🗳 روز انتخابات برای ما ایرانیها روز نشاط و شادی است.
مردم برای شرکت در انتخابات تردید نکنند
حضور مردم برای اثبات صحت و صداقت جمهوری اسلامی لازم و واجب است
انشاءالله خدای متعال برای این کشور بهترین گزینش و مفیدترین گزینش را مقدّر کند
🖼 متن پرسش و پاسخ خبرنگار صداوسیما با رهبر انقلاب اسلامی پس از حضور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹️آقای مهدی خسروی خبرنگار صداوسیما: بسم الله الرحمن الرحیم؛ به محضر رهبر معظّم، معزز و فرزانهی انقلاب اسلامی عرض سلام و ادب و احترام دارم. صبح حضرت مستطاب عالی به خیر و نیکی انشاءالله و قرین به صحت و سلامت و عافیت.
🔹️یاد شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور شهید رئیسی عزیز را که امروز به دلیل فقدان ایشان چهاردهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری را برگزار میکنیم گرامی میداریم.
🔹️حضرتعالی در روز چهاردهم خرداد از حماسهی انتخابات سخن گفتید و در روز عید سعید غدیر خم بر موضوع افزایش مشارکت و مشارکت حدأکثری برای سرافرازی ایران و ایران قوی سخن گفتید و بر این موضوع تأکید فرمودید. اکنون که در دقایق ابتدایی فرآیند رأیگیری در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری هستیم، با توجه به جایگاه و نقش بیبدیل رئیس جمهور در اقتدار و پیشرفت کشور آخرین توصیهی حضرتعالی برای کسانی که هنوز در انتخابات مردد هستند و یا تصمیم قطعی نگرفتند چیست؟
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
برای ملت عزیزمان از خداوند متعال بهترین روزها و سالها و بالاترین برکاتش را مسئلت میکنم.
✏️ روز انتخابات برای ما ایرانیها روز نشاط و شادی است. به خصوص آن وقتی که انتخابات برای گزینش رئیس جمهور است؛ که چند سال آیندهی کشور با این انتخاب مردم تعیین میشود. لکن یک موضوع به نظر من مهمی در کنار این هست و آن حضور پرشور مردم و افزایش و کثرت رأیدهندگان است. این برای جمهوری اسلامی یک نیاز قطعی است.
✏️ جمهوری اسلامی اسمش -یعنی کلمهی جمهوری- حاکی از این است که در ذات این نظام حضور مردم لحاظ شده. بنابراین دوام جمهوری اسلامی و قوام جمهوری اسلامی و عزّت جمهوری اسلامی و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقف به حضور مردم است. برای همین است که ما توصیه میکنیم مردم عزیزمان مسئلهی رأی دادن را، حضور در این آزمون مهم سیاسی را جدی بگیرند و شرکت کنند.
✏️ و این که شما میگویید بعضیها مرددند، من وجهی برای تردید پیدا نمیکنم. این یک کار آسانی است که نتایج مهمی دارد. چرا انسان برای انجام یک کاری که خرج ندارد، زحمتی ندارد، مایهای ندارد، وقت گیری ندارد، فشاری ندارد، ولی فواید زیادی دارد انسان چرا باید تردید داشته باشد؟ تردید نکنند. به خصوص با توجه به همین نکتهای که من اشاره کردم و آن اینکه جمهوری اسلامی قوامش به حضور مردم است؛ و برای اثبات صحت و صداقت نظام جمهوری اسلامی حضور مردم یک امر لازم و واجبی است.
✏️ امیدوارم انشاءالله خدای متعال مقدّر کند برای این کشور بهترین گزینش را و مفیدترین گزینش را. و سالهای آینده انشاءالله سالهای خوب و مطلوبی باشد. مردم از گزینش خودشان راضی باشند.
✏️ والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🔸رهبر انقلاب:
🔅همهی آحاد مردم، تکتک آحاد مردم خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛
این، تواصی به حق است: «وَ تَواصَوا بِالحَق» که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛
🔅افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به [شرکت در انتخابات] دعوت کنید.
۱۴۰۰/۰۳/۱۴
#انتخابات
#دور_دوم_انتخابات
#مشارکت_حداکثری
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🔹قدردانی از حضور فعال دانشگاهیان درجهت برگزاری پرشور انتخابات/ استمرار این نوع فعالیتها در دور دوم انتخابات
🔻مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم گفت: دانشجویان و دانشگاهیان به عنوان گروهی از فعالان عرصه سیاسی و اجتماعی رسالتی را بر عهده خود میدیدند که در راستای آن، حضور فعالی در جهت برگزاری پرشور انتخابات و ترغیب مردم به شرکت در این عرصه داشتند این امر جای قدردانی دارد و باید از آنان تشکر کرد، همین روند باید در برگزاری دوره دوم انتخابات نیز ادامهدار باشد.
