eitaa logo
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران
228 دنبال‌کننده
1هزار عکس
784 ویدیو
58 فایل
💠 کانال رسمی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری | دانشگاه علوم پزشکی تهران 🦋 ⭕️ ارتباط با ادمین: @nahad_tums_admin @Hossinkhan68 @mshaddel ⭕️ صفحه رسمی اینستاگرام: 🆔 https://www.instagram.com/nahad_tums ⭕ پیامرسان تلگرام: 🆔 t.me/nahad_tums
مشاهده در ایتا
دانلود
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | 🏷 🇮🇷 ⭕️ قصه های پیشرفت | « ربات جراح » 👤 دکتر علیرضا میرباقری ▫️ موسس شرکت دانش بنیان نوآوران رباتیک و پزشکی سینا ✅ سینای ایران جلوتر از داوینچی آمریکا؛ ایران دومین تولیدکننده ربات جراح در جهان 🔰 استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته رباتیک نه تنها امکان رفع اغلب محدودیت‌های جراحی اندوسکوپی را فراهم میکند، بلکه قابلیت‌های جدیدی را نیز در اختیار جراح قرار میدهد. فناوری بسیار پیشرفته‌ای که ایران به آن دست‌یافته و عنوان دومین تولیدکننده ربات جراح در جهان را به نام خود ثبت کرده است. با استفاده از این ربات‌ جراح می‌توان عمل‌های دشوار جراحی را از راه دور نیز انجام داد که این امر، امکان استفاده از خدمات درمانی پیشرفته در مناطق محروم، دوردست و خطرناک را بدون نیاز به حضور جراح، فراهم می‌کند. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
📖 بخوانید | 🗓 🏷 🇮🇷 ⏰ زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقه 🔰 ۱۴ بهمن ؛ تشریح مواضع آینده نظام اسلامی توسط حضرت امام خمینی (ره) و همچنین اوج گرفتن تظاهرات مردم علیه “بختیار” در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی ایران (۱۳۵۷ ه.ش) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 برنامه‌های امام 🔸 امروز هم امام در اولین برنامه روزانه خود به مدرسه رفاه رفتند و در مصاحبه‌ای اعلام کردند: امروز عصر شورای انقلاب حکومت موقت تعیین خواهد شد و حکومت موقت موظف خواهد بود که مقدمات رفراندم تعیین قانون اساسی را تهیه کند. همچنین قانون اساسی که تدوین شد، به آراء عمومی گذاشته می‌شود. ایشان دولت بختیار را غیرقانونی اعلام کردند و گفتند کاری نکنید که مردم را به جهاد دعوت کنم. 🔹 بعد از این مصاحبه مطبوعاتی امام خمینی شروع به سخنرانی برای عموم مردم کردند که خبرگزاری یونایتدپرس خیل جمعیت مشتاق را چهار و نیم میلیون نفر تخمین زد. 🔸 شهردار تهران استعفانامه خود را در دیدار با امام خمینی(ره) به ایشان تسلیم می‌کند و امام مجددا وی را به عنوان شهردار تهران منصوب می‌کنند. بختیار از ترس احتمال تکرار این کار از سوی دیگر مسئولین، طی مصاحبه‌ای سایر کارمندان و مسئولان دولت را تهدید می‌کند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 انتخاب نخست‌وزیر 🔹 در جلسه اعضای شورای انقلاب که با حضور امام خمینی (ره) برگزار شد، به پیشنهاد اعضا و موافقت امام، مهندس مهدی بازرگان به عنوان نخست‌وزیری دولت موقت منصوب شد. 🔸 مهندس بازرگان با اشاره به انتخابش به سمت نخست‌وزیری دولت موقت، اظهار کرد:
