«نـفـیٖر نِــےْ» | مُحَـمَّد بُرْهـٰان
◽️ پادْکَسْت و مای عقب مانده پادکست (podcast) نام یک رسانه جدید و پرطرفدار در دنیا و ایران است که
آقا سوءتفاهم نشه؛ اگر منظور ایشون #علی_بندری هست، من باهاشون همنظر نیستم...
«نـفـیٖر نِــےْ» | مُحَـمَّد بُرْهـٰان
۰۰• بــسمـاللّٰہالرحمـٰـنالرحیــم •۰۰ ┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄ ○◇● یکــْـمینیاتوریستِـــــجــٰادوگ
۰۰• بــسمـاللّٰہالرحمـٰـنالرحیــم •۰۰
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
○◇● یکــْـمینیاتوریستِـــــجــٰادوگـر ●◇○
#بخش_دوّم (پایانی)
من یک نفر را میشناسم که جادوگرِ جادوگران است؛ استادْ تمامِ مینیاتور. حال، توصیف استادنا الاعظم -#که_نامش_بماند- از کارهای "او" را، زیر انگشتانم #لمس میکنم: «"او" یک مینیاتوریست واقعیست». البته "او"، یک #رئالیست_افراطی هم هست.
برای دیدن تابلوهایی که فرشچیان به رنگِ روغن سروده، نیاز به #ذرّهبین دارید؛ امّا نوآوری و ابداعات "او" را نه با ذرّهبین، که با #میکروسکوپ هم به زحمت میتوانید ببینید. آری "او" در عرصهی فعالیت خود، یک اَبَر مینیاتوریست است.
"او"، استخوان خُرد کرده رزمگاهِ #حکمت است. "او" پیرِ میکده #فلسفه است. "او" یک حکیم است. "او" یک فیلسوف است. تعجب کردید؟! خودمم هم متعجّبم! "او" انسان عجیبیست. "او" شاگرد اوّل مدرسه بوعلی، شهاب الدین، صدرا و محیالدین است.
"او" نامش «مُحَمَّدحسین طباطبایی تبریزی» است. "او" کسیست که به لغت «#علّامه»، هیبت بخشیده. «علّامه» از صدقه سر "او"ست که علامه است. علامه لغت بزرگیست امّا نه به بزرگی "او".
"او" بهسان جادوگری قهّار در عرصه عریض و طویل حکمت، محصولات ناب و متاعهای گرانبهایی را رندانه و مینیاتوری در لابهلای آثار خویش نظیر «#بدایه»، «#نهایه»، «#اصول_فلسفه» و «#المیزان» و #رسالات و #مقاله های فراوان، پنهان کرده...
علّامه، #فرشچیانِ_فلسفه است؛ برای درک ظرافتهای جاساز شده در آثار او، باید میکروسکوپی بسیار قوی در دست داشته باشيد؛ میکروسکوپی چون همو -#که_نامش_بماند.
میناتورکاری، کار من و شما نیست؛ فهم آن هم کارِ ما نیست. امّا بازهم میشود به تابلو «پنجمین روز آفرینش» خیره شد، چیزی از آن نفهمید، امّا حظیط و سرمست شد از آن همه هنر و زیبایی.
میشود «نهایه» را چهار-پنج بار کلاس رفت، صوتِ این استاد و آن استاد را استماع کرد، ولی باز با هر بار خواندنِ مدخل، نکاتی نغز و کامکار صید کرد.
امید است روزی، توفیق دو زانو نشستن محضر علّامه و استفاده از آثار او، درک درست اندیشههای او، و فهم ظرافتهای مینیاتوری کار او، برای یکایک طالبان و عاشقان فکر و #حکمت حاصل شود.
والسلام، والحمدللّه علی التمام
به تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۳۰
۰۲:۵۴ بامداد
#محمد_برهان
جان کلام رو #تولستوی در یه پاراگراف گفته؛ ادبیات داستانی و از اون غلیظتر سینما، هزارتوی روابطی هستن که مفهوم، محتوا یا ایده یا هرچی که اسمشو میزارید، در قالب اون ریخته میشه و #غیرمستقیم توضیح داده میشه.
تولستوی در اینجا، #دراماتیزه کردن رو به شکلی کاملا رسا اما با زبان ساده، تبیین کرده.
ماها معمولا در ارائه محتواهامون اقتضا #درام رو رعایت نمیکنیم؛ اینکه بلد نیستیم هیچی، اصن اینکارا رو #چُسکلاس روشنفکری میدونیم (بَبَخشیدا).
تصویر از کتاب "کریستوفر نولان، هزارتوی روابط"، صفحه ۱
● #اوپنهایمر، استاندارد فیلمهای #بیوگرافی رو تغییر داد؛ بیوگرافیترین بیوگرافی که تا الآن دیده بودم "شبکه اجتماعی" دیوید #فینچر بود، اما #نُــــوْلان همهچیز رو عوض کرد.
● از این فیلم به بعد، کار بیوگرافیسازهایی مثل #اسکورسیزی خیلی سخت میشه؛ چون الآن فهمیدیم میشه یه بیوگرافی رو، اینجوری هم ساخت.
بیشتر #توضیح خواهم داد...
#masterpiece
#Oppenheimer
#Christopher_Nolan
#Cillian_Murphy
#معرفی_فیلم
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرِ رقصِ قلم مرثیه ای در غم توست
واژه ها، ثانیه ها، در به درِ ماتم توست
تو غزل گونه ترین حالت اشعار منی
شعر من حال و هوایش همه در عالم توست
می نویسم همه شب از دل لامذهبِ خویش
دفترم صحنه ی عشق است و قلم پرچم توست
گرچه محروم از آغوش تو گشتم همه عمر
در دلم هست هوایت، نفسم همدم توست
شاعری خون به دلم در پسِ این قافیه ها
وزن شعرم همه سنگینی بارِ غم توست
#آداب
#هادی_نجاری
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ با هدفون گوش کنید 🎧
*شما به تِرَک "Can you hear the music" گوش میکنید. ساخته #لودویگ_گورانسون.
عدول #نولان از #هانس_زیمر اتفاق بسیار مهم، و هم عجیبیست. زیمر از "#بیخوابی" به این طرف، تقریبا پای ثابت کارهای نولان بوده تا "#تِنِت". نقاط اوج کارنامه زیمر هم در همکاری با نولان رقم خورده مثل آلبوم "#شوالیه_تاریکی" و "#میان_ستارهای".
امّا این بار نولان، به آهنگسازی نهچندان سرشناس اعتماد کرده و ساخت آلبومهای "تنت" و "#اوپنهایمر" را به لودویگ گورانسون سوئدی سپرده.
به عقیده من، زیمر شاهکارهایی برای فیلمهای نولان تولید کرد، اما گورانسون توانایی ترجمه سخنان نولان به زبان موسیقی را دارد. فکر میکنم اگر "تنت" یا "اوپنهایمر" توسط زیمر ساخته میشد، چنین شاهکاری از آب در نمیآمد. انصافا هم تِم اصلی و هم تکتک تِرَکها با فضای کلی فیلمها تطابق کامل دارد.
باید دید که ادامه همکاری این دو، به کجا ختم میشود... راستی؛ ?Can you hear the music
#Ludwig_Göransson
#Christopher_Nolan
#Oppenheimer
#معرفی_فیلم
#بیکلام
2. Can You Hear The Music.mp3
4.72M
🔰 Can you hear the music 🎶
🎹 #Ludwig_Göransson
#بیکلام
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 Crow
🎼 #Kim_San_Jin
*No matter how good you are at something; there's always an Asian guy who is much better than you... 😂