4_5834703596918146861(0).pdf
263.7K
- فحشا و عدم معیارهای خانوادگی در آتئیسم
☑️ @naghdeelhad
🗯حجاب اجباری !!!
🔹همه به حجاب اجباری معتقدند یعنی هیچکس بجز فاحشه ها حاضر به برداشتن حجاب کامل نیستند پس هر کس به یه مقدار از حجاب معتقد است که باید همینـ مقدار الزاما باشد در واقع عقاید انسانها راجع به حجاب به چند دسته تقسیم می شود
۱: عقاید هرزه ها و فاحشه ها: برداشتن کامل حجاب نباید در جامعه مانعی داشته باشد( یعنی اجازه بدهید اگر خواستند بتوانند کاملا لخت و عریان در،جامعه حضور پیدا کنند)
۲: عقاید دیگتاتورها : قائلند فقط حجابی که ما شخصا قائلیم باید باشد (میگن حجاب حتی حدالاقلی باید باشد ولی میزانش را خودمون باید تعیین کنیم)
۳. قانونگذار هر جامعه : قائلند هر جامعه ای حد حجاب را باید مشخص کند ! مثلا جامعه ای عریانی هم عادی است پس مشکلی ندارد یا جامعه ای با فاحشه بازی و هرزه بازی مشکلی ندارد #پاسخ : ایا باید اجازه ی وجود چنین جوامعی را که عده ای افراد فاسد قانون گذاری می کنند داد؟ مثلا جامعه ای شکل بگیرد مثل داعش که مخالفین خود را مطلقا قتل عام کند حال باید اجازه ی وجود چنین جامعه ای را داد چون قانون گذارشان این حکم را داده؟!مسلما خیر . باید با فساد برخورد کرد چه از،یک فرد یا افرادی فاسدی سر،بزند چه از یک جامعه و قانونگذارهای فاسد آن .. چون با تبلیغ و .. به جوامع دیگر هم سرایت می کنند !!
۴: دیندارها که به دو دسته تقسیم می شوند
¹ یک دسته نه روش دیگتاتوری را می پذیرند نه روش فاحشه ها ! قائلند انسانها نیاز به یک اصول مشترک دارند که آن اصول هم باید از طرف کسی باشد که بیشتر از هر کس دیگری به انسان و جهان اطرافش آگاه باشد و آن خداست که باید تعیین کند و وقتی تعیین شد باید در کنار فرهنگ سازیها بعنوان قانون بصورت اجبار هم در جامعه پیاده شود تا از،فساد و فحشا جلوگیری شود
² البته در همین دیندارها ساده لوحانی هستند که قائلند حجاب خوب است ولی بعنوان قانون نباید اجبار شود! چون باعث عکس العمل منفی از طرف خاطی ها می شود و بیشتر زده می شوند که ما چند پاسخ می دهیم:
🔹 #پاسخ اگر یک قانونی که مانع آفتی که جامعه رو فاسد می کند نباید باشد چون بعضا عکس العمل منفی دارند پس باید تمام قانونهای اجباری جامعه را برداشت! و قانون جنگل را حاکم کرد
🔹سوال دیگر این است اگر کسانی بعمد قصد دارند با عریانی جامعه را به فساد بکشانند چه باید کرد یا اگر کسانی اصلا جهل مرکب دارند؟ یا عمدا نمی خواهند بفهمند ؟اصلا ما از کجا بفهمیم چه کسی سهوا نمیفهمد چه کسی عمدا نمیفهمد؟! در اینصورت تکلیف چیست؟!
🔹در حالیکه عدم اجبار و لزوم بر رعایت حجاب در کشورهای غربی میزان تجاوز و خیانت و ــ. بالا برده که در کشورهای مسلمان هم که به الگو برداری از،غرب در کشف حجاب هستند حجم خیانت و فساد و تجاوز ... در حال بالا رفتن می باشد
☑️ @naghdeelhad
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 شیخ دکتر صلاح الدین بن احمد ادلبی، محدث سرشناس اهل سنت؛
روایات کتب حدیثی راجع به خردسالی عایشه وقت ازدواج با پیامبر (ص) ، با شواهد و قرائن تاریخی در #تضاد است ! میگویم عایشه وقت ازدواج 17 یا 18 ساله بوده !
[ تایید #اعتبار برهان سن اسما و عایشه و سال ایمان آوردن عایشه، توسط ایشان ]
#پی_نوشت: آشنایی با برخی از کتب شیخ صلاح الدین ادلبی برای آگاهی بیشتر از سواد این عالم سرشناس: منهج امامین البخاری و مسلم، منهج نقد المتن عند علما الحدیث النبوی، کشف المعلول، عقاید الاشاعره، احادیث فضائل الشام، بدع الاعتقاد فی التجسیم و الارجاء و...
