شعار سال ۱۴۰۲، جعفری.mp3
9.19M
🇮🇷
📢 #صدای_ثامن(۱۲۲) | رابطه بین رونق تولید و مهار تورم
🍃🌹🍃
🎙 حميد جعفری
😊سلام
لطفا جهت شرکت در نظر سنجی پویش عکس ماندگار راهپیمایی روز قدس و انتخاب عکس برتر با استفاده از دو لینک زیر به کد مورد نظر خودرای بدهید :
1️⃣ لینک 1 : کدهای 1 تا 30 https://eitaabot.ir/poll/5fk3?eitaafly
2️⃣ لینک 2 : کد های 31 تا آخر https://eitaabot.ir/poll/1xb9a2?eitaafly
🔥💥 زمان شرکت در نظر سنجی تا 24:00 روز چهارشنبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 درود خدا بر زنانی که با #حجابشان لحظه لحظه در عبادتند...
🍃🌹🍃
🎙 حجت الاسلام عالی
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | نشانه های تغییر نظم جهانی در آمریکای لاتین
🍃🌹🍃
🔻پس از شکست «بولسونارو» در انتخابات ۲۰۲۲ برزیل، کاخ سفید سرمایهگذاری زیادی جهت تلطیف رفتار ضدآمریکایی دولت سوسیالیست «لولا داسیلوا» صورت داد.
🔹اتخاذ مواضع قاطعانه اخیر دولت برزیل در قبال جنگ اوکراین و مداخلهگرایی آمریکا اما نشان داد که محاسبات واشینگتن درباره تغییر رفتار جریانات ضدآمریکایی در آمریکای لاتین مانند دیگر محاسبات تیم سیاست خارجی بایدن اشتباه بوده است.
🔸اخیرا لولا داسیلوا رئیسجمهور چپگرای برزیل در پایان سفر خود به چین صراحتا آمریکا و ناتو را مولد بحران در اوکراین دانست و پایان جنگ را به تجدیدنظر غرب در سیاستهای جنگطلبانهاش منوط کرد. او همچنین گفت:
واضح است که کسانی که خود را «ارباب دنیا» می دانند احساس ناراحتی می کنند. با این حال، ما می خواهیم به این افراد بگوییم: "ما نمی خواهیم بالاتر از کسی باشیم، ما فقط خواهان برابری هستیم.
🔹مقامات آمریکایی در جریان سفر داسیلوا به پکن به خوبی دریافتند که تغییر راهبردهای تثبیت شده جریانات ضد آمریکایی در آمریکای لاتین با تغییر رفتار ظاهری کاخ سفید امکانپذیر نیست!
🔺به نظر می رسد تحولات بین المللی از غرب تا شرق آسیا، و از آفریقا تا آمریکای لاتین، همگی نشانه هایی از وجود یک پیچ تاریخی، مبنی بر تغییر نظم جهانی و انتقال قدرت از غرب به شرق دارد.
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | رفراندوم شعار یا راه حل؟!
🍃🌹🍃
🔻دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار امروز با دانشجویان فرمودند: مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ در اصل ۵۹ قانون اساسی مراجعه به آرای مردم در «مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی» مطرح شده است. توجه به این موضوع از نقاط عطف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به حساب میآید. در این زمینه گفتنی است که انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب جهان است که نظام برآمده از انقلاب را به رفراندوم گذاشت و قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد.
🔸در عین حال لازم است به این نکته نیز اشاره کرد که برای اجرای رفراندوم یک مسیر قانونی پیشبینی شده است. طبیعتا این راه مفتوح است، اما به نظر میآید توجه به فرامتن موضوع رفراندوم و انگیزههای آن از اهمیت بیشتری برخوردار است، چون اینگونه تصور میشود که انگیزه طراحان موضوع رفراندوم در طی این سالها بیشتر سیاسی و منبعث از تمایلات جناحی بوده است، تا اینکه بخواهند از طریق رفراندوم گرهای از مشکلات باز شود. مهمترین پرسشی که در این باره قابلیت طرح دارد آن است «مسائل بسیار مهم» کشور که هماکنون از طریق عادی قابل حل نیستند چیست؟ در طی سالهای گذشته کدام مسئله به شکلی اساسی و فراگیر ذهن و روان مردم را درگیر خودش کرده است؟ طبعا مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی.
