📌نمای بورس امروز در پایان نیمه اول معاملات/ شاخص کل و هموزن ساز مخالف میزنند
🔹افت ۱۹هزار و ۷۰۰واحدی شاخص کل (۱.۴درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۴۲۸هزار واحدی قرار داد.
🔹شاخص هم وزن ۰.۹درصد رشد کرد.
🔹ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع از ۱۱هزار و ۲۴۰میلیارد د تومان عبور کرد.
🔹حدود ۲۵۰میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت حقوقی به حقیقی
🔹رشد بیش از یک درصد ۳۴۸نماد و افت بیش از یک درصد ۱۸۳نماد
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 عملکرد مالی یک نماد از گروه فلزات اساسی/ فسازان در آذر 99 چقدر فروخت؟
🔹 شرکت غلتک سازان سپاهان که با نماد فسازان در بورس حضور دارد امروز ۶ دی ۹۹ گزارش عملکرد آذرماه خود را منتشر کرد.
به گزارش نبض بورس، در این گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۰ آذرماه ۹۹ فسازان، میزان فروش در آذرماه یک هزار و ۸۰۸ میلیارد ریال ذکر شده است که این رقم در مقایسه با ماه قبل رشد ۴۱ درصدی را داشته است و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز رشد ۲۶۱ درصدی را تجربه کرده است.
مجموع فروش فسازان در نه ماهه سال مالی جاری، ۹ هزار و ۵۱۵ میلیارد ریال بوده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴۹ درصدی را نشان میدهد. همچنین میانگین فروش نه ماهه نسبت به میانگین دوازده ماهه سال گذشته رشد ۱۲۵ درصدی داشته است.
مشروح این خبر 👇
nabzebourse.ir/0005XV
🆔 @nabzebourse
🔺روند معاملات در شاخصسازان اصلی
🔹 #فارس با افت 4 درصدی به قیمت 1209 تومان رسیده و پس از جایجایی 25 میلیون سهم همچنان در مدار منفی قرار دارد؛ حقوقیها خریدار 15 میلیون سهم در فارس بودهاند.
🔹 #فملی نزدیک به کف روزانه پس از پشت سر گذاشتن حجم معامله 88 میلیونی با قیمت 1482 تومان در حال معامله است؛ حقوقیها 38 میلیون سهم مشارکت در خرید داشتهاند.
🔹 #شستا دادوستد 179 میلیون سهم را سپری کرده و بر روی قیمت 2261 تومان که تقریبا کاهش 5 درصدی را نشان میدهد نزدیک به صف فروش است؛ 55 میلیون سهم توسط حقوقیها خریداری شده است.
🔹 #فولاد هم با افت بیش از 4 درصدی همراه است و جابجایی 116 میلیون سهم را پشت سر گذاشته و حالا با قیمت 1341 تومان در حال معامله است؛ 67 میلیون از سهام فولاد توسط حقوقیها خریداری شده است.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺نماد «بی اعتمادی» در بورس!
🔹 وقتی دولت و سایر ارکان شبه دولتی، از بازار بورس فقط انتظار تامین مالی یک طرفه دارند، وضع بازار باید همین شکل هم باشد!
🔹عدم تمایل سهامداران خرد به سهام بزرگ بازار در روزهای اخیر از همین رفتار دولت نسبت به بازار سرمایه نشات گرفته است! حتی اگر اطلاعات و گزارشات این شرکتها فوق العاده باشد.. سهامداران حاضر هستند سهام کوچک با ریسک بالاتر را خریداری کنند اما سراغ نمادهای بزرگ نیایند!
ضرر هنگفت سهامداران خرد و سرمایه گذاران در صندوق دولتی پالایش یکم ادامه دارد/TsePress
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 سهامداران شپنا ببینند/ سیگنال خرید در شپنا صادر شد؟ + فیلم
🔹 به گزارش نبض بورس، نمادهای پالایشی از جمله نمادهایی هستند که در سال جاری بسیار مورد توجه سهامداران بوده اند. علاوه بر رشدهای شارپی که این نمادها در ابتدای سال جاری داشتند، ماجرای فروش سهام این نمادها از طریق صندوق پالایشی یکم هم انگیزه ای برای ورود به این سهام را ایجاد می کرد. بسیاری از سهامداران به همین دلایل سهام شپنا، شبندر، شبریز و شتران را خریداری کردند اما متاسفانه این نمادها از جمله نمادهایی بوده اند که در این مدت اصلاح قیمتی سنگینی را داشته اند و هر روز منفی تر از دیروز به کار خود ادامه می دهند.
حالا پرسش این است که وضعیت و ورند شاخص صنعت پالایشی چگونه است؟ آیا باید این سهام را فروخت و خارج شد؟ شپنا در چه وضعیتی قرار دارد؟ آیا سیگنال خرید برای شپنا صادر شده است؟
برای پاسخ به این پرسش ها، کلیپ کوتاه زیر که یک تحلیل از شاخص صنعت پالایشی و سهام شپنا است را ملاحظه کنید.
