🔺سربازان گمنام دولت...؟؟؟
وزارت اطلاعات و حراست هسته ای
🔹در سال ۷۴ در دورانی که حزب کارگزاران در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی جولان می داد و در مقطعی که معاون اول فعلی دولت استاندار وقت اصفهان بود، اداره اطلاعات اصفهان با تاثیر پذیری از جناح دولتی، اقدام به پرونده سازی و دستگیری تعدادی از چهره های انقلابی شهر به بهانه واهی کرد. با پیگیری جدی نمایندگان وقت - مرحوم پرورش و آقای سالک - با آنان برخورد شد و مدیرکل و معاون اطلاعات وقت اصفهان - آقایان(م) و (غ) - عزل شدند.
🔹عامل این پرونده سازی جناحی، فردی بنام (ز) از پرسنل "معاونت ویژه" اداره اطلاعات اصفهان بود که بعدها مسئول حراست سایت نطنز شد. طرد عناصر انقلابی از اقدامات ناپسند مجموعه حراست صنعت هسته ای در آن سالها بود که زاکانی در برنامه اخیر جهان آرا به گوشه ای از آن اشاره کرد.
🔹طرد و فاصله گرفتن از عناصر حزب اللهی و انقلابی، روی دیگر سکه سلطه عناصر غیر انقلابی و غیر ارزشی است که زمینه نفوذ و خرابکاری و آسیب به صنعت هسته ای را در سالهای بعد فراهم کرد و این رویکرد، متاسفانه در سیاست کلان دولت و ارگان امنیتی آن دیده می شد.
🔴 حدیث خوبان
آغازگر دعای ابوحمزه در اصفهان
🔹مرحوم حاج شیخ اسدالله فهامی (۱۲۶۰ - ۱۳۳۱ ه-ش) مدفون در تکیه خوانساری تخت پولاد، از وعاظ صاحبدل اصفهان و از شاگردان سید مهدی درچه ای و ملا محمدحسین فشارکی بود که بعد از وی تولیت مسجد مصلی تخت پولاد را عهده دار گردید و دعای کمیل را در این مکان ادامه داد. او همچنین موسس جلسات دعای ابوحمزه ثمالی در اصفهان بود.
🔹ایشان حدود چهل و پنج سال در تخت پولاد اصفهان دعای کمیل و ابوحمزه خواند که دعای باران از خاطرات ماندگار اوست. در دوران مرحوم سیدابوالحسن اصفهانی، زمانی اصفهان دچار خشکسالی می شود و مومنین در نجف خدمت ایشان رسیده و درخواست دعا می کنند. ایشان می فرماید سراغ شیخ اسدالله در اصفهان بروید و بخواهید در دعای کمیل تخت پولاد دعا کنند. حاج شیخ در شب جمعه در این قسمت از دعا (افمن کان مومنا کمن کان فاسقا لایستوون) از مردم می خواهد ۱۴ مرتبه آیه امن یجیب بخوانند و بلافاصله بعد از این ختم باران نازل می شود.
🔹مراسم دعای ابوحمزه نیز توسط او شروع شد و تنفس مرسوم بین دعا بعد از فراز "وهب لنا من لدنک رحمه انک انت الوهاب" ابتکار ایشان بود که ماندگار گردید. فرزندان شیخ اسدالله نیز راه پدر را در پیش گرفتند. مرحوم شیخ محمدتقی فهامی، دعای ابوحمزه را ادامه داد و بزرگانی مثل مرحوم شیخ مهدی مظاهری، خواندن ابوحمزه را از آنجا آغاز کردند. ایشان همچنین دعای ندبه را در اصفهان شروع و ترویج کرد و اولین مهدیه اصفهان را بنیان نهاد که در حال حاضر تولیت آن بر عهده فرزندشان حاج شیخ مهدی فهامی می باشد و مراسم هر هفته با حضور هزاران نفر برگزار می شود.
🔹لازم به ذکر است که جلسات دعای کمیل سحرگاه جمعه، از امتیازات خاص اصفهان به شمار می رود که قرنهای متوالی توسط خاندان های علمی این شهر، نسل اندر نسل برگزار می شود. در مسجد رکن الملک توسط آقایان کلباسی، در تکیه کازرونی توسط آقایان روضاتی، و در مسجد مصلی و تکیه خوانساری توسط آقایان فهامی برگزار می شده و تاکنون ادامه دارد. مرحوم پرورش نقل می کرد اول انقلاب به مقام معظم رهبری عرض کردم دعای کمیل سحرگاه، ویژه اصفهان بوده و به تنهایی قادر به کادرسازی و تامین نیروی انسانی متدین برای اداره انقلاب است. که اهمیت اینگونه کانون های ترویج دین را نشان می دهد.