در پی تشکیل جلسه شورای انقلاب در روز ۱۴ بمن ماه ۱۳۵۷، آقای (امام) خمینی ما را مخاطب قرار داده، پرسیدند برای نخست‌وزیری چه کسی را تعیین کنیم؟ ... نمی‌دانم آقای مطهری بود یا یکی دیگر از روحانیون شورای انقلاب که مرا پیشنهاد کرد. در هر حال نظر عموم روی من رفت و اگر کسی موافقت نداشت، حرفی نزد. آیت‌الله خمینی تبسم و اظهار خوشوقتی کرده، گفتند به این ترتیب خیالم از دو طرف راحت شد. ظاهرا منظور ایشان از دو طرف، ملیون و روحانیون بودند.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔻 گزارش‌های رسانه‌ها 🔸 خبرگزاری فرانسه: بختیار در مصاحبه با لوماتن گفت: بعضی اوقات صبر بهترین تاکتیک است و اگر آیت‌الله خمینی بخواهد در شهر مقدس قم دولت پیشنهادی خود را به وجود آورد، به او اجازه خواهم داد تا دولتی شبیه به واتیکان تأسیس کند. دستور آزادی سیصد و پنجاه تن از زندانیان محاکم نظامی صادر شد. 🔹 روزنامه الوطن العربی نوشت: یک ژنرال ارتش به ملاقات شاه در خارج از کشور رفت. از سوی یاسر عرفات، پیام تبریکی خطاب به حضرت امام ارسال شد. 🔸 خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: واکنش کشورهای اسلامی در مقابل بازگشت آیت‌الله خمینی متفاوت بوده است. سادات در مصر گفت: او هیچ آیت‌اللهی در مصر نخواهد داشت. 🔹 مطبوعات سعودی در این مورد سکوت اختیار کرده‌اند و رژیم بغداد نیز تاکنون موضعی اتخاذ نکرده است تنها قذافی گفت: به محض درخواست کمک از بذل آنچه در امکان دارد، دریغ نخواهد کرد.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔻 هیجانات انقلابی 🔸 تظاهرات مردم در برخی از شهرستان‌ها بدون درگیری با مأموران انجام شد. دانشجویان ایرانی با حمله به سفارتخانه‌های ایران در آمریکا، لبنان و استرالیا، نسبت به رژیم سلطنتی ایران ابراز انزجار کردند. چهل تن دیگر از نمایندگان مجلس از مقام خود استعفا دادند. 🔹 به مناسبت ورود حضرت امام به ایران، مراسم جشنی در کشور لیبی بر پا شد. 🔸 یاسر عرفات در پیامی برای امام خمینی(ره) اظهار کرد که نتایج پیروزی ملت ایران در مرزهای آن کشور متوقف نخواهد شد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | 🏷 🇮🇷 ⭕️ به مناسبت گرامیداشت روز ملی فناوری فضایی 🛰 ؛ موشن گرافیکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در زمینه فناوری فضایی را تماشا کنید 🔰 در تاریخ ۱۴ بهمن سال ۱۳۸۷، نخستین ماهواره کاملا ایرانی به نام "امید"، با موفقیت‌ به فضا پرتاب شد و ایران رسما به جمع کشور‌های دارای توانایی پرتاب ماهواره پیوست. این روز با هدف گرامیداشت تلاش‌های علمی دانشمندان در تاریخ کشور به نام روز ملی فناوری فضایی ثبت گردید . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷 ⭕️ ننگ ابدی در شوهر دادن بحرین ! 🔰 استدلالهای محمدرضا شاه بر جدایی بحرین 🇶🇦 از ایران ✍️ رژیم پهلوی، بحرین را که تا آن زمان جزئی از خاک ایران بود، به تعبیر خویش «شوهر داد» و این جزیره در ۲۲ مرداد ۱۳۵۰ رسما از ایران جدا شد و به خانه بخت رفت ! ▫️ یک روز بعد، شاه این استقلال رو به آل‌خلیفه تبریک گفت تا اولین حاکمی در تاریخ باشد که تجزیه کشور خودش را تبریک میگوید ... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 @nahad_tums 📱 سایت رسمی | تلگرام | ایتا | اینستاگرام
🤍✨ 💠 حقّا كه حقیقتاً علی حق باشد 💠 حق است علی ز حق كه بر حق باشد 🔰 فرارسیدن میلاد با سعادت مولای متقیان، امیرمؤمنان، اسوه خردورزان، حامی ستمدیدگان و محرومان و پدر یتیمان و سرچشمه عدالت، حقیقت و امامت، حضرت علی (ع) را که به روز پدر و تجلیل از مقام و منزلت پدران بزرگوار مزین شده است، خدمت تمام دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض مینمائیم. 🎊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
