ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 245.mp3
3.61M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🦋 در ۲۷۰ روز
💎روزدویست وچهل وپنجم
🦋 خطبه ۳۳
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
🌹🦋🌹🦋🌹🦋🌹🦋
🦋🌹🦋
🌹🦋
🦋
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
سهم روز دویست و چهل و پنجم
┄═❁❀••••❈◦🦋◦❈••••❀❁═┄
📜 #خطبه۳۳
( در سال ۳۶ هجری به هنگام عزيمت به شهر بصره، جهت جنگ با ناكثين فرمود)
(ابن عباس می گويد در سرزمين ذی قار، خدمت امام رفتم كه داشت كفش خود را پينه می زد، تا مرا ديد فرمود: قيمت اين كفش چقدر است؟ گفتم بهايی ندارد. فرمود: به خدا سوگند، همين كفش بی ارزش نزد من از حكومت بر شما محبوب تر است مگر اينكه حقی را با آن به پا دارم، يا باطلی را دفع نمايم. آنگاه از خيمه بيرون آمد و برای مردم خطبه خواند)
1⃣ #آثار_بعثت_پيامبراسلام
♦️همانا خداوند هنگامی محمد (صلی الله علیه و آله) را مبعوث فرمود که هيچ کس از عرب، کتاب آسمانی نداشت و ادّعای پيامبری نمی کرد.
پيامبر مردم جاهلی را تا به جايگاه کرامت انسانی پيش برد و به رستگاری رساند، که سرنيزه هايشان کندی نپذيرفت و پيروز شدند و جامعه آنان استحکام گرفت.
2⃣ #ويژگيهای_نظامی_واخلاقی
♦️به خدا سوگند! من از پيشتازان لشکر اسلام بودم تا آنجا که صفوف کفر و شرک تار و مار شد. هرگز ناتوان نشدم و نترسيدم، هم اکنون نيز همان راه را می روم، پرده باطل را می شکافم تا حق را از پهلوی آن بيرون آورم.
3⃣ #شِكوه_ازفتنه_گری_قريش
♦️مرا با قريش چه کار، به خدا سوگند آن روز که کافر بودند با آنها جنگيدم و هم اکنون که فريب خورده اند، با آنها مبارزه می کنم. ديروز با آنها زندگی می کردم و امروز نيز گرفتار آنها می باشم.
به خدا سوگند! قريش از ما انتقام نمی گيرد جز به آن علّت که خداوند ما را از ميان آنان برگزيد و گرامی داشت. ما هم آنان را در زندگی خود پذيرفتيم، پس چنان بودند که شاعر گفته است:
«به جان خودم سوگند، هر صبح از شير صاف نوشيدی و سرشير و خرمای بی هسته خوردی. ما اين مقام و عظمت را به تو بخشيديم در حالیکه بلند مرتبت نبودی. و در اطراف تو با سواران خود تا صبح نگهبانی داديم و تو را حفظ کرديم.»
┄═❁❀••••❈◦🦋◦❈••••❀❁═┄
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شاء الله ❤️
پیام رهبر انقلاب به جوانان📜
#امید
#تلاش
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
♥️
به خـود می بالـم از عشقـت
ولی همـواره میپرسـم
چه در ما یـافتی آقـا
ڪہ مـا را عاشقـت کردی...؟!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَااَمیرَالمُؤمِنین
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
┅═✧❁💎﷽💎❁✧═┅
#گزینشی_از_کلام_امیر
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
💎 #حکمت۱۱۸
🔹 از دست دادن #فرصت، باعث #اندوه میشود.
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
💎 #حکمت۱۱۹
🔹 #دنیای_حرام مانند #مار_سمی است، نادان فریب خورده به آن میگراید و هوشمندِ عاقل از آن دوری می گزیند.
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
💎 #حکمت۱۲۱
🔹 چقدر فاصله ی بین دو #عمل دور است، عملی که #لذتش میرود و #کیفر آن میماند و عملی که #رنج آن میگذرد و #پاداش آن ماندگار است.
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
💎 #حکمت۱۲۲
🔹 گویا #مرگ بر غیر ما نوشته شده است و گویا ما پس از مرگ مردگان #جاودانه_ایم !
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
💎#حکمت۱۲۴
🔹#غیرت_زن کفر آور ، و #غیرت_مرد نشانه ی ایمان اوست.
