12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 رونمایی یمنیها از زیر دریایی بدون سرنشین
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️محسن مقصودی مجری شبکه یک: اگر پاسخ کوبنده به اسرائیل ندهیم هر وقت هوس کند به خاک ما تعرض میکند.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
کانال 13 از منابع:
اسرائیل در پاسخ به هدف قرار دادن خانه نتانیاهو در حال برنامه ریزی برای حمله دوم علیه ایران است.
✍رونوشت : جواد ظریف صرفا جهت اطلاع
@naein_salam
نایین سلام
کانال 13 از منابع: اسرائیل در پاسخ به هدف قرار دادن خانه نتانیاهو در حال برنامه ریزی برای حمله دوم
#فوری🚨رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که این کشور در حال برنامه ریزی برای «حمله دوم علیه ایران» در پاسخ به هدف قرار گرفتن خانه بنیامین نتانیاهو است.
طبق این گزارش، کابینه امنیتی اسرائیل شب گذشته درباره واکنش به حمله پهپادی حزب الله به خانه نخست وزیر نتانیاهو در قیصریه بحث و تبادل نظر کرده اند، بطور صریح به وزرا گفته شده که حمله اخیر اسرائیل به ایران پاسخ حمله به خانه نتانیاهو نبوده و انتظار می رود پاسخ دیگری از سوی اسرائیل علیه ایران انجام شود.
@naein_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ محکمی خواهند گرفت
پزشکیان : باید این جانی رو سرجاش بنشونم
✍پزشکیان در بهترین حالت ممکنه
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
همین کودکِ جان به در برده از بمباران، جانتان را میگیرد. با همین چشماناش و با همین لبخندش!
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
آقای عراقچی سرت را در برابر سفیر انگلیس بالا بگیر، از فضای دولت روحانی خارج شوید... شما میراث دار دولت عزتمدار شهید رئیسی هستید.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩸 ما رو واسه سر خم کردن تعلیم ندادن
🇮🇷#ارتش_قهرمان
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
«مَنْ یَعْتَصِمْ بِاللهِ فَقَدْ هُدِیَ الی صِراطِِ مُستَقیم»
آنها که به او چنگ زدند و با او آمدند، به صراط رسیدند.(آل عمران/۱۰۱)
🌹هشتم آبانماه مصادف است با سالروز شهادت شهید والامقام یوسفعلی صادقی مهری رحمت الله علیه
تاریخ شهادت: ١٣۶۵/٠٨/٠٨
محل شهادت: ام قصر منطقه عملیاتی فاو
محل دفن : گلزار شهدای روستای سلطان نصیر
«شادی ارواح طیبه شهدا صلوات»
#ما_ملت_شهادتیم #ما_ملت_امام_حسینیم
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam
نتانیاهو قصد عقب نشینی ندارد ...
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️صحبت های امشب نتانیاهو (همانگونه که نگارنده قبلا هم گفته بود) نشان داد وی قصد ندارد ذره ای عقب نشینی کند و مرتبا بر خطر موجودیتی اسرائیل تاکید می ورزد.
🔸️این یک حقیقت و واقعیت است که اسرائیل به طور جدی خطر بقا را حس می کند و تصمیم به ریسک های بزرگ گرفته و در آینده نزدیک آنان را عملی می کند .
🔸️سوال اینجاست که با توجه به بن بست رسیدن نبرد در لبنان ، اسرائیل چه خواهد کرد ؟
🔸️پاسخ اینست که نتانیاهو عزمش برای مقابله با تهدیدات جزم شده باور دارد که با هر هزینه و تلفاتی حتی در جنگ طولانی مدت باید بدان ها دست یافت.
🔸️اسرائیل مدت هاست که از مرحله محاسبه هزینه-فایده گذشته و برای موجودیت و حفظ حیات می جنگد و این از اصلی ترین اهداف و نیات غایی کشورها و رژیم ها به شمار می رود.
🔸️در نتیجه امید بستن به طرحهای صلح و آتش بس کاری است عبث و بیهوده ؛ اما باید محاسبه نتانیاهو را تغییر داد ؛ وی هنوز گمان می کند که می تواند با ایران رویارو شود و حتی آن را به عقب براند.
🔸️به نظر مسئولان ایران باید تصمیمی اتخاذ کنند که این ادراک و محاسبه در ذهن نتانیاهو شکل گرفته و قوام یابد که درگیری مستقیم با جمهوری اسلامی یعنی نابودی زودتر و فوری اسرائیل؛ در غیراینصورت راقم این سطور به صراحت تاکید می کند که رژیم صهیونیستی برای حفظ بقایش هر خطری را خواهد پذیرفت و آماده خرج کردن دارایی های استراتژیک خود است.
📌خطای محاسبه و ذهنیت نتانیاهو می تواند هزینه سنگینی روی دست ایران بگذارد و تاسیسات حیاتی و راهبردی این کشور را آماج حملات کند ؛ پس تا دیر نشده و صهیونیست ها حماقت جدیدی مرتکب نشده اند باید محاسبات آنها را دستخوش دگرگونی اساسی کرد والا جنگ فراگیر و همه جانبه اجتناب ناپذیر خواهد بود.
آقای عراقچی سرت را در برابر سفیر انگلیس بالا بگیر، از فضای دولت روحانی خارج شوید... شما میراث دار دولت عزتمدار شهید رئیسی هستید
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🌐 با رسانه #نایین_سلام همراه شوید
@naein_salam