وی متولد ۱۰ مهر ۱۳۱۰ بود و ریاست مدرسه عالی شهید مطهری را نیز بر عهده داشت
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
مشارکت بیش از ۴۰٪ مردم بیدفاع ایران، زیر بمباران سنگینِ روانی دشمن، یک معجزۀ تاریخی است؛
🔻امّا شک ندارم اگر بستر تسلط بر افکار و در نتیجه کنترل رفتارِ بسیاری از مردم از طریق فضای مجازی توسط دولت برای دشمن فراهم نشده بود، مشارکت سالم تا ۸۰٪ افزایش پیدا میکرد.
🔻این مجلس باید مجلس صیانت از مردم باشد…
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑پیرمرد هندی (به تلافی شکست هند از نادرشاه) می گه ما ایرانی ها را مثل این شیر رام کرده ایم
پاسخ دندان شکن شیر ...دیدن داره 😂
بقول اصفهانیا وخی عامو تا نرفتی تو قوطی 😉
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماندوهای اسراییلی در بیروت؟
روز چهارشنبه یک گروه نیروهای ویژه هلندی با خودروی مجهز و سلاح های جنگی پیشرفته و گرانقیمت به همراه تجهیزات مخابراتی پیشرفته در ضاحیه توسط حزب الله توقیف شدند. آنها در بازجویی گفتند نظامیان هلندی هستند و مدعی شدند در حال تمرین نجات دیپلماتها و کارمندان در زمان روی دادن جنگ هستند.
مقاومت پس از بازجویی، آنها را به ارتش لبنان تحویل داد. سفارت هلند بسرعت به لبنان فشار آورد تا آنها آزاد شوند. با اصرار سازمان اطلاعات ارتش لبنان، از آنها اعتراف گرفته شد و سپس به وزارت دفاع منتقل شدند که آنها را به سفارت کشورشان تحویل داد. جالب اینجاست هلند با دولت لبنان، وزارت دفاع، ارتش لبنان، سازمان اطلاعات دولت یا نیروهای امنیتی لبنان هماهنگی نشده بود، حتی با سفارت هلند هم هماهنگی نکرده بودند. از آنجا که قبلا هم اسراییل از طریق کشورهای دیگر در لبنان دست به ترور و عملیات امنیتی زده است، بسیاری از افراد ماموریت چنین گروههایی را اجرای خواسته های رژیم صهیونیستی می دانند. مثل سال ۱۹۷۳ که افسران یگان ویژه سرت متکال تلاش کردند در قالب افراد هلندی، وارد طرابلس شده و سعید السبع را ترور کنند.
@nabjahadiii
💢فقط دوتا سلبریتی احمق میتونن عکس ساخته شده توسط هوش مصنوعی از کودکان مظلوم غزه رو به سیستان و بلوچستان ربط بدن
✍️ مازیار جان تو دیگه مردشدی انقدر با این مریم بوبانی ابله نگرد😂
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
استاندار تهران: شمارش آرا در تهران همچنان ادامه دارد و هنوز آرای ۱۰۰۰ صندوق شمارش نشده است؛ امیدواریم تا فردا ظهر شمارش آرا در تهران به صورت کامل انجام شود
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
💢خدا خر رو شناخت بهش شاخ و دم نداد
🔹این فقط صاحب یه خونست و این کارو میکنه اگه مملکت دستش بود با مخالف خودش چیکار میکرد؟
اینا به ما میگن دیکتاتور😁
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
🛑 انتقام از عوامل و مسببین جنایت محفوظ است.
⭕️ روابط عمومی کل سپاه با تبریک و تسلیت شهادت مدافع رشید حرم، سرهنگ پاسدار رضا زارعی از رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مستشاران نظامی ایران در سوریه به خانواده معظم و آحاد همرزمان و همکاران وی، انتقام از عوامل و مسببین جنایت را محفوظ دانست.
💢گفتنی است پاسدار شهید رضا زارعی از کارکنان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه و از مستشاران نظامی ایران در سوریه بود که بر اثر شلیک موشک جنگندههای رژیم جنایتکار صهیونیستی صبح روز جمعه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پاسدار شهید رضا زارعی چهل سال سن و بیست سال سابقه جهاد در نیروی دریایی سپاه داشت.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌مردم محلی در تگزاس یک لیزر عجیب را ضبط کردند(قبل از آتش سوزی)
احتمالا دولت مرکزی میخواد ادبشون کنه
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii