کانال نبض بورس
🔺 #اطلاعیه در خصوص راهاندازی بازار توافقی فرابورس ایران 🔺 بسیار مهم بازار توافقی فرابورس ایران از
🔺نکات مهم:
هیچ گونه دامنه نوسان و حجم مبنا نداره!
سفارشات رو هم فقط از نامک میشه گذاشت!
روزای معاملاتیش رو از قبل اطلاعیه میدن!
اگه یه روز سهم خریدین همون روز نمیتونین بفروشین!
با اعتبار کارگزاری هم نمیشه نمادهای این بازار رو خرید
معاملات بصورت عمده و بلوکی انجام میشه
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 این خریدهای سنگین در ذوب را چه کدهایی انجام دادند؟
🔹 امروز یکشنبه ۹ مهرماه ذوب سنگینترین صف خرید و بیشترین ورود پول حقیقی را در بین نمادهای بازار سرمایه داشت. خبر تجدید ارزیابی داراییها این نماد را به صف خرید سنگین رساند! این در حالی است که این نماد در روز شنبه به صف فروش نشسته بود!
https://nabzebourse.com/000GGA
🆔 @nabzebourse
May 11
🔺️ماموریت رئیسجمهور به مخبر برای حمایت مالی از تولیدکنندگان
رئیسجمهور در جلسه هیات دولت:
🔹با به ثمر رسیدن اقداماتی که با همکاری صنایع در حال انجام است، در آینده نزدیک تولید و توزیع برق به سطحی خواهد رسید که نه تولید دچار وقفه شود و نه در مصارف خانگی با کمبود برق مواجه باشیم.
🔹رشد تولید مهمترین برنامه دولت است و برای شتاب بخشیدن به پیشرفت اجرایی این برنامه مهم، جلسهای متشکل از اعضای اقتصادی دولت و با مدیریت معاون اول رئیس جمهور برگزار و همه امکانات و ظرفیتهای مالی موجود در کشور به دقت مرور شود و راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مالی تولیدکنندگان احصا و ارائه شود.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺️پورابراهیمی: اظهار نظرهایی که در مورد خروج کالا از بورس کالا است، مدنظر ما نیست/قیمت سیمان بعد از عرضه در بورس کالا شفاف شده
🔹رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مبنای کار ما رفتار حرفهای است، قبل از عرضه این کالاها در بورس کالا رانتهایی بود. قیمت سیمان بعد از عرضه در بورس کالا شفافیت شده و فوایدی داشته است.
🔹دولت و حاکمیت باید برای کاهش هزینهها پاسخگو باشد. هزینه قطعی برق و گاز در تابستان و زمستان هزینه بسیاری به شرکتها وارد کرده است.
🔹در قانون مشخص کردیم که قیمت این محصولات فرمولی است که به آن اشاره شده است. دولت به این قانون عمل نکرده است و به رئیس جمهوری محترم در این زمینه نامه زدیم که اگر قیمتگذاری با این فرمول نباشد اقتصاد قابل پیشبینی نخواهد شد.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺دیروز مجمع #فجهان به منظور تصویب افزایش سرمایه برگزار شد و علیرغم اطلاع رسانی جهت پخش آنلاین این اتفاق رخ نداد و بسیاری از سهامداران این سهم نتوانستند در این مجمع شرکت کنند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺نمادهاي معاملاتي (#سمايه1)، (#بهير1) و (#فنرژي1) امروز دوشنبه مورخ 1402/07/10 مشمول رفع گره معاملاتي ميباشند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com