📃مشروح خبر را اینجا بخوانید👉
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
💠سروده استاد محمد شجاعی از اساتید ادبیات فارسی و معارف دانشگاه قم، با موضوع مباهله
آسمان، سال دهم پرشور گشت
چونکه سال اهل بیت نور گشت
باب رحمت را پیمبر باز کرد
با «نَصارا» گفت وگو آغاز کرد
ابتدا آن پیشوای حق سرشت
جانب «نجرانیان» نامه نوشت
گفت با سوز و صداقت ای گروه
این شما و این پیام باشکوه
برگزینید از درون، اسلام را
دین مهرآیین جان آرام را
«اُسقُف دین مسیح» آرام گفت
حرف او را ابتدا باید شنفت
رفت خود با برخی از اهل کتاب
در مدینه، شهر نور آفتاب
مصطفی بعد از دمی گفت و شنود
روی آنان باب حکمت را گشود
بحث چون با قوم دین آگاه بود
با دلیل و بَیّنه همراه بود
بعدِ چندی باب برهان بسته شد
امت از بحث و ستیزه خسته شد
وحی آمد از مقام ذوالجلال
باید از جان کرد با هم «ابتهال»
پس کنار شهر، در امواج دشت
روز نفرین و بلا تأیید گشت
گفت اُسقُف رهبر آنان چنین
مصطفی این پیشوای اهل دین
گر که آید با سپاه و های و هوی
نیست از پیغمبران راستگوی
لیک آید خود اگر با اهل خویش
هست از پیغمبران راستْ کیش
چونکه آن پیغمبر یکتاپرست
هستی خود را گرفته روی دست
روز وعده، عیسوی ها بیقرار
تا چگونه آید آن روشن تبار
پیر ترسایان به چشم خویشتن
دید، می آید به این سو پنج تن
پنج خورشید دُرافشان در زمین
پنج تابنده مَهِ مهرآفرین
پنج گوهر، پنج کوکب، پنج نور
پنج نورِ تابناک کوه طور
پنج قندیلِ درخشانِ سپهر
پنج مرواریدِ اقیانوسِ مهر
پیش می آمد محمد با علی
مهر و ماه و هم نبی و هم ولی
فاطمه بود و حسن بود و حسین
دُرّ پنهانِ صدف، دو نور عین
آیههای نور را اُسقُف چو دید
بی تأمل دست از نفرین کشید
گفت اگر نفرین نمایند این گروه
می شود از خشمِ حق صدپاره کوه
یک مسیحی هم نمانَد بر زمین
چونکه اینان اهل صِدق اند و یقین
شد نصیب پنج تن فتح و ظفر
بین آنها آیت حق جلوه گر
تا ختام شعر گردد مشک فام
کن نثارِ پنج تن از جان سلام
🌺24 ذی حجه(دوشنبه، 11 تیر) روز مباهله(ابتهال) مبارک باد.
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🔴توییت جدید صفحه رسمی رهبر انقلاب
از نامزد خود دفاع کنید، اما تخریب رقیب جایز نیست.
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
📝 #یادداشت_هفته | دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
👈 ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند (بخش اول)
🔹️نام «جکیگور» را شنیدهای؟ روستایی است در گوشهی جنوب شرقی کشور؛ از شرق تا مرز پاکستان فاصلهی چندانی ندارد و از جنوب تا سواحل مکران و دریای عمان. از صبح علیالطّلوع روز جمعه همه پای کار بودند تا اهالی جکیگور هم بیایند و رأیشان را بدهند. آنها هم در تعیین سرنوشت کشورشان سهم داشتند؛ نفری یک رأی مثل اهالی تهران، اصفهان، تبریز و مشهد. جمهوری اسلامی اینطور است دیگر؛ وقتی پای انتخابات و صندوق رأی وسط باشد، روستاییِ اهلِ جکیگور و رهبر انقلاب یکسان هستند و هر دو فقط یک رأی دارند. اصلاً فرق جمهوری اسلامی با حکومت طاغوت همین است. جمهوری اسلامی آمد تا بساط لیست بستن در دربار و تصمیم گرفتن یک نفر برای سرنوشت یک ملّت را جمع کند که کرد. باید بیشتر تاریخ بخوانیم تا یادمان نرود ــ یا از یادمان نبرند ــ که «رضاشاه به همراه رئیس شهربانی، فهرست نامزدهای احتمالی را بررسی و آنها را با صفاتی چون «مناسب» یا «بد»، «فاقد عرق ملّی»، «دیوانه»، «مغرور»، «مضر»، «احمق»، «خطرناک»، «بیشرم»، «لجوج و یکدنده» و «کلّهپوک» علامتگذاری میکرد. سپس اسامی مناسب در اختیار وزارت کشور و به واسطهی وزارت کشور در اختیار استانداران و هیئتهای محلّی انتخاباتی قرار میگرفت. تنها وظیفهی این هیئتها توزیع برگههای رأیگیری و نظارت بر صندوق آراء بود. ضمناً اعضای تمام این هیئتها را دولت مرکزی تعیین میکرد. نامزدهایی هم که بر رقابت انتخاباتی پافشاری میکردند، یا به زندان میافتادند یا تبعید میشدند.»(کتاب تاریخ ایران مدرن، نوشتهی یرواند آبراهامیان)
