eitaa logo
نایین بصیر
103 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
3هزار ویدیو
78 فایل
و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد این کانال در راستای بصیرت افزایی اعضای محترم در مورد مسائل سیاسی روز ایران اسلام و جهان و روشنگری در جهت تربیت معنوی خانواده و احکام روز ایجاد شده است. آدرس جهت انتقاد و پیشنهاد شما عزیزان @Ghodsss25
مشاهده در ایتا
دانلود
ویژگی های قرآن کریم وَ مَنَاهِلُ‏ لَا يَغِيضُهَا الْوَارِدُونَ وَ مَنَازِلُ لَا يَضِلُّ نَهْجَهَا الْمُسَافِرُونَ وَ أَعْلَامٌ لَا يَعْمَى عَنْهَا السَّائِرُونَ وَ [إِكَامٌ‏] آكَامٌ لَا يَجُوزُ عَنْهَا الْقَاصِدُونَ. جَعَلَهُ اللَّهُ رِيّاً لِعَطَشِ الْعُلَمَاءِ وَ رَبِيعاً لِقُلُوبِ الْفُقَهَاءِ وَ مَحَاجَّ لِطُرُقِ الصُّلَحَاءِ. (قرآن) آبشخورهايى است که هر چه از آن برکشند کاستى نمى يابد. منزلگاه هايى است که مسافرانش راه خود را گم نمى کنند و نشانه هايى است که از چشم رهگذران پنهان نمى ماند و زمين هاى مرتفعى است که جويندگانش از آن نمى گذرند. خداوند آن را فرونشاننده عطش دانشمندان، بهار دلهاى فقيهان و جادّه هاى وسيع صالحان قرار داده است.
دعای پدر و مادر برای فرزندان اللَّهُمَّ فَاقْهَرْ سُلْطَانَهُ عَنَّا بِسُلْطَانِكَ حَتَّى تَحْبِسَهُ عَنَّا بِكَثْرَةِ الدُّعَاءِ لَكَ فَنُصْبِحَ مِنْ كَيْدِهِ فِي الْمَعْصُومِينَ بِكَ. خدایا! سلطه‌ شیطان را نسبت به ما با سلطنتت مغلوب کن تا به سبب کثرت دعایمان به پیشگاهت، او را از ما باز داری؛ پس به وسیلۀ تو، از نیرنگش در زمرۀ حفظ‌شدگان از شرّ او قرار گیریم.
👆اینو خوب نگا کن تا بدونی چرا از هسته‌ای برق تولید نمیشه! ❌این‌همون راکتور اراک هستش که دولت روحانی با بتن پرش کرد😞 ✊لعنت بر خائنین
اهمیت و آثار نماز تَعَاهَدُوا أَمْرَ الصَّلَاةِ وَ حَافِظُوا عَلَيْهَا وَ اسْتَكْثِرُوا مِنْهَا وَ تَقَرَّبُوا بِهَا، فَإِنَّهَا «كانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتاباً مَوْقُوتاً»؛ أَلَا تَسْمَعُونَ إِلَى جَوَابِ أَهْلِ النَّارِ حِينَ سُئِلُوا: «ما سَلَكَكُمْ فِي سَقَرَ؟ قالُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ»؛ وَ إِنَّهَا لَتَحُتُّ الذُّنُوبَ حَتَّ الْوَرَقِ وَ تُطْلِقُهَا إِطْلَاقَ الرِّبَقِ. برنامه نماز را به خوبى مراقبت کنيد و در محافظت آن بکوشيد. بسيار نماز بخوانيد و به وسيله آن به خدا تقرّب جوييد، زيرا نماز بر همه مؤمنان در اوقات مخصوص واجب است. آيا پاسخ دوزخيان را در برابر اين سؤال که «چه چيز شما را به دوزخ کشانيد؟» نمى شنويد که مى گويند: «ما از نمازگزاران نبوديم». (آرى) نماز گناهان را فرو مى ريزد، همچون فروريختن برگ از درختان (در فصل پاييز) و طنابهاى معاصى را از گردنها مى گشايد.
دعای پدر و مادر برای فرزندان وَ اجْعَلْنِي فِي جَمِيعِ ذَلِكَ مِنَ الْمُصْلِحِينَ بِسُؤَالِي إِيَّاكَ ، الْمُنْجِحِينَ بِالطَّلَبِ إِلَيْكَ غَيْرِ الْمَمْنُوعِينَ بِالتَّوَكُّلِ عَلَيْكَ. (بارالها) و در همۀ این امور به سبب درخواستی که از تو دارم، مرا از اصلاح‌کنندگان قرار ده؛ آنان که به درخواستشان از تو، در شمار کامیابان شدند و با توکّل بر تو محروم از لطفت نشدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم‌جان‌نرسه‌پای‌داعش‌به‌حرمت...💔 سیرببینید‌حرم‌را عمرااگر‌بگذاریم‌پای‌داعش‌به‌این‌حرم‌باز‌شود
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ | ظلمی که به اسم تساوی حقوق زن و مرد در حق زنان غربی شد! 🥀 زن آمریکایی: ای‌کاش یک زن خانه‌دار بودم و توی خونه بچه‌داری می‌کردم به جای اینکه مثل الان مجبور باشم برده شرکتی باشم که هیچ اهمیتی برام قائل نیست... 🌹 شهید مطهری: 🔻 زن و مرد دو ستاره‌اند در دو مدار مختلف، هرکدام باید در مدار خود و فلک خود حرکت کند. شرط اصلی سعادت هریک از زن و مرد و در حقیقت جامعه بشری، این است که دو جنس هریک در مدار خویش به حرکت خود ادامه دهند. 🔻 تساوى حقوق زن و مرد حقیقتى مسلّم است، امّا تشابه و همانندى آن، نادرست و غیرممکن؛ زیرا با توجّه به ساختار آفرینشى زن و مرد و ویژگى ها و نیازهاى جسمى و روحى آنان، حقوق مشابه، نه ممکن است و نه سزاوار. 📚 |
🔰 فرانتس فانون، جامعه‌شناس و فیلسوف: 🔸 هر چادری كه می‌افتد، هر بدنی كه از فشار سنتی چادر نماز رها می‌شود، هر چهره كه به نگاه جسور و ناآرام اشغالگر عرضه می‌گردد، برگردان اين معناست كه الجزاير آغاز به انكار وجود خويشتن کرده و هتك ناموس را از جانب اشغالگر پذيرفته است. 🔸 با هر چادری كه رها می‌شود گويی جامعه‌ی الجزاير خويشتن را به مكتب ارباب تسليم كرده و تصميم می‌گيرد تحت رهبری و انقياد اشغالگر، عادات و رسوم خويش را تغيير دهد!
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 شبهه امام جمعه بیسواد و بی انصاف و بی وجدان اهل تسنن خواف مولوی هیئت که از ابتدایی ترین حوادث تاریخ ائمه و حتی کتب معتبر اهل سنت هم هیچ بلد نیست ببینید چطور قصد پایین آوردن مقام والای حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) رو در نماز جمعه داشت و الحمدالله به دست یک دانشجو مدافع حق حضرت زهرا چطور با سند مفتضح شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گوشتان به فرمان رهبر باشد چون گوش ایشان به فرمان حضرت خاتم انبیاست @Akhbarefori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سلیمانی: فرصتی که در بحران ها هست... شرطش این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم...
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز مقاومت در لحظات پایانی دوران غیبت! ( فتنه‌های سنگینی در پیش داریم! ) | @ostad_shojae | montazer.ir