مشاهده فیلم 👇👇👇
nabzebourse.ir/0005Xa
🆔 @nabzebourse
سقوط آزاد ارزی شستا
🔻 وقتی ارزش دلاری سهام #شستا را بررسی کنید، به عمق فاجعه سقوط قیمت این سهم، بیشتر پی خواهید برد!
ارزش دلاری شستا به قیمت عرضه اولیه نزدیک و نزدیکتر شده است...
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺رمزگشایی از ریزش شاخص کل : مقصر واقعی کیست؟
🔹ولید هلالات ، کارشناس بازار سرمایه به بررسی روند معاملات این روزهای بازار پرداخته و از ریزش شاخص کل رمزگشایی کرد.
وی با اشاره به روند ورود و خروج پول در بازار گفت: گراف ورود و خروج پول در حالت کلی بازار حکایت از خروج نقدینگی حقیقی ها از نمادهای بزرگ و هدایت به سمت نمادهای کوچک است.
به گفته وی طی هفته گذشته حقیقی ها حدود سه هزار میلیارد تومان پول را به خرید سهام کوچک و متوسط اختصاص دادند و در حدود 1100 میلیارد تومان پول از گروه های بزرگ خارج کردند.
وی با اشاره به اینکه برآیند ورود پول حقیقی ها به بازار مثبت است، افزود: اما نقدینگی ها در حال خروج از نمادهای بزرگ و تزریق به گروه های کوچک است.
هلالات در بررسی دلایل این واگرایی گفت: فشار فروش حقیقی ها در نمادهای بزرگ باعث ایجاد این واگرایی شده که علت آن هم کاملا مشخص است . خرید سهام در بازار همیشه با دو نگاه انجام می شود، یکی ارزندگی و دیگری بازدهی است.
وی ادامه داد: در شرایطی که دلار در محدوده ای فعلی تثبیت شده و سود بانکی ها هم تغییری نکرده بازدهی نمادهای بزرگ هم تغییری ندارد ، این در حالی است که سرمایه گذارانی که نمادهای بنیادی را می خرند اصولا به دلیل ارزندگی سهام و با نگاه دریافت سودی بالاتر از نرخ سود بانکی است، اما وقتی به دنبال فشار فروش حقوقی ها در بازار و منفی شدن این گروه ها شاهد افت شدید قیمت در نمادهای بزرگ هستند، هدف گذاری آنها از بازدهی سهام بزرگ زیرسوال رفته و ترجیح می دهند از این گروه ها خارج شوند.
هلالات با تاکید بر اینکه اکثر فعالان بازار به دنبال بازدهی های بالا هستند، گفت: بر همین اساس این گروه ها ترجیح می دهند با خرید سهام کوچک و متوسط که با منابعی اندک حرکت می کنند ، سرعت سودآوری خود را بیشتر کنند. از سویی دیگر عملکرد سهامداران عمده نمادهای کوچک و متوسط نشان داده بهتر از بزرگان بازار از سهام خود حمایت می کنند، به همین دلیل هم این روزها شاهد اقبال بازار به گروه های دارو، سیمان، ساختمانی و زراعتی ها هستیم و پول سنگینی در حال ورود به این گروه ها است.
این کارشناس بازار سرمایه به رفتار اشتباه حقوقی ها در بازار اشاره کرد و افزود: حقوقی ها با عرضه های سنگین خود در هفته های گذشته این پالس را به بازار مخابره کردند که وارد سهام بزرگ نشوید . بازار هم همیشه به دنبال کسب سود و بازدهی مناسب است و با فشار فروش در تلاش برای خروج از این گروه ها است.
وی با اشاره به رشد خوب قیمت ها در بازارهای جهانی گفت: این در شرایطی است که بازدهی سهام گروه های پتروشیمی و فلزی منفی است و تا زمانی که تغییری در تابلوی معاملات این نمادها ایجاد نشود، وضعیت به همین منوال است.
هلالات با تاکید بر اینکه حقوقی ها باید تغییر رویه بدهند، گفت: سرمایه گذاری که نمادهای بزرگ و بنیادی را می خرد به دنبال بازدهی های کوتاه مدت نیست اما انتظار دارد در بلند مدت بازدهی های حداقل بالاتر از نرخ سود بانکی داشته باشد و ضرر نکند ، اما زمانی که حقوقی ها سهام بزرگ و بنیادی بازار را با رفتارهای خود منفی می کنند این اعتماد از بین می رود و شاهد چنین روندهایی در بازار هستیم.همفکران
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
در پایان معاملات روز جاری، #خروج_پول_حقیقی در حدود 375 میلیارد تومان به ثبت رسیده است این در حالیست که روز گذشته #ورود_پول_حقیقی در حدود 323 میلیارد تومان بوده است.
#روند_ورود_پول
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
📌نمای پایانی بورس امروز/ سرخی بازار سهامداران را ناامید کرد
🔹افت ۲۴هزار و ۳۲۲واحدی شاخص کل(۱.۶درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۴۲۳هزار واحدی قرار داد.
