1_6934237005.pdf
5.6M
✅پاورپوینت دست آوردهای اقتصادی دولت سیزدهم تقدیم اساتید محترم گردید
استاد سرکار خانم رویا فنودی
https://eitaa.com/naein_basaer
🌐 بسته خبری
▪️ «پرویز فتاح» با صدور پیامی در مورد حضور در انتخابات ریاستجمهوری نوشت: «با تشکر از ابراز لطف اقشار مختلف جامعه و دلسوزان نظام اسلامی برای دعوت از اینجانب جهت حضور در انتخابات ریاستجمهوری، حکم رهبر معظم و فرزانه انقلاب را مدال افتخار و ادامه خدمت در سنگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را بر خود فرض میدانم. انشاءالله به عنوان سرباز ولایت و نظام و خادم و خاک پای مردم عزیز تا شهادت فی سبیل الله استوار باقی خواهم ماند.»
▪️ «سعید جلیلی» داوطلب انتخابات ریاستجمهوری در جمع اعضای ستاد مرکزی خود اظهار کرد: «همه آنچه را که در فضای مجازی برای تخریب ما و موارد مشابه مطرح میشود، بدون پاسخ بگذارید.» وی افزود: «به ویژه مواردی که از سوی نیروهای انقلاب به هر دلیلی در قالب نکتهای مطرح میشود.» جلیلی خطاب به اعضای ستادش تأکید کرد: «اصلا به این موارد پاسخ ندهید و فقط مطالب ایجابی خودمان را منتشر کنید.»
▪️ «علیرضا زاکانی» شهردار تهران پس از نامنویسی در انتخابات ریاستجمهوری گفت: «قرار است با «برنامه و کارنامه» برای پیشرفت ایران عزیز و حل مشکلات مردم با محوریت عدالت و رفع فساد و تبعیض، تا آخر پای کار مردم بمانم.» وی افزود: «قرار است تا نگذاریم جریان تحریف را دوباره حاکم کنند و «کتاب تاریخ» را «برنامه تحول» جا بزنند و خاطرات سیاسیشان را به آرزوی مردم تبدیل کنند.»
▪️ «مسعود پزشکیان» پس از نامنویسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری گفت: «آنچه ما و مجریان باید انجام دهند، حرفهای جدید و راه جدید نیست؛ مشکل ما این است که آنچه سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبری و قانون و برنامه است را یک طرف میگذاریم و از خودمان حرفهای دیگری میزنیم.» پزشکیان گفت: «باید برای اهداف سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تلاش کنیم.»
▫️ «محمد رشیدی» عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: «جمع كثيرى از نمايندگان مجلس و فعالان حوزه سياسى، اقتصادى و فرهنگى در خارج از مجلس خواستار نامزدى آقای قالیباف در انتخابات هستند، اما با اين حال هنوز شخص قاليباف در خصوص حضور يا عدم حضورشان تصميمى نگرفته و اظهار نظر نكردهاند.»
▫️ «اسماعیلی» رئیس دفتر رئیسجمهور شهید گفت: «دولت بنای معرفی نامزد برای انتخابات ریاستجمهوری ندارد.» وی افزود: «دولت بنای برگزاری انتخابات را دارد. اینکه برخی دولتمردان به میدان انتخابات بیاید احتمال دارد. در دولتهای قبلی هم برخی اعضای دولت در بین نامزدهای انتخابات وجود داشتند.»
این انتخابات متفاوت
از انتخابهای دیگر است؛
سفرهاش با شهادت پهن شده؛
حرمت نگه دارید؛
شهدا نظاره میکنند... همین...!