🏷 لوح | 🤍 ⭕️ اگر پیرو «کرّار غیر فرّار» باشیم، آینده روشن است... 💠 رهبر انقلاب: 🔰 «امیرالمؤمنین یکی از القابش «کرّار غیر فرّار» است... یعنی مهاجم، مقتدر، دارای فکر و بدون عقبگرد.... اگر به زندگی امیرالمؤمنین نگاه کنید، میبینید از اول تا آخر، زندگی آن بزرگوار این‌گونه است. علاج ما هم در همین است... فعال، کرّار، خستگی‌ناپذیر و دنبال کننده‌ی اهداف خود؛ آینده‌ی چنین ملتی روشن است.» 🗓 ۱۳۸۴/۰۵/۲۸ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتما ببینید | 🏷 🎊 💠 نماهنگ بسیار زیبای " علی ای همای رحمت "  🔰 به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) 〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ▫️ دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بين ▫️ به علی شناختم من به خدا قسم خدا را 👤 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
📖 بخوانید | 🗓 🏷 🇮🇷 ⏰ زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقه 🔰 ۱۵ بهمن ؛ اعتصاب كاركنان نخست‌وزيری ؛ بازداشت بسياری از وزرا و كارمندان عالی رتبه دولت توسط بختیار ؛ دعوت مردم به جهاد علیه دولت غاصب توسط امام خمینی (۱۳۵۷ ه.ش) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 برنامه‌های امام 🔸 حضرت امام خمینی طی یک سخنرانی جوانان را به ادامه تظاهرات و اعتصابات فرا خواند و دولت بختیار را تهدید کرد که او را وادار نسازد تا مردم را به جهاد دعوت کند. 🔹 امام همچنین در سخنرانی‌ها و دیدار‌هایشان با مردم اصول سیاست‌هایشان را این‌گونه بیان فرمودند: «تمام اتباع خارجی در ایران به صورت آزاد زندگی خواهند کرد. ما برای اقلیت‌های مذهبی احترام قائل هستیم. نظر من راجع به رادیو و تلویزیون و مطبوعات این است که در خدمت ملت باشند. دولت‌ها حق هیچ نظارت ندارند.» 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 انتخاب نخست‌وزیر و تشکیل دولت موقت 🔹 در این روز جلسه شورای انقلاب برای انجام مذاکرات نهایی مبنی بر نخست وزیری مهندس بازرگان برگزار شد و در پایان، تصمیم به برگزاری مراسم معارفه مهدی بازرگان در بعدازظهر ۱۶ بهمن و در آمفی تئاتر مدرسه رفاه و اعطای حکم مأموریت مهندس بازرگان برای تشکیل دولت موقت صورت پذیرفت. 🔸 حضرت امام طی حکمی ، به پیشنهاد شورای انقلاب ، مهندس مهدی بازرگان را مأمور تشکیل دولت موقت کردند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 اوضاع داخلی کشور 🔸 شاپور بختیار بختیار تمام پایگاه‌هایش را از دست داده و همچنان با انجام مصاحبه‌های مختلف سعی در به رخ کشیدن قدرت خود دارد و در مصاحبه مطبوعاتی گفت: درهای مذاکره با آیت الله خمینی همچنان باز است ... جمهوری اسلامی برای من مجهول است. وی افزود که من نه با شاه و نه با [امام] خمینی سازش نمی کنم و اجازه تشکیل دولت موقت را به او [امام خمینی] نمی دهم. کسانی را که جنگ داخلی راه بیندازند، تیرباران می کنم. 🔹 امام در پاسخ تهدید‌های دولت فرمودند: «من باید نصیحت کنم که دولت غاصب کاری نکند که مجبور شویم مردم را به جهاد دعوت کنیم. ما از ارتش می‌خواهیم هر چه زودتر به ملت متصل شوند. آن‌ها فرزندان ما هستند. ما به آن‌ها محبت داریم…». 🔸 اعتصاب کارکنان نخست‌وزیری برای پشتیبانی از مبارزات ملت مبارز ایران و بازداشت بسیاری از وزرا و کارمندان عالی‌رتبه دولت به جرم فساد مالی و سوءاستفاده از بیت‌المال توسط دولت بختیار. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 هیجانات انقلابی 🔸 همافران نیروی هوایی در بهبهان برای طرفداری از امام خمینی دست به راهپیمایی زدند و از سوی دیگر خانواده همافران و درجه‌داران بازداشتی و نیروی هوایی با تجمع در دادگستری به عنوان اعتراض به دستگیری آنها، خواهان آزادی این همافران شدند. 