🔹شیخ اسدالله فهامی پس از عمری عبادت و ترویج دین، در سال ۱۳۳۱ شمسی از دنیا رفت. مرحوم آیت الله فانی در نجف گفته بود شب رحلت ایشان، در عالم رویا دیدم فرشتگان زیادی به طرف وادی السلام نجف در حرکت هستند. پرسیدم چه خبر است؟ گفتند پیکر شیخ اسدالله را می آورند.
🔹او در تکیه خوانساری، بین قبر آقا حسین و آقا جمال خوانساری که جد مادری امام خمینی هم هست به خاک سپرده شد. در هنگام تدفین، قسمتی از مزار آقا جمال تخریب و متوجه شدند پیکر این عالم ربانی بعد از گذشت ۲۵۰ سال سالم مانده است.
👈 کانال نقد و نظر:
@jebhee
https://images.app.goo.gl/NyhP1TjQHxGg2wAbA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 درخواست احمدینژاد:
محاکمه مدیران نهادهای اطلاعاتی!
🔹یک جوان بلند می شود و انتقاد می کند، او را می گیرند و می برند چند ماه زندانی می کنند.
🔹سراغ مردم عادی می روند که چرا اینجا می روید، چرا آنجا می روید، چرا این حرف را می زنید، چرا با فلانی تماس گرفتید!؟ معلوم است که کاملا معکوس شده است. واقعا متاسفم!
🔹مدیران نهادهای امنیتی باید محاکمه شوند، چگونه آمدند اسناد ما را بردند؟ چگونه دارند دانشمندان ما را ترور می کنند؟ چگونه هسته ای ما را منفجر کردند؟
🔹شما چکاره هستید؟ برای چه حقوق می گیرید؟ در این کشور چکار دارید می کنید؟ بجای آنکه بروید جلوی دشمن را بگیرید، جلوی ملت را می گیرید؟
🔹معلوم است که نفوذ شکل گرفته است، مگر نفوذ شاخ و دم دارد؟ در مقابل بیگانه تسلیم و در مقابل ملت، قلدر! و بعد هم دستشان برای برخورد با مردم باز است. این روش غلط است. ۱۴۰۰/۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اعتراض صریح احمدی نژاد
هشدار به نهادهای اطلاعاتی کشور
🔹نهادهای اطلاعاتی کجا هستند؟! بیگانه وارد اصفهان می شود، ثروت ملت را منفجر می کند و می رود، بعد با قلدری می گوید من این کار را کردم، باز هم می کنم! ولی کک هیچ کس گزیده نمی شود، انگار نه انگار!
🔹آقای اطلاعاتی! ملت به شما بودجه می دهد که بروید مراقب همین ها باشید که نیایند ثروت ملت ایران را از بین ببرند. چند میلیارد دلار ثروت ملت را یکجا از بین بردند. اصلا انگار نه انگار! نه کسی بازخواست می شود و نه گزارشی می شود.
🔹 می آیند آن طرح های بی مزه و تکراری را اعلام می کنند که یک نفر را شناسایی کرده ایم که فرار کرده و رفته است به خارج! تو باید قبل از آن اتفاق مراقب باشی! می آیند اسناد سری ملت را از دل تهران بر می دارند و می برند تحویل رژیم صهیونیستی می دهند! کجا هستند نهادهای اطلاعاتی؟!
سخنرانی۱۴۰۰/۱/۲۹
🍀خاطره ای از همسر شهید نواب صفوی
🔹در یکی از روزهای ماه رمضان بعداز افطار مختصر؛ به آقا گفتم دیگر هیچ چیز امشب برای سحر و افطار فردا نداریم. حتی نان خشک.
️فقط لبخندی زد.
این مطلب را چند بار تا وقت استراحت شبانه آقا تکرار کردم.
وقت سحر هم آقا برخاست آبی نوشید و گفتم دیدید سحری چیزی نبود؛ افطار هم چیزی نداریم.