🔹آن چهره سیاسی که در دوره مسئولیتش شدیدترین مشکلات اقتصادی بر کشور تحمیل شد و شاخصهای اقتصادی بدترین وضعیت ممکن را تجربه کرد، از اینکه در دوران اداره کشور توسط دولتش و حتی بعد از آن موضوع رفراندوم را مطرح میکند، دقیقا به دنبال چیست؟ فردی که بر اثر سوءتدبیر در اجراء، سبب شد در سال ۱۳۹۸ در پی تغییر قیمت بنزین در کشور فاجعه درست شود و در مرحلهای دیگر مردم را به بازار سرمایه دعوت میکند اما مدتی بعد مردم به خاک سیاه نشانده میشوند، درباره چه چیزی میخواست همهپرسی برگزار کند؟ او بارها موضوع رفراندوم را به فضای عمومی و رسانهای کشاند، اما یکبار نگفت درباره چه چیزی باید رفراندوم کرد و هیچگاه سازوکار برگزاری رفراندوم را طی نکرد!
🔺مشخص است که چنین فردی به دنبال تبلیغات و کار سیاسی است و هم اینکه میخواهد ضعفهای خودش را پشت شعارهایی از این دست پنهان کند. امر پیچیدهای نیست؛ دیروز و امروز و حتی فردا مهمترین مشکل و مطالبه مردم حل مسائل اقتصادی و معیشتی است. راه آن نیز رجوع به آراءکارشناسان دلسوز، به کارگیری مدیران اجرایی توانمند و گسترش روحیه انسجام بین مردم و مسئولان است.
✍🏻عزیز غضنفری
🇮🇷
📝 تلویزیون سوئد استفاده از توئیتر را متوقف میکند
🍃🌹🍃
🔻تلویزیون دولتی سوئد هم به جمع رسانههایی پیوست که استفاده از توئیتر را به عنوان منبع خبری و یا انتشار اخبار برای همیشه کنار میگذارد.
🔺مدیران این رسانه سوئدی دلیل اصلی چنین تصمیمی را «عدم توانایی در مبارزه با اخبار جعلی و سخنان نژادپرستانه و نفرت پراکنانه» عنوان کردند.
🔴غرق شدگی در فضای مجازی، یکی از آفات فعالیتهای دانشجویی
✍️ سید علیرضا آلداود
🔻رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان فعالیت به قصد دیدهشدن، و غرق شدن در فضای مجازی را از دیگر آفات فعالیتهای دانشجویی دانستند و افزودند: فضای مجازی به هرحال یک واقعیت است اما برخیها از فضای مجازی سیلوار خبر و مطلب و تحلیل میپذیرند در حالیکه باید تلاش کنند در این فضا و شبکههای اجتماعی خبر و تحلیل صحیح نشر دهند.
🔻 یکی از مهمترین بندهای فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی با دانشجویان بحث فضای مجازی و آفات آن برای فعالین دانشجویی بود.
🔻البته این توصیه از سوی امام خامنهای با توجه به اینکه ایشان اهمیت فضای مجازی را به اندازه انقلاب اسلامی میدانند قابل پیش بینی بود، اما چرا حضرت آقا به مراقبت در خصوص عدم فعالیت به نیت دیده شدن و عدم پذیرش اخبار و تحلیلها در این فضا بیشتر تاکید کردند.
🔻 در فضای مجازی مخصوصا وقتی افراد دچار اعتیاد اینترنتی میشوند و البته اگر صفحه یا کانال پرمخاطبی هم داشته باشند، عموما دچار یک سندروم روانشناختی به نام سندروم شخصیت خودشیفته میشوند. یعنی کسانیکه دچار این اختلال میشوند برای گرفتن لایک یا تأیید شدن بیشتر، فعالیت میکنند و هدفشان خودنمایی و تلاش برای بیشتر دیده شدن یا لایک بیشتر خواهد بود.
🔻همچنین یکی از مهمترین عوامل جذابیت رسانههای اجتماعی فراهم آوردن بستری برای شهرت آسان است. فقط کافی است یک مطلب جالب و بامزه توئیت کنید، یک ویدئوی جذاب به اشتراک بگذارید و یا یک متن قابل تحسین بنویسید، آنگاه بلافاصله جلبتوجه میکنید. اگر مطلبی که به اشتراک میگذارید واقعاً خوب باشد، لایکهای زیادی دریافت میکنید، دنبال کننده بیشتری به دست میآورید و از صفحهتان بیشتر دیدن میشود؛ حتی ممکن است توجه یک سلبریتی را هم به خودتان جلب کنید. درنتیجه حضورتان در شبکههای اجتماعی پررنگتر میشود و حتی ممکن است به یک «آدم معروف در شبکههای اجتماعی» با هزاران لایک و دنبال کننده تبدیل شوید.
🔻 اما این موضوع یعنی تولید محتوا، به اشتراک گذاری محتواهای جذاب، تلاش برای گرفتن لایک بیشتر و یا دیده شدن برکت فعالیتهای فضای مجازی و رسانهای را به خصوص در قشر دانشجو از بین خواهد برد، پیشتر هم نوشته بودم، حاج قاسم فضای مجازی نخستین خصوصیتش باید اخلاص باشد.یعنی در فضای مجازی مینویسد برای خدا، لایک میزند برای خدا، باز انتشار میکند برای خدا و... آنکاه خدا نیز به آن نوشته برکت خواهد داد.
🔻 و نکته دوم پذیرش سیل وار اخبار و تحلیل از فضای مجازی بجای تولید خبر و محتوای صحیح در این فضا است. از آنحاییکه متاسفانه فضای مجازی در کشور یک فضای رها شده است و براحتی روزانه در آن اخبار جعلی و یاس آور تولید می شود و از طرفی نبود تیم های حقیقت یاب که با استفاده از مهارتهای فکت چکینگ به همراه راستی آزمایی توسط هوش مصنوعی بتوانند با این سلاح مخرب جنگ ترکیبی(اخبار جعلی) مقابله کنند احساس میشود، اینجا نقش تیمهای دانشجویی بسیار برجسته میشود.
🔸 تیمهای آموزش دیده که خالصانه در این فضا حضور پیدا کنند و مسلح به سلاح سواد رسانهای، فکت چکنیگ، تکنیکهای اقناع مخاطب، آفند و پدافند شناختی باشند تا بتوانند سیلی از اخبار و تحلیلهای صحیح را در فضای مجازی تولید کنند و به لحظه در خصوص اخبار جعلی نیز روشنگری و تبیین کنند.
ادامه دارد...
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 اصلاح طلبان با مطرح کردن #رفراندوم دنبال چه چیزی هستند؟🤔
🍃🌹🍃
✅ قسمت اول
🎙 کارشناس: دکتر عبدالله گنجی
#بیست_ویژگی_اخلاقی
#استاد_شهید_مطهری_ره
🌸🍃🇮🇷هفته گرامیداشت سالگرد استاد شهید مطهری «ره»
وهفته تربیت و آموزش عقیدتی_ سیاسی ومعلم در بسیج گرامی باد🌸🍃🇮🇷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#خبرگزاری_بسیج_نایین
https://eitaa.com/joinchat/1882456397C1b2785c368
🔥🔥🔥🔥برگزاری مراسم گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج با سخنرانی کارشناس امور تربیتی و مشاوره خانواده حجه الاسلام و المسلمین صغیرا به همراه تجلیل 🎁🎁از مربیان و اساتید آموزشی و عقیدتی سیاسی بسیج
⏰🗓 زمان : سه شنبه 1402/2/12 ساعت 17:00
مکان 🏡🏡 : حسینیه شهدای ناحیه مقاومت بسیج نایین واقع در میدان شهید مصطفی خمینی
تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی ناحیه مقاومت بسیج نایین
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#خبرگزاری_بسیج_نایین
https://eitaa.com/joinchat/1882456397C1b2785c368
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بصیرتی قطب نما
شهید جهاد تبیین
بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج و گرامیداشت شهادت استاد مطهری
🇮🇷
📝 آیا دولت سیزدهم موفق بوده یا خیر؟!