🔹 آیت‌الله سید محمدباقر صدر با ارسال نامه‌ای از عراق برای حضرت امام، از مبارزات ملت ایران حمایت کرد و از سوی آیت‌الله مرعشی نجفی نیز تلگرافی برای امام به مناسبت ورود ایشان به ایران ارسال شد. 🔸 همچنین از سوی آیت‌الله گلپایگانی اعلامیه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس، هیات دولت و امرای ارتش منتشر شد. 🔹 ژنرال هایزر، فرستاده ویژه آمریکا به ایران نیز با اتمام ماموریت حساس خود و مذاکرات مکرر با مقامات ایرانی عازم آمریکا شد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | 🏷 🇮🇷 ⭕️ قصه های پیشرفت | « تجهیزات اسکن قلب » 👤 دکتر محمدرضا آی ▫️ مدیرعامل شرکت پرتونگار پرشیا ✅ ایران جزو پنج کشور سازنده دستگاه اسکنر اختصاصی اسپکت قلب در دنیا 🔰 دستگاه تصویربرداری پزشکی هسته ای از قلب در تشخیص گرفتگی عروق قلبی، ارزیابی پارامترهای عملکردی قلب به طور کمی، تصویربرداری پرفیوژن از عضله میوکارد قلب و بررسی VIABILITY عضله قلبی کاربرد دارد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
📖 بخوانید | 🗓 🏷 🇮🇷 ⏰ زمان تقریبی مطالعه: ۳ دقیقه 🔰 ۱۶ بهمن ؛ محل رویارویی دو دولت ▫️ اعلام رسمی انتخاب مهدی بازرگان به عنوان نخست وزیر دولت موقت از سوی امام (ره) ؛ ادامه تلاش ها برای اتحاد ارتش با ملت ⭕️ تیتر برگزیده ⬅️ رئیس سازمان سیا: چیزی که ما پیش بینی نمی‌کردیم، این بود که یک مرد هفتاد و هشت ساله که مدت چهارده سال در تبعید بود، این نیروها را به هم پیوند زند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 برنامه‌های امام و تشکیل دولت موقت 🔸 مراسم معارفه مهندس بازرگان در آمفی تئاتر مدرسه علوی برگزار و حکم نخست وزیری دولت موقت ایشان، رسما اعلام شد. در ابتدای مراسم حضرت امام در بیاناتی با اشاره به آشفتگی حاکم بر کشور ، بر لزوم غلبه بر این آشفتگی ها تاکید کردند.ایشان با اشاره به عدالت امام علی (ع) فرمودند :
ما می خواهیم یک همچو حکومت عدلی ایجاد کنیم.

🔹 ده ها خبرنگار داخلی و خارجی، گروه های مختلف مردم و جمعی از نزدیکان و یاران امام در سالن مدرسه ی علوی اجتماع کرده اند. 🔸 حضرت امام در حکم نخست وزیری بازرگان، وی را موظف به انجام رفراندوم تغییر نظام به جمهوری اسلامی، تشکیل مجلس مؤسسان (خبرگان) برای تصویب قانون اساسی، برگزاری انتخابات مجلس شورا طبق قانون اساسی جدید و انتخاب هیأت وزیران بدون در نظر گرفتن روابط حزبی کردند. در متن حکم آمده است:
بنا به پیشنهاد شورای انقلاب، بر حسب حق شرعی و قانونی ناشی از آراء اکثریت قاطع قریب به اتفاق ملت ایران که طی اجتماعات عظیم نسبت به رهبری جنبش ابراز شده است... جنابعالی را مأمور تشکیل دولت موقت می نمایم.

🔹 حضرت امام در فرمایشات خود بعد از سخنان مهندس بازرگان ، از مردم خواستند تا با تظاهرات آرام و از طریق مطبوعات، نظر خود را درباره دولت بازرگان ابراز نمایند و البته ایشان در یک مصاحبه قبل از قرائت حکم گفتند:
مخالفت با این حکومت، مخالفت با شرع است .

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔻 واکنش داخلی و خارجی 🔹 بختیار به دنبال انتخاب بازرگان به ریاست دولت موقت گفت:
 در ایران تنها یک حکومت وجود خواهد داشت.
بازرگان پس از خروج امام از محل جلسه، در رابطه با تهدید بختیار در مورد نخست وزیری دولت موقت، گفت: این تهدیدها کوچکتراز آن است که بتوان درباره ی آن اندیشه کرد... 🔸 در این روز کيسينجر ، رييس سازمان سيا اعتراف كرد كه در رابطه با پيش بيني مسائل ايران، اين سازمان ناكام بوده است. وي گفت: چ
يزي كه ما پيش بيني نمي‌كرديم، اين بود كه يک مرد هفتاد و هشت ساله كه مدت چهارده سال در تبعيد بود، اين نيروها را به هم پيوند زند. 