باز آقا لبخندی زد.
بعد نماز صبح گفتم.
بعد از نماز ظهر هم گفتم.
تا غروب مرتب سر و صدا کردم که هیچی نداریمااااا
اذان مغرب را گفتند.
آقا نماز مغرب را خواند و بعد فرمودند: امشب سفره افطار نداریم؟
گفتم پس از دیشب تا حالا چه عرض میکنم؛ نداریم. نیست.
آقا لبخند تلخی زد و فرمود یعنی آب هم در لولههای آشپزخانه نیست؟
خندیدم و گفتم : صد البته که هست.
رفتم و با عصبانیت سفرهای انداختم و بشقاب و قاشق آوردم.
پارچ آب را هم گذاشتم جلوی آقا.
هنوز لیوان پر نکرده بود.
صدای در آمد.
طبقه پایین پسر عموی آقا که مراقب ایشان بود رفت سمت در .
آمد گفت: حدود ده نفری از قم هستند.
آقا فرمود تعارف کن بیایند بالا.
همه آمدند.
سلام و تحیت و نشستند.
آقا فرمود : خانم چیزی بیاورید آقایان روزه خود را باز کنند.
من هم گفتم بله آب در لولهها به اندازه کافی هست.
رفتم و آوردم.
آقا لبخند تلخی زد و به مهمانان تعارف کرد تا روزه خود را باز کنند.
در همین هنگام باز صدای در آمد.
به آقا یوسف همان پسر عموی آقا گفتم: برو در را باز کن این دفعه حتما از مشهدند. الحمدلله آب در لوله ها هست. فراوان.
مرحوم نواب چیزی نگفت.
یوسف رفت در را باز کند.
وقتی برگشت دیدم با چند قابلمه پر از غذا آمد.
گفتم اینا چیه؟
گفت: همسایه بغلی بود؛ ظاهرا امشب افطاری داشته و به علتی مهمانی آنان بهم خورده.
گفت بگویم هر چی فکر کردند این همه غذای پخته را چه کنند؛
خانمش گفته چه کسی بهتر از اولاد زهرای مرضیه سلام الله علیها.
گفته بدهند خدمت آقا سید که ظاهرا مهمان هم زیاد دارد.
آقا یک نگاه به من کرد.
خندید و رفت.
من شرمنده و شرمسار؛ غذاها را کشیدم و به مهمانان دادم.
کارشان که تمام شد، رفتند.
آقا به من فرمود،
دو نکته:
اول این که یک شب سحر و افطار بنا به حکمتی تاخیر شد چقدر سر و صدا کردی؟
دوم وقتی هم نعمت رسید چقدر سکوت کردی؛ از آن سر و صدا خبری نیست؟
بعد فرمود : مشکل خیلیها همینه.
نه سکوتشون از سر انصافه، نه سر و صداشون.
وقتِ نداشتن، جیغ می زنند.
وقتِ داشتن، بخل و غفلت
🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چرا استاد پرورش یاور صدیق انقلاب شد...؟!
تعریف لقبی که رهبر معظم انقلاب به #استاد_سید_علی_اکبر_پرورش دادند از زبان #برادر_فقید_رهبر جانباز شهید سردار سرلشگر #سید_محمد_حجازی
حضرت حق جل و علی این شهید عزیز را که جداً اسوه اخلاص و عمل به وظیفه در سالهای پر مخاطره جهاد و مقاومت بود در جوار رحمت خود الساعه بر سر سفره پر برکت جد بزرگوارش #حضرت_اباعبدلله_الحسین متنعم بفرماید
🔺خبر و نظر
🔹در اخبار بود که برخی مسئولین اجرایی زیرمجموعه وزارت صمت در استان البرز توسط اطلاعات سپاه به دلیل مسائل مالی بازداشت شده اند. پیش از این نیز اخباری از بازداشت مسئولین نهادهای دولتی در استانهای مختلف کشور توسط اطلاعات سپاه منتشر شده است.
🔹باتوجه به اینکه رسیدگی به تخلفات احتمالی در وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی در وهله اول بعهده حراست آن مجموعه می باشد که زیرنظر وزارت اطلاعات قرار دارد، عدم ورود مجموعه حراست به تخلفات احتمالی مذکور، قابل تامل بوده و می تواند به اهمال نهادهای حراستی در انجام وظیفه خود، یا به "پیشروی اطلاعات سپاه در حوزه کاری وزارت اطلاعات" حمل شود.