☑️ @naghdeelhad
4_5773726223934948743(0).mp3
883.8K
🔈 پاسخ صوتی به شبهه
چرا روایتی که می گوید قرآن دارای 7000 آیه بوده دلیل بر تحریف قرآن نیست؟
چرا اختلاف در تعیین تعداد آیات یک سوره دلیل بر کم و زیاد شدن در متن نیست؟
- این صوت ها را گوش دهید زیرا بر اطلاعات دینیتان می افزاید و شما را در بحث های عامیانه مجهز میکند؛ همچنین برای آگاهی عموم منتشر کنید
☑️ @naghdeelhad
🔻آیا اعراب کتابخانه های ایرانیان را آتش زدند؟
در مورد #کتابخانه ها و #کتابسوزي با توجه به نظام کاستي و طبقه بندي در مورد تحصيل نبايد اين اتفاق را باور کرد. تازه در کنار آن با توجه به خط #پهلوي شکسته 11 حرفي هيچ آثاري نداشتيم و مي گويند کتابخانه و کتابسوزي که فلان کتابخانه 11 روز مي سوخته. (با توجه به جنس کتاب و کاغذ و نهايتاً در آن زمان پوست آتش سريع مي سوزاند و نمي تواند 11 روز بسوزد، امروز با اين همه امکانات اگر کتابخانه يي آتش بگيرد ظرف چند ساعت مي سوزد و نابود مي شود.) به هر حال ما #ملتي روايي هستيم و استناد به شنيده ها مي کنيم و هيچ وقت دنبال مدرک و سند نمي رويم.
سند : دکتر پرويز رجبي، مصاحبه با روزنامه اعتماد،
سه شنبه، 12 آبان 1388 - شماره 2093
☑️ @naghdeelhad
4_5841414676591675673.pdf
119.5K
💠 کنفرانس : اثبات حدوث جهان و دلالت آن بر وجود خداوند متعال
🔶 محتوای بحث :
1⃣ تعریف حدوث جهان و شرح محل بحث
2⃣ بیان برخی مزایای برهان حدوث
3⃣ بیان براهین این مطلب و اثبات خداوند دانا ، توانا و متعالی از حدود و جسمانیت
4⃣ پاسخ به شبهات مطرح شده درباره این آموزه
☑️ @naghdeelhad
🔆متن شبهه:
اگر یک خداناباور باشی میدانی که این تنها فرصت زندگی است که خواهی داشت، این یک زندگی زیبا و ارزشمند است، چیزی است که باید تا نهایت و تا آخرین روزهای (باقی مانده از زندگی) مان زندگیاش کرد.
اگر یک فرد دیندار باشی و به طریقی به یک زندگی دیگر باور داشته باشی، این بدان معناست که تو این فرصت حیات را تا نهایتش زندگی نخواهی کرد چون فکر میکنی یک فرصت دیگر هم خواهی داشت.
این یک روش شدیدن منفی برای زیستن است.
خداناباور بودن تو را آزاد میسازد تا این فرصت حیات را درست، شادمان و تا نهایتش زندگی کنی.
ریچارد داوکینز
🔆پاسخ شبهه:
1⃣میل به جاودانگی و ابدیت یکی از بدیهی ترین فطریات انسانی است که هرکس با رجوع به باطن و ضمیر خود آن را می یابد.
تمام تلاش انسان ها در بهبود شرایط زندگی خود، تمام پیشرفت ها، کشف کرانه های جدید توسط انسان، مقابله ی او با تمام هرچه که اورا نابود میکند و سعی بر درمان امراض و گشودن راهی برای طول عمر و زیستن، همه گواه صادقی بر این مدعاست.
2⃣طبق آمار، حتی تمام آنان که دست به خودکشی میزنند لحظه ای که خود را به کام مرگ میکشانند همه حالت پشیمانی دارند. 👈پس ذات تفکر فناپذیری، ضد درک و فطرت انسانی بشر است.
بنابراین چیزی را که این به اصطلاح "زیست شناس خداناباور" نقطه ی قوت و حرکت یک بی خدا می داند، اوج پوچ گرایی، ناامیدی، رخوت، کشیده شدن به ورطه ی تباهی و بی حاصلی است.
