نمادهای #ولصنم #کویر #بکاب #سبجنو #ثنوسا #کسرام #قثابت امروز به گره معاملاتی میروند و دامنه نوسان آنها دو برابر خواهد شد.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 گزارش لحظه به لحظه «نبض بورس» از نبض تالار شیشهای سعادت آباد:
بورس امروز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰
🔹 شاخص کل بورس روز چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ شاخص کل در نهایت با کاهش ۱۰۸۸۹ واحدی بر روی کانال یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۸۹۶ واحدی آرام گرفت. امروز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ با گزارش لحظه به لحظه از تالار شیشهای سعادت آباد با ما همراه باشید.
nabzebourse.ir/0006gN
🆔 @nabzebourse
🔺 خودروییها در کف روزانه
🔹 #خودرو با قیمت 236 تومان صف فروش بیش از 227 میلیونی دارد و حجم معاملات 13 میلیونی را ثبت کرده است.
🔹 #خساپا با قیمت 226 تومان عرضه بیش از 460 میلیونی را در حالی به همراه دارد که حجم معاملات در آن حدود 1 میلیون سهم بوده است.
🔹 #خپارس به قیمت 569 تومان با عرضه بیش از 20 میلیونی جابجایی 1 میلیون سهم را ثبت کرده است.
🔹 #خزامیا با رسیدن به قیمت 869 تومان در کف روزانه پس از جابجایی 10 میلیون سهم در حال متعادل شدن است.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺بورس باید در اولویت برنامه کاری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باشد
محمدحسن ابراهیمی سروعلیا، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس:
🔹رییس جمهوری به عنوان رییس دولت به دلیل تصمیمات مختلفی که اتخاذ می کند می تواند بر روند بازار تاثیر بگذارد، شاید تا دوره قبل افرادی که می خواستند کاندید شوند توجه زیادی را به بازار نداشتند.
🔸اکنون به واسطه حضور چشمگیر مردم در بورس، شناخت آنها به این بازار و فرصتهای ایجاد شده برای سرمایهگذاری هیچ کاندیدایی نمیتواند نسبت به بازار بیتفاوت باشد و به سادگی از آن عبور کند.
🔹سازمان بورس این آمادگی را دارد تا در جلسات مختلف راه های بهبود وضعیت بازار را مورد بررسی قرار دهد و دیدگاه های آنها را برای سیاست گذاری در بازار سرمایه بررسی کند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
نشست خبری برگزاری مجامع الکترونیکی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، دقایقی پیش با حضور دکتر محمد علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و دکتر حسین فهیمی مدير عامل سمات آغاز شد.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺نمای بازار در یک ساعت ابتدایی
🔹شاخص کل با افت حدود 6 هزار واحدی به 1 میلیون و 244 هزار واحد رسیده است.
🔹 #فولاد #شستا #فملی همچنان تاثیرگذارترین نمادها هستند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺روند معاملات سراسر قرمز بانکها
🔹 #وبملت با قیمت 387 تومان حجم معاملات 19 میلیونی را سپری کرده و صف فروش بیش از 57 میلیون سهمی دارد.
🔹 #وبصادر به قیمت 244 تومان رسیده و عرضه بیش از 200 میلیونی حجم معاملات بسیار پایین 1 میلیونی را ثبت کرده است.
🔹 #وتجارت با قیمت 269 تومان با صف فروش بیش از 190 میلیونی رو به رو است و دادوستد آن کمتر از 1 میلیون سهم است.
🔹 #وپاسار تنها نمادی است که در گروه بانکی با نوسانات مثبت همراه است، مابقی نمادها همگی با افزایش عرضه رو به رو هستند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 سود سهامداران بانک های ادغام شده نظامی چه شد؟
🔹 معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره پرداخت سود سهامداران وابسته بانکهای نظامی ادغام شده در بانک سپه نیز اظهار کرد: ارزش گذاری انجام شده است اما اکنون در حال بررسی و راستی آزمایی ارزش گذاری هستیم.
nabzebourse.ir/0006gS
🆔 @nabzebourse
🔺بیشترین خرید حقیقی و حقوقی تا این لحظه
🔹حقیقیها بیشترین خرید خود را در نمادهای #وهور #نمرینو #دامین رقم زدند در حالی که حقوقیها بیشتر خریدار #شستا #وملل و #اپال بودهاند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com