🔰 گزارش روز
💠 پساحقیقتی برای حق رأی
«پساحقیقت» از شرایطی حکایت دارد که در آن فکتهای عینی در مقایسه با کشش احساسات و باورهای شخصی تأثیر کمتری در شکل دادن به اذهان عمومی دارند. این شرایط به مثابه یک تکنیک برای هدایت اذهان به سمت دلخواه در کشورهای گوناگون پیاده شده است. برای نمونه، در قضیه برگزیت که صدها اتوبوس آمار جعلی پرداخت هفتگی ۳۵۰ میلیون یورو از طرف انگلیس به اتحادیه اروپا را تبلیغ میکردند، نتیجه این شد که اکثریت مردم به برگزیت رأی دادند؛ اما اکنون بعد از هفت سال شبکه انتیوی آلمان میگوید: «حداکثر مردم (حدوداً ۵۴ درصد) از برگزیت پشیمان هستند» و در واقع این معضلی است که شرایط پساحقیقت برایشان رقم زد.
جامعه ایرانی نیز از به دام این شرایط افتادن مصون نیست. آمارها نشان میدهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، ایران را پوشش میدهند. این ماهوارهها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کردهاند. بخش عمده آنها مربوط به شبکههای فارسیزبان از جمله BBC فارسی، VOA، من و تو و فارسیوان است. اختصاص بودجههای سنگین دولتها و سرمایهداران خاص، به پشتیبانی از این شبکهها بیارتباط با محتوای این رسانهها نیست؛ از این رو این سؤال همچنان از سوی این دولتها بیپاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، اما کلان بودجهها برای اجرای پروژه شبکههای فارسی زبان اختصاص داده میشود؟ به نظر میرسد پاسخ این پرسش، ایجاد شرایط پساحقیقت در بزنگاههای گوناگون برای جامعه ایرانی باشد. در واقع، انتخابات یکی از بزنگاههایی است که دشمن همواره سعی داشته است با حربههای مختلف اذهان و احساسات اجتماعی را به سمتی هدایت کند که اعتباری برای انتخابات قائل نباشند. برای نمونه، در انتخابات سال گذشته این مسئله در رسانهها و شبکههای فارسیزبان خارجنشین پیگیری شد. از فروردین سال ۱۴۰۲ رسانههای غربی کلیدواژه «مشارکت زیر ۳۰ درصد» را برای انتخابات مجلس در ایران کلید زدند. از طرفی برخی عوامل داخلی نیز این خط را تقویت کردند؛ به گونهای که «جعفرزاده ایمنآبادی»، نماینده دورههای نهم و دهم مجلس اظهار داشت: «مردم اصلاً نمیدانند سال انتخابات مجلس است» یا اینکه برخی اظهار میکردند اصلاحات در این انتخابات گزینهای نخواهد داشت. همه این اقدامات، مخاطب را در یک فضای پساحقیقت فرو میبرد تا آمارها، دلایل و منطق مشارکت حداکثری او را از انجام تکلیف شهروندیاش باز دارد. جالب آنکه در سال گذشته بیش از ۸۰۰ نفر از اصلاحطلبان برای کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی نامنویسی کردند و نیز شاهد مشارکت بالای ۴۴ درصد بودیم. در واقع حق رأی، امتیازی است که ملتها در طول تاریخ برای آن جانفشانی کردهاند و اکنون باید از این حق اجتماعی در اعتلای سرنوشت کشور بهره برد.
✍️ #محمد_حکیمی
Entekhab-Salehan-jelde07.pdf
333.1K
🌿 ⃟⃟ ⃟🌺
وظایف قشر طلبه،دانشجویان،هنرمندان در انتخابات از دیدگاه رهبری
#انقلابیون
#انتخابات1403
#انتخابات
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
🔰 مهمترین راهبردهای دشمن در انتخابات
۱. عدمبرگزاری انتخابات
۲. مخدوشسازی مشارکت حداکثری و ایجاد شائبه در زمینه مهندسی شدن و فرمایشی و ناکارآمد بودن انتخابات و همچنین تلاش برای برگزاری انتخابات در فضای امنیتی و هولناک
۳. دوقطبیسازی مخرب، ترویج دوگانههای کاذب و آسیب رساندن به وحدت و انسجام داخلی کشور
است؛ مانند امنیت- معیشت، عقلانیت و انقلابیگری، انقلابیگری و معیشت و...
۴. حمایت و تبلیغ جریان غربگرا با هدف قراردادن انتخاب اصلح و انتخاب گزینهای غیرانقلابی و دارای ایستارهای متمایل به غرب
۵. انزوای جریان انقلابی و استکبارستیز
۶. حمله به نهادهای انقلابی مثل شورای نگهبان و صدا و سیما با دادن نسبتهای ناروا، تهمت، دروغ و افترا و نسبت عملکرد جناحی به آن
🔰 راهنما زدن به سمت رئیسی و چرخش به سمت مدیریت غربگرا ممنوع
▪️کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه خط انقلاب و مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی برعهده دارند و اکنون میبایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند.
