بسم الله الرحمن الرحیم 🔰
#اسلام_و_علم
#دینداری
❗️مقاله : شماره ۸ از ۱۵
❗️موضوع : چرا معنویت در پزشکی مهم است
❗️منبع : سایت psyshology today
Why Spirituality Matters in Medicine
🔸جامعه روحانی یا مذهبی منبع مهم سلامتی برای بسیاری از مردم است.
بسیاری از بیماران می خواهند هنگام دریافت مراقبت های پزشکی، معنویت آنها در نظر گرفته شود
🔸معنویت و پزشکی تاریخی طولانی و در هم تنیده دارند. پیدایش بیمارستانها در غرب تا حدودی ناشی از مهماننوازی و مراقبت صومعهها بود. بسیاری از بیمارستانها از آن زمان توسط مؤسسات مذهبی تأسیس شدهاند و بسیاری از مراقبتهای پزشکی در سراسر جهان هنوز توسط بیمارستانهای مذهبی و تلاشهای مأموریت پزشکی ارائه میشود. زندگی مذهبی و معنوی و اجتماع منبع بهداشتی مهمی برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است. و تصمیمات پزشکی بسیاری از افراد بر اساس باورهای معنوی و مذهبی آنها شکل می گیرد
🔸در طول سه سال گذشته، چندین نفر از ما در برنامه شکوفایی انسان در هاروارد به همراه همکاران در ابتکار عمل در مورد سلامت، دین و معنویت و جاهای دیگر، در حال انجام یک بررسی سیستماتیک گسترده از ادبیات معنویت در سلامت و بیماری بودهایم. . آن کار اخیراً در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد و امیدواریم که بتواند به ادغام مجدد معنویت و پزشکی کمک کند .
🔸مرور سیستماتیک ما تلاش کرد تا از ژانویه 2000 تا آوریل 2022، تمام متون مربوط به معنویت و بیماری جدی، و پیامدهای معنویت و سلامت را بررسی کند. در مجموع، 8946 چکیده برای بیماری جدی و 6485 چکیده برای پیامدهای سلامتی بررسی شد.
🔸بر اساس بررسی گسترده ادبیات، و بر اساس ارزیابی شواهد، پانل اجماع متخصصان به این نتیجه رسیدند که برای بیماری جدی، پشتیبانی تجربی قوی از چندین یافته وجود دارد:
🔻معنویت برای اکثر بیماران مهم است.
🔻نیازهای معنوی رایج است.
🔻مراقبت معنوی اغلب مورد نیاز بیماران است.
🔻نیازهای معنوی به ندرت در مراقبت های پزشکی مورد توجه قرار می گیرد.
🔻معنویت می تواند در تصمیم گیری پزشکی نقش داشته باشد .
🔻مراقبت معنوی در مراقبت های پزشکی نادر است.
🔻نیازهای معنوی برآورده نشده با کیفیت زندگی بیمار ضعیف تر همراه است.
🔻رائه مراقبت معنوی با نتایج بهتری در پایان زندگی بیمار همراه است
علاوه بر این، هیئت به این نتیجه رسید که برای پیامدهای سلامت، شواهد قوی وجود دارد که حضور در مراسم مذهبی با خطر مرگ و میر کمتر مرتبط است. مصرف کمتر سیگار ، الکل و مواد مخدر؛ سلامت روان بهتر؛ کیفیت زندگی بهتر؛ علائم افسردگی بعدی کمتر؛ و رفتارهای کمتر خودکشی .
برای ارتباط بین حضور در مراسم مذهبی و سلامت، فراتحلیل مطالعات طولی نشان داد که افرادی که مکرراً در مراسم مذهبی شرکت میکنند 27 درصد کمتر در معرض خطر مرگ در پیگیری و 33 درصد کمتر احتمال دارد که متعاقباً افسرده شوند. بنابراین، معنویت یا جامعه معنوی هم در بیماری و هم در سلامتی مهم به نظر می رسد.
🔷لینک : https://www.psychologytoday.com/us/blog/human-flourishing/202207/why-spirituality-matters-in-medicine
💠 بیان رفیق
@rakoofiyan
🔰بسم الله الرحمن الرحیم 🔰
#اسلام_و_علم
#دینداری
❗️موضوع : شرکت در مراسمات مذهبی و افزایش امید به زندگی ( ویژه ماه محرم)
❗️منبع : دانشگاه هاروارد ( برترین دانشگاه جهان )
♦️Regularly attending religious services associated with lower risk of deaths of despair
🔸شرکت منظم در مراسم مذهبی با خطر کمتر مرگ ناشی از ناامیدی همراه است
🔸بر اساس تحقیقات جدید به رهبری دانشگاه هاروارد T.H، افرادی که حداقل یک بار در هفته در مراسم مذهبی شرکت می کنند، به طور قابل توجهی کمتر در معرض مرگ ناشی از «مرگ های ناشی از ناامیدی» از جمله مرگ های مربوط به خودکشی، مصرف بیش از حد مواد مخدر و مسمومیت با الکل هستند. این مطالعه نشان داد که ارتباط بین حضور در خدمات و خطر کمتر مرگ و میر ناشی از ناامیدی برای زنان تا حدودی قویتر از مردان است .
🔸برای این مطالعه محققان داده های بر روی66492 زن و همچنین داده های حاصل از مطالعه پیگیری حرفهای سلامت روی 43141 مرد را تجزیه و تحلیل کردند. در میان زنان، 75 مورد مرگ ناشی از ناامیدی وجود داشت: 43 مورد خودکشی، 20 مورد مرگ ناشی از مسمومیت، و 12 مورد مرگ ناشی از بیماری کبدی و سیروز. در میان مردان 306 مورد مرگ ناشی از ناامیدی وجود داشت: 197 مورد خودکشی، 6 مرگ ناشی از مسمومیت، و 103 مرگ ناشی از بیماری های کبدی و سیروز.
🔸پس از تعدیل متغیرهای متعدد، این مطالعه نشان داد که زنانی که حداقل یک بار در هفته در خدمات شرکت میکردند، در مقایسه با زنانی که هرگز در مراسم شرکت نمیکردند، ۶۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از ناامیدی بودند. مردانی که حداقل یک بار در هفته در مراسم شرکت می کردند، 33 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از ناامیدی بودند.
🔸نویسندگان مطالعه خاطرنشان کردند که مشارکت مذهبی ممکن است به عنوان یک پادزهر مهم در برابر ناامیدی و دارایی برای حفظ حس امید و معنا باشد. آنها همچنین نوشتند که دین ممکن است با تقویت حس آرامش و دیدگاه مثبت و ترویج ارتباط اجتماعی با تقویت تاب آوری روانی اجتماعی مرتبط باشد
🔹لینک : https://www.hsph.harvard.edu/news/press-releases/regularly-attending-religious-services-associated-with-lower-risk-of-deaths-of-despair/
💠 بیان رفیق
@rakoofiyan
🔰بسم الله الرحمن الرحیم 🔰
#اسلام_و_علم
#دینداری
❗️موضوع : فوائد زندگی در یک جامعه مبتنی بر ایمان
❗️منبع : سایت معتبر psyshology today
♦️The Health Benefits of Congregational Life
🔸 ایا مزایای سلامتی با شرکت در جوامع مبتنی بر ایمان وجود دارد ؟
🔸بله، شواهد قانع کننده ای وجود دارد که:
1) جوامع مذهبی حمایت لازم را ارائه می کنند.
2) کسانی که عضوی از جوامع مذهبی هستند از سلامت بهتری ( افسردگی کمتر، سوءمصرف مواد کمتر و احتمال خودکشی کمتر ) نسبت به افرادی که جزء چنین جوامعی نیستند، برخوردارند
🔸لنس لرد یک انسان شناس پزشکی و تیمی از محققان دانشجو اخیراً بررسی کردند که چگونه یک کلیسای آفریقایی-آمریکایی و یک مسجد آفریقایی-آمریکایی سنی، هر دو در یک شهر بزرگ شمال شرقی، از جماعت خود مراقبت می کنند. این تیم با کارکنان و اعضای جماعت مصاحبه کرد و دریافت که هر یک از جوامع مذهبی "ارتباط" را ایجاد می کند، به این معنی که تا حدی احساس تعلق و یک "شبکه حمایت است .
🔸دکتر دن بلیزر ، روانپزشک مستقر در دانشگاه دوک، یکی از اولین محققان پزشکی بود که تلاش های مبتنی بر ایمان را در درمان افسردگی ترویج کرد. او پیشنهاد می کند که طب و مشاوره سنتی در درمان افسردگی مفید است، و همچنین پیشنهاد می کند که عضویت در یک جامعه مذهبی می تواند به طور منحصر به فردی به افرادی که افسردگی و علائم افسردگی دارند کمک کند .
🔸 دکتر هارولد کونیگ ، روانپزشک دیگر دانشگاه دوک و مدیر فعلی مرکز معنویت، الهیات و سلامت، افراد مذهبی را بهعنوان انعطافپذیری بیشتر توصیف میکند، «در صورتی که با استرسهای زندگی مواجه میشوند.» او مشارکت در یک جامعه مذهبی را تحسین می کند، و خاطرنشان می کند که اگرچه مطالعه رابطه بین دینداری و سلامتی دشوار است، اما افرادی که در جوامع مذهبی هستند نشانگرهای سلامت بهتری مانند فشار خون پایین و ویژگی های روانشناختی بهتر مانند خوش بینی بالاتر دارند.
🔸پروفسور مارینو بروس از دانشگاه واندربیلت موافق است که شرکت در فعالیت های مذهبی سلامت را بهبود می بخشد. مطالعه تحقیقاتی اخیر او نشان داد که کسانی که در کلیسا شرکت میکنند شانس کمتری برای مرگ و میر دارند. نویسندگان این مطالعه تاکید کردند که حمایت اجتماعی و شفقت در جوامع مذهبی ممکن است به نتایج مثبت کمک کند .
🔹لینک : https://www.psychologytoday.com/us/blog/the-power-community/201904/the-health-benefits-congregational-life
💠 بیان رفیق
@rakoofiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 رادیو معرف برنامه زنده زندگی زیباست
🔺مثلث اراده
♻️ نماز نوجوان و جوان به سه عامل بستگی دارد...
□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ترویج مهارتهای جذب به نماز باشما
https://eitaa.com/kazemimaharat
✍آثار نماز شب در دنیا...
1️⃣حفظ از گناه
2️⃣ریزش گناهان
3️⃣رفع مشکلات و گرفتاریها
4️⃣نورانیت و زیبایی صورت
5️⃣به اجابت رسیدن دعا
6️⃣درمان بیماریها
7️⃣زیاد شدن روزی
🔹و مهمتر از همه اینکه، انسان در اثر خلوت با خدا و نمازشب به آرامش زیادی می رسد.
▪️علامه طباطبایی رحمة الله علیه
#نماز_شب
✼══════🍃🌷🍃══════✼
📌دستورات مُجَرَّب#علوم_غریبه عضو شوید
https://eitaa.com/mojarabha
فیش جامع روضه.apk
17M
🔖نسخه ۳ فیش جامع روضه 🔖
تغییرات :
🔻ثبت حدود ۳۰۰ روضه جدید از تمامی معصومین و امام زادگان و اصحاب و...
🔺ثبت حدود ۳۰۰ روضه صوتی و مکتوب جدید از سخنرانان مشهور
🔸مرثیه های مناسبتی
♦️ #فاطمیه ♦️محرم ♦️صفر ♦️ماه رمضان
🔶برزورسانی قالب های ذکر مصیبت در سخنرانی
🔸۱۴ قالب و روش ذکر مصیبت با نمونه های مکتوب و صوتی
👈هم روش روضه
👈هم محتوای روضه
▪️دانلود مستقیم 👇
http://talabeyar.ir/2019/12/rovze
دانلود از ایتا 👇
https://eitaa.com/fish_apk/369
✍دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه👇
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯
اربعین ما را به کجا می برد؟.pdf
1.96M
▫️پنج جلسه منبر مکتوب ویژه اربعین با عنوان «اربعین ما را کجا میبرد؟!»