┄┅═✧❁🌹❁✧═┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1305740037C30310062f1
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 246.mp3
6.63M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🌸 در ۲۷۰ روز
🌸روزدویست وچهل وششم
🌸 خطبه ۳۲
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
🌸🌿🌸🌿🌸
🌿🌸🌿🌸
🌸🌿🌸
🌿🌸
🌸
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
سهم روز دویست و چهل و ششم
┄═❁✦❀•🌿🌸🌿•❀✦❁═┄
📜 #خطبه۳۲
(سال ۳۷ هجری _ مسجد کوفه _ در شناخت مردم و روزگاران پس از پیامبر "صلی الله علیه وآله وسلم")
1⃣ #سير_ارتجاعی_امت_اسلامی
♦️ای مردم! در روزگاری کينه توز و پر از ناسپاسی و کفران نعمت ها صبح کرده ايم که نيکوکار، بدکار به شمار می آيد و ستمگر بر تجاوز و سرکشی خود می افزايد.
نه از آن چه می دانيم بهره می گيريم و نه از آن چه نمی دانيم می پرسيم و نه از حادثه مهمّی تا بر ما فرود نيايد می ترسيم.
2⃣ #اقسام_مردم
♦️دراين روزگار مردم چهار گروهند:
گروهی اگر دست به فساد نمی زنند، برای اين است که روحشان ناتوان و شمشيرشان کند و امکانات مالی در اختيار ندارند.
و گروه ديگر آنانکه شمشير کشيده و شرّ و فسادشان را آشکار کرده اند، لشکرهای پياده و سواره خود را گرد آورده و خود آماده کشتار ديگرانند. دين را برای به دست آوردن مال دنيا تباه کردند که يا رئيس و فرمانده گروهی شوند، يا به منبری فرا رفته، خطبه بخوانند. چه بد تجارتی که دنيا را بهای جان خود بدانی و با آنچه که در نزد خداست معاوضه نمايی.
و گروهی ديگر با اعمال آخرت، دنيا را می طلبند و با اعمال دنيا در پی کسب مقام های معنوی آخرت نيستند، خود را کوچک و متواضع جلوه می دهند. گام ها را رياکارانه و کوتاه بر می دارند، دامن خود را جمع کرده، خود را همانند مؤمنان واقعی می آرايند و پوشش الهی را وسيله نفاق و دورويی و دنياطلبی خود قرار می دهند.
و برخی ديگر با پستی و ذلّت و فقدان امکانات، از به دست آوردن قدرت محروم مانده اند، که خود را به زيور قناعت آراسته و لباس زاهدان را پوشيده اند. اينان هرگز در هيچ زمانی از شب و روز از زاهدان راستين نبوده اند.
3⃣ #وصف_پاكان
♦️در اين ميان گروه اندکی باقی مانده اند که ياد قيامت چشم هايشان را بر همه چيز فرو بسته و ترس رستاخيز اشک هايشان را جاری ساخته است؛ برخی از آنها از جامعه رانده شده و تنها زندگی می کنند و برخی ديگر ترسان و سرکوب شده يا لب فرو بسته و سکوت اختيار کرده اند؛ بعضی مخلصانه همچنان مردم را به سوی خدا دعوت می کنند و بعضی ديگر گريان و دردناکند که تقيّه و خويشتن داری، آنان را از چشم مردم انداخته است و ناتوانی وجودشان را فرا گرفته گويا در دريای نمک فرو رفته اند. دهن هايشان بسته و قلب هايشان مجروح است؛ آن قدر نصيحت کردند که خسته شدند، از بس سرکوب شدند، ناتوانند و چندان کشته دادند که انگشت شمار شدند.
4⃣ #روش_برخورد_با_دنيا
♦️ "پس بايد دنيای حرام در چشمانتان از پَرِ کاهِ خشکيده و تُفاله های قيچی شده دام داران، بی ارزش تر باشد. از پيشينيان خود پند گيريد، پيش از آنکه آيندگان از شما پند گيرند، اين دنيایِ فاسدِ نکوهش شده را رها کنيد زيرا مشتاقان شيفته تر از شما را رها کرد.
┄═❁✦❀•🌿🌸🌿•❀✦❁═┄
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee