👈سهیل اسعد #تازه_مسلمان آرژانتینی و مُبلّغ معروف بین الملل:
🍃امام رضا علیه السلام حس وحال غریبه ها را خوب درک میکند....
✅ yon.ir/Ut6JZ
💕 #امام_رضا_ع
#رهیافته
☑️ @naghdeelhad
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇬🇧 گزارش b.b.c فارسی :
🌱 رضاخانی استاد تاریخ از دانشگاه برلین آلمان💥
"هدف بابک خرمدین رسیدن به قدرت و حکومت بود نه جنگ علیه دین"
#رسوایی_بابی_گرایان
#بابک_شیاد
☑️ @naghdeelhad
22.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویلیام کریگ، فیلسوف تحلیلی، تنظیم ظریف را نشانه وجود #خداوند می داند. او در این ویدیوی کوتاه به شرح دلایل خود می پردازد/ منبع: #فیزیک بنیادی
☑️ @naghdeelhad
💠🍃 تحقیقات علمی معتبر راجع به ارتباط دین داری و شادی چه میگویند:
📋 مطالعات دریافتند کارمندانی که با دین میانه خوبی دارند شادتر هستند.
📌December 17, 2014
🔹طبق پژوهشی از دانشگاه ایالتی کانزاس، نه تنها تشویق جشن های اداری به مناسبت کریسمس، بلکه بزرگداشت اعیاد و جشن های دینی ادیان گوناگون نیز ممکن است برای کارفرما ها سودمند باشد.
🔹سویئول کیم، دانشجوی دکترای علوم روان شناختی، در مطالعه ای مشترک دریافتند آن دسته از کارمندان که عقاید دینی خود را علنا در محیط کار مورد بحث قرار می دهند غالبا شادتر بوده و رضایت شغلی بالاتری دارند.
🔹کیم اظهار داشت: "برای بسیاری از مردم دین محوریت زندگیشان است. داشتن توان اظهار جنبه هایی از زندگی فردی می تواند مسائل کاری را نظیر رضایت شغلی، عملکرد شغلی و تعهد شغلی، تحت تاثیر قرار دهد. داشتن جوی در محیط کار که به هر دین و فرهنگی آغوش باز نشان دهد، می تواند برای سازمان ها سودمند باشد".
🔹کیم اظهار داشت کارفرما ها ممکن است حتی تمایل داشته باشند سیاستی دین پذیرانه در پیش بگیرند یا راهی برای تشویق کارمندان به اظهار نظرات دینی بیابند. برای مثال، برخی سازمان ها ممکن است جشنی اداری برای کریسمس داشته باشند، اما می توانند سایر اعیاد و ایام مذهبی همچون حنوکه، رمضان یا اعیاد بودایی را به رسمیت شناخته و جشن بگیرند.
🔹کیم روان شناسی سازمان مطالعه کرده و از نویسندگان مقاله ای در نشریه
Journal of Organizational Behavior
می باشد تحت عنوان "کاربرد مدل های مدیریت هویت کارفرما در فرهنگ های مختلف: مسیحیت در ایالات متحده و کره جنوبی".
🔹سایر نویسندگان مطالعه شامل برنت لایونز، استادیار مطالعات مدیریت و سازمان در دانشگاه سیمون فریز، جنیفر وسل، استادیار روان شناسی دانشگاه مریلند، سونیا گومان استادیار مدیریت دانشگاه هاوایی و آن ماری رایان، استاد روان شناسی دانشگاه میشیگان هستند.
🔹برای مطالعه بین فرهنگ ها، پژوهشگران حدود 600 مشتغل بزرگسال را از از مشاغل مختلف - شامل مشاغل آموزشی و اقتصادی - در ایالات متحده و کره جنوبی، مورد مطالعه قرار دادند. کارمندان مذکور همگی مسیحی بودند اما از فرقه های مختلفی شامل پرسبیترین، باپتیست و بودند.
🔹پژوهشگران از شرکت کنندگان پرسیدند دین برای آن ها چقدر مهم بوده و در تشکیل هویت آن ها چقدر نقش داشته اشت.
🔹کیم می گوید نتایج نشان دادند کارمندانی که دین را به عنوان بخشی محوری از زندگی خود ارج می نهند به احتمال بیشتری دین خود را در محل کار فاش می کنند. کارمندانی که حس می کنند تحت فشاری هستند تا خود را با دیگران همسان کنند، به احتمال کمتری هویت دینی خود را فاش می کنند.
🔹وی اظهار داشت: "آشکار کردن دینتان در محیط کار می تواند برای کارمندان و سلامتی فردی مفید باشد. وقتی تلاش می کنید هویت خود را پنهان کنید، باید وانمود کنید یا به دیگران دروغ بگویید، کاری که می تواند استرس زا باشد و تاثیر منفی بر رابطه شما با همکاران داشته باشد".
🔹اما چیزی که از همه چشمگیرتر است، این است که پژوهشگران دریافتند کارمندانی که دین خود را در محیط کار فاش می کنند از چندین خروجی مثبت همچون رضایت شغلی و حس سلامتی بالاتری برخوردارند.