🔹لازم به ذکر است در سالهای گذشته نیز اطلاعات سپاه به عرصه هایی که سابقا حوزه اختصاصی وزارت اطلاعات تلقی می شد - نظیر ضدجاسوسی و منافقین - ورود کرده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
بازداشت رئیس اداره صمت "اشتهارد" توسط اطلاعات سپاه
https://ir.sputniknews.com/iran/202104197754929-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B5%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87/
🚨 آقای صالحی باید درخصوص بکارگیری افراد رانده شده در سازمان انرژی اتمی پاسخگو باشد.
☑ دکتر فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس:
▪️رئیس انرژی اتمی اصرار عجیبی داشت، یک عنصر امنیتی که رانده شده بود حتماً ادامه فعالیت بدهد، که به جای پرداختن به بحث ضدجاسوسی به موارد دیگر میپرداختند.
▪️ما در دوره مدیریت خود، این افراد را کنار گذاشتیم، اما جناب صالحی پس از بازگشت به سازمان انرژی اتمی این افراد را مجدداً بهکارگیری و بهعنوان دستیار ویژه خود نصب کرد.
▪️صالحی باید پاسخ دهد، بگوید که چه اصراری به بودن این افراد داشته است و امور سازمان را در همه مسائل در اختیار افرادی که به امور متفرقه میپردازند و امور ضدجاسوسی را درست انجام نمیدهند، سپرده است.
▪️اکنون باید تکلیف کار روشن شود و آقای صالحی بیاید در یک جلسه در شورای عالی امنیت ملی بنشیند و پاسخ بدهد که چه دلیلی دارد این افراد را آوردید و در انرژی اتمی این آدمها را نگه داشتید و انرژی اتمی را به این روز نشاندید.
▪️باید دیداز سال ۹۲ چه کسی دنبال اسناد آقای فخری زاده بوده و رها نکرده و در سال ۹۵ چه اتفاقی افتاده است، در مورد شهادت فخری زاده، همان فردی که آقای صالحی برای حضورش اصرار میکرد، برای شهید فخری زاده مزاحمت درست کرد و این کار را سه سال ادامه داد تا اینکه شهید فخری زاده و تشکیلات این شهید را دچار مشکل کرد.
🇮🇷 بولتن محرمانه 🇮🇷
https://t.me/Boltan
http://sapp.ir/Boltan
🔴 مقصران خرابکاری نطنز
گزارش مشرق نیوز از عملکرد معاون سابق امنیت و حفاظت سازمان انرژی اتمی
https://www.mashreghnews.ir/news/1206524/
🌳 چهل حدیث در فضیلت امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
١ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
عُنوانُ صَحیفَةِ المُؤمِنِ حُبُّ عَلیِّ بنِ ابیطالب علیهالسلام.
سرلوحة پروندة هر مؤمن (در روز قیامت) دوستی و محبت علی بن ابیطالب علیهالسلام است. (مستدرک حاکم، ج ٣، کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٥)
٢ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اِنّ علیاً وَلِیُّکُمُ بَعدی.
علی(ع) بعد از من مولی و صاحباختیار شما است. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٢ ـ الفردوس، ج ٥، ص ٢٩٢)
٣ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
انتَ (یاعلیُّ) مِنّی بِمَنزِلَةِ هارونَ مِن موسی اِلّا اَنَّهُ لانَبیَّ بعدی.
منزلت تو (یاعلی) نسبت به من همانند منزلت هارون است نسبت به موسی جز آنكه بعد از من پیامبری نخواهد بود. (سُنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٤١ ـ صحیح مسلم، ج ٤، ص ٤٤)
٤ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
سَتکَونُ بَعدی فِتنَةٌ فَاِذا کانَ کذلِکَ فَالْزِموا علیَّ بْنَ اَبیطالب.
به زودی بعد از من یک فتنه و آزمون سختی خواهد بود شما در آن تنها به علی بن ابیطالب تمسّک بجوئید. (اُسدالغابة، ج ٥ ص ٢٨٧ ـ الِإستیعاب ج ٤ـ ص ١٦٩)
٥ـ «پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»
انتَ (یا علیُّ) تُبَیِّنُ لِأُمَّتی مَا اختَلَفوا فیه بَعدی.
