♨️ یکصدوهفتادوسومین جلسه گفتگوی زنده سه شنبه شب ها:
🔥موضوع: 💥(قسمت پنجم)💥
پرسش و پاسخ چالشی
با حضور تعدادی از دانش آموزان عزیز ✅
با کارشناس مسائل سیاسی :
جناب آقای محمدحسین دادخواه
🗓زمان: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ساعت ۲۱
🎥 پخش زنده در کانالهای اهل البصر ایتا و روبیکا:
@ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
نشریه خبر تازه 10اردیبهشت 1403.pdf
254.8K
نشریه خبر تازه 1403/02/10
نشریه خبر تازه11 اردیبهشت 1403.pdf
243K
نشریه خبر تازه 1403/02/11
بیداری جوانان غربی به فاصله دو وعده صادق
🔺هنگامی که رهبری در اوج اسلام هراسی غرب به واسطه ظهور داعش درمیان جوانان اروپایی و امریکایی به آنان نامه نوشتند و از اسلام راستین و توصیه به مطالعه قرآن سخن به میان آوردند، کمتر نظریه پردازی به ثمره این وعده و دعوت رهبری از جوانان اروپایی و امریکایی برای پیوستن به جبهه حق خوش بین بود
🔺اما درست در زمانی که دشمن از فرصت بر سرکار بودن دولت غرب گرا در جمهوری اسلامی ایران نهایت بهره را میبرد تا افکار عمومی نخبگان و جوانان را از حقیقت جهان و منطقه گمراه سازد، مالک ها در میدان جنگ سخت و ابوذر ها در میدان جنگ نرم با داعش و سازندگان داعش درحال مبارزه بودند تا جایی که دشمن به یکباره دید در منطقه پایگاه هایش نا امن و طرح ریزی هایش در کشورهای منطقه نقش برآب شده است لذا درصدد برآمد تا با حذف سپهبد قاسم سلیمانی ، جای جلاد و شهید را در نزد افکار عمومی ایران، منطقه و جهان تغییر دهد اما غافل ازینکه دست برتری در جهان وجود دارد که از لسان رهبری حکیم انقلاب نوید تمدن نوین اسلامی را میدهد و ماه پشت ابر را عیان خواهد کرد
🔺در آن هنگام که رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب از تمدن نوین جهانی سخن به میان آوردند ، کمتر کسی این باور را داشت که پایه های این تمدن بعد از ۴سال رخ نمایی کند و همگان با نگاه تردید بر وعده رهبری مبنی بر تسلط فلسطینیان بر صهیونیستها مینگریستند اما طوفان الاقصی با عزت نفس حماس شکل گرفت
🔺 در شرایطی که بسیاری از تحلیل گران پاسخ رژیم صهیونیستی به عملیات طوفان الاقصی را نابودی جبهه مقاومت قلمداد میکردند رهبرانقلاب اسلامی از پیروزی فلسطین سخن آوردند اما رشادت دلاورمردان ما در ضربه شست عملیات وعده صادق خط بطلانی بر تفکر شکوه و جلال غرب و ادعاهایش بود و شکستن هیمنه رژیم صهیونیستی یک پیام مهم به افکارعمومی جهان مخابره کردند و آن هم اینکه لابی های رژیم صهیونیستی شکننده اند پس به میدان بیایید و همچون جوانان ایرانی در طول این چهل سال مقاومت کنید و ساختار زور سرمایه داران را بشکنید و در برابر سالها دروغ و نسل کشی آمریکا و اسرائیل بایستید و اسیر القائات رسانه ای نشوید
✅ این بیداری حاصل دو وعده صادق رهبری در میدان جنگ نرم و جنگ سخت است و تا جایی که چفیه سیدعلی خامنه ای تبدیل به علم مبارزه بر علیه استکبار و شیاطین عالم برای هر فردو سلیقه در سراسر جهان شده است. همان چفیه ای که به نشانه مبارزه یک روز هم از دوش ولی امر مسلمین نیفتاد....
✍️ #نسرین_مقیمی
نشریه خبر تازه 16 اردیبهشت 1403.pdf
232.7K
نشریه خبر تازه 1403/02/16
نشریه خبر تازه 17 اردیبهشت 1403.pdf
297K
نشریه خبرتازه 1403/02/17
🔰کار را که کرد؟
🔹انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخاباتـ که در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار میشودـ روشن خواهد شد.
🔸تبلیغات دور دوم انتخابات از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شده است و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد؛ اما در فضای مجازی و رسانهای کشور گاهی این موضوع پررنگ میشود که این دوره از انتخابات در مقایسه با مرحله اول اهمیت خاصی ندارد؛ زیرا مجلس دوازدهم اکثریت نمایندگان خودش را شناخته است. این در حالی است که ۴۵ نفر، یعنی یک ششم نمایندگان مجلس هنوز مشخص نیستند و بدون تردید، در نهادی که مبتنی بر رأی و رأیگیری همه کارهای خودش اعم از تعیین هیئترئیسه، تصویب آییننامههای داخلی و وضع قوانین موضوعه در سطح ملی را پیش میبرد، گاهی یک رأی هم مهم و تعیینکننده میشود، چه برسد به ۴۵ رأی.
🔹بنابراین، برخلاف القای دشمنان در جنگ شناختی و ساز ناکوک ناامیدی برخی جریانهای واداده و وامانده سیاسی، اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم که در پایان هفته در ۲۲ حوزه انتخابی با رقابت برای ۴۵ کرسی در کشور برگزار خواهد شد، کمتر از مرحله اول نیست؛ چرا که با مشخص شدن ترکیب مجلس سرنوشت چهار سال قانونگذاری کشور در دست این نمایندگان قرار میگیرد. از این رو، شرکت مردم عزیزمان در انتخابات روز جمعه در حوزههای باقیمانده مصداق ضربالمثل ایرانی «کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد» است.
🔸مسلماً، اتمام کار به انجام درست آن است و انجام درست منوط به رعایت شرایط و لحاظ شاخصههایی است که امروز جامعه ایرانی به آن نیاز مبرم دارد. در واقع، در مرحله دوم انتخابات مجلس لازم است مردم افزون بر ملاحظه صلاحیتها و شایستگیهای اولیه در باره گزینههای انتخابی، از قبیل داشتن تخصص و تعهد، کارنامه موفق در گذشته و داشتن طرحهای راهگشا و برنامههای امیدبخش برای حل مشکلات حال و آینده، به ترکیب و آرایش نمایندگان راه یافته در مرحله اول هم توجه کنند؛ چرا که همین نمایندگان میخواهند در فراکسیونهای مختلف برای حل مشکلات، به ویژه مسائل و چالشهای اقتصادی و معیشتی مردم به صورت تخصصی دستهبندی شوند و لوایح دولت را طرح و بررسی کنند؛ حال هر قدر که صلاحیتهای بیشتر و کارآمد داشته باشند و از حیث فکری و سیاسی همافزا و همدل باشند، هم در راهبری تقنینی و هم پشتیبانی از دولت انقلابی که اقدامات مهمی را شروع کرده و حتماً بخش عظیمی از موفقیتهایش در گرو تعامل خوب با مجلس آینده است، تلاشها و دستاوردهای بیشتری خواهند داشت.
#حرفروز
✅حضور مجدد در پای صندوق رأی
📝 به قلم مهدی سعیدی
🔹دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی 11 اسفندماه سالی که گذشت، برگزار شد که عملیات روانی گسترده دشمنان جمهوری اسلامی با همه توان فعال شده بود تا مانع حضور مردم در پای صندوق رأی شوند و میزان مشارکت را به زیر 20 درصد برسانند.
در این معرکه، 41 درصد ملت ایران به میدان آمدند تا نقشههای دشمن را نقش بر آب کنند و حماسه باشکوهی آفریدند که محاسبات دشمن را برهم ریخت؛ اما کار انتخاب به اتمام نرسیده و هنوز تکلیف 45 کرسی مشخص نشده است و روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه به اتمام خواهد رسید.✅
🔹۴۵ صندلی نیز میزان کمی نیست که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت. این تعداد میتواند یک اقلیت مؤثر در مجلس را شکل دهد که در سامان دادن به بخشی از تصمیمات مجلس مؤثر باشند.
میتواند ترکیب هیئت رئیسه مجلس را تغییر دهد و در شکلگیری ترکیب کمیسیونهای مجلس نیز مؤثر باشد.
گفتنی است، بیشتر صندلیهای باقی مانده متعلق به شهرهای بزرگی چون تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، زنجان، کرمانشاه و... است که از میزان رأی بالایی نیز برخوردارند. طبیعی است که انتخاب شایستگان در کنار میزان مشارکت رأیدهندگان، میتواند در کیفیتبخشی مجلس مؤثر باشد.
🔹در این مرحله نیز همچنان شاهد رقابت سیاسی گروههای سیاسی گوناگون که هواداران متفاوتی دارند، هستیم و انتظار آن است که نامزدها بتوانند با رعایت اخلاق و قانون، در شکل دادن به رقابتی سالم، منصفانه و اخلاقی کمک کنند و به جای آنکه وقت خود را صرف رقیب کنند، به اثبات کارآمدی و ارائه برنامه خود برای حل مشکلات کشور مشغول باشند.
این مشی و مرام میتواند موجب ایجاد امید جامعه به حل مشکلات کشور و پرانگیزه شدن برای شرکت در انتخابات شود.
🔹الکترونیکی شدن رأیگیری و کاهش نامزدها و پایان انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز امر رأیگیری را نسبت به دور اول به شدت تسهیل کرده و وقت چندانی را از رأیدهندگان نخواهد گرفت. بنابراین، در این دو سه روز باقی مانده تلاش کنیم تا همه آنهایی را که در دور اول انتخابات شرکت کردهاند، به حضور دعوت کنیم تا کار نیمه تمامشان را به اتمام برسانند و از دیگرانی هم که به هر علت نتوانستند در پای صندوق رأی حاضر شوند، دعوت کنیم تا در این عمل صالح ملیـ انقلابی حاضر شوند.
امید میرود این افزایش مشارکت و حضور آحاد مردم باعث شود تا خرد جمعی و عقل جمعی بتواند شایستگان و افرادی را که مفید به کشور و نظام و انقلاب باشند، گزینش کند.
#انتخابات
سیاست ها و چارچوب تحلیلی.pdf
310.9K
سیاست ها و چارچوب تحلیلی عملیات وعده صادق
🔥ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
نشریه خبر تازه 18 اردیبهشت 1403.pdf
280.4K
نشریه خبر تازه 1403/02/18
نشریه خبر تازه 19 اردیبهشت 1403.pdf
238.9K
نشریه خبر تازه1403/02/19