#انتخابات
#شهید_جمهور #رئیسی #امام_زمان
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰چرا دشمنان در شهادت سیدالشهداء خدمت پایکوبی میکنند
يونس
أَكَانَ لِلنَّاسِ عَجَبًا أَنْ أَوْحَيْنَا إِلَىٰ رَجُلٍ مِّنْهُمْ أَنْ أَنذِرِ النَّاسَ وَبَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْقٍ عِندَ رَبِّهِمْ قَالَ الْكَافِرُونَ إِنَّ هَٰذَا لَسَاحِرٌ مُّبِينٌ
ﺁﻳﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺮﺩم ﺷﮕﻔﺖ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻣﺮﺩﻱ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻭﺣﻲ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﻣﺮﺩم ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﻋﺎﻗﺒﺖ ﻛﻔﺮ ، ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﻲ ، ﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﺗﺠﺎﻭﺯ ] ﺑﻴﻢ ﺩﻩ ، ﻭ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻣﮋﺩﻩ ﺩﻩ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺰﺩ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺍﻱ ﻧﻴﻚ [ ﻭ ﻣﻘﺎم ، ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﻱ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭘﺎﺩﺍﺷﻲ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ]ﺍﺳﺖ . ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ [ ﻟﺠﻮﺝ ﻭ ﺑﻲ ﻣﻨﻄﻖ ] ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ، ﺟﺎﺩﻭﮔﺮﻱ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺍﺳﺖ ! !(٢)
✍#بازیاد
امام خمینی، احیاگر مشارکت سیاسی همه طبقات مردم علی الخصوص بانوان
▫️باتوجه به تلاقی سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) ، قیام خونین پانزده خرداد و ایام انتخابات ، فرصت مناسبی است تا به این میراث بی بدیل امام خمینی و حاصل خون شهدای انقلاب اسلامی در تاریخ ایران، از منظری متفاوت بپردازیم؛
▫️امام خمینی ضمن اینکه با تدوین سازوکار جمهوریت نظام به دنبال پای کار آوردن اقشار مختلف مردم اعم از فقیرو غنی جهت سرنوشت سازی آنان برای جامعه خود نیز بودند، خاصتا بانوان را به عنوان نیمی از آحاد جامعه در این مشارکت اجتماعی از روز اول سهیم کردند به طوری که از همان روزهای ابتدایی نهضت بانوان با درک این نگاه امام، علی رغم وجود تمام مشقت ها پا به عرصه گذاشته تاحدی که در قیام پانزده خرداد هم جانفشانی میکنند.
▫️مردمی که سالها از صحنه سیاسی ، اجتماعی و تصمیم گیری جامعه خود حذف شده بودند خصوصا عموم بانوان ایرانی با دریافت نگاه مردم سالارانه امام ایستادند تا برای اولین بار در طول تاریخ این سرزمین درسال۵۸ همه ملت پای صندوق رای بروند و باهر سلیقه و طبقه اجتماعی نظرخود را برای تعیین سرنوشت جامعه خویش ابراز نمایند.
▫️این وجهه و ساختار بی بدیل اجتماعی که امام خمینی با استعانت از اسلام بنا نهادند یک ساختار کاملا مردم پایه است که اگر تضعیف شود ، تضعیف خود مردم اعم از زن و مرد جامعه خواهد بود و اگر با مشارکت پرشور تقویت شود ، تقویت تک تک افراد جامعه نیز خواهد بود
▫️چرا که در طول تاریخ این سرزمین هیچ گاه تا این حد مردم برای تعیین سرنوشت خود گام برنداشته اند و به همین دلیل هم ساختارهای مردم پایه کشور همواره مورد هجمه دشمن و مغرضین قرار گرفته است
▫️پس قهر با صندوق رای ، قهر با حاکمان نظام نیست چون آنان درنهایت منتخبان مردم هستند و از دوره ای تا دوره ی دیگر بیشتر ماندگار نخواهند بود بلکه قهر مردم با خودشان و بی اعتنایی به سرنوشتی هست که پس از سالها مشقت میتوانند امروزه خود برای آن تصمیم بگیرند اما با بی تفاوتی اجازه میدهند به راحتی این حق ارزشمند خویش ازبین برود و بهبود شرایط را دشوار سازد.
🔹در این میان بانوان بیش از همه باید بر این حق حساس باشند و پافشاری کنند چرا که تاکنون هیچ نظامی در طول تاریخ ایران همچون جمهوری اسلامی ایران این چنین فرصت برابری جهت رای و مشارکت در تعیین سرنوشت اجتماعی-سیاسی جامعه، برای آنان فراهم نکرده و آنان را به متن نیاورده است
🔸لذا هرکسی که علاقه مند به سرنوشت کشور و استقلال آن است نباید اجازه دهد حق تعیین سرنوشت مردم خدشه دار و این حضور یک رنگ همه اقشار و طبقات جامعه که حاصل سالها تلاش و مبارزه توده های رنج دیده مردم برای تعیین خط مشی جامعه خود است ، تضعیف گردد و به دست نااهلان بیفتد .
✍️ #نسرین_مقیمی
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰وقتی دعای رئیسی اجابت میشود
الإسراء
وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
ﻭ ﺑﮕﻮ : ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ! ﻣﺮﺍ [ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻛﺎﺭ ﻭ ﺷﻐﻠﻲ ] ﺑﻪ ﻧﻴﻜﻲ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻦ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻴﻜﻲ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭ ﻭ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﺍﺯ ﻧﺰﺩ ﺧﻮﺩ ﻧﻴﺮﻭﻳﻲ ﻳﺎﺭﻱ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻩ .(٨٠)
✍#بازیاد
📌طلوع خمینی در کالبد خامنهای
🔸متن: حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان میگوید:
"صبح ۱۴ خرداد وقتی این خبر از رادیو پخش شد که «روح خدا به خدا پیوست» گویی در «صور اسرافیل» دمیدهاند، مردم از پیر و جوان و زن و مرد و کودک بر سرزنان به خیابانها ریختند و ایران سیاهپوش شد... دشمنان بیرونی که سالها در انتظار آن روز بودند، زبان به شادی از کام بیرون کشیدند و خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد «پایان عمر خمینی، آغاز فروپاشی جمهوری اسلامی است»!...
محل کارم را ترک کردم و به میان خیل عظیم مردم عزادار در خیابانها رفتم. ساعت ۱۱ صبح بود که به محل کارم در سپاه بازگشتم. یکسره به سراغ تلکسهای خبری رفتم... همان خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس، با اشاره به حضور یکپارچه مردم در خیابانها و دلهای سوگوار و چشمان اشکبار آنها، در گزارش خود آورده بود «خمینی بعد از غروب دوباره طلوع کرده است"
🔹پ.ن: در عصر روز چهاردهم خرداد با انتخاب امام خامنهای به زعامت و رهبری ج.ا.ا برهمگان محقق شد که خورشید خمینی پرفروغتر از گذشته مسیر انقلاب را ادامه خواهد داد. بنابراین تیتر سوم پیشنهادی خبرگزاریها با انتخاب مقام معظم رهبری توسط خبرگان رهبری به جانشینی امام خمینی ره در عصر چهاردهم خرداد این جمله میتوانست باشد:"طلوع دوباره خمینی در کالبد خامنهای"
#امام_خمینی
#امام_خامنهای
✍ #موسی_سلیمانی
تاثیر مهم عملیات وعده صادق در#انتخابات1403
🔸ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری چهاردهم تمام شد. پس از 5 روز حدود 80 نفر در این رقابت نفسگیر ثبت نام کردند.
نکته قابل توجه در بیانیهها و سخنرانیهای داوطلبان پس از ثبت نام این بود که در این دوره هیچ یک از نامزدها به دوگانگی جنگ و معیشت اشاره نکرد. هیچ نامزدی نیز خود را قهرمان دور کردن سایه جنگ از کشور ندانست.
دلیل عمده این امر تاثیر مهم عملیات #وعده_صادق است. پس از عملیات وعده صادق احساس ترس از سایه جنگ از کشور و برخی از متوهمان رخت بربسته است. بر همگان به ویژه نامزدهای ریاست جمهوری آشکار است که در حال حاضر سایه جنگی جمهوری اسلامی را تهدید نمیکند. جایگاه بررسی مسئله جنگ و عدم جنگ در هیئت دولتها نیست؛ بلکه در شوراي عالي امنیت ملی و اتاقهای علمیات نیروهای مسلح است.
#انتخابات۱۴۰۳
#وعده_صادق
#سایه_جنگ
✍ #موسی_سلیمانی
🔰 گزارش روز
💠 چرا دل آقا برای رئیسی سوخت؟
یکی از عبارتهایی که رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) در مراسم سالگرد امام خمینی(ره) به کار بردند، عبارت «دلم برای رئیسی سوخت» بود که به سرعت مورد توجه فعالان رسانهای قرار گرفت. این عبارت که با توضیحات بعدی معظمله حاکی از عمق مظلومیت شهید رئیسی بود، نشان داد که بعضاً در حق برخی خدمتگزاران به مردم کم لطفیهایی صورت میگیرد. در حالی که اصل رقابت بر اساس آموزههای دینی ما برای خدمت است و قاعدتاً باید افراد در خدمات دولت با هم رقابت کنند؛ اما در عمل با تخریب رقیب و زیر سؤال بردن اقدامات او، فضای قدرتطلبی را در جامعه گسترش میدهند. این شیوه برخورد سبب میشود که اصولاً مردم هم به جای دیدن خدمات، رقابت بر سر قدرت را ببینند و اگر رویکرد از خدمتگزاری به سمت قدرتطلبی رفت، همه داشتههای انقلاب و مردم در معرض خطر جدی قرار میگیرد.
🥀️یکی از اصلاحطلبان در مورد رکورد حضور مردمی و سفرهای استانی رئیسجمهور نوشته بود: «اکنون که سفرها هفتگی شده است، گمان میکنم در مسیر نادرستی قرار گرفته است. اگر این سفرها میتوانست مشکلی را حل کند، باید در دوره احمدینژاد کمترین مشکل را میداشتیم».
🥀️دیپلماسی فعال دولت و ایجاد توازن در سیاست خارجی را غش کردن در دامن شرق نامیدند و غیره.
🥀️در این زمان جریان ارزشی و اصولگرا نیز آنگونه که باید از عملکرد مثبت دولت دفاع نکرد؛ در حالی که مادر رئیسجمهور شهید، منزلی ساده در مشهد داشت و حتی برادران سید تا بعد از شهادت گمنام بودند، کسی بر پاکدستی و سادهزیستی رئیسجمهور شهید دقت نکرد؛
🥀️حضور میدانی در مواقع بحران، شکسته شدن رکورد بیکاری، آبرسانی پایدار برای روستاییان، تعیین تکلیف طرحهای نیمهتمام به نفع مردم، رویکرد تازه و مؤثر دیپلماسی اقتصادی خارجی و پشتیبانی قوی از محور مقاومت مورد توجه جدی قرار نگرفت! یعنی دوستان دولت هم ارادهای برای گزارش واقعیت به نفع دولت و مردم نداشتند. این موضوعات دل آقا را سوزاند.
🖤 بیتردید، این عبارت رهبر معظم انقلاب منحصر به شخص شهید رئیسی نیست؛ در جامعه ما افراد زیادی هستند که خدمات زیادی را انجام داده و میدهند؛ اما مورد هجمه جریانهای سیاسی قرار میگیرند. یک نمونه آن مرحوم رستم قاسمی بود که در وزارت مسکن و شهرسازی اقدامات بزرگی را انجام داد و حتی قبل از آن در دولت روحانی اقدامات بینظیری برای خنثیسازی تحریم و فروش نفت انجام داد (که هنوز ملت ایران از مواهب آن استفاده میکند) و تا پای جان بر سر خدمت به مردم ایستاد؛ ولی حتی بعد از ارتحال وی نیز طعنه میزدند که چرا فلانی در حالی که مریض بوده، در سمت وزیر قرار داشت؟!
👈 بنابراین رنجش خاطر رهبری از این بد اخلاقیهای سیاسی است که بعضاً برخی فعالان سیاسی و رسانهای به آن بیتوجه هستند و باعث آسیب به کلیت نظام میشود.
✍️ #علی_کارگر