#همیشهمردمی
#همیشهانقلابی
💠 نماز جمعه با شکوه بخش تودشک به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نریمانی امام جمعه محترم بخش تودشک،قرائت زیارت آل یاسین و اجرا و مکبری آقای محمد مهدی قاسمی،قرائت قرآن و اذان توسط آقای حاج علیرضا حسینی در مصلای نماز جمعه بخش تودشک (مسجد جامع) برگزار گردید.
۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/nahad_adine
🌸#نهادمقدس_نمازجمعه_بخش_تودشک
#همیشهمردمی
#همیشهانقلابی
💠 حضور نوجوان دهه نودی در نماز جمعه با شکوه بخش تودشک به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نریمانی امام جمعه محترم بخش تودشک
🔻مصلای نماز جمعه بخش تودشک (مسجد جامع)
۷اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/nahad_adine
🌸#نهادمقدس_نمازجمعه_بخش_تودشک
30.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همیشهمردمی
#همیشهانقلابی
💠 حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نریمانی امام جمعه محترم بخش تودشک در خطبه نماز جمعه:
🔻 ابعاد عملیات وعده صادق
۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/nahad_adine
🌸#نهادمقدس_نمازجمعه_بخش_تودشک
#همیشهمردمی
#همیشهانقلابی
حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نریمانی امام جمعه محترم بخش تودشک در خانه عالم مسجد فاطمه الزهرا محله نوبنیاد شهر تودشک و دیدار با جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای اکبری امام جماعت مسجد همراه با مسئول ستاد عتبات عالیات شهر تودشک
۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/nahad_adine
🌸#نهادمقدس_نمازجمعه_بخش_تودشک
🇮🇷🍃🇮🇷🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ نهم اردیبهشت سالروز رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بی تردید نشان از تعمیق مردم سالاری دینی در جامعه اسلامی ما دارد. بی شک شوراها بی واسطه ترین حلقه ارتباطی مردم با حاکمیت و نماد تجلی خرد جمعی هستند، نمادی از احترام و اکرام به شخصیت و هویت انسان و مردم عزیز ایران.
✅ شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت نیز بر آن صحه گذاشته است. یقیناً خدمت بی منت به ملت عزیز ایران اسلامی در لباس عضویت در شوراها، توفیقی بزرگ برای منتخبین و معتمدین مردم است که باید از لحظه لحظه آن در راستای عمل به وظایف قانونی خود استفاده ببرند.
🌹اینجانب بر خود فریضه میدانم که روز ملی شوراها را بر تمامی اعضایی که این مسئولیت بزرگ را قبول نمودند و بحمدالله کریمانه وظایف خود را انجام و خدمت بی منت دارند تبریک عرۻ نمایم.
محمدرضا نریمانی
امام جمعه بخش تودشک