▪️شهید رئیسی جایی آمد که به تعبیر تحلیلگران، یک میدان مین کامل و ترکیبی بود. رئیسجمهور شهید، کشور را با تورم ۶۰ درصدی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، نقدینگی ده برابر شده، خزانه ارزی صفر شده و تعهدات متراکم تحویل گرفت. مرداد ۱۴۰۰ اعضای دولت وقت به آیتالله رئیسی گفتند دولت قادر به پرداخت حقوق سر ماه کارمندان نیست، اعضای ارشد دولت میگفتند بدون برجام و FATF نمیتوانیم واکسن وارد کنیم...
▪️آیتالله رئیسی با اتکا به توانمندیهای داخلی و مدیریت جهادی و انقلابی به خشک کردن ریشههای تورم اقدام کرد؛ به جبران کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی بدون استقراض از بانک مرکزی همت کرد. رشد نقدینگی را کنترل کرد و از ۴۶ درصد به ۲۴ درصد رساند.
▪️کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی بر عهده دارند و اکنون میبایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند.
انتخـــــــــابات ،انتخــــــــاباتِ پُرشـــــــور باشـــــــد،
باید پُرجمعیّت باشد؛ چرا؟ برای اینکه حضور مـــــــردم در
صحنه، پای صندوق رأی نشانهی حضور ملّت در صحنههای
مهمّ ادارهی کشور است؛ این برای کشور ثروت بزرگی است.
#انتخابات
#انتخاب_درست
پاسخ به 40 شبهات انتخابات.pdf
1.04M
#جهاد_تبیین
💌 پاسخ به ۴۰ شبهه و سوال پرتکرار در فضای مجازی پیرامون انتخابات
🔰 حرف روز
💢 مهمتر از انتخاب اصلح!
«من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.» به نظر شما آیا در این جملات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ابهام وجود دارد و فاقد صراحت است؟ آیا میشود این عبارتهای سرشار از حکمت و معنا را مورد توجه قرار نداد؟
باید منتظر هشتم تیر ماه بمانیم تا ببینیم مشارکت مردم در انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری چگونه رقم میخورد؟ بررسی نتایج نظرسنجیهای بهدست آمده گویای آن است که به احتمال زیاد مشارکت مردم در انتخابات پیشرو عدد ۵۰ درصد را پشت سر خواهد گذاشت. آیا جا ندارد پیشاپیش به دلیل این پیروزی و حماسه بزرگ که دفعکننده بسیاری از تهدیدات است، در مقابل خدای مهربان سجده شکر سایید؟
این رخداد مهم البته تازگی نداشته و منحصر به این انتخابات نیز نیست؛ میانگین مشارکت مردم ایران در انتخاباتها با وجود انواع و اقسام چالشهای داخلی و خارجی از میانگین دموکراسیهای غربی بالاتر است. در این میان، آمارها به ما میگوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است. عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
🔘 به یاد داشته باشیم که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون سیاست قطعی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مشارکت حداکثری در انتخابات بوده و رهبری هیچگاه از این سیاست اعلامی عدول نکردهاند. رهبر معظم انقلاب را به حق باید بزرگترین مدافع مردمسالاری دینی در ایران دانست که ذرهای از این آرمان کوتاه نیامدهاند.
در ماههای پایانی دولت مرحوم هاشمی برخی افراد نامآشنای جبهه اصلاحات پیشنهاد تغییر قانون اساسی را دادند تا ریاستجمهوری مرحوم هاشمی مادامالعمر شود، اما ایشان با قاطعیت مخالفت کردند. در سال ۱۳۸۸ نیز برخی عناصر و گروههای سیاسی کوشیدند تا به شکل دیگری همه قواعد قانونی و مردمسالاری را زیر پا بگذارند که باز رهبر معظم انقلاب در مقابل آنان ایستادند. بعدها چهره شاخص جریان سیاسی اصلاحطلب اعلام کرد، امکان دستکاری در انتخابات جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
▫️ مردمسالاری دینی و مشارکت مردم در انتخابات از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران و خاصه تدابیر و حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است و پرچم حماسه ۸ تیر را پیش و بیش از همه باید دلسوزان و علاقهمندان نظام جمهوری اسلامی بر سر دست بگیرند و معانی و پیامهای این رویداد با شکوه را باید آنان روایت کنند، نه کسانی که سابقه عملیشان در این زمینه برخلاف ادعاهایشان است.
✍️ #عزیز_غضنفری
181670_407 (1).pdf
562.2K
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
📌ادارک سازی انتخابات
🔸انتخابات میدان جنگ نرم است. کارزار انتخابات از میدانهای هماوردی موافقان و مخالفان نظام اسلامی میباشد.
کمیت شرکت کنندگان و نوع منتخبان پیام دارد. ادراک سازی یکی از پیامدها است.
اصل انتخابات فارغ از نوع منتخبان، له یا علیه نظام اسلامی ادراک سازی میکند.
مشارکت بالای مردم در انتخابات، امنیت، حمایت مردمی، سرمایه اجتماعی نظام، پیوند امام و امت را برای موافقان و مخالفان ادراک سازی میکند.
🔸مشارکت کم و بیفروغ، از دست دادن پشتوانه مردمی نظام را ادراک سازی میکند
این ادراک به دشمنان در طراحیها علیه نظام، امید و جرأت میدهد و آنان را جریتر میکند.
#انتخابات۱۴۰۳
#جهاد_تبیین
#مشارکت
✍ #موسی_سلیمانی