[ هیس خدا با من کار داره ]
📙 #معرفی_کتاب👇
📖هیس خدا با من کار داره یک کتاب کار برای نماز است.این اثر برای نو تکلیف ها یا کسانی که می خواهند تازه با نماز آشنا شوند نگاشته شده است.
🔹در این اثر تلاش شده با شیرین کردن آموزش از طریق سرگرمی و جدول و پرسش گری،ارتباط موثرتری با مخاطبین این کتاب برقرار شود.
این اثر گام نخست شیرین سازی گفتگو درباره ی نماز است.
✅مناسب سنین ۷ تا ۱۵ سال
📚 @Naeinpl
با توجه به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان و با توجه به زمان افطار همکاران فعالیت کتابخانه های استان از ۵ الی ۱۰ فروردین به شرح ذیل اعلام می شود:
نوبت صبح: ۷:۳۰ الی ۱۳
نوبت عصر: ۱۲:۳۰ الی ۱۸
ساعت کاری پنج شنبه از ساعت ۹ الی ۱۳:۳۰
#اطلاع_رسانی
نو رسیدهها😍
از اینکه به دوستانتون اطلاعسانی میکنید متشکریم.🤝
#کتابخانه_عمومی_نایین
@naeinpl
#معرفی_کتاب
اگرچه دورانت با کتاب “تاریخ تمدن” شناخته شده است، اما بى گمان، کتاب درباره معنی زندگی یکى از ارزشمندترین دستاوردهاى او در حوزهى فلسفه است که به کوشش جان لیتل منتشر شده است. بخش ابتدایى کتاب ، معنى را در دین، علم، تاریخ و سیاست بررسى مىکند و در انتها خود به سوالهاى فردى که قصد خودکشى داشته پاسخ مىدهد.
جذابترین فصل کتاب درباره معنی زندگی، آنجایى است که یک محکوم به حبس ابد به این پرسشها پاسخ میدهد و پاسخ او به قدرى حیرت آور است که دورانت اظهار تاسف میکند: “باورم نمى شود که قادر نیستیم از چنین هوس سرشارى استفادهاى بهتر از محبوس کردن دائمى او پیدا کنیم.”
#معنای_زندگی
#ویل_دورانت
#کتابخانه_عمومی_نایین
@naeinpl
📚محمدابراهیم باستانی پاریزی در سوم دی ماه ۱۳۰۴ ه.ش در پاریز، از توابع شهرستان سیرجان در استان کرمان متولد شد.
وی تا پایان تحصیلات ششم ابتدایی در پاریز تحصیل کرد و در عین حال از محضر پدر خود مرحوم حاج آخوند پاریزی هم بهره میبرد.وی گفت من در همین مدت عمر البته کوتاه خود در مقایسه با عمر نوح باید شکرگزار باشم که جشن لغو امتیاز نفت ۱۳۱۱ را در حالی که محصل سال دوم ابتدایی بودم در مدرسه پاریز دیدم، عبور کوکبه رضاخان را در مهر۱۳۲۰ در جاده ورودی سیرجان-در حالی که محصل سیکل اول دبیرستان بودم-دیدم، که شاه به طرف سرنوشت نامعلوم به بندرعباس میرفت، ملی شدن نفت را مرور کردم-در حالی که دانشجوی رشته تاریخ دانشگاه تهران بودم. عبور تانک سپهبد زاهدی را در ۲۸ مرداد دیدم-در حالی که در میدان فردوسی قدم میزدم. تعطیلی پاریس و تشییع جنازه باشکوه مارشال دوگل را دیدم- در حالی که برای فرصت مطالعاتی در سیته یونیورسیتر پاریس اطاق داشتم، کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم را به گوش خود در پازارگاد شنیدم و طولی نکشید که انقلاب اسلامی را دیدم در حالی که مجسمه شاه را بچهها از وسط دانشگاه کندند و در خیابان شاهرضا (انقلاب بعد) به خاک کشیدند و تا خیابان حافظ رساندند و از پل حافظ به زیر انداختند، سقط برجهای تجارت جهانی را از تجارت تلویزیون کانادا تورنتو مشاهده کردم که یک جیغ راه تا نیویورک بیشتر فاصله ندارد و بالاخره از همه مهمتر همین که سال ۲۰۰۰ میلادی را درک کردم که صد تا مورخ دیگر آرزوی آن را به گور بردن؛ اینها بخشی از گفته های استاد تاریخ دانشگاه تهران است که معتقد بود اگر امیدی در ترقی این مملکت باشد به همین چاردیواری دانشگاه بسته است؛ او محمد ابراهیم باستانی پاریزی بود.سرانجام دکتر باستانی پاریزی صبح روز سه شنبه پنجم فروردین ۱۳۹۳ پس از یک ماه بیماری کبد در بیمارستان مهر تهران دیده از جهان فروبست و طبق وصیت خود در قطعه ۲۵۰ بهشت زهرا در کنار همسرش به خاک سپرده شد.
به خودت عیدی بده. به احوالت برس. من برای خودم کتاب خریدم. تو هم چیزی ساده بگیر. عیدیات کوچک است، اما ناچیز نیست. خالی نیست و مسخره نیست. عید را بهانه کن. مهربانِ خودت باش. با خودت دیدار کن.
#معین_دهاز
#معرفی_کتاب
تنهایی، چه از نظر منطقی چه از نظر تجربی، ربطی به تنها بودن ندارد. آنچه درباره تنهایی مهم است شمار افرادی نیست که دوروبر آدم هستند، بلکه احساسی است که فرد از رابطهاش با دیگران دارد ...
📕 فلسفه تنهایی
✍🏻 #لارس_اسوندسن
@naeinpl