🔹️خون ابراهیم و فرهاد، پای صندوق رأی
🔹️رأیگیری که تمام شد، مُهروموم صندوق را باز کردند. رأیها شمرده و ثبت شد. دیگر بامداد شنبه بود. حالا باید صندوق را میبردند فرمانداری راسک تحویل بدهند و بروند چشمی روی هم بگذارند که تا اذان صبح هم راهی نبود. در سیاهیِ شب زدند به جادّه و در میانهی راه بودند که ناگهان از دو سمت جادّه باران تیر به سمتشان روانه شد. ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل شهید شدند و بقیّه زخمی. ابراهیم استواریکم مرزبانی بود و فرهاد سرباز وظیفه. ابراهیم اهل سوسنگرد در خوزستان بود و فرهاد اهل لردگان در چهارمحالوبختیاری. حالا آنها کنار هم آرمیده بودند و صندوق رأی آغشته بود به خون این دو جوان وطن.
🔹️تروریستها در تاریکی شب فرار کردند. رأی مردم محافظت شده بود، حتّی به قیمت خون. حالا بهتر میتوان عمق هشدار سالهای گذشته رهبر انقلاب را درک کرد: «ببینید دشمن به کجاها کار دارد؛ فقط مسئلهی اقتصاد نیست، فقط مسئلهی فرهنگ نیست، فقط مسئلهی باورهای انقلابی و دینی نیست، حتّی به انتخاباتش (کار دارد)؛ نمیخواهند این ظاهره و پدیدهی شرکت مردم به نام دین، در پای صندوق رأی و در خدمت انتخاب تثبیت بشود؛ همیشه ضدّ این را تبلیغ کردهاند، همیشه گفتهاند که دین با انتخابات و با آزادی و با دموکراسی و با این چیزها مخالف است؛ حالا (چطور) ببینند که دین مظهر کامل یک مردمسالاری همهجانبه است که بعضی از خارجیها هم اعتراف کردند. ما در طول این ۴۱ سال، ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشتهایم؛ کجای دنیا این همه به مردمسالاری اهتمام میورزند؟ به این هم کار دارند؛ دشمن به همه چیز کار دارد. دشمن را بشناسیم، حواسمان جمع باشد، «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛ (نهجالبلاغه، نامهی ۶۲؛ هر که خود به خواب رود، دشمنش به خواب نرفته.) اگر شما در سنگر، در مقابل دشمن خوابت ببرد، معنایش این نیست که دشمن هم خوابش برده؛ او ممکن است بیدار باشد، کمااینکه همینجور هم هست.» ۱۳۹۸/۱۲/۰۴
🖼 مطالعه متن کامل
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
47.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
📢 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (چهارشنبه ۱۳ تیرماه):
✏️ مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
✏️ کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
✏️ اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه شنیدنی شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به ملت ایران برای حضور میلیونی در انتخابات
➕ به همراه سخنان حضرت آیتالله خامنهای
🗳 #انتخابات_ریاست_جمهوری | پویش #بعلاوه_یک
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🌸رهبر معظم انقلاب مدظله العالی:
🔹حقیقتاً انتخابات، سیلی به چهره ی دشمنان این ملت است.
🔸دشمنان امید دارند که انتخابات یا سرد باشد، تا بتوانند بگویند مردم به نظام اسلامی علاقه ای ندارند؛ یا دنبال انتخابات، فتنه به وجود بیاورند.
🔹انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است و نباید از دست داد. مخالفین جمهوری اسلامی نمیخواهند از این فرصت استفاده شود. این یک امکان برای ملت است، یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است.