تو (یاعلی) بعد از من آنچه امّت من در آن اختلاف خواهند داشت برای آنان روشن خواهی ساخت. (تاریخ بغداد، ج ٤، ص ٣٤٨ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٢٣)
٦ ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اِنَّ عَلیّاً مِنّی و اَنَا مِنهُ وَ هُوَ وَلیُّ کُلِّ مُؤمنٍ بَعدی.
همانا علی از من است و من از علی هستم، هر مؤمنی بعد از من، علی مولی و صاحباختیار او است. (مُسند احمد، ج ٤، ص ٤٣٨ ـ خصائص نسائی، ص ٢٣)
٧ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اَعلُم اُمتّی مِن بعدی علیُّ بنُ ابیِطالب.
بعد از من، اعلم اُمت من علی بن ابیطالب(ع) است (کنزلالعمال، ج ١١، ص ٦١٤)
٨ ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
أقضی أُمّتی عِلیٌّ.
بیناترین امّت من در أمر قضاوت علی(ع) است. (الریاض النضرة، ج ٣، ص ١٦٧ ـ ذخائرالعقبی، ص ٨٣ ـ مناقب خوارزمی، ص ٣٩)
٩ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اَلّلهمَّ أَئْتِنی بِأحَبِّ خَلقِکَ اِلَیکَ یأکُلُ مَعی هذاَالطَّیرَ. فَجاءَ عَلٌّی(ع) فَأَکَلَ مَعَه.
(پرندهای بریان در محضر پیغمبر اکرم صلیالله علیه و آله بود. حضرت عرض کرد) بارالها! محبوبترین خلق خود را برسان تا با من همخوراک این پرنده شود. در این هنگام علی علیهالسلام رسید و از آن پرنده تناول نمود. (این حدیث مشهور بنام «حدیثُالطَّیر» معروف است.) (سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٦ ـ مستدرك حاكم، ج ٣، ص ١٣٠ـ١٣٢)
١٠ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
أنا و علیٌّ مِن شَجَرةٍ واحدةٍ وَالنّاسُ مِن أشجارٍ شَتّی.
ریشة من و علی از یک درخت است، و دیگر مردم از درختان گوناگون هستند. (مجمعالزوائد، ج ٩، ص ١٠٠ ـ کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٨)
١١ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اوّلُ مَن صلّی مَعی علیٌّ.
اول کسی که با من نماز گزارد علی علیهالسلام بود. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٦ ـ الفردوس، ج ١، ص ٢٧)
١٢ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
إِنّ الملائکةَ صَلّت عَلَیَّ و علی عَلِیٍّ سَبْعَ سِنینَ قَبلَ أَنْ یُسلِمَ بَشَرٌ.
هفت سال پیش از آنکه بشری مسلمان شود، فرشتگان بر من و علی صلوات و درود میفرستادند. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٢ ـ مختصر تاریخ دمشق «ابنمنظور»، ج ١٧، ص ٣٠٥)
١٣ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
انتَ یا علیُّ بِمَنزِلَةِ الکَعبةِ تُؤتی ولاَتأتی.
تو (یاعلی) همانند کعبهای، همه به سوی تو رو میآورند (به تو نیازمندند) و تو به سوی کسی رو نمیآوری (به کسی نیاز نداری) (اُسدالغابة، ج ٤، ص ٣١)
١٤ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اَنا مدینةُ العِلم و علیٌّ بابُها فَمَن اَرادَ المَدینَةَ فَلْیَأْتِها مِن بابِها.
من شهر علم هستم و علی علیهالسلام دروازة آن، هر کس که آهنگ شهر کند باید که از دروازه آن وارد شود. (تاریخ بغداد، ج ٤، ص ٣٤٨ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٢٦)
١٥ ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
لَولاکَ (یا علیُّ) ما عُرِفَ المؤمنونَ مِنْ بعدی.
اگر تو (یاعلی) نبودی، مؤمنان بعد از من، از دیگران تمییز داده نمیشدند. (کنزالعمال، ج ١٣، ص ١٥٢ ـ الریاضالنضرة، ج ٣، ص ١٧٣)
١٦ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
مَن اَرادَ أَن یُنْظُرَ اِلی آدَمَ فی عِلمِهِ و الی نوحٍ فی تقواهُ و اِلی ابراهیمَ فی حِلمِهِ و اِلی موسی فی هَیبَتهِ وَ اِلی عیسی فی عبادَتِهِ فَلیَنظُر الی علیِّ بنِ ابیطالب.
هر کس بخواهد به علم آدم و پارسائی نوح و بردباری ابراهیم و هیب
ت موسی و عبادت عیسی(ع) نظر کند باید که به علی بن ابیطالب(ع) نظر نماید (مناقب خوارزمی، ص ٥٠)
١٧ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
النَّظَرُ اِلی وَجهِ عَلیٍّ عِبادَةٌ.
نگاه کردن به سیمای علی علیهالسلام عبادت است. (مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٤٢ ـ الریاض النضرة، ج ٣، ص ١٩٧ ـ مناقب ابن مغازلی، ص ٢٠٦)
١٨ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
علیٌّ مِنّی بِمنزِلةِ رَأسی مِن بَدَنی.
علی(ع) برای من، همچون سر من است برای پیکر من. (تاریخ بغداد، ج ٧، ص ١٢ـ کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٣)
١٩ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
کنتُ انَا و علیٌّ نوراً بین یَدَیِ اللهِ تعالی قَبل أَن یُخلقَ آدمُ بأَربَعَةِ عَشَرَ اَلفَ عامٍ!
من و علی(ع) چهارده هزار سال پیش از خلقت آدم(ع) نوری بودیم که در ساحت قدس خدای متعال به سر میبردیم! (الریاض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ میزان الاعتدال، ج ١، ص ٢٣٥)
٢٠ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.
هر کس که من مولا و صاحباختیار او هستم علی نیز مولا و صاحباختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩)
٢١ ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
هذا (علیٌّ) اَخی وَ وَصِیّی وَ خلیفَتی مِن بَعدی فَاسمَعموا لَهُ و أَطیعوا.
این (علی) برادر و جانشین من و خلیفة بعد از من بر شما است. گوش به فرمان او باشید و از وی اطاعت نمائید. (تاریخ طبری، ج ٢، ص ٣٣١ـ الکامل، ج ٢، ص ٦٣ـ شرح ابنابیالحدید، ج ١٣، ص ٢١١ـ کنزالعمال، ج ١٣، ص ١٣١ـ معالم التنزیل، ج ٤، ص ٢٧٩)
٢٢ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
إِنَّ هذا (علیّاً) و شیعتَه هُمُ الفائزونَ یَومَ القِیامة.
این علی(ع) و شیعیان او هستند که در روز قیامت کامیاب و رستگار خواهند بود. (تفسیرالدر المنثور سورة بیّنه، آیة ٧ ـ الفردوس، ج ٣، ص ٦١ ـ وسیلة المتعبّدین، ج ٥، قسمت ٢، ص ١٧٠)
٢٣ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
لَوِإجتَمَعَ الناسُ عَلی حُبِّ عَلِیّ بنِ ابیطالبٍ لَما خَلَقَ اللهُ النارَ!
اگر تمام مردم در دوستی و محبت علی بن ابیطالب علیهالسلام یکدل بودند و وحدت کلمه داشتند خداوند آتش جهنم را هرگز نمیآفرید! (مقتلالحسین خوارزمی، ج ١، ص ٣٨ ـ الفردوس، ج ٣، ص ٣٧٣)
٢٤ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
یا عائشه! إنَّ هذا (علیّاً) اَحبُّ الرّجالِ اِلَیَّ و أکرَمُهُم عَلیَّ فَاعْرِفی حَقَّهُ وَ اَکرِمی مَثواهُ.
عایشه! این (علی) محبوبترین مردان و گرامیترین آنان در نزد من است. تو حقانیت و موقعیّت او را بشناس و مقام و منزلتش را گرامی بدار. (اسدالغابة، ج ٥، ص ٥٤٨ ـ ذخائر العقبی، ج ١، ص ٦٢، الریاضالنضرة، ج ٣، ص ١١٦)
٢٥ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
یا علی! ما کنتُ أُبـالی مَنْ ماتَ مِن أُمَّتی وَ هُوَ یُبْغِضُکَ ماتَ یَهُودیّاً او نَصرانیّاً!
یا علی! هر کس از امّت من تو را دشمن بدارد، دیگر برای من مهم نیست او یهودی خواهد مرد یا مسیحی! (الفردوس، ج ٥، ص ٣١٦ـ مناقب ابن مغازلی، ص ٥٠)
٢٦ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
حُبُّ عَلّیِ بنِ ابیطالبٍ یأکُلُ اُلذّنوبَ کما تَأکُلُ النارُ الحَطَبَ.
محبت و دوستی علی بن ابیطالب (آنچنان) گناهان را نابود میکند همانند آتش که (با حرص و وَلَع) هیزم را میخورد و نابود مینماید. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٢١ ـ الفردوس، ج ٢، ص ١٤٢ ـ الریاض النضره، ج ٣، ص ١٩٠)
٢٧ ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
علیٌّ مَعَ الحَقِّ وَالحَقُّ مَعَ عَلِیٍّ وَلَنْ یَفتَرِقا حَتّی یَرِدا عَلیَّ الحَوضَ یَومَ القیامَة.
علی با حق است و حق با علی است، این دو هرگز از یکدیگر جدا نمیشوند تا در روز قیامت در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند. (تاریخ بغداد، ج ١٤، ص ٣٢١ـ ابن عساکر، ج ٣، ص ١٥٣)
٢٨ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
اذا کانَ یومُ القیامَة وَ نُصِبَ الصِّراطُ عَلی شَفیرِ جَهنّمَ لَم یَجُزْ اِلّا مَن مَعَهُ کِتابُ علیِّ بنِ ابیطالب.
روزی که قیامت برپا میشود و پل صراط بر کنارة جهنم نصب میگردد هیچ کس حق عبور از آن را نخواهد داشت مگر اینکه برگة اجازة علی بن ابیطالب را به همراه داشته باشد. (مناقب ابن مغازلی، ص ١٤٢ ـ فرائدالسمطین، ج ١، ص ٢٨٩)
٢٩ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
لَوأَنَّ الغِیاضَ أَقلامٌ والبَحْرَ مِدادٌ والجِنَّ حُسّابٌ والإِنسَ كُتّابٌ ما اَحْصَوْا فضائلَ علیِّ بن ابیطالب علیهالسلام!
اگر تمام درختان قلم، و دریاها جوهر، و جنیّان حسابگر و آدمیان نویسنده شوند نخواهند توانست فضائل
علی بن ابیطالب علیهالسلام را اِحصا و شمارش نمایند! (تذکرة الخواص سبط ابن الجوزی، ص ١٣ ـ کفایةالطالب گنجی شافعی، ص ١٢٤ـ١٢٣)
٣٠ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
ما مَرَرْتُ بسماءٍ اِلّا و أهلُها یُشتاقُون اِلی علیِّ بنِ ابیطالب و ما فیالجَنَةِ نبیٌّ اِلّا و هو مشتاقٌ الی علیِّ بن ابیطالب.
(در معراج) از هیچ آسمانی گذر نکردم مگر أهلش را مشتاق دیدار علی بنابیطالب علیهالسلام دیدم، و در بهشت هیچ پیغمبری نبود مگر اشتیاق دیدار علی بی ابیطالب علیهالسلام را داشت. (الریاض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ ذخائر العقبی، ص ٦٤)
٣١ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
زَیّنوا مجالِسَکُم بِذِکرِ عَلیٍّ.
همایش و محافل خود را با ذکر و یاد علی(ع) مُزیّن نمائید. (مناقب ابن مغازلی، ص ٢١١)
٣٢ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
یا علی! إنّ شیعتَکَ عَلی منابِرَ مِن نورٍ مُبیَضَّةً وَجوهُهُم حَوْلی، أَشفَعُ لَهُم وَ یکُوُنونَ فیالجّنةِ جیرانی.
یا علی! شیعیان تو در قیامت بر فراز منبرهایی از نور و با چهرههای سفید و درخشان در پیرامون من هستند، آنان را شفاعت میکنم و در بهشت در جوار من خواهند بود. (شرح ابن ابیالحدید، ج ٩، ص ١٥٨ ـ مجمعالزوائد هیثمی، ج ٩، ص ١٣١ ـ ینابیع المودة، ص ٦٣)
٣٣ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
قُسِّمتِ الحِکمةُ عَشَرةَ أجزاءٍ أُعْطِیَ عَلِیٌّ تِسَعةَ أَجزاءٍ وَالنّاسُ جُزءً واحداً وَ هُوَ أعلَمُ بِالعُشِرالباقی!