🍃🌹🍃
۱- دولت سیزدهم برخلاف تمام دولتهای گذشته از ابتدا جلوی چاپ پول های کاغذی و غیر کاغذی بدون پشتوانه از فلزات طلا و نقره و... را از بانک مرکزی گرفت.
متأسفانه در تمامی دولت ها برای هزینه جاری خود از چاپ پول های بدون پشتوانه و استقراض از بانک مرکزی تامین می کردند که نتیجه آن تحمیل تورم بی سابقه به اقتصاد کشور بود.
🔹دولت تدبیر و امید رکورد این استقراض را شکست به طوری که میزان استقراض در این دولت به ۹ برابر دولت قبلی رسید و در عین حال بدهی های دیگر مثل فروش اوراق بهادار و تحمیل پرداخت اصل سود آن به دولت قبل به اوج خود رسید و دولت سیزدهم برای اولین بار اقدام بسیار مهم و بسیار شجاعانه و غیر قابل باوری انجام داد و آن عدم چاپ پول بدون پشتوانه برای هزینههای جاری خود بود.
🔸در عین حال در حل مشکلات دیگر نیز اقدامات بسیار مهمی شکل گرفت که از ذکر آنها خودداری می کنیم که نتیجه آن اقدامات مهار کرونا در کشور، پایان قطع برق، گاز افزایش ذخایر راهبردی و اقلام ضروری به چهار ماه به جای چهار روز و اقدامات بزرگ دیگری مثل عضویت در پیمان شانگهای؛ ارتباط گسترده با چین، روسیه، کشورهای منطقهای و فرامنطقهای بود که آثار مثبت آن را به وضوح می توان در آینده مشاهده کرد.
در کشوری که متأثر از جنگ ارزی و هجوم برای خرید طلا و ارز و دامن زدن به افزایش روانی قیمت ارز و طلا و به تبع آن افزایش قیمت اقلام ضروری و... بود قصد دشمن از این جنگ ارزی و پروپاگاندای گسترده و جنگ تبلیغاتی افزایش قیمت دلار در انتهای سال ۱۴۰۱ به ۷۰۰ هزار ریال و بعد از آن به صد هزار ریال و در انتهای فصل بهار به صدوچهل هزار ریال بود علیرغم موفقیت نسبی این توطئه الحمدالله با شکست روبرو شد.
۲_ تحمیل یک شکست گسترده اقتصادی به کشور
همانطور که گفته شد با توجه به مقایسه شرایط گذشته و حال دولت سیزدهم را می توان بسیار کارآمد ارزیابی کرد و چشم انداز اقدامات دولت در مهار نسبی تورم و رساندن اقدامات مثبت این دولت بر سر سفره مردم را می توان مشاهده و سرعت مناسب کشور ارزیابی کرد.
🔹در پایان باید گفت با توجه به وعده الهی در آیات متعدد قرآن و به عنوان نمونه آیه ۹۶ سوره اعراف که در صورت رعایت ایمان به خدا و سنت ها و رعایت دستورات خداوند و اعتبار به آنها و ایستادگی در مقابل دشمن، برکات آنها در زمین بر مومنین نازل خواهد شد.
🔸رجا واثق داریم که در سالهای آینده در کمتر از یک دهه شاهد پیشرفت چشمگیر و مناسب کشور و کم شدن فاصله طبقاتی و کاهش فشار اقتصادی بر مردم باشیم.
✍️ سید جلال حسینی