13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
#سلام_امام_زمانم❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ...✋
🌱سلام بر آن خورشیدی که همه مردمان تاریخ در انتظارش بوده اند و با طلوعش همگان زیر سایه محبّتش یکدل و یک نوا می شوند.
🔅سلام بر او و بر لحظه طلوعش.
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
ختم نهج البلاغه در۱۹۲ روز.mp3
2.8M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🍃🌹 در ۲۷۰ روز
🍃🌹 سهم روز سی ام
🍃🌹حکمت ۲۶۹ تا ۲۷۳
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🍃🌹
🌹
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز سی ام
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
📒 #حکمت۲۶۹ :
مردم در دنيا دو دسته اند، يكی آن كس كه در دنيا برای دنيا كار كرد و دنيا او را از آخرتش باز داشت، بر بازماندگان خويش از تهيدستی هراسان، و از تهيدستی خويش در امان است. پس زندگانی خود را در راه سود ديگران از دست می دهد و ديگری آنكه در دنيا برای آخرت كار می كند و نعمتهای دنيا نيز بدون تلاش به او روی می آورد، پس بهره هر دو جهان را چشيده و مالك هر دو جهان می گردد و با آبرومندی در پيشگاه خدا صبح می كند و حاجتی را از خدا درخواست نمی كند جز آن كه روا می گردد.
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
📒 #حکمت۲۷۰ :
[در زمان حكومت عمر، نسبت به فراوانی زيور و زينتهای كعبه صحبت شد، گروهی گفتند آنها را برای لشكر اسلام مصرف كن، كعبه زر و زينت نمی خواهد، وقتی از اميرالمؤمنين (علیه السلام) پرسيدند، فرمود:] همانا قرآن بر پيامبر (صلی الله علیه و آله ) هنگامی نازل گرديد كه اموال چهار قسم بود: اموال مسلمانان كه آن را بر اساس سهم هر يك از وارثان تقسيم كرد و غنيمت جنگی كه آن را به نيازمندانش می رساند و خمس، كه خدا جايگاه مصرف آن را تعيين فرمود و صدقات، كه خداوند راه های بخشش آن را مشخص فرمود و زيورآلات و زينت كعبه از اموالی بودند كه خدا آن را به حال خود گذاشت، نه از روی فراموشی آن را ترك كرد و نه از چشم خدا پنهان بود، تو نيز آن را به حال خود واگذار چنانكه خدا و پيامبرش آن را به حال خود واگذاشتند.
(عمر گفت: اگر تو نبودی رسوا می شديم و متعرض زيورآلات كعبه نشد.)
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
📒 #حکمت۲۷۱ :
(دو نفر دزد را خدمت امام آوردند كه از بيت المال دزدی کرده بودند، يكی برده مردم و ديگری برده ای جزو بيت المال بود، امام فرمود:) برده ای كه از بيت المال است حدی بر او نيست، زيرا مال خدا مقداری از مال خدا را خورده است، اما ديگری بايد حد دزدی بر او اجرا گردد.
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
📒 #حکمت۲۷۲ :
اگر از فتنه ها و لغزشگاه ها با قدرت بگذرم، دگرگونيهای بسياری پديد می آورم.
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
📒 #حکمت۲۷۳ :
به يقين بدانيد! خداوند برای بنده خود هرچند با سياست و سخت كوش و در طرح و نقشه نيرومند باشد، بيش از آنچه كه در قرآن وعده فرمود، قرار نخواهد داد، و ميان بنده، هر چند ناتوان و كم سياست باشد، با آنچه در قرآن برای او رقم زده حايلی نخواهد گذاشت، هر كس اين حقيقت را بشناسد و به كار گيرد، از همه مردم آسوده تر، و سود بيشتر خواهد برد. و آنكه آن را واگذارد و در آن شك كند، از همه مردم گرفتارتر و زيانكارتر است، چه بسا نعمت داده شده ای كه گرفتار عذاب شود، و بسا گرفتاری كه در گرفتاری ساخته شده و آزمايش گردد، پس ای كسی كه از اين گفتار بهره مند می شوی، بر شكرگزاری بيفزای، و از شتابت دست بردار، و به روزی رسيده قناعت كن.
┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹همه جا بروم به بهانه تو
🌸که مگر برسم در خانه تو
🌹همه جا دنبال تو می گردم
🌸که تویی درمان همه دردم
❤️ #یااباصالح_مددی_مولا
🌸نشوم به جز از تو گدای کسی
🌹بی ولای تو من نکشم نفسی
🌸که تو لیلای من مجنونی
🌹همهی هست من دل خونی
❤️ #یااباصالح_مددی_مولا
🌹تو گل زیبای منی مهدی
🌸تو مه شبهای منی مهدی
❤️ #یااباصالح_مددی_مولا
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(1).mp3
2.41M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🌸 در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز سی ویکم
🌸 حکمت ۲۷۴ تا ۲۸۴
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃
🍃
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
سهم روز سی و یکم
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۴ :
علم خود را نادانی و يقين خود را شك و ترديد مپنداريد، پس هرگاه دانستيد عمل كنيد، و چون به يقين رسيديد اقدام كنيد.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۵ :
طمع به هلاكت می كشاند و نجات نمی دهد و به آنچه ضمانت كرد، وفادار نيست و بسا نوشنده آبی كه پيش از سيراب شدن گلوگير شد و ارزش آنچه كه بر سر آن رقابت می كنند، هر چه بيشتر باشد، مصيبت از دست دادنش اندوهبارتر خواهد بود و آرزوها چشم بصيرت را كور می كند و آنچه روزی هر كسی است بی جستجو خواهد رسيد.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۶ :
خدايا به تو پناه می برم كه ظاهر من در برابر ديده ها نيكو و درونم در آنچه كه از تو پنهان می دارم زشت باشد و بخواهم با اعمال و رفتاری كه تو از آن آگاهی توجه مردم را به خود جلب نمايم و چهره ظاهرم را زيبا نشان داده با اعمال نادرستی كه درونم را زشت كرده به سوی تو آيم تا به بندگانت نزديك و از خشنودی تو دور گردم.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۷ :
نه، سوگند به خدایی كه به قدرت او در شب تاریک به سر برديم كه روز سپيدی را در پی داشت، چنين و چنان نبود.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۸ :
كار اندكی كه ادامه يابد، از كار بسياری كه از آن به ستوه آیی اميدواركننده تر است.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۷۹ :
هرگاه مستحبات به واجبات زيان برساند؛ آن را ترك كنيد.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۸۰ :
كسی كه به ياد سفر طولانی آخرت باشد خود را آماده می سازد.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۸۱ :
انديشيدن همانند ديدن نيست، زيرا گاهی چشم ها دروغ می نماياند، اما آن كس كه از عقل نصيحت خواهد به او خيانت نمی كند.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۸۲ :
ميان شما و پندپذيری، پرده ای از غرور و خودخواهی وجود دارد.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۸۳ :
جاهلانِ شما پرتلاش و آگاهانِ شما تن پرور و كوتاهی ورزند.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
📒 #حکمت۲۸۴ :
دانش، راه عذرتراشی را بر بهانه جويان بسته است.
┄┅══✼🍃🌼🍃✼══┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 #عاشقش_هستی_میدونم
که چشات بارونی شد🥺
یه چی بگم؟!
تو عالم ذر خودت خواستی هم عصر ایشون به دنیا بیایی😉
سلامتی رهبر عزیزتر از جانمون صلوات❤️🌸❤️
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1