علوم و حکت ده بخش است، به علی(ع) نُه بخش و به دیگر مردم یک بخش عطا شده و علی(ع) در آن یک بخشِ یک دهم نیز از دیگران اعلم و داناتر است! (البدایة و النهایة ابنکثیر، ج ٧، ص ٣٦٠ ـ میزانالاعتدال ذهبی، ج ١، ص ١٢٤ ـ لسانالمیزان عسقلانی، ج ١، ص ٢٣٥)
٣٤ـ «مولی امیرالمؤمنین علیهالسلام»:
عَلَّمَنی رَسولُالله صلالله علیه و آله اَلفَ بابٍ مِنَ العِلمِ کُلُّ بابٍ یَفتحُ الفَ بابٍ.
پیامبر اکرم(ص) هزار باب علم به من آموخت که از هر بابی هزار باب دیگر گشوده میگردد. (کنزالعمال، ج ١٣، ص ١١٤ ـ ینابیع المودة، ص ١٤)
٣٥ـ «مولی امیرالمؤمنین علیهالسلام»:
سَلونی قبل أَن تَفقِدونی فَاِنّی لا أُساَلُ عَن شئٍ دونَ العَرشِ الّا أخبرتُ عَنهُ.
از من (هرچه بخواهید) بپرسید پیش از آنکه مرا از دست بدهید، هر چه از مادون عرش الهی از من سؤال شود همه را پاسخ میدهم. (کنزالعمال، ج ١٣، ص ١٦٥)
٣٦ـ «مولی امیرالمؤمنین علیهالسلام»:
سَلونی قبل أن تَفقِدونی عَنِ عِلمٍ لایعرِِفُهُ جِبرائیل و لامِیکائیل.
علومی از من بپرسید که نه جبرائیل آن را میداند و نه میکائیل، پیش از آنکه دیگر مرا از دست بدهید. (نزهةالمجالس صفوری، ج ٢، ص ١٤٤)
٣٧ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
لَو أنَّ السَمواتِ وَالأرضَ وُضِعَت فی کفّة میزانٍ وَ وُضِعَ ایمانُ عَلیٍّ فی کفَّةِ میزانٍ لَرُجِّحَ ایمانُ عَلِیٍّ عَلَی السّموات وَالأرض.
اگر آسمانها و زمین را در یک کفة ترازو بگذارند و ایمان علی(ع) را در کفة دیگر، ایمان علی(ع) بر آسمانها و زمین برتری خواهد یافت. (کفایةالطالب، گنجی شافعی، ص ٧٧ ـ کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٧)
٣٨ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
ایُّهاَالناس، اِمتَحِنوا أولادَکُمْ بِحُبّ عَلِیٍّ. فَمَن أَحَبّهُ فَهُو منکُم وَ مَن اَبغَضَهُ فَلَیسَ مِنکُم!
ای مردم، بچههای خود را به محبّت علی(ع) بیازمائید، هر کس که علی را دوست داشت او فرزند شما (و حلالزاده) است و آن کس که او را دشمن داشت او فرزند شما (و حلالزاده) نیست! (تاریخ امیرالمؤمنین(ع)، ابنعساکر، ص ٢٥٥)
٣٩ـ «پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
یا عمّار! اِنْ رَأَیتَ علیاً قَد سَلَکَ وادیاً و سَلَکَ الناسُ وادیاً غیرَهُ فَاسلُکْ مَعَ عَلِیٍّ وَدَعِ الناسَ.
عمار! هر وقت دیدی که علی(ع) تنها به راهی میرود و همة مردم به راهی دیگر، تو مردم را واگذار و در مسیری برو که علی(ع) میرود. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٣ ـ تاریخ بغداد، ج ١٣، ص ١٨٧)
٤٠ـ عمربنالخطّاب
لَولا عَلِیٌّ لَهَلَکَ عُمر!
اگر علی نبود، مسلّماً عمر به هلاکت میرسید! (الفصولالمهمة، ابن صباغ مالکی، ص ١٧ـ نورالابصار شبلنجی، ص ٨٨ ـ نظم دررالسمطین سمط١ ص ١٢٩، المناقب الثلاثة بلخی، ص ١٢)
📚 منبع: کتاب شکوفه های حکمت
🌾💐🌷🌹🌿🌱
🌿☘️🎍🍀🌲
🌿🌱🎄🌳
🌴🍃🪴
🌺🌼
🌸