🔸حضور در سر صندوقهای رأی مشت محکمی به دهان آنها (دشمنان) است
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🗳 پُست | رهبر انقلاب:
شایسته است #رفتارهای_رقابتی دوران #انتخابات به #هنجارهای_رفاقتی تبدیل شود
و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
📥 متن کامل پیام رهبر انقلاب به مناسب انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
khl.ink/f/56911
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🗳 رهبر انقلاب: به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در #ادامه_راه_شهیدرئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
📥 متن کامل پیام رهبر انقلاب به مناسب انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
khl.ink/f/56911
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
📩 رهبر انقلاب: این جلسه، جلسه تشکر بنده از مسئولین و اعضای دولت است/ دولت مرحوم آقای رئیسی(رضواناللهعلیه) دولت کار، امید و حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
این جلسه جلسهی تشکر بنده از مسئولین و دوستان و اعضای دولت است. جای آقای رئیسی عزیزمان خالی است. امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال از شماها این زحماتتان را قبول کند.
✏️ دولت مرحوم آقای رئیسی رضواناللّه علیه، دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً امیدوار بود ایشان، واقعاً خوشبین بود به آینده. حق هم با ایشان بود البته و تصمیم داشت که به آن هدفها خودش را برساند با همکاری شماها.
۱۴۰۳/۴/۱۷
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پرسش و پاسخ:
⁉️چرا ما برای امام حسین علیه السلام از اول محرم و قبل از شهادتشان عزاداری می کنیم در حالی که حضرت دهم محرم به شهادت رسیدند؟
🎙 پاسخ استاد محمدی شاهرودی را بشنوید.
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv
🔰ب..: بند اول از ترکیب بند نی نوا
▫️سروده استاد محمد شجاعی از اساتید ادبیات فارسی و معارف دانشگاه قم با موضوع محرم
باز این چه سوز سینه و آه دمادم است
بازاین چه شور و شیون وآشوب و ماتم است
باز این چه موج حادثه خیز است در زمین
کاینسان خروش و ولوله در عرش اعظم است
آلاله داغدارِ کدامین سپیده است؟
تصویر خون نشسته به چشمان شبنم است
با سوز دل رسول خدا مویه می کند
یارب چگونه غم زده آیات محکم است
آیا فلک به سوگ مسیحا نشسته است؟
کآشفته زلف نرگس و بی تاب مریم است
با من بگو تو ای غزلِ زخمی ام! چرا
نبض تمام قافیه ها نامنظم است
در عمق واژه واژۀ دیوان عاشقی
نام حسین و کرب و بلا و محرم است
آیینۀ تمام نمای خدا حسین
خورشید آسمان دل مصطفی حسین
ب..: منظومۀ نینوا (جلد اول)
سروده محمد شجاعی
« بشنو از نى چون شکایت مى کند»
از دل پرخون حکایت مى کند
ناله اى از عمق دل آغاز کن
زخم پنهان را به آهى ساز کن
همنوا با نی نوا چنگى بزن
باز در این پرده آهنگى بزن
چامه ام چون نى هوایى گشته است
در نوایش نی نوایى گشته است
یاد ایامى که دل آ یینه بود
سوز و آتش در درون سینه بود
رنگها در زیر این چرخ کبود
آبى و سبز و سفید و سرخ بود
باغ، از انبوه گل پیرایه داشت
سرو چون بال ملائک سایه داشت
دشتها از لاله ها لبریز بود
ایمن از بی برگى پاییز بود ...
تا سیه بادی به ناگه شد وزان
گشت پیدا چهرۀ زرد خزان
آسمان سبز را تُندَر رسید
خرمن آیینه را آتش کشید
بلبل از نغمه سرایى باز ماند
در گلستان بوم شب آواز خواند
شعلۀ فریادها خاموش شد
پاره پاره حَنجر چاووش شد
آسمان از عمق شب چیزى نگفت
تا چو گل بر نیزه خورشیدى شکفت
نى از آن پس تا کنون نالیده است
تا به سر حد جنون نالیده است :
«کیست این پنهان مرا در جان و تن
کز زبان من همى گوید سخن
این که گوید از لب من راز کیست
بنگرید این صاحب آواز کیست»
دیده ای آیا عطش بر موج آب
یا فراز نی شهود آفتاب؟
دیده ای خورشید را اندوهبار
همسفر با کاروانی داغدار
دیده اى خورشید آیا در تنور؟
دیده اى خاکسترى مِشکات نور؟
دیده ای خورشید را در تشت زر
آسمان را بی قرار، آسیمه سر
آفتاب است این که در تشت زر است؟
یا سرِ نور دل پیغمبر است؟
یک سیه فرجام پست سرگران
بر لب خورشید می زد خیزران
مى نمود از کینه رویى را کبود
که پیمبر بارها بوسیده بود...
ادامه دارد...
نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه قم
🆔@nahad_qomuniv