هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔷 برگزاری اولین نشست شورای فرهنگی دانشگاه در سال جدید
🔹اولین نشست شورای فرهنگی دانشگاه عصر امروز به ریاست دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور اعضا برگزار شد.
♦️در این نشست حجت الاسلام قلندری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، قبول مسئولیت را سخت دانست و گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، قبول مسئولیت برای افراد سخت است؛ مگر اینکه فرد بر حسب وظیفه ای که به او محول شده است؛ قبول مسئولیت کند؛ زیرا پذیرش مسئولیت یک بار سنگینی است که افراد باید به درستی آن را به سر انجام برسانند.
🔰 در ادامه دکتر مهناز مردانی معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه به تشریح رئوس برنامه های متنوع این حوزه با مشارکت دانشجویان و دیگر مناسبت های فرهنگی پیش روی دانشگاه در سال جاری پرداخت.
💠 برگزاری مراسم اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره قرآنی، برپایی اردوهای طبیعت گردی، برگزاری شب شعر فارسی، گرامیداشت روز دختر در دهه ی کرامت، برگزاری اردوهای جهادی و زیارتی، نکوداشت مفاخر اسلامی ( طرح شیخ الرئیس ) و انتخاب افراد برگزیده استانی با همکاری جهاد دانشگاهی به منظور پاسداشت مقام آنان به صورت سالانه، گرامیداشت مقام معلم (به مناسبت شهادت استاد مطهری)، گرامیداشت ورزشکاران و برگزاری ورزش های پهلوانی، برگزاری جشنواره فرهنگی اقوام ایرانی با مبحث عفاف و حجاب، از جمله مباحثی بود که در نشست شورای فرهنگی دانشگاه مطرح شد و تصمیات نهایی نیز اتخاذ گردید.
📎 یکشنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
https://eitaa.com/webdalorestan
http://webda.lums.ac.ir
33.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش امید در خوشبختی 🔰
✅ جلسه دوم: "عناصر سه گانه خوشی در هیجان مثبت"
🖌 شناخت سه پایه خوشی در هیجان مثبت
🖌 راهکار شناخت خشنودی از گذشته
🖌 ایجاد خوشبینی و نگاه مثبت به آینده
◀️ استاد: جناب آقای دکتر محمد حسین فلاح (دکتری تخصصی روانشناسی)
🔴 با انتشار این فیلم در گروههای استادان و دانشجویان، در چرخه امیدآفرینی در جامعه سهیم باشید 🔴
https://files.cdnec.ir/cdnFile/new/omid/102.mp4
https://eitaa.com/nahadsetad
هدایت شده از مفدا لرستان | lorestan.mefda.ir
📸گزارش تصویری
🔹نخستین جلسه کمیته صیانت شهروندی (بخش حجاب و عفاف) در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔸عکس: نگین دالوند / مفدا
#مفدا_لرستان
@lorestanmefda
هدایت شده از مفدا لرستان | lorestan.mefda.ir
📌نخستین جلسه کمیته صیانت شهروندی (بخش حجاب و عفاف) در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
🔹به گزارش مفدا، این جلسه با حضور حجت الاسلام و المسلمین قلندری مسئول نهاد رهبری، دکتر مردانی معاون فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضا در سالن جلسات شهید بهشتی مجتمع پردیس کمالوند برگزار شد.
🔸در این جلسه آئین نامه جدید رفتار و پوشش حرفه ای کارکنان و دانشجویان که از وزارت بهداشت به دانشگاه ها ابلاغ شده است، توسط دکتر مردانی قرائت شد.
🔹بر همین اساس، اعضای جلسه نیز در خصوص روند اجرای این آئین نامه بحث و تبادل نظر کردند.
#مفدا_لرستان
@lorestanmefda