📝فهرست مطالب:
🔺گفتار اول: «جهانی کردن نام و یاد امام حسین(ع)»
🔺گفتار دوم: «اربعین؛آغازی برای پایان تمدن غرب»
🔺گفتار سوم: «گوهر مرکزی اربعین»
🔺گفتار چهارم: «اربعین؛ زندگی به سبک عصر ظهور»
🔺گفتار پنجم: «مقاومت، شعار زیارت اربعین ما»
👏با ارسال به ده نفر در ثواب انتشار شریک باشید
#منبر_مکتوب #اربعین
✅ مرکز تخصصی تبلیغ دارالحکمه
eitaa.com/joinchat/1297022998C4ad0b7f8cd
♦️رهبر انقلاب: یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان است
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
🔹حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
🔹ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرون راندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتماد به نفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکاء به نیرو و توان درونی خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
🔹رهبر انقلاب اسلامی هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
🔹ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای، نتیجه بزرگنمایی دشمن در میدان فرهنگ را نیز احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود، خواندند و گفتند: نتیجه چنین انفعالی،قبول سبک زندگی طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
🔹رهبر انقلاب، شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانی دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
🔹ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری درباره شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بخصوص در سبک زندگی مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاری این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاری جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانه بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشی آن جلوگیری شود.
کتاب «اربعین اقتصاد»
کاری از: حلقه علمی تولید محتوای اقتصادُنا
ـــــــــــــــــــــــ
نگاهی موشکافانه به همایش عظیم اربعین و
رفتار اقتصادی مردم نسبت به یکدیگر
🔸اربعین، بهترین الگوی زندگی
🔹تمدن سازی
🔸رزق لایحتسب
🔹آخرتطلبی
🔸کریمانه و عزتمندانه
🔹مستقل و مردمی
🔸عدالتمحوری
ــــــــــــــــــــــــ
برای دریافت محتوا به لینک زیر مراجعه کنید: 👇👇
دانلود کتاب
ــــــــــــــــــــــــ
🔽خرمشهر اقتصادی 🔽
https://eitaa.com/khorramshahr_eqtesadi
#معرفی_سایت
🔷معرفی پنجاه و پنج وبگاه علمی کشور
۱. قائمیه ghbook.ir
بیش از 15 هزار جلد کتاب با دسته بندی موضوعی و به 8 فرمت جهانی وورد پی دی اف اندروید ای او اس و ... قرار داده است که بسیار سایت مفید و پر کاربردی می باشد.
۲. المکتبه الشیعه http://www.shiaonlinelibrary.com
این سایت همان مکتبه اهل بیت نسخه 1 است که کتابهای آن را در بخش الکتب می شود یافت.
۳. پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های ایران Lib.ir
۴. گنج؛ پایگاه اطلاعات علمی ایران https://ganj.irandoc.ac.ir
۵. کتابخانه دیجیتال نور http://www.noorlib.ir/view/fa/default
مرکز نور کتابهای موجود در نرم افزار های خود را در سایت عرضه کرده و قابلیت دانلود 30 صفحه از کتاب را دارد شرط استفاده از این سایت عضویت و پرداخت هزینه می باشد.
۶. کتابخانه مدرسه فقاهت http://lib.eshia.ir
کتابخانه مدرسه فقاهت در موضوعات مختلف تاریخی، علوم قرآنی تفسیر علوم حدیث و فقه کتابها را رایگان با قابلیت جست و جو در متن و کپی به کاربران ارائه میدهد.
۷. التفسیر
http://www.altafsir.com/
این سایت کتابهای تفسیری و تجوید و ... را به زبان عربی ارائه می دهد.
۸. مکتبه الوقفیه
http://waqfeya.com
از بهترین سایتهای کتابخانه ای به زبان عربی که در موضوعات مختلف کتابهای مرجع بسیاری را دارد.
۹. المکتبه الشامله
shamela.ws
۱۰. کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات قم http://dl.islamicdoc.com/faces/home.jspx
زیر نظر دفتر تبلیغات قم می باشد تعداد زیادی منابع را ارائه می دهد.
۱۱. کتابخانه کتاب پدیا ( کتابهای تخصصی عربی) http://www.ketabpedia.com
۱۳. کتابخانه دیجیتالی تبیان https://library.tebyan.net
۱۳.کتابخانه یعسوب الدین http://www.yasoob.com
بیش از 3 هزار منبع از شیعه و سنی در موضوعات مختلف
۱۴. دایره المعارف بزرگ اسلامی https://www.cgie.org.ir
۱۵. دانشنامه جهان اسلام http://rch.ac.ir/home
۱۶. پایگاه مقالات علوم قرآن و حدیث https://maarefnet.ir
۱۷. جامع علوم و معارف قرآن ، مقالات قرآنی https://quran.isca.ac.ir/fa/article/Index
۱۸. پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام http://www.pajoohe.com/fa
۱۹. سایت پارس قرآن http://www.parsquran.com
۲۰. اندیشه قم http://www.andisheqom.com
۲۱. قرآن اِستادیز http://www.quranstudies.ir
۲۲. اهل بیت http://www.ahlolbait.com
۲۳. پایگاه اطلاع رسانی اسلامی پارسا http://islamicdatabank.com
۲۴. حدیث نت
http://www.hadith.net
۲۵. شهر حدیث
http://hadithcity.com
۲۶. جست و جوگر حدیثی میزان
http://mizan.hadith.net
اگر به دنبال یافتن حدیثی در موضوع خاص یا از معصوم خاص باشید این سایت کمک خوبی برای یافتن حدیث می باشد.
۲۷. پرسمان
http://www.porseman.org
۲۸. مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی
http://www.pasokhgoo.ir
۲۹. پایگاه پاسخگویی به شبهات
http://x-shobhe.com
۳۰. تبیان
http://www.tbyane.net
۳۱. تنزیل
http://tanzil.net/#19:1
۳۲. شیعه سرچ http://www.shiasearch.com/fa/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html
۳۳. امام علی
imamalin.net
۳۴. الشیعه
http://farsi.al-shia.org
۳۵. مرکز اطلاع رسانی غدیر
http://www.ghadeer.org/Home
۳۶.الجامعه الاسلامیه
http://www.uofislam.net/uofislam
۳۷. دانشنامه اسلامی http://wiki.ahlolbait.com/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C
۳۸. ویکی فقه http://fa.news.wikifeqh.ir/wiki/index.php
۳۹. ویکی شیعه http://fa.wikishia.net/view/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C
۴۰. اسلام کوئست http://www.islamquest.net/fa
۴۱. اسلام پدیا
http://islampedia.ir/fa
۴۲. پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
https://www.sid.ir/fa/journal
۴۳. بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
http://iranemoaser.ir
۴۴. پایگاه تخصصی نهج البلاغه
http://www.balaghah.net
۴۵. واژه یاب
https://www.vajehyab.com
۴۶. آبادیس
https://dictionary.abadis.ir
علاوه بر لغتنامه های فارسی لغت و متون انگلیسی و سایر زبان ها را نیز ترجمه می کند.
۴۷. گوگل ترنسلیت
https://translate.google.com
۴۸. اصطلاح نامه علوم اسلامی
https://thesaurus.isca.ac.ir
۴۹. پژوهه ؛ بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی
http://pajoohe.ir
۵۰. پرتال جامع علوم انسانی
ensani.ir
۵۱. حوزه نت
hawzah.net
۵۲. مقالات
https://www.magiran.com
۵۳. پایگاه مجلات تخصصی
https://www.noormags.ir
۵۴. پیشخوان برخط اجرای نرم افزارهای نور
https://abrenoor.ir
۵۵. پایگاه مطالعات انقلاب اسلامی
http://negaresh57.whc.ir
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Ble.ir/maarefi_ir
#معارفی شوید
@resaneh_mofid
رسانه مفید و کاربردی
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹. بنده حقیر فاطمیه اخیر و محرم اخیر در رابطه با آیه ۱۶ سوره انفال و عقب نشینی تاکتیکی مفصل سخن گفتم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ اعتراف بزرگان صهیونیسم به نزدیک بودن ظهور فرزند پیامبر اسلام