🔹کیم می گوید چندین راه برای آشکار سازی دین در محیط کاری برای کارمندان وجود دارد. کارمندان ممکن است میز کار خود را با چیزی مربوط به دین مانند صلیب یا تقویم تزیین کنند. همچنین ممکن است حین گفتگو، داستان ها یا اطلاعاتی درباره باور های مذهبی خود به اشتراک گذارند؛ مانند توصیف رخداد هایی درباره کلیسا.
🔹پژوهشگران دریافتند فرق چندانی میان نمونه های آمریکایی و کره ای وجود ندارد. همچنین تفاوت چندانی بین مشاغل یافت نشد اما کیم اظهار داشت احتمال دارد فرهنگ حاکم بر یک سازمان نیز در تعیین این که کارمندان دین خود را آشکار می کنند یا خیر نقش ایفا کند.
🔹به گفته کیم تحقیق درباره دین در محیط کار، تعادل زندگی و کار نقش ایفا می کند. پژوهش برای نشان دادن آن که ویژگی های فردی همچون خانواده و دین می توانند بر مسائل کاری تاثیر گذار باشند یا خیر، ادامه دارد.
🔹به گفته کیم: "مردم می توانند مسائل غیر کاری را به محل کار بیاورند یا ممکن است مسئله ای کاری را به حوزه غیر کاری خود وارد کنند. اکنون مرز این دو ناپدید شده و تمایز های ندرتا واضحی میان کار و زندگی شخصی وجود دارد".
🌐https://m.phys.org/news/2014-12-employees-religion-happier.html
☑️ @naghdeelhad
4_305694649480119961.pdf
14.2M
- کتاب خیانت در گزارش تاریخ نوشته استاد مصطفی حسینی طباطبایی(نقد ۲۳ سال علی دشتی)
#جلد_اول
این کتاب را بخوانید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
☑️ @naghdeelhad
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هفت آسمان و هفت زمین در قرآن به چه معناست؟؟!!
پاسخ زیبا👌
☑️ @naghdeelhad
کانال نقد الحاد
☑️ @naghdeelhad
⚠️ پاسخ به یک شبهه!
-آیا پیامبران فرستاده شده از جانب خدا، فقط در خاورمیانه بوده اند؟؟
🔻 نام پیامبر چینی ها کنفسیوس بوده است، نام پیامبر هندی ها بودا بوده است، بومیان استرالیا دینی بنام عصر رویاها داشتند، مایا ها به خدای واحدی بنام ایتزامنا اعتقاد داشتند و کتاب مقدسی بنام پوپول ووه داشتند، مغول ها دینی بنام شمنی داشتند، همه سرخ پوست های آمریکا به وجود روح اعتقاد داشتند.
اسکیموها دینی بنام ایونی داشتند. بدون تردید این ادیان جزو ادیان ابراهیمی نبودند اما صد درصد جزو ۱۲۴۰۰۰ پیامبر بوده اند.
🔻 متاسفانه یکبار به اشتباه در یکی از کتابهای درسی دوره ابتدایی قید شده بود که همه پیامبران از خاورمیانه بوده اند، در حالی که این سخن به هیچ وجه مبنای دینی ندارد.
🔻حالا برویم سراغ قتل و جنایت؛ هیتلر بی خدا، استالین بیخدا، مائو بیخدا، پل بوت بیخدا، آیزن هاور هرکدام به تعدادی آدم کشتند که داعش و جبهه النصره و بقیه چهارپایان پیش اینها لنگ می زنند ولی وقتی برخی کم عقل های ملحد اینها را می بینند می گویند اوووف!
✅ http://yon.ir/DTaQA
☑️ @naghdeelhad
💢 رویترز از قطعی #برق در کالیفرنیا آمریکا بخاطر موج #گرما خبر داده، اینم لینک سایت https://goo.gl/PJtR1t
ولی جوجه روشنفکرای ما میگفتن فقط ایران #برق قطع میشه که؟!
☑️ @naghdeelhad
#ترجمه
💢 از آغاز موج گرما در #ژاپن تا امروز ۸۰ نفر کشته شدن
لینک سایت:
https://goo.gl/it3pqW
حالا اگه ایران بود، سلبریتی ها و #آمدنیوز میگفتن تقصیر انقلاب و اسلامه و #ژاپن رو میزدن توی سر ما
☑️ @naghdeelhad
How Islam kick started science
☄ #اسلام آغازگر و طلیعهدار علم و دانش
➖➖➖➖➖➖➖
Keith Devlin on the debt of influence that science, culture and technology owe to Islam
کیث دولین ، علم و فرهنگ و تکنولوژی را مدیون اسلام میداند
Without the dedication of the Islamic scholars of the 9th to the 14th century, it is not clear that Western Europe would have become the world leader in science and technology.
اگر محققان اسلامی در قرنهای 9 تا 14 نمیبودند معلوم نبود که آیا اروپای غربی می توانست الان پیشتاز علم و فناوری باشد یا خیر ...
And it is also unlikely that the United States would have inherited that leadership role.
بدون وجود دانشمندان اسلامی، حتی آمریکا هم نمیتوانست این پیشتازی علمی را داشته باشد
🌐 نشریه گاردین انگلستان
https://www.theguardian.com/science/2002/sep/05/research.science2
☑️ @naghdeelhad