3⃣بالاترین چیزی که بی خدایی به عنوان راه سعادت به بشر عرضه کرده این است که کل عالم بدون هیچ دلیلی صرفاً با تصادف ایجاد شده، زندگی هیچ معنای خاصی ندارد و به هرحال موجودی به عنوان انسان موجود است که هیچ ارجحیتی به سایر موجودات ندارد و نهایت کار او و عالم هم پوچی و نابودی است.
4⃣فقط باید از این استاد دانشمند پرسید: کسی با این جهانبینی، حقیقتاً چه هدفی از زنده بودن خود دارد؟
آیا زندگی ای که آغازش بی خداست و انجامش فناست و گذرانش بی محتواست؛ انسان را ترغیب به بهرهبرداری از چه ارزشی می کند و چه زیبایی را جلوه گر میکند؟
5⃣سوال از این دانشمند این است که آیا این لذتی که می فرماید شامل چه لذت هایی میشود؟
👈اگر بی قیدوبند و افسار گسیخته است که مردود است و خود شما هم منکر آنید و اگر هم منظور، لذتهای کمال گرا و انسان ساز است؛ بفرمایند کدام یک ازاین لذتها برای یک دین دار منع شده و اتفاقاً خود دین تشویق به آن نکرده است؟؟
6⃣حقیقت این است که بهترین نتیجه این جهان بینی را میتوانیم در آمار خودکشی های بی خدایان و کشورهای غربی مروج بی دینی و لذت پرستی و بی محتوایی و لاابالی گری در زندگی این اشخاص بیابیم.
7⃣ اما آن روی سکه:
اگر یک فرد دیندار باشی تکلیف خودت و عالمی که درآنی روشن است. می دانی از کجا آمده ای و چرا آمده ای و کجا خواهی رفت.
اگر یک دیندار باشی میدانی دنیای کوتاه و فانی، طبق روایات شریفه: مزرعه ای است که تنها فرصت توست تا بهترین محصول خود را در آن به عمل آوری، که اگر این فرصت را از دست بدهی، خسران ابدی خواهی داشت نه اینکه فانی شوی و فرقی نکند در این دنیا چه کرده باشی. نه اینکه هرچه تلاش کنی و هرچه حاصل و توشه ات باشد قرار است نابود شود و به خود بگویی اصلا تلاش و زندگی کردن به هر نحوی نهایتا چه فرقی دارد؟
8⃣اگر یک دیندار باشی و بدانی با تلاش کوتاه در این دنیا یک حاصل سراسر زیبا و ابدی خواهی داشت، قطعاً بالاترین انگیزش را خواهی داشت و انسانی ترین و پاک ترین عمل را هم خواهی کاشت.
پس روشن می شود که واقعا یک دین دار از زندگی بهترین و بیشترین استفاده را می برد یا یک پوچ گرای بی هدف که آخرین حد فهمش از زندگی غرایز حیوانی و ارضای آنهاست!!
9⃣اما در انتها آیات و روایاتی در مورد دنیا و نگاه دینمدارانه به دنیا: (خود قضاوت کنید)
خداوند متعال ميفرمايد:
با آنچه كه خدا به تو ارزانی داشته، سرای آخرت را بجوی و بهره خود را از دنيا فراموش مكن.
(قصص: 77)
حضرت علی (ع):
برای دنيای خودت چنان عمل كن که گویا در دنيا تا ابد زندگی میکنی؛ و برای آخرت خودت چنان عمل كن که گویا همین فردا میمیری.
(مستدرك الوسائل ج1 ص146)
امام باقر (ع):
دنيا چه خوب ياريكنندهای براي آخرت است.
(بحارالانوار ج 70 ص 127)
🔟لقمان حكيم:
فرزندم آنچنان به دنيا مشغول مشو كه به آخرت تو زيان رساند و همين طور آنگونه هم دنيا را رها مكن كه برای مخارج و نياز خود، محتاج ديگران شوي و بار زحمتت بر دوش ديگران باشد، كه اين هم مذموم است.