🔹شاخص هم وزن ۱.۰۸درصد رشد کرد.
🔹ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس حدود ۱۷هزار و ۶۰۰میلیارد تومان شد .
🔹بیش از ۳۶۰میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی
🔹رشد بیش از یک درصد ۳۴۷نماد و افت بیش از یک درصد ۲۰۵نماد
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
برترین #ارزش_معاملات گروههای بورسی تا پایان ساعت معاملات مورخ 1399/10/06
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺چه آیندهای برای سهام صنعت رایانهای متصور میشود؟
11 سهمی که سهامداران را به خود جذب میکند
🔹در بازار سرمایه میتوان ۱۲ نماد از جمله سیستم، تاپکیش، پرداخت و... را در گروه صنعت نرمافزار و خدمات وابسته دستهبندی کرد. ارزش بازار شرکتهای مرتبط با صنعت در حدود یک درصد ارزش بازار سرمایه را تشکیل میدهد. سهام شناور این گروه بهطور متوسط ۱۳ درصد است. همچنین در یک سال اخیر این گروه بهطور متوسط بازدهی ۱۲۳ درصدی داشته است.
🔹این در حالی است که بورس و فرابورس در این مدت ۳۵۵ درصد بازدهی ثبت کرده است. از طرفی در شاخص صنعت در سه ماهه رشد ۱۳ درصدی داشته است ولی شاخص کل افت ۷ درصدی را ثبت کرده است. همه نمادهای این صنعت بازدهی یک ساله کمتری از شاخص کل داشتهاند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺بازارگردانی الگوریتمی با بورس چه میکند؟
🔹شاخص بورس تهران چند ماهی است از رشدهای پیدرپی فاصله گرفته است. دلایل زیادی برای مثبت نشدن بازار مطرح میشود و در روزهای اخیر، بازارگردانی الگوریتمی بهعنوان یکی از مقصران معرفی میشود.
🔹گفته میشود از آنجایی که الگوریتمها میتوانند موقعیتهای آربیتراژی را سریعتر از انسان تشخیص دهند و به رقیبی برای سرمایهگذاران خرد تبدیل شدهاند و از طرف دیگر، این سرعت بالا، بازارگردان را به نوسانگیری تبدیل کرده است که با حجم معاملات بالا، روند بازار را دستکاری میکند.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺نمادهای کوچک همچنان ارزنده خواهند ماند؟
مهشید داداشزاده، کارشناس بازار سهام:
گفته میشود که بازارگردانها و حقوقیها مدام درحال نوسانگیری هستند و نمادهای بزرگی مانند فارس، فملی، شستا، فولاد، شپنا و خودرو که شناوری بالایی دارند برای سهامداران جذابیتی ندارند و به همین دلیل به سرعت وارد صف خرید نمیشوند.
نمادهای کوچک دارویی، غذایی و سیمانی برای سهامداران جذاب هستند زیرا زودتر وارد صف خرید میشوند و شناوریهای آنها نسبتا به شاخصسازان کمتر است.
شرکتهای بزرگ بازارگردانهای بزرگی دارند، وقتی حقوقیها نوسانگیری میکنند سهامدار خرد تصمیم به فروش میگیرد.
زمانی که شرکتهای کوچک روند مثبتی دارند سهامداران به سمت خرید آنها میروند. به همین دلیل شرکتهای کوچک جذابیت بیشتری نسبت به شاخصسازان دارند.
به باور برخی کارشناسان این شرکتهای کوچک شاید بتوانند به قله برسند یا چند درصد بیشتر بازدهی داشته باشند_تجارتنیوز
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش بازار امروز 6 دی 99/ لباس قرمز بر قامت بزرگان بازار #اختصاصی نبض بورس
#گزارش بازار #ویدئو
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 ارزش سهام عدالت در ۶ دی ماه ۹۹
🔹 ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی به 9 میلیون و 577 هزار و 542 تومان رسید. بدین ترتیب ارزش 60 درصد سهام عدالت برای فروش حدود 5 میلیون و 746 هزار و 525 تومان می باشد.
اُفت 2.8 درصدی ارزش سهام عدالت در روز جاری موجب شد تا ارزش این سهام در مقایسه با روز گذشته 281 هزار و 254 تومان کاهش یابد.
nabzebourse.ir/0005Xd
🆔 @nabzebourse
#برکت
#کدال
اطلاعیه 99/10/06
اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی #دانا حداکثر تا تاریخ 1399/10/10 متوقف می گردد.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی #وملی حداکثر تا تاریخ 1399/10/10 ) متوقف می گردد/ به اطلاع ميرساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی #کسرام حداکثر تا تاریخ 1399/10/10 ) متوقف می گردد./ به اطلاع مي رساند، كليه معاملات نماد معاملاتي شركت هاي #دانا، #فمراد و #ثاخت در روز جاري شنبه مورخ 1399/10/06 تاييد نگرديد.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com