#کلیپ | #استاد_شجاعی
@ostad_shoja
Whoisimammahdi.com
61.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رعایت نکات امنیتی در پیاده روی اربعین
(قسمت پنجم)
🔹مراقب تنظیم سفر از سوی افراد غریبه و ناشناس باشید
#متسا
#مرجع_ترویح_سواد_امنیتی
#اربعین_امن
@matsa_ir
70.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸رعایت نکات امنیتی در پیاده روی اربعین
(قسمت ششم)
🔹عدم ورود به مشاجرات عقیدتی و سیاسی
#متسا
#مرجع_ترویح_سواد_امنیتی
#اربعین_امن
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دکترای مخابرات و آشنایی ناخواسته با عامل سرویس اطلاعاتی موساد در پیاده روی اربعین
🔸 برگرفته از پرونده ای واقعی
#متسا
#مرجع_ترویح_سواد_امنیتی
#اربعین_امن
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رعایت نکات امنیتی در پیاده روی اربعین
(قسمت هفتم)
🔹عدم پذیرش قرارداد همکاری و تبادل اطلاعات
#متسا
#مرجع_ترویح_سواد_امنیتی
#اربعین_امن
@matsa_ir
فضائلی: رهبر انقلاب سخنگو نداشته و ندارند
🔹عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با حضور در جمع دانشجویان پنجمین دورهٔ طرح حم در مشهد گفت: همانطور که خود رهبر انقلاب به صراحت فرمودهاند، ایشان سخنگو نداشته و ندارند.
🔹توئیت های خاص و قاعدهمندی که گاهی بنده منتشر میکنم و در ایتا هم بازنشر میشود، کاملا موثق و قابل استناد است.
🔹محتوای این توئیتها و استمرار چندسالهٔ این اقدام بهترین دلیل برای این است که این اقدام سرخود و بدون پشتوانه انجام نمیشود.
🔹اگر ایشان در جایگاه زعامت و رهبریِ امت اسلامی هم نبودند، ضرورت داشت تمام بیانات ایشان با دقت مطالعه شود؛ کما اینکه مراکز تحلیلی و اندیشکدههای مهم جهان این کار را انجام میدهند و نهتنها بیانات و پیامهای ایشان، بلکه زبان بدن، سکوت و کلیهٔ رفتار ایشان را رصد و تحلیل میکنند.
🔹بسیاری از ما دچار سوءتغذیهٔ فکری هستیم و در عین نیاز به خوراک سالم، مقوی و غنی، بهدلیل مصرف هلههولههای فرهنگی، احساس سیری و غنای کاذب داریم.
🔹فضائلی در پاسخ به سؤالی دربارهٔ دلیل آرامش و اطمینان خاطر رهبر انقلاب در شرایط حاد و حساس گفت: دلایل مختلفی وجود دارد که بهنظر من اتصال معنویِ بسیار جدی با خدای متعال و مصداق «الا بذکرالله تطمئن القلوب» بودن، باور عمیق به وعدههای الهی و اشراف به توانمندیهای داخلی و شناخت ضعف و قوت دشمن از اهم این دلایل است.
🔸طرح حم، اردویی دانشجویی است که توسط نهاد نمایندگیِ مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار میشود.
@Farsna
حرکت جهانی اربعین، زمینه ساز ظهور است.mp3
6.85M
حرکت جهانی اربعین، زمینهساز
ظهور امام زمان(عج) است.
سخنرانی در نجف اشرف؛ اربعین۱۴۰۲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰 حاج حسین یکتا
🌐 https://eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
📣معاونت فرهنگی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با همکاری دفتر نهاد رهبری دانشکده الهیات برگزار می کند:
⚫️ پنجمین نشست از سلسله نشست های تخصصی پیرامون قیام امام حسین (علیه السلام)
با سخنرانی:
▪️جناب آقای دکتر محمد حسین رجبی دوانی
_ عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (علیه السلام )
☑️موضوع: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در قیام امام حسین (ع)
▪️با همراهی شاعر و مداح اهل بیت جناب آقای محمد صادق دلشاد
▪️زمان : ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۴ صفر
▪️ساعت ۱۷:۳۰
🔗لینک ورود به جلسه:
https://meet.google.com/ovt-vuej-jan
🆔https://eitaa.com/ftisnews