(همان، ص 124)
☑️ @naghdeelhad
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دروغگویی کارشناس وهابی بر رد تولد حضرت علی (ع) در کعبه
قسمت اول
☑️ @naghdeelhad
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
4⃣1⃣فلسفه این که مردم در زیارت خانه خدا ، حجر الاسود را لمس می کنند چیست❗️لمس کردن یک سنگ چه فائده ای دارد❕❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3047
5⃣1⃣سوال من این است چرا طواف خانه خدا 7 مرتبه است و چرا خلاف عقربه ساعت حرکت میکنند❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3042
6⃣1⃣تو قران از مکه و مسجدالحرام به عنوان حرم امن یاد شده و یه جا هم اومده که این منطقه رو امن قرار دادیم در حالی که مردم پیرامونش ربوده میشن و در ناامنی هستن ❕اگه اینطوره چرا اصحاب الفیل به مکه حمله کردن یا چطور کعبه توسط منجنیق های یزید اتش گرفت یا بعدا چطور عبداله زبیر و یارانس اونجا به دست لشکر حجاج بن یوسف کشته شدن❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3045
7⃣1⃣شبهه ای است که این روز ها مطرح میشه اینه که خدا تو داستان اصحاب فیل از کعبه دفاع کرد پس چرا وقتی یزید و حجاج کعبه رو تخریب کردن دفاع نکرد و اونا رو عذاب نکرد .یا عکس هایی منتشر میشه که مثلا کبوتری روی بام کعبه فضله میاندازه میگن خداتون چرا نمی تونه از خونه ش محافظت کنه یا مثلا سیل و زلزله میاد و کعبه اسیب میبینه و خدا محافظت نمیکنه❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3043
8⃣1⃣ چرا مسلمانان هفت بار دور کعبه می گردند؟ راز این هفت بار گشتن را باید در رسم بت پرستان آنزمان جستجو کرد چون قبل از اسلام نیز بت پرستان به دور کعبه می گشتند.قرآن از هفت بت نام می برد که در کعبه وجود داشتند ....
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3051
9⃣1⃣ سوالی اساسی از میان کتب تشیع پیاده روی برای زیارت خانه الله متعال چقدر اجر دارد ❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3052
0⃣2⃣ یه سوال اینکه مگه خدا همه جا نیست پس ما چرا حتما باید به سمت کعبه نماز بخوانیم ❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3046
1⃣2⃣در جریان کعبه و محافظت خدا از آن با توجه به سوره فیل و منابع تاریخی گفته شده است که کشوری که ابرهه از آن آمده حبشه(یمن)بوده است لشکر فیل سوار و چنین موجودات عظیمی چگونه از صحرای بزرگ میان این دو کشور عبور کرده اند؟این شبهه را بسیار پرسیده اند و بنده از پاسخ به آن ناتوان بوده ام❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3044
2⃣2⃣در پی وقوع زلزله ی متعلق به قیامت هرچی که بر سطح زمین هست متلاشی میشه درسته❕پس تکلیف کعبه و هم چنین عتبات عالیات چی میشه اونا خراب میشن❗️❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3041
3⃣2⃣آیا خانه خدا توسط،حضرت آدم ساخته شد و به دستور خداوند ، به دست حضرات ابراهیم و اسماعیل #ترمیم شد ❗️❗️برخی از اساتید می گویند نص صریح قرآن آن است که ابراهیم خانه #کعبه را ساخت و نسبت ساخت آن به آدم دروغ است ❕❕
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3054
4⃣2⃣در روایات داریم که در آسمان چهارم #موازی کعبه ، بیت المعمور هستش ؟
با توجه به اینکه زمین در حال حرکت هست چطور میشه اینو توجیه کرد ❗️❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3049
💠 #جهان_هوشمند حاصل یک #طراح_هوشمند است.
اگر طبیعت بحدی #هوشمند است که مکانیسمهای بکار رفته در آن باعث تحیر ما میشود، آیا این نمیتواند دلیل محکم و قانعکنندهای برای وجود #طراحی_هوشمند پشت جهان باشد؟ اگر باهوشترین مغزها با دشواری ميتوانند فقط برخی از امور این طبیعت را کشف کنند، چگونه میتوان تصور کرد آن امور در اثر تصادف پدید آمده باشند و حاصل یک شانس کور باشند؟
🌐 دانشگاه جورجیا ایالات متحده امریکا bit.ly/2P8uMa1
☑️ @naghdeelhad
4_5938167503652914728(0).pdf
815.9K
- حدیث غدیر و شبهات پیرامون آن
قسمت اول
بیان استدلالاتی در اثبات برتری و اولی بودن حضرت علی (ع) بر مومنان
اثبات معصوم بودن و پیروی بی قید و شرط از آن حضرت توسط هر مومنی بر مبنای حدیث غدیر
اثبات باطل بودن تمام جبهه های مخالف آن حضرت بر مبنای حدیث غدیر
☑️ @naghdeelhad
▪️ساعتساز نابینا [۱] یا خالق علیم و حکیم
▪️وقتی فرگشت بدون هوشمندی و هدفمندی معنا ندارد...