كيسينجر گفت:
بيم آن مي‌رود كه انقلاب اسلامي به ساير كشورها سرايت كند و گناه اين حركت، متوجه هدف توخالي حقوق بشر است .

🔹 بنا به نوشته مجله تايم: ساليوان، سفير آمريكا در ايران ، از همكاران خود خواسته است كه با مخالفان رژيم گفتگو كرده، سياست آمريكا را براي آنان تشريح كند. 🔸 سازمان چريك‌هاي فدايي خلق، در مخالفت با شوراي انقلاب گفت: شوراي انقلاب بايد توسط ميليون‌ها اعتصاب كننده تشكيل شود. گفتني است كه اين گونه سازمان‌ها كه تنها خود را قيام خلق مي‌دانند، اعتماد و حمايت ميليوني مردم از حضرت امام را نديده گرفته و به دنبال جايگاهي در آينده نظام براي خود هستند . 🔹 بيست و هشت نماينده ديگر مجلس شورا، استعفا دادند . 🔸 آسوشيتد پرس: با توجه به اينكه شانس موفقيت بختيار روز به روز كمتر مي‌شود، سخنگوي وزارت خارجه آمريكا به ابراز حمايت ملایم از بختيار بسنده كرد. 🔹 چند وزارتخانه، از جمله وزارت آموزش و پرورش، امور اقتصاد و دارائي، بهداري و دادگستري، توسط نيروهاي ارتش اشغال شد.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔻 هیجانات انقلابی 🔹 اعضای شورای انقلاب، آیت‌الله دکتر بهشتی، آیت‌الله مطهری و مهندس بازرگان با تماس‌های مداوم با فرماندهان ارتش سعی می‌کنند ارتش را بدون خونریزی، متحد ملت کنند. مردم با گل و اشک و شعار به استقبال ارتشیان می‌روند. 🔸 در تظاهرت مردم آغاجاري، عده‌اي به شهادت رسيدند. 🔹 مردم برای حمایت از دولت موقت پا به میدان می‌گذارند... تشکیل دولت موقت پایه های دولت بختیار را به لرزه می اندازد. تهران حالا محل رویارویی دو دولت است یک دولت با پشتوانه مردمی که روز به روز بیشتر قدرت می گیرد و دولت دیگر با پشتوانه خارجی که رفته رفته از دامنه اختیارات نفوذش کمتر می شود. 🔸 آیت الله گلپایگانی با صدور پیامی خطاب به ارتش، از فرماندهان نظامی خواست تا از رویارویی و مقابله با انقلاب اسلامی بپرهیزند. 🔹 در پنجمین روز از بازگشت امام تظاهرات مردمی و اعتصاب بازاریان و کارکنان و همچنین تحصن کارمندان سازمان و ادارت به سراسر کشور سرایت کرده ، مردم تهران به پا خواسته اند و یک صدا علیه دولت غیرقانونی شعار می‌دهند. 🆔 eitaa.com/nahad_tums
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | 🏷 🇮🇷 ⭕️ قصه های پیشرفت | « شتاب دهنده خطی » 👤 مهندس نوید نجات بخش ▫️ موسس شرکت بهیار صنعت سپاهان ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)
🏷 ⭕️ جهاد تبیین، نمایشی دیگر از قدرت تدبیر زینب کبری (س) 💠 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: 🔰 « این بزرگوار جهادتبیین را، جهاد روایت را راه انداخت؛ نگذاشت و فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند؛ کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند. حالا تا امروز روایت زینب کبریٰ (سلام الله علیها) از حادثه‌ی عاشورا در تاریخ مانده، [امّا] در همان زمان هم تأثیر گذاشت در شام، در کوفه، در مجموعه‌ی سالهای حکومت اموی و منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی. 👈 ببینید! این درس است؛ این همان حرفی است که بنده همیشه میگویم: شما روایت کنید حقایق جامعه‌ی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند. » 🗓 ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ ◾️ سالروز وفات اسوه‌ی صبر و استقامت، حضرت زینب کبری (س) تسلیت باد... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💠 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 🆔 t.me/nahad_tums (تلگرام) 🆔 eitaa.com/nahad_tums (ایتا)