eitaa logo
نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان فارس
2.5هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
197 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 سیمیاری: ایران با جنگ نامتقارن قواعد نبرد را تغییر داد 🔹️ این کارشناس مسائل امنیتی گفت ایران با تکیه بر دکترین جنگ نامتقارن، شناسایی نقاط ضعف دشمن و توسعه ابزارهای کم‌هزینه مانند پهپادها توانسته موازنه میدان را تغییر دهد. 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
با سلام و احترام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس در نظر دارد، برای محتوای آینده‌ی کانال برنامه‌ریزی کند. ✔️ محتوای بعدی کانال را شما انتخاب کنید. ⁉️ تمایل دارید محتوای تبیینی کانال نهاد رهبری در آینده، راجع به کدام موضوع زیر باشد؟! 📲 https://eitaa.com/Pollbot_app/app?startapp=rMbupX9q 🔹️ نظرسنجی بالا را تکمیل کنید. 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص): 🔹رژیم متجاوز صهیونیستی با نقض مکرر آتش‌بس شرارت های خود علیه مردم مظلوم لبنان با چراغ سبز و حمایت آمریکای جنایتکار و سکوت مجامع بین المللی را روز به روز افزایش داده و با استفاده از سلاح های ممنوعه از جمله بمب های فسفری مرتکب جنایات جنگی می گردد. 🔹با وجود هشدارهای قبلی جمهوری اسلامی ایران، رژیم کودک کش صهیونیستی با عبور از همه خطوط قرمز و افزایش حملات در جنوب لبنان، ضاحیه بیروت را هدف قرار داده است. 🔹قبلا اخطار داده بودیم در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین های اشغالی مورد هجوم قرار می دهیم. 🔹ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف نماید و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده تر و پشیمان کننده روبرو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد. 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 دشمنان اسلام تازه به وجود نیامده‌اند؛ دشمنان حقیقت و دین خدا از آغازِ پیدایشِ دین خدا صف‌آرایی داشته‌اند؛ امروز هم همان صف‌آرایی هست. 🔹 این صف‌بندی، همان صف‌بندی ابراهیم و موسیٰ و عیسیٰ و پیغمبر خاتم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) است. امروز شما در همان صفی قرار دارید که یک روز موسیٰ، یک روز ابراهیم، یک روز پیغمبر، یک روز عمّار، یک روز امیرالمؤمنین در آن صف قرار داشتند. 🔹 عمّار، زبان گویای امیرالمؤمنین است؛ آمد در مقابل این جمعیّت ایستاد، گفت: این پرچم جبهه‌ی مقابل -پرچم بنی‌امیّه- را می‌بینید؟ همین پرچم را ما در جنگ بدر و در جنگ اُحد در مقابل خودمان داشتیم؛ این همان پرچم است. 🔹 امروز هم آن پرچمی که در منطقه‌ی آسیا ، در مناطق اروپا و آمریکا، در هر نقطه‌ی از عالم در مقابل انقلاب ایستاده، همان پرچم است؛ همان پرچمی است که در مقابل ابراهیم و موسیٰ و عیسیٰ برافراشته شده بود. آنها نابود شدند و موسیٰ و عیسیٰ و ابراهیم زنده‌اند. 🔹 خدای متعال به حضرت موسیٰ فرمود: اِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَاَرى ؛ نترسید، نترسید، واهمه نکنید، دچار اشتباه در محاسبه نشوید، خدا با شما است. 🔹 آن کسی که باور ندارد، نگاه کند به این چهل سال. در این چهل سال، دشمنان ما که مرکز قدرت مادّی دنیا بودند، با همه‌ی وجود آمدند در مقابل این انقلاب و این حرکت ایستادند و ضربه زدند [حالا] بعد از چهل سال، آنها ضعیف‌تر از روز اوّلند، ما قوی‌تر از روز اوّلیم. رهبر شهید انقلاب | ۱۳۹۷/۱۲/۷🗓 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلاح ایمان.pdf
حجم: 181.1K
🍃 🇮🇷 سلاحِ دعا را فراموش نکنیم و برخواندن سوره‌ها و دعاهایی که رهبر شهید انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت تاکید کرده بودند، مداومت داشته باشیم. 📌 متن سوره مبارکه فتح 📌 دعای چهاردهم صحیفه سجادیه 📌 دعای توسل 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 پیام جدید فرمانده هوافضای سپاه برای تشکر از ۱۰۰ روز ایستادگی مردم ایران و تقدیر ویژه از زنان مجاهد ایرانی 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
☝🏻 مسئولان عزیز دشمن روی اختلال در نظام محاسبات شما حساب کرده است. محاسبات دشمن را با ایستادن در مقابل مکر ش به هم بزنید و نصرت الهی را منتظر باشید. ایران دست بالا را دارد و ملت نشان داده اهل مقاومت است‌. از حریم و شروط رهبری حراست کنید. 📝 حجت الاسلام والمسلمین رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»
📌 قرارگاه خاتم‌الانبیا: ضربات سنگینی به اهداف مهم و حساس در سرزمین‌های اشغالی وارد کردیم 🔹 همان طور که وعده داده بودیم عمل کردیم، نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده اند که در اوج آمادگی های دفاعی و هجومی به آنچه گفته می شود با سرعت عمل و دقت بالا اقدام نموده و دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را از کرده خود پشیمان می کنند. 🔹 در موج جدید اقدامات علیه اهداف مهم و حساس در سرزمین های اشغالی، دشمن با دریافت ضربات سنگین، هدفمند، هوشمندانه و خسارت بار، عملیات هجومی و موفقی را از سوی نیروهای قدرتمند جمهوری اسلامی ایران تجربه کرد. 🔹 آمریکای جنایتکار و رژیم ددمنش صهیونیستی باید بدانند ایران قوی و سرافراز و نیروهای مقاومت افتخارآفرین در منطقه تحت هر شرایطی و در مقابل هر تهدیدی ایستادگی نموده و هرگز سر تسلیم در مقابل دشمنان بازنده در جنگ، فرود نخواهند آورد و در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد خواهد شد. 🆔️ @nahadff «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان فارس»