تمام تلاش ریچارد داوکینز در این کتاب - ساعتساز نابینا - این است که نشان دهد: «جهان و مخصوصاً محدودهٔ زیستشناسی، بهطور تصادفی بهوجود آمده است.» او در بخشهایی که هستهٔ کتابش را تشکیل میدهند، اعتراف میکند که اگر پروتئینِ هموگلوبین یکباره ایجاد شود، احتمال تشکیل آن یک بر ده به توان ۱۹۰ است؛ یعنی: مخرج کسر ۱۹۰ صفر دارد!!! عددی بینهایت کوچک که عملاً امکان تصادفی ساخت آن، صفر است.
✅ این احتمال بینهایت کوچک، تکیهگاه اصلی استدلال خلقتگرایان در توجیه هوشمندی و هدفمندی خلقتی است که بدون تردید، توسط خداوندی حکیم و با درنظرداشتن غایتی اولیه ساخته شده است.
⭕️ اما داوکینز برای این احتمال ضعیف، تفسیر دیگری دارد. او چنین ادعا میکند که ساخت مولکولهای زیستی حاصل «انتخاب انباشتی» است، نه «انتخاب تکمرحلهای»؛ یعنی، هرگاه که جزیی از مولکول بهطور تصادفی شکل گیرد، انتخاب و تثبیت میشود و به این ترتیب، انتخابهای بعدی محدود میشوند. او برای توضیح بیشتر، یک برنامهٔ کامپیوتری را مثال میزند که میخواهد بهطور تصادفی این جملهٔ هملت - از شخصیتهای آثار شکسپیر - را تولید کند:
«Methinks it is like a weasel»
که احتمال تایپ تصادفی آن، حدوداً یک بر ده به توان چهل است که عملاً غیر ممکن است!
اما او چنین استدلال میکند که برای انجام انتخاب انباشتی، در هر مرحلهای که کامپیوتر حرفی را شبیه حروف جمله اصلی پیدا کرد، باید آن را متوقف کرد و سایر حروف را تا رسیدن به جملهٔ مطلوب ادامه داد. بنابراین همان طور که خود او نشان داده است، کامپیوتر با همین دستکاری کوچک، این کار را طی چهل مرحله و نه ده به توان چهل مرحله انجام میدهد.
🔘 اما در این توضیحات او، مشکل بزرگی مشاهده میشود. اگر خوب به روش انتخاب انباشتی او دقت کنیم، متوجه میشویم در این دستکاری، هم عامل هدفمندی وجود دارد و هم عامل هوشمندی!
از همان ابتدا، انتخاب اولیهٔ جملهٔ اصلی در حکم هدفمندی (هدف: تولید جملهٔ نهایی) و نحوهٔ دستکاری متناسب با این هدف، در حکم هوشمندی است!
⬅️ پس ساخت جملهٔ معنادار، اگر از راه انتخابِ تکمرحلهای انجام شود، لاجرم به احتمالات نزدیک صفر میانجامد که به اعتراف خود او بسیار نامعقول است، یا در انتخاب انباشتی، مجبور است به هدفمندی و هوشمندی که خصیصههای اصلی تکاملِ هوشمند است، متوسل شود!
❗️این را نیز اضافه کنیم که این احتمالات تنها برای یک جملهٔ ۲۳ حرفی است، درحالیکه بنابه اعتراف خود او، احتمالِ تصادفیبودن پیدایش یک موجود به مانند این است که یک میمون بهطور تصادفی شروع به تایپ کند و کل کتاب شکسپیر را بنویسد!
🔄 بنابراین داوکینز در دام افتاده است و تشبیهی که میآورد، ناخواسته خلاف ادعایش را ثابت میکند و خود، نوعی اعتراف به هوشمندی و هدفمندی خلقت است.
البته دیوید برلینسکی شبیهسازی کامپیوتری را بدون دستکاریِ هوشمندانه و هدفمند انجام داده است که خروجی آن، چیزی جز یک مشت فرآوردهٔ بینظم و بیمعنی از دادههای کامپیوتری نیست.
❓اما ببینیم آیا اصول فرگشت قادر به دفاع از خود هستند یا خیر؟!
⏺ فیلتری که داوکینز برای انتخاب انباشتی تعیین کرده بود، رویهای هوشمندانه و هدفمند بود. اما آیا این فیلتر در طبیعت هم هوشمندانه و هدفمند است؟
⏺ با مطالعهٔ اصول فرگشت درمییابیم، شاید فیلتری که داوکینز برای انتخاب انباشتی عنوان میکند، زندهماندن و تولیدنسل باشد؛ یعنی، چنانچه تغییرات تصادفیِ ژنتیکی در راستای بقای موجودات باشند، موجودات بهطور طبیعی باقی میمانند و بهاصطلاح انتخاب میشوند.
ادامه دارد...